Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσωρινο ειναι. ή τουλαχιστον δεν εμαθα απο τι και πως γινεται!

κατι παιζει με το software παντως.

(ακομη και σε cm το εκανε, για την ακριβεια προχθες σε μενα!!!)

Μηπως θελει battery calibration?

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την εχω κανει αλλα δεν αλλαξε κατι.

επισης θα βαλω γκαλεν.

προτεινετε να περασω την fastboot ελληνικη απο miflash και επειτα απο twrp του γκαλεν ή απευθειας απο twrp;

Μηπως θελει battery calibration?

Αν τελικά είναι αυτό το πρόβλημα, το είχα κι εγώ και άφησα την μπαταριας να αδειάσει εντελώς και το έβαλα να φορτίσει σε θύρα USB υπολογιστή, και έσβησα με TWRP το batterystats και έφτιαξε.

@mol, εγώ το έχω κάνει με fastboot, αλλά νομίζω ο gkalen έχει πει ότι μπορεί να γίνει και μόνο με TWRP, απλά βεβαιώσου ότι έχεις το τελευταίο του Michael.

με την πρωτη ευκαιρια φλασαρω ελληνικη φαστβοοτ με μιφλας

επειτα την γκαλεν σταβλε

mol αν έχεις περάσει μια φορά fastboot rom δεν χρειάζεται άλλη. Μπες TWRP και κάνει wipe σε data, cache, dalvik, system και internal, μετά τα wipe κάνε Reboot recovery και όταν ξαναμπεις σε TWRP κάνε install την rom και αν θες root το https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zip και είσαι έτοιμος.

δε θυμαμαι να εχω περάσει ποτέ. το χω σχεδον ενα χρονο το τηλέφωνο.

διαδικασια περασματος ρομ με pc δεν εκανα ποτε.

και δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιο το προτείνουν (miflash) αντι για πληρες wipe μέσω twrp

σιγουρα θα χρειαστω ρουτ. θενξ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ρε συ τρελέ, είχες τόσα προβλήματα με την μπαταρία στις περισσότερες rom που έβαζες και εδώ συνεχεία λέγαμε για clean install με fastboot rom και δεν το έχεις κάνει ποτέ! Τι να πω τώρα!

Να κανετε και ένα soft reset* η βγαλτε την μπαταρια για 2-3 λεπτα.

*soft reset= πατημενο ενταση ανω και κουμπι ενεργοποιησης για 10"

προσωρινο ειναι. ή τουλαχιστον δεν εμαθα απο τι και πως γινεται!

κατι παιζει με το software παντως.

(ακομη και σε cm το εκανε, για την ακριβεια προχθες σε μενα!!!)

Εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα έκανα δοκιμή μια εβδομάδα με φορτιστή 1Α και σταθερή φόρτιση είδα διαφορά δεν μου το κάνει. Οταν η φόρτιση γίνεται όπως να ναι μου το κάνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Ρε παιδιά που βρίσκω την stable του gkalen? Πήγα καμία δεκαριά σελίδες πίσω αλλά δεν βρίσκω λινκ... Και πριν την βάλω αν ξέρει κανείς να μου πει :

1) κάνω και την internal wipe από TWRP;

Και 2) δουλεύει το xposed;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σίμος αν δεν είσαι ήδη σε stable από το xiaomi Hellas πρέπει να κάνεις reset. Xposed δουλεύει κανονικά το δικό του (για note 2 εννοώ).

Από χθες το βράδυ που έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + patches by UserXP, πλήρης φόρτιση το βράδυ και βγήκε από την πρίζα στις 7.30' το πρωϊ περίπου, με ελαφριά χρήση (αλλά όχι μηδενική) είμαι στο 93% :up: - σχεδόν δεν πιστεύω στα μάτια μου...

για δωσε λινκ του πατς

Λάθος! Το link είναι για τις dev του gkalen και όχι Stable.

Η τελευταία stable του gkalen είναι η https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224382763

και το νήμα που γίνεται συζήτηση το https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16151-STABLE-ROM-gkalen-MiUiV8-x-x-x-THUNDER-Stable-Custom-Roms/

και επίσης τα patches του UserXP πάνε σε στην stable 8.0.2.0 του gkalen. Αν έχεις βάλει dev θα τα κάνεις μαντάρα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά που βρίσκω την stable του gkalen? Πήγα καμία δεκαριά σελίδες πίσω αλλά δεν βρίσκω λινκ... Και πριν την βάλω αν ξέρει κανείς να μου πει :

1) κάνω και την internal wipe από TWRP;

Και 2) δουλεύει το xposed;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Αν έρχεσαι από άλλη rom (εκτός miui), κάνε wipe και την internal.

2. Ναι στην stable του gkalen δουλεύει. Θα χρησιμοποιήσεις την έκδοση http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3808611&d=1468147974

Οδηγίες στο http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-miui-t3367634

Είναι στο post #11822 αυτού του νήματος:)

ποιο απ τα 2 εκανες;

Download link (μαζί με το patch Νο 3)

Download link (χωρίς το patch Νο 3)

Λάθος! Το link είναι για τις dev του gkalen και όχι Stable.

Η τελευταία stable του gkalen είναι η https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224382763

και το νήμα που γίνεται συζήτηση το https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16151-STABLE-ROM-gkalen-MiUiV8-x-x-x-THUNDER-Stable-Custom-Roms/

και επίσης τα patches του UserXP πάνε σε στην stable 8.0.2.0 του gkalen. Αν έχεις βάλει dev θα τα κάνεις μαντάρα.

σωστος. εσβησα το λινκ μη γινει κανα λαθος!

stable 8.0.2.0 εβαλα εγω:rolleyes:

τωρα φλασαρω το su ;)

Να πω εδώ για την Stable 8.0.2.0 ότι υπάρχει ένα bug το οποίο προκαλεί freeze και reboot μετά από αλλαγή ενός στοιχείου θέματος (πχ wallpaper, γραμματοσειρά) ή και ολοκλήρου του θέματος. Το reboot δεν συμβαίνει αμέσως με την αλλαγή αλλά μετά απο λίγο σε κάποια άλλη ενέργεια του χρήστη. Το πρόβλημα βρίσκεται στην base rom του RN2. Γι αυτό οπότε κάνετε τέτοιες αλλαγές κάνετε από μόνοι σας reboot ώστε να μην γίνει μόνο του σε στιγμή που δεν θέλετε. Αυτό το πρόβλημα σίγουρα είναι ενοχλητικό όταν γίνεται το αρχικό σεταρισμα της rom όπου κάνουμε τις προσωπικές μας επιλογές στο ui της rom αλλά μετά το ξεχνάς.

μετα απο rebooot (ειτε γινει μονο του ειτε το κανουμε εμεις) ειμαστε οκ;

μολις εκλεισε απο μπαταρια :(

ουτε σεταρισμα δε προλαβα να κανω.

μιαμιση ωρα sot

εδιτ:

βγαζω μπαταρια, την βαζω, power on και βουαλα... 33% ακομη.

Edited by mol

μετα απο rebooot (ειτε γινει μονο του ειτε το κανουμε εμεις) ειμαστε οκ;

μολις εκλεισε απο μπαταρια :(

ουτε σεταρισμα δε προλαβα να κανω.

μιαμιση ωρα sot

εδιτ:

βγαζω μπαταρια, την βαζω, power on και βουαλα... 33% ακομη.

Ναι μετά το reboot είσαι ΟΚ. Αν ξανακάνεις όμως τέτοια αλλαγή να ξαναπεριμενεις reboot.

Μια και ο λόγος για το super su, ΔΕΝ το εγκαθιστούμε απο το play store, και δεν κάνουμε update!

edit: μην κάνετε τέτοια πράγματα έχοντας λιγότερο από 60-70% μπαταρία, αν στραβώσει κάτι και καθυστερήσετε θα κλάψουν μανούλες...

Edited by fufutos

Μια και ο λόγος για το super su, ΔΕΝ το εγκαθιστούμε απο το play store, και δεν κάνουμε update!

edit: μην κάνετε τέτοια πράγματα έχοντας λιγότερο από 60-70% μπαταρία, αν στραβώσει κάτι και καθυστερήσετε θα κλάψουν μανούλες...

To root το κάνουμε από ρικαβερι;

Εννοώ βάζουμε εκείνο το SuperSu ;

Όσο αφορά την μπαταρία την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα 8.0.1 gkalen stable είχα θέμα με την μπαταρία. Από τις 8 και κάτι το πρωί που την πέρασα μέχρι το μεσημέρι 12 κάνοντας παράλληλα και το στήσιμο του κινητού έφτασε στο 5% αλλά επειδή χρειαζομουν το κινητό για την δουλειά μου είχα διαβάσει εδώ που κάποιος είχε πει ότι αν βγάλεις την μπαταρία από το κινητό για λίγο και μετά το ανοιξεις θα έχει ανέβει. Πραγματικά μετά ήταν στο 82% και από τότε συνέχισε την ομαλή λειτουργία του

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)