Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανες full wipe? H επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

wipe ολα εκτος micro sd και internal.

επαναφορα ρυθμισεων ΔΕΝ εκανα μετα το φλασαρισμα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/992e00a434ae570302515e6f8fe079cc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/060fb5cb54b479ac1d8e663fd386e418.jpg μέ τήν τελευταία dev eu άψογη ρομ με πολύ καλή διαχείριση ραμ καί μπαταρίας

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κατι τετοια βλεπω και τρελενομαι. πως βγαζετε τοσες ωρες;;;;

με aurora ειμαι στη μια ωρα σοτ (ταπαταλκ, γουατσαππ, γβ, yandex) και υπολοιπο μπαταριας 75%.

στη δευτερη φορτιση ειμαι.

χτες εβγαλε 3+ ωρες σοτ, ομως με στησιμο συσκευης, παιχνιδι, αρκετο whatsapp/φβ/ταπαταλκ

κατι τετοια βλεπω και τρελενομαι. πως βγαζετε τοσες ωρες;;;;

με aurora ειμαι στη μια ωρα σοτ (ταπαταλκ, γουατσαππ, γβ, yandex) και υπολοιπο μπαταριας 75%.

στη δευτερη φορτιση ειμαι.

χτες εβγαλε 3+ ωρες σοτ, ομως με στησιμο συσκευης, παιχνιδι, αρκετο whatsapp/φβ/ταπαταλκ

δοκίμασε τήν eu dev ,εγώ θά μείνω μέ αυτή ειναι πολυ καλη ,με φωτεινότητα στο 40% χωρις κανενα εργαλειο μειωσης cpu απλα εχω απενεργοποιήσει το find device και το back απο το cloud και facebook μπαινω απο το opera πολυ ελαφρυς

οκ

Δώσε το link για κατέβασμα της dev EU φίλε....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δώσε το link για κατέβασμα της dev EU φίλε....

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=129741

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

64% υπολοιπο μπαταριας με 2.20 λεπτα sot ισως η καλυτερη ρομ 8

Ευχαριστώ πολύ..... Κατεβάζω αυτήν, σωστά;

xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.11.17_v8-5.0.zip

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

τωρα μενω στην αυρορα...

θελω να δω πως θα τα παει

3 ωρες 15 λεπτα σοτ(με αρκετο παιχνιδι, φβ, γουατσαππ, ταπαταλκ σε 3g/wifi)

Υπολοιπο μπαταρίας 18℅.

Παω για 4ωρο σοτ

Μονο μειον το bug στο ποσοστο.

Οταν ήταν "5%" εβγαλα μπαταρια, την ξαναεβαλα και τσουπ!!! 30κατι% :D

Ευχαριστώ πολύ..... Κατεβάζω αυτήν, σωστά;

xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.11.17_v8-5.0.zip

ναι αυτήν

Παιδιά καλησπέρα

Εδώ και μερικές μέρες αργεί πολύ να ανοιξει και να φορτώσει τις επαφές. Δηλαδή γράφω ένα γράμμα και μέτα από 10'' εμφανίζει τις επαφες που αρχίζουν ή το περιέχουν. Έχω αλλάξει rom (τελευταία developer), έχω κάνει ανακατασκευή τον index, έχω κανει διαγραφή dalvin και cache, τιποτε. Παρατήρησα ότι όταν βρίσκει μια επαφή, μου την βγάζει αποτέλεσμα από google, viber, xiaomi κλπ και δεν ξέρω αν παίζει αύτο ρόλο. Έχουμε καμία λύση? Ευχαριστώ

3 ωρες 15 λεπτα σοτ(με αρκετο παιχνιδι, φβ, γουατσαππ, ταπαταλκ σε 3g/wifi)

Υπολοιπο μπαταρίας 18℅.

Παω για 4ωρο σοτ

Μονο μειον το bug στο ποσοστο.

Οταν ήταν "5%" εβγαλα μπαταρια, την ξαναεβαλα και τσουπ!!! 30κατι% :D

Δεν ειναι κι ασχημα 4ωρο sot. Κι εγω καπου εκει ειμαι απο ο,τι βλεπω στο gsam.

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=129741

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

64% υπολοιπο μπαταριας με 2.20 λεπτα sot ισως η καλυτερη ρομ 8

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote

Έχω ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές μου κολλάνε και κατά διαστήματα κολλάει και το τηλέφωνο.

Έκανα wipe σε όλα πλην data και internal δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Επίσης έκανα root με update από twrp είναι κάτι λάθος σε όλα αυτά?

Οι εφαρμογές που δεν ανοίγουν μέχρι τώρα είναι fb, Instagram αν δω κάτι άλλο θα ενημερώσω

Επίσης έκανα root με update από twrp είναι κάτι λάθος σε όλα αυτά?

Οι εφαρμογές που δεν ανοίγουν μέχρι τώρα είναι fb, Instagram αν δω κάτι άλλο θα ενημερώσω

Όταν λες έκανες root μέσω update από TWRP αναφέρεσαι στο μήνυμα που σου βγάζει το TWRP από μόνο του για να σου περάσει το superSU ή ότι το έκανες μόνος flash;

Για τις εφαρμογές που δε σου δουλεύουν δοκίμασε να σβήσεις το cache και τα data τους.

Επίσης, τι ROM είχες πριν πας σε αυτήν; Αν είχε Stable έπρεπε να κάνεις και wipe τα data για να μην έχεις θέματα.

Παιδιά καλησπέρα

Εδώ και μερικές μέρες αργεί πολύ να ανοιξει και να φορτώσει τις επαφές. Δηλαδή γράφω ένα γράμμα και μέτα από 10'' εμφανίζει τις επαφες που αρχίζουν ή το περιέχουν. Έχω αλλάξει rom (τελευταία developer), έχω κάνει ανακατασκευή τον index, έχω κανει διαγραφή dalvin και cache, τιποτε. Παρατήρησα ότι όταν βρίσκει μια επαφή, μου την βγάζει αποτέλεσμα από google, viber, xiaomi κλπ και δεν ξέρω αν παίζει αύτο ρόλο. Έχουμε καμία λύση? Ευχαριστώ

Υπάρχει επιλογή να βλέπεις μόνο google ή ότι άλλο προτιμάς, ίσως αυτό να επηρεάζει. Ή απλά δεν "έκατσε" καλά η ρομ.

Όταν λες έκανες root μέσω update από TWRP αναφέρεσαι στο μήνυμα που σου βγάζει το TWRP από μόνο του για να σου περάσει το superSU ή ότι το έκανες μόνος flash;

Για τις εφαρμογές που δε σου δουλεύουν δοκίμασε να σβήσεις το cache και τα data τους.

Επίσης, τι ROM είχες πριν πας σε αυτήν; Αν είχε Stable έπρεπε να κάνεις και wipe τα data για να μην έχεις θέματα.

Όλα οκ, ευχαριστώ ξαναπέρασα μάλλον κάτι με το root είχα κάνει λάθος οπότε προσεχώς εντυπώσεις.

Υπάρχει επιλογή να βλέπεις μόνο google ή ότι άλλο προτιμάς, ίσως αυτό να επηρεάζει. Ή απλά δεν "έκατσε" καλά η ρομ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν πιστεύω να είναι από τη ρομ γιατί άλλαξσ 2 φορές και παραμένει το πρόβλημα. Τώρα, όταν γράφω μια επάφη μου εμφανίζει την ίδια από google και εσωτερική μνημη τηλεφώνου. Να κάνω κάποια ρύθμιση? και ποια?

Ανοίγεις τις επαφές και πατάς σταθερά το αριστερό κουμπί, οπότε μπαίνεις στο μενού "επαφές". Πας Προβολή προτιμήσεων->Διαμόρφωση λίστας επαφών-> google (ή ότι άλλο θέλεις), τέλος. :)

Όλα οκ, ευχαριστώ ξαναπέρασα μάλλον κάτι με το root είχα κάνει λάθος οπότε προσεχώς εντυπώσεις.

εγω μπαινω απο τον opera στο fb utube ουτε messanger εχω ουτε τιποτα τρώνε πολυ μπαταρια και ram ολα δουλευουν κομπλε με τον browser, σημερα ειχα ολο το πρωι τα δεδομενα ανοιχτά και ειδα οτι τρωει αρκετη μπαταρια σε σχεση με το wifi

εγω μπαινω απο τον opera στο fb utube ουτε messanger εχω ουτε τιποτα τρώνε πολυ μπαταρια και ram ολα δουλευουν κομπλε με τον browser, σημερα ειχα ολο το πρωι τα δεδομενα ανοιχτά και ειδα οτι τρωει αρκετη μπαταρια σε σχεση με το wifi

Γενικά τα δεδομένα τρώνε πολύ. Αυτό που είδα είναι πως κάποια στιγμή που βάζω το χέρι μου μπροστά στην οθόνη την ώρα που με καλούν και πάω να το σηκώσω μου γράφει στην οθόνη κάτι σαν "πάρτε το χέρι από το πράσινο" δεν το έχω προλάβει να το διαβάσω αλλά όπως και να έχει πώς μπορεί να απενεργοποιηθεί?

και μενα μου το εβγαλε το πρωι δεν προλαβα να διαβασω.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παντως απο το Σάββατο που εχω βαλει την ευρωπαικη με η χωρις δεδομενα ανοιχτα μου βγαζει καθε βραδυ πανω απο 4.5 ωρες ενεργη οθονη