mol Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δες ποσο εχει και στα αλλα και κρινε Προτιμώ να δωσω παραπάνω να εχω το κεφαλι μου ήσυχο (οσο μπορει να ειναι για τις αγορές απο κινα) παρα να τρέχω για να πάρω τα ευρώ μου πισω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Δες ποσο εχει και στα αλλα και κρινε Προτιμώ να δωσω παραπάνω να εχω το κεφαλι μου ήσυχο (οσο μπορει να ειναι για τις αγορές απο κινα) παρα να τρέχω για να πάρω τα ευρώ μου πισω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk λες να παω βικμαλλ κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο ετσι??? sg post η nl post???? Edited July 10, 2016 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 λες να παω βικμαλλ κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο ετσι??? sg post η nl post???? sg post καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Νλ ποστ ειναι προτιμότερο πλεον. Η σινγκ ποστ ειχε θεματα κατα τον Μάρτιο. Εχω την εντυπωση οτι το βικμολ στελνει με νλ ποστ, άσχετα αν επιλεξεις σινγκ ποστ. Προτείνω το βικμολ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Νλ ποστ ειναι προτιμότερο πλεον. Η σινγκ ποστ ειχε θεματα κατα τον Μάρτιο. Εχω την εντυπωση οτι το βικμολ στελνει με νλ ποστ, άσχετα αν επιλεξεις σινγκ ποστ. Προτείνω το βικμολ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ίσως να ναι έτσι όπως τα λες.. Δεν ξέρω τι παίζει πια... Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι και τα δύο και κανένα δεν περνάει τελωνείο απλά νομίζω ότι τουλάχιστον παλιά ήταν πιο γρήγορο το sg post γιαυτό το προτείνω... Όντως μόνο vickmall αντε και minideal σε δεύτερη μοίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μπα, θα ξηλωσω την μοκι με φαινεται. Το θεμα με το γουατςαππ δε διορθωνεται. Συν την μετριοτατη μπαταρια.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Μπα, θα ξηλωσω την μοκι με φαινεται. Το θεμα με το γουατςαππ δε διορθωνεται. Συν την μετριοτατη μπαταρια.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Γιατί μετριότατη φίλε μου.. Η διάρκεια μπαταρίας είναι καλύτερη από κάθε άλλη ρομ... Μήπως δεν το έχεις στην εξοικονόμηση ενέργειας.. Εγώ πάντα βγάζω 5 ώρες οθόνης και κάποιες φορές που χρησιμοποιώ δεδομένα βγάζω 4 με 4 μιση ανάλογα την χρήση δεδομένων... Όσο για το watch up ψάξτο μπορεί να υπάρχει κάποια λύση. Υ.γ τώρα είμαι με 3 ώρες και 10 λεπτά με 44 τα εκατό ακόμη και μια ημέρα χρήσης μέχρι στιγμής. Edited July 11, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Battery mode εχω power save. Ειμαι στην μια ωρα σοτ. Υπόλοιπο μπαταρίας 32%. Χρηση κυριως ιντερνετ/ταπαταλκ κυριως σε wifi, απειροελαχιστο 3g, σχεδον μηδενικο 4g. Δε χρησιμοποιώ greenify Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Battery mode εχω power save. Ειμαι στην μια ωρα σοτ. Υπόλοιπο μπαταρίας 32%. Χρηση κυριως ιντερνετ/ταπαταλκ κυριως σε wifi, απειροελαχιστο 3g, σχεδον μηδενικο 4g. Δε χρησιμοποιώ greenify Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κάτι δεν πάει καλά.. Τα νούμερα που δίνεις δεν παίζουν με την συγκεκριμένη rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κάτι δεν πάει καλά.. Τα νούμερα που δίνεις δεν παίζουν με την συγκεκριμένη rom... Όντως κάτι γίνεται δεν έχει κάτσει καλά η ρομ ή έχει θέμα η μπαταρία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το πρώτο πιο πιθανο. Η μπαταρία δυσκολα να "σκαλωσε" Ισως την φλασαρω ξανα μπας και στρωσει, αλλα δε το κοβω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Το πρώτο πιο πιθανο. Η μπαταρία δυσκολα να "σκαλωσε" Ισως την φλασαρω ξανα μπας και στρωσει, αλλα δε το κοβω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μήπως είναι και λάθος στατιστικά; Αν το αφήσεις να φτάσει 1% σβήνει ή μένει αναμμενκ πολύ ώρα ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Οχι, δεν είναι λαθος στατιστικά. :/ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Με την χρήση που κάνεις έπρεπε να έβγαζες κανά 5ωρο οθόνη με αυτή τη ROM. Μήπως έχεις περάσει xposed framework και δημιουργεί πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δεν εχω περασει τιποτε εκτός από την ρομ και τις εφαρμογες που χρησιμοποιώ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τι να πω τα παιδιά κ εγω με wifi κ σχεδόν καθόλου 4g μονο Facebook καθολου gaming κ με την ιδια ρομ δεν περναω τις 2,5 ωρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikitas1966 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καλησπερα παιδια. και εγω με ολες τις rom εχω max 2 ωρες sot. μου ειπαν οτι με την 5.9.27 βγαζει 2 ημερες αλλά δεν μπορώ να τη βρώ. μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Η μόνη μιυι που ειχα καλό σοτ ηταν καποια ντεβ του Δεκεμβρίου ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikitas1966 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 δηλαδή τι διαφορά ειχε η μια απο την αλλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παρα πολύ καλη διαρκεια μπαταριας. Απιστευτη για την ακριβεια απ όσο θυμάμαι. Πανω απο 5 ώρες σοτ με βαρια σχετικα χρηση. Λετε να παίζει ρολο το καλωδιο φορτισης και ο φορτιστης? (ακομη δεν έχω χρησιμοποιησει τον μανισιο) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @mol με τον ρυθμό που αλλάζεις rom δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έχεις αξιολογήσει με σωστά δεδομένα κάποια rom Σε οποιαδήποτε rom και να έχω βάλει στο τηλέφωνο (miui dev , mokee by bule , aosp by vova , miui stable) ο μέσος όρος sot με την χρήση που του κάνω είναι ~4 ώρες. Όμως έχω δεί και 2,5 έχω δεί και 5 ώρες σε μια φόρτιση και κάθε φορά είναι αντiστρόφως ανάλογη της χρήσης. Βαριά χρήση --> Υψηλός χρόνος sot --> Μικρός κύκλος φόρτισης Ελάφρια χρήση --> Μικρός χρόνος sot --> Μεγάλος κύκλος φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σχεδον πάντα τις κρατάω ~4 μερες (να ολοκληρωθούν 3-4 κυοι φόρτισης) Επισης σχεδον πάντα κανω ιδια χρηση καθημερινα. Οποτε θεωρητικά πρεπει να εχω το ιδιο σοτ. Θα αλλαξω φορτιστη μπας και αλλάξει κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εγώ πάντως πριν περάσω την ρομ έκανα 3 4 φορές τα wipe και περνούσα κάθε τι ξεχωριστά με wipe cache και dalvic κάθε φορά (δηλαδή έκανα 4 φορές όλα τα wipe μετά έβαλα την ρομ μετά wipe cache and dalvic μετά to super su,μετά πάλι wipe και πάει λέγοντας) κάθε φορά έτσι τα κάνω και δεν έχω θέματα σε κανένα μου φορματ. Επίσης ο φορτιστής παίζει ρόλο σίγουρα καθώς και αν κάνεις πλήρεις φορτισεις δηλαδή να αφήνεις το κινητό τουλάχιστον 3 με 3 μισή ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Φορτισα με τον μαμα χτες βραδυ. Το αφηνω να φορτίζει οσο κοιμάμαι. Δηλαδή πάνω από 4 ωρες σίγουρα. Αν αλλαξει κάτι θα ενημερωσω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Φορτισα με τον μαμα χτες βραδυ. Το αφηνω να φορτίζει οσο κοιμάμαι. Δηλαδή πάνω από 4 ωρες σίγουρα. Αν αλλαξει κάτι θα ενημερωσω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν ξέρω εάν ειναι καλό να φορτιζουμε με τον δικο του φορτιστη.Εγω το φορτιζω με ένα sony 850mAh νομίζω είναι όλο το βραδυ.Απο τις 7.00 που ανοίγει .μόνο του έως τις 13.00 με λίγα τηλεφωνήματα είναι στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts