thepre913 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/b5e1185345890afa0133432b22989cdd.jpg πως θα απαλλαγω από αυτό; μου σπάει τα νεύρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 πως θα απαλλαγω από αυτό; μου σπάει τα νεύρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕάν βάλεις το adaway εκτός από διαφημίσεις κόβει και την πρόσβαση σε τέτοιου είδους σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 κλιαρ κας και ντατα στον μπροουζερ. επίσης εγω με adaway δέν εχω δει ποτε κατι τέτοιο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Καλημερα η miui 8 δεν με ικανοποιησε δυστυχως. Πιστευω ότι εχει δουλεια ακόμα. Παμε να δουμε τωρα τις δυο που αναφερω στον τιτλο. Γυρνωντας σε MIUI 7 απο RR ή MokeeOS αν χρειαστεί παμε παλι μεσω TWRP ή με αλλον τροπο? Ευχαριστω Edited June 20, 2016 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγώ το adaway που λέτε γιατί δεν το βρίσκω? Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλημερα η miui 8 δεν με ικανοποιησε δυστυχως. Πιστευω ότι εχει δουλεια ακόμα. Παμε να δουμε τωρα τις δυο που αναφερω στον τιτλο. Γυρνωντας σε MIUI 7 απο RR ή MokeeOS αν χρειαστεί παμε παλι μεσω TWRP ή με αλλον τροπο? Ευχαριστω Την rr δεν την δοκίμασα h mokee πάντως τα σπάει!! Σε όλα καλή! Βέβαια δεν έχει την τσαχπινια στα εικονίδια της miui αλλά με τον κατάλληλο launcher..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 AdAway-release_Build-Apr.14.2016.apkΕγώ το adaway που λέτε γιατί δεν το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 AdAway-release_Build-Apr.14.2016.apk Μερσί! Εγώ το έψαχνα στο play store :p Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μερσί! Εγώ το έψαχνα στο play store :p Αυτοί που "βγάζουν" τις διαφημίσεις... αυτοί "απαγορεύουν" την κυκλοφορία τέτοιων προγραμμάτων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Την rr δεν την δοκίμασα h mokee πάντως τα σπάει!! Σε όλα καλή! Βέβαια δεν έχει την τσαχπινια στα εικονίδια της miui αλλά με τον κατάλληλο launcher..... RR παει σφαιρα !!!!!! Αν η μπαταρια της RR κραταει περισσοτερο απο την MIUI δεν πιστευω οτι θα επιστρεψω σε MIUI. Ακομα δεν μπορω να εχω αποψη γιατι περναω τα apk ακομα. Βεβαια η ROM 7.3.2 stable του gkalen με ικανοποιησε αρκετα ως προς την μπαταρια της και με Greenify ειχα καλη χρηση RAM. ΕΙδομεν... Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με τη mokee έχει πιο ψηλή φωτεινότητα ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 oxi δεν ειναι ιδεα σου! τελικα λεω να μη δοκιμασω miui8 αλλα να παω στην rr :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με τη mokee έχει πιο ψηλή φωτεινότητα ή είναι ιδέα μου; Μετά το ηλιοβασίλεμα έχει άλλο φωτισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Όχι και τώρα το έχω στο 30% ενώ το είχα σταθερά στο 50% Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα σε όλο το team. Από χθες έχω σοβαρό πρόβλημα. Το τηλέφωνο κάνει διαρκώς soft reboots. Μπορεί να το κάνει κατά τη διάρκεια κλήσης, όταν έχω ανοιχτή εφαρμογή, ή όταν απλά κάθεται. Το μόνο που έκανα πριν το ξεκινήσει είναι να αγοράσω (in-app) την pro έκδοση μιας εφαρμογής. Από εκείνη την ώρα έχει τρελαθεί. Έκανα wipe cache αλλά δεν έστρωσε. Μόνη λύση η καθαρή εγκατάσταση και βλέπουμε ε; Φοράω 7,2,3 stable. Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Όχι και τώρα το έχω στο 30% ενώ το είχα σταθερά στο 50% Προφανώς αυτό είναι θέμα βαθμονόμησης... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- oxi δεν ειναι ιδεα σου! τελικα λεω να μη δοκιμασω miui8 αλλα να παω στην rr :p Και πολύ καλά θα κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με την Mokee του Vova μου έκανε αλλά 2 reboot όταν έκανε ενημέρωση σε εφαρμογές, πρέπει να το αφήνω να κάνει ενημέρωση με κλειστή την οθόνη για να μην κολλήσει. Σε λίγο θα δοκιμάσω την Mokee του Bule για να δω εάν κάνει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με την Mokee του Vova μου έκανε αλλά 2 reboot όταν έκανε ενημέρωση σε εφαρμογές, πρέπει να το αφήνω να κάνει ενημέρωση με κλειστή την οθόνη για να μην κολλήσει. Σε λίγο θα δοκιμάσω την Mokee του Bule για να δω εάν κάνει τα ίδια. Όσες ενημερώσεις έχω κάνει, δεν έχω φάει ακόμη reboot. Δεν έχω αυτόματες βέβαια, αλλά τις κάνω όποτε θέλω εγώ. Ίσως παίζει ρόλο. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με την Mokee του Vova μου έκανε αλλά 2 reboot όταν έκανε ενημέρωση σε εφαρμογές, πρέπει να το αφήνω να κάνει ενημέρωση με κλειστή την οθόνη για να μην κολλήσει. Σε λίγο θα δοκιμάσω την Mokee του Bule για να δω εάν κάνει τα ίδια. Αν ο μονος λόγος για να δοκιμασεις την mokee του bule είναι αυτός σε πληροφορω ότι και σε αυτήν κάνει reboots. Αυτό που προσπαθω να καταλαβω είναι γιατί κάποιοι αντιμετωπιζουν το πρόβλημα ενώ καποιοι όχι . Μου ήρθε λοιπον στο μυαλό επειδή και στα thread του xda , δεν αναφερουν τέτοιο πρόβλημα μήπως τα reboots εμφανιζονται όταν γυρνας την γλωσσα στα ελληνικά . Μπορουν λοιπόν αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα με reboots στην mokee να αναφερουν αν χρησιμοποιούν ελληνικά ή αγγλικά στο τηλέφωνο τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 χειροκινητα updates και παντα χρησιμοποιω αγγλικη γλωσσα Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 χειροκινητα updates και παντα χρησιμοποιω αγγλικη γλωσσα Sent from my V967S using Tapatalk Επίσης κι εγώ. Όπως επίσης, δεν έχω κάτι από greenify, ad blocker. Μόνο redmi tool για καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Όσες ενημερώσεις έχω κάνει, δεν έχω φάει ακόμη reboot. Δεν έχω αυτόματες βέβαια, αλλά τις κάνω όποτε θέλω εγώ. Ίσως παίζει ρόλο. Μου το έκανε και με αυτόματες και με χειροκίνητες ενημερώσεις αλλά και κατά την διάρκεια restore εφαρμογών. Αν ο μονος λόγος για να δοκιμασεις την mokee του bule είναι αυτός σε πληροφορω ότι και σε αυτήν κάνει reboots.Μόλις τώρα πέρασα την Mokee του Bule και έκανα restore 64 εφαρμογές χωρίς να κολλήσει (Με του Vova πάντα κολλούσε εάν ήταν ανοιχτή η οθόνη). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έβαλα πιο καινούρια έκδοση GAPPS, την pico 19/6 ενώ στου Vova είχα βάλει την 17/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα στο forum. Από vicmall με ενημέρωσαν ότι αντί του ΡΝ2 PRIME FDD-LTE που είχα παραγγείλει είναι διαθέσιμο πλέον μόνο στην έκδοση TD-FDD-LTE και περιμένουν απάντησή μου. Τελικά, θα έχω κάποιο θέμα άν δεχθώ την TD-FDD-LTE έκδοση και αν ναι ποιό; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ.: Ίσως το θέμα να έχει συζητηθεί πιο παλιά, ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω αυτή τη στιγμή για να τους απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 χειροκινητα updates και παντα χρησιμοποιω αγγλικη γλωσσα Sent from my V967S using Tapatalk Επίσης κι εγώ. Όπως επίσης, δεν έχω κάτι από greenify, ad blocker. Μόνο redmi tool για καλύτερη μπαταρία. Οπότε 2 στα 2 τα αγγλικά χωρίς reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και μένα δε μου έχει κάνει κανένα. Μόνο κολλάει η επαναφορά από titanium κάποιων εφαρμογών.. τίποτα περισσότερο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts