kflabouris Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 ναι αυτά τα δύο δεν σβήνουν τίποτα, μήπως αυτός που το brickaρε έκανε κανένα άλλο wipe? το πιο πιθανόν δηλαδή Ισως οπως και να χει παλι καλα να λεει που το σωσαμε Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδιά ένα λινκ να κατεβασω και να την εγκαταστήσω με twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία από τις δικές μου! :p Λοιπόν δεν άντεξα την πέρασα από πάνω από την τελευταια dev. Μέχρι τώρα το μόνο που δεν μου δουλεύει είναι το SwiftKey στον default browser. Κρασάρει συνεχώς. Με άλλους browsers δουλεύει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν δεν άντεξα την πέρασα από πάνω από την τελευταια dev. Μέχρι τώρα το μόνο που δεν μου δουλεύει είναι το SwiftKey στον default browser. Κρασάρει συνεχώς. Με άλλους browsers δουλεύει κανονικά. Το πιο κουλό τώρα το είδα, μόνο όταν γράφω εδώ στο φόρουμ κρασάρει πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λοιπόν δεν άντεξα την πέρασα από πάνω από την τελευταια dev.... Έκανες Factory Reset για να περάσεις πάνω από την τελευταία Dev ελληνική, αυτήν του deliopoulos? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ρε παιδια στο miui digital weather widjet δεν μου αλλάζει την ώρα. Εννοείται ότι το έχω στο αυτοματο από το κέντρο ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα! εχετε δοκιμασει καποιο από αυτά; εχουν ωραία αίσθηση; πείτε εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έκανες Factory Reset για να περάσεις πάνω από την τελευταία Dev ελληνική, αυτήν του deliopoulos? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Όχι, υποθέτω γιαυτό και κρασάρει όμως κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Όχι, υποθέτω γιαυτό και κρασάρει όμως κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Νομίζω ότι χρειαζόταν να γίνει, όταν περνάς από μια ΡΟΜ Dev σε μια Stable (ή άλλη γενικώς και όχι ένα update)..... Κρασάρει γενικώς το κινητό ή μόνο το Swiftkey? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Νομίζω ότι χρειαζόταν να γίνει, όταν περνάς από μια ΡΟΜ Dev σε μια Stable (ή άλλη γενικώς και όχι ένα update)..... Κρασάρει γενικώς το κινητό ή μόνο το Swiftkey? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Μόνο το SwiftKey και μόνο όταν γράφω στον default browser, σε αυτό το φόρουμ. Αν γράψω κάτι στο φβ ή στο YouTube, δεν κρασάρει. Έπειτα η ρομ που έβαλα δεν είναι Stable από ότι κατάλαβα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω ψάξει καμία 50 άδα σελίδες πίσω και δεν μπορώ να το βρω. Είναι έυκολο ένα link με την rom του gkalen την 6,3,31 please ? Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω ψάξει καμία 50 άδα σελίδες πίσω και δεν μπορώ να το βρω. Είναι έυκολο ένα link με την rom του gkalen την 6,3,31 please ? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/13796-Redminote2-Hermes-MiUi7-6-3-31/ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Roid_rage Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 615 σελιδα του mol απαντηση είναι για την ρομ του gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μόνο το SwiftKey και μόνο όταν γράφω στον default browser, σε αυτό το φόρουμ. Αν γράψω κάτι στο φβ ή στο YouTube, δεν κρασάρει. Έπειτα η ρομ που έβαλα δεν είναι Stable από ότι κατάλαβα . Έχεις δίκιο, δε το είχα δει αυτό το bug. Υπάρχει όντως πρόβλημα όχι μόνο με το SwiftKey αλλά και με το google keyboard. Θα το κοιτάζω γιατί η Miui αναβάθμισε την εφαρμογή για το Internet και ίσως κάτι θα πρέπει να αλλαξω. Ευχαριστώ για το σχόλιο και για το bug. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Παιδια μια βοηθεια..δεν λαμβανω καθολου μηνυματα.βρηκα οτι φταει το xposed.το απεγκατεστησα εκανα wipe system γιατι για να λειτουργησει το xposed θελει φλασαρισμα και ενα ζιπακι..ξανα εγκατεστησα την ρομ και τωρα δεχομαι μηνυματα.τι μπορω να κανω εκτος απο το να μην εχω καθολου xposed?το χει παρατηρησει κανενας αλλος?ειμαι με 5.12.17 ελληνικη αν παιζει ρολο... Edited April 21, 2016 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Έχεις δίκιο, δε το είχα δει αυτό το bug. Υπάρχει όντως πρόβλημα όχι μόνο με το SwiftKey αλλά και με το google keyboard. Θα το κοιτάζω γιατί η Miui αναβάθμισε την εφαρμογή για το Internet και ίσως κάτι θα πρέπει να αλλαξω. Ευχαριστώ για το σχόλιο και για το bug. Εγώ ευχαριστώ, οπότε επιβεβαιώνω ότι δεν χρειάζεται να κάνω full wipe, η ρομ δουλεύει μια χαρά περασμένη πάνω από την τελευταια dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μια ερώτηση παιδιά.. Δεν δουλεύουν τα modes του gravity box στην miui ξέρετε γιατί; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μια ερώτηση παιδιά.. Δεν δουλεύουν τα modes του gravity box στην miui ξέρετε γιατί; ευχαριστώ http://repo.xposed.info/module/com.ceco.lollipop.gravitybox ,διάβασε κάτω από το compatibility. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν κατέβασα την rom 6,3,31 αλλά έχω σκαλώσει λίγο. Με ποιά διαδικασία κάνουμε install την νέα rom ? Έχουμε κάπου οδηγίες ? Ο φάκελος της rom περιέχει μέσα ένα αρχείο img. Αυτό με TWRP δεν γίνετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Οδηγιες θα βρεις στο πρώτο ποστ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εννοείς στην αρχή αυτού του ποστ. Δηλαδή σελίδα 1? Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εννοείς στην αρχή αυτού του ποστ. Δηλαδή σελίδα 1? Ναι αυτό εννοεί :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ο.Κ. Ευχαριστώ πολύ Όλα εντάξει. Μόλις πέρασα λοιπόν την 6,3,31 του gkalen. Τσέκαρα με root checker και μου λέει ότι δεν είναι rootαρισμένη. Νόμιζα ότι θα είναι ... Μήπως έχουμε πουθενά οδηγίες για root της συσκευής ? Είστε ΘΕΟΙ !!! Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Root είναι. Δε χρειάζεται να το τσεκάρεις με root checker, αλλά για να ικανοποιήσεις και τα μάτια σου, τώρα που άνοιξες το root checker, πήγαινε στο κεντρο ασφαλείας, στα δικαιώματα και δώσε προνόμια root στο root checker και μετά πήγαινε ξανατρεξτο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Που ακριβώς είναι αυτό ? Στις πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα εκεί που λέει ασφάλεια & απόρρητο ? Άστο. Το βρήκα. ΟΛΑ ο.κ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ είστε ΤΕΛΕΙΟΙ. Edited April 22, 2016 by alex_1983 Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts