Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σ ευχαριστω για το ενδιαφερον

το εγραψα πιο πανω εκανα wipe cache και wipe dalvik cache

τωρα για καθαρη θα σβηστουν ολα και θελω να το αποφυγω αυτο :(

υπαρχει καπου στις ρυθμισεις που να ενεργποιει/απενεργποιει την οθονη κλειδωματος?

οσο για τα wipes πριν λιγο το εκανα οποτε θα το παρακολουθησω αν ζεσταινεται η οχι

πες μου τη γνωμη σου για καλη ρομ απο θερμοκρασια και μπαταρια απ οσες εχεις δοκιμασει δε παιζω games αλλα σερφαρω αρκετα

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι εγώ αυτό διάβασα...και προκειμένου να μην περιμένω...έβαλα την τελευταία stable .eu....Στην Ελληνική είχα θέμα με την περιστροφή.

Την ΞΑΝΑπέρασα την Ελληνική με όλη την διαδικασία και wipes και πάλι είχε πρόβλημα με την περιστροφή.

Στην .eu κανένα πρόβλημα.

Kαι εγώ αυτό διάβασα...και προκειμένου να μην περιμένω...έβαλα την τελευταία stable .eu....Στην Ελληνική είχα θέμα με την περιστροφή.

Την ΞΑΝΑπέρασα την Ελληνική με όλη την διαδικασία και wipes και πάλι είχε πρόβλημα με την περιστροφή.

Και εγώ το διάβασα, αλλά την πέρασα από προηγούμενη stable στην τελευταία. Με την περιστροφή δεν έχω πρόβλημα, μόλις το τσέκαρα ξανά για να σιγουρευτώ! Κανένα μα κανένα πρόβλημα εδώ και 4 μέρες.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μπορείς να περιγράψεις πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημα με την περιστροφή ?

Edited by kandilak

Διαγράφηκαν μηνύματα. Εδώ δεν είναι χώρος παραπόνων για τα μέλη. Αν κάποιος διαπιστώσει κάτι το οποίο είναι εκτός όρων χρήσης μπορεί είτε να κάνει αναφορά είτε να ενημερώσει κάποιον από την ομάδα διαχείρισης.

Μείνετε στο θέμα παρακαλώ.

Μπορείς να περιγράψεις πιο αναλυτικά ποιο είναι το πρόβλημα με την περιστροφή ?

Δεν γυρίζει όταν πλαγιάζεις το τηλέφωνο.Από κάθετα οριζόντια ή το αντίθετο.Κάποιες φορές μετά από απλό reboot ή wipes έστρωνε.

Αλλά για λίγο.Μέχρι να το απενεργοποιήσεις.Μόλις ζητούσες πάλι ενεργοποίηση δεν "άκουγε".

Με την .eu δεν υπάρχει αυτό.(σε μένα)

Υπάρχει η ενεργοποίηση της αυτόματης περιστροφής από το μενού οθόνης και υπάρχει και η ενεργοποίηση του κλειδώματος της αυτόματης περιστροφής από το πάνελ των γρήγορων ρυθμίσεων. Η ενεργοποίηση του κλειδώματος της αυτόματης περιστροφής έχει αποτέλεσμα την απενεργοποίηση της περιστροφής. Υπάρχει περίπτωση να είχες μπερδέψει το τι κάνει ο διακόπτης στο πάνελ γρήγορων ρυθμίσεων?

Αναφορικά με την ενεργοποιηση-απενεργοποιηση της οθόνης κλειδωματος μπορεις να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό.

Εγώ μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ καμια 4αρα εφαρμογές χωρίς πρόβλημα, το chrome έχει μόνιμα πολλές σελίδες. Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι reload το launcher άμα έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές και πατήσω home, μάλλον επειδή έχω απενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις εκκαθάρισης μνήμης και τερματίζει.

Επίσης άμα το αφησω για πολλή ώρα και δεν το χρησιμοποιω, κλείνει τις εφαρμογές που είναι από πίσω , τις οποίες δε θα έκλεινε αν το χρησιμοποιουσα (βέβαια όχι τις ειδοποιήσεις τους).

Αν έχεις όρεξη δοκίμασε κάτι. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις - Εφαρμογές , μετά πήγαινε στην καρτέλα "Τρέχουν" και δες αν υπάρχει το

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=65343&stc=1&d=1464283245

Αν είναι εκεί , τότε κάνε το εξής. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία - Επιλογή ταπετσαρίας και εκεί επέλεξε από τις ταπετσαρίες που εμφανίζονται τοπικά μια για την Αρχική οθόνη και μια για την οθόνη κλειδώματος.

Αυτό θα απενεργοποιήσει το com.miui.miwallpaper και δεν θα τρέχει στο παρασκήνιο.

Σε μένα μόλις το έκανα κόπηκαν αμέσως τα redraws του launcher (nova) και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και μια βελτίωση και στο multitasking.

Περιμένω feedback........

Όχι, δεν υπάρχει, μόνο τα "θέματα"

http://s33.postimg.org/advhhowbz/Screenshot_2016_05_26_20_43_20_com_android_setti.png

Το wallpaper μου είναι από αποθηκευμένο αντίγραφο θεμάτων που περνάω μετά από κάθε flash και επίσης το home grid σε 5x6 με το mod του xda, αν παίζουν ρόλο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οπότε λογικά έχεις κάνει την απενεργοποίηση του com.miui.miwallpaper αλλά με άλλο τρόπο. Πάντως εμένα που κάποιες στιγμές κάθε επιστροφή στην αρχική οθόνη είχε και redraw πλέον φαίνεται να μην το έχω.

Κάτι ακόμα για το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησε να ελαχιστοποιήσεις τις εφαρμογές που έχουν λουκέτο στην οθόνη προσφάτων εφαρμογών στις απολύτως απαραίτητες.

Ναι δεν έχω πολλές, chrome, viber και mikey (που το έχω για καλό και για κακό). Η αλήθεια είναι ότι δε μου το έκανε πάντα, αλλά τον τελευταίο καιρό, δε μπορώ να θυμηθω όμως σε ποια φάση έγινε αυτό.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

συλλογαρα! bookmarked ηδη!

θα δοκιμασω aicp και aosp!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Η aocp μου κάνει και εμένα κλικ να την δοκιμάσω..

Πάντως θα ήθελα να γνώριζα την διαφορά στην φιλοσοφία μου επί της ουσίας μεταξύ aosp, aicp, cm...

Κάπως θα διαφορετικές διανομές του Linux μου δείχνουν..

Edited by anikologr

η aosp είναι τέρμα vanilla android.

η cm είναι cm, η aicp παταει σε cm αλλά με διάφορα tweaks, και παει λέγοντας.

η aosp είναι τέρμα vanilla android.

η cm είναι cm, η aicp παταει σε cm αλλά με διάφορα tweaks, και παει λέγοντας.

Περιμένω review από aosp

Βγήκε μια διορθωμένη έκδοση της stable 7.3.2.0, όσοι θέλετε την δοκιμάζετε....

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13332-Ενημέρωση-27-5-2016-H-νέα-λίστα-με-τις-STABLE-V7-3-ROMs-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?pageNo=1

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σήμερα έφαγε την πρώτη του τούμπα... Ευτυχώς το 9Η της Nillkin έκανε τη δουλειά του.... Γρατζουνίστηκε μόνο λίγο στην ακρούλα κάτω αριστερά, σχεδόν δε φαίνεται... Ίσα ίσα να μην το πιάνει το μάτι :lol::lol:

Φοράω αυτές τις μέρες αυτή τη θήκη:

http://www.vickmall.com/original-new-design-pu-fabric-soft-case-for-xiaomi-redmi-note-2.html μπορεί να βοήθησε λίγο στην προστασία....

Έχει καταπληκτική αίσθηση στο πιάσιμο, σαν να είναι ύφασμα και "αγκαλιάζει" πολύ καλά τη συσκευή...

Μόνο αρνητικό ότι τα πλητρα Vol+/Vol- και Power δεν ξεχωρίζουν με την αφή όπως π.χ. με την αντίστοιχη σιλικόνης της Nillkin αλλά έχω ψιλοσυνηθίσει τη θέση τους κι έτσι δεν είναι και τόσο πρόβλημα...

Περιμένω review από aosp

είχα φορέσει παλιότερα.

δε θυμάμαι εντυπώσεις όμως. αν βρω το ποστ θα στείλω λινκ.

αλλιώς θα μ αναγκασεις να την φλασαρω ξανά :lol:

είχα φορέσει παλιότερα.

δε θυμάμαι εντυπώσεις όμως. αν βρω το ποστ θα στείλω λινκ.

αλλιώς θα μ αναγκασεις να την φλασαρω ξανά :lol:

Για να μην σε βάζω σε κόπο την πέρασα πριν λίγο..εντυπώσεις τις προσεχείς μέρες..

ωραία. network/signal type (2g/3g/4g) βλέπεις στην στάτους μπαρ?

επίσης περιμένω sot να μάθω

FM εχει?

εφαρμογές πανω απο 1gb(πχ ΦΙΦΑ) μπορείς να εγκαταστάσεις απο το πλαυ στορε?

αν δεν κανεις ota αναβάθμιση, περνας το zip στη μνήμη, το φλασαρεις, κανεις wipe dalvik/cache, reboot και είσαι ready