mol Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για κοιταξε τα περμισιονς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για κοιταξε τα περμισιονς απο οτι βλεπω ειναι ολα τονισμενα, το θεμα ειναι οτι δοκιμασα 3-4 gadget και σε ολα το ιδιο κανει δεν αλλαζει η ημερομηνια ενω στο μαμα αλλαζει:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για δοκιμασε να "κλειδωσεις" τις εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 για δοκιμασε να "κλειδωσεις" τις εφαρμογες... δε το ξερω και καλα το κινητο τοχω λιγο καιρο τι να "κλειδωσω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 πατας τις 3 παυλες (πληκτρο αφης κατω αριστερα). επειτε βρες την εφαρμογη και κανε swipe down. ετσι θα κλειδωσει και δε θα κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) πατας τις 3 παυλες (πληκτρο αφης κατω αριστερα). επειτε βρες την εφαρμογη και κανε swipe down. ετσι θα κλειδωσει και δε θα κλεινει μετα τις 3 παυλες μπαινω μεσα στα gadgets η την εφαρμογη στην επιφανεια? πχ το DigiCal εχω Edited October 18, 2016 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μια ερωτηση για το ημερολογιο, οταν εχω το μαμα gadget στην οθονη η μερα αλλαζει κανονικα την επομενη, οταν βαζω αλλα gadgets ημερολογιου εκτος το μαμισιο δεν αλλαζει η μερα αυτοματα! θελει κατι να ρυθμισω?Παλιά που είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα widget ρολογιού, το είχα φτιάξει ενεργοποιώντας την αυτόματη έναρξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Παλιά που είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα widget ρολογιού, το είχα φτιάξει ενεργοποιώντας την αυτόματη έναρξη. απο τις ρυθμισεις το βρισκουμε αυτο? το widget το δικο του του κινητου μου αλλαζει μετα τα μεσανυχτα 3-4 αλλα που εβαλα απο playstore δε μου αλλαζει η ημερομηνια οταν αλλαζει η μερα. Edited October 18, 2016 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Πηγαίνεις στην εφαρμογή Ασφάλεια > Δικαιώματα - > Αυτόματη έναρξη-> βρίσκεις το widget και ενεργοποιείς την αυτόματη έναρξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Πηγαίνεις στην εφαρμογή Ασφάλεια > Δικαιώματα - > Αυτόματη έναρξη-> βρίσκεις το widget και ενεργοποιείς την αυτόματη έναρξη ok ευχαριστω θα το δοκιμασω Edited October 18, 2016 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 περασα την 8.0.1.0 και μου εκανε κατι κουλο.οταν ανοιγα το τηλεφωνο το ξεκλειδωνα δλδ μου εβγαζε κατευθειαν να συνδεθω σε μια σελιδα διαφημιστικη.εχω κανει επαναφορα απο τον λογαριασμο μου mi και εχω και το adaway.η μπαταρια μαλλον απο οτι διαβασα θα στρωσει γιατι την φορτισα ολο το βραδυ και απο 100 με χρηση μισαωρο πηγε στο 56 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Περίεργο drain η μπαταρία τελικά. Δεν αλλαξα κάτι, δε πρόσθεσα κάτι. Ιδια χρήση που έκανα, ιδια κανω. Τι μπορει να φταίει και την καταπινει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 @mol πάρε άλλη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Περίεργο drain η μπαταρία τελικά. Δεν αλλαξα κάτι, δε πρόσθεσα κάτι. Ιδια χρήση που έκανα, ιδια κανω. Τι μπορει να φταίει και την καταπινει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk εχεις βάλει greenify;;;..... βάλτο να περιορίσει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο Sent from my L200 using Tapatalk υγ...... ενα ακομα καλό εργαλείο ειναι τπ cpu spy με το οποίο βλέπεις αν το κινητό πέφτει σε ύπνο η έχει κάποια εφαρμογή που το ταλαιπωρεί.... Edited October 19, 2016 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Για αλλαγη μπαταρίας πάει η δουλεια.. Οχι δεν εχω greenify κλπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) το κινητό θέλει καλη διαχείριση ενέργειας.... οπως ολα άλλωστε.... τωρα βέβαια αν είναι τελείως νεκρή ειναι άλλο θεμα.... Sent from my L200 using Tapatalk Edited October 19, 2016 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Για αλλαγη μπαταρίας πάει η δουλεια.. Οχι δεν εχω greenify κλπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και γιατί με cm δεν είχες αυτά τα χάλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα. Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80% Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp. Δικτυο κλειδωμένο σε 2g Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Περίεργα πράγματα, με 8.0.1 - 2 εδώ και εβδομάδες, μπαταρία μια χαρά (εκτός από την "ελατωματική" 8.0.2 πριν το fix). Από 100% χθες το βράδυ, τώρα είναι στο 83% με λίγη ομιλία ~20-25 λεπτά, VOIP άλλα 10 λεπτά και λίγο mail κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα. Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80% Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp. Δικτυο κλειδωμένο σε 2g Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εμένα με την 8.0.2 του γκαλεν πάει πολύ καλά. Εχω 30 λεπτα sot και ακόμη είναι 92%!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 μολις το βγαλα απ τον φορτιστη. πηγε 90% και εχω 12 λεπτα σοτ (whatsapp, fb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μια ερωτηση για το ημερολογιο, οταν εχω το μαμα gadget στην οθονη η μερα αλλαζει κανονικα την επομενη, οταν βαζω αλλα gadgets ημερολογιου εκτος το μαμισιο δεν αλλαζει η μερα αυτοματα! θελει κατι να ρυθμισω? Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το εορτολόγιο. Αυτό έγινε μετά την αναβάθμιση από MIUI 7 σε 8 ασχέτως ρομ. Όταν μπαίνω να δω την ημερήσια γιορτή έρχεται στην σωστή μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 μολις το βγαλα απ τον φορτιστη. πηγε 90% και εχω 12 λεπτα σοτ (whatsapp, fb) 80% με 23 λεπτα σοτ. Χρηση ελάχιστο WhatsApp. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 80% με 23 λεπτα σοτ. Χρηση ελάχιστο WhatsApp. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk μια απο τα ιδια και εγω αλλα εμενα μαλλον τα εχει φτυσει η μπαταρια γτ τη ξεζουμιζα στην αρχη με 2 φορτισεις τη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αυτο να το δεχτω, ΟΜΩΣ με cm πως γινεται να συμπεριφέρεται σωστα??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts