kolkoskylo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πριν από μερικές ημέρες, προσπάθησα να ανοίξω τη συσκευή, να βγάλω το ακουστικό για να το καθαρίσω. Έσπασα όμως το κλιπσάκι της ταινίας των πλήκτρων. :O Τεσπά, κατάφερα να το λειτουργήσω. Για το On Off της οθόνης χρησιμοποιώ το Gravity Screen. Το οποίο όμως στα καλά τ' καλού ( που λέμε και στο χωριό μου), απενεργοποιείται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κρατήσω συνεχώς active (όπως, επίσης, λέμε στο χωριό μου). Ακόμη, ξέρει κανείς αν το MiKey κάνει καλή δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πριν από μερικές ημέρες, προσπάθησα να ανοίξω τη συσκευή, να βγάλω το ακουστικό για να το καθαρίσω. Έσπασα όμως το κλιπσάκι της ταινίας των πλήκτρων. :O Τεσπά, κατάφερα να το λειτουργήσω. Για το On Off της οθόνης χρησιμοποιώ το Gravity Screen. Το οποίο όμως στα καλά τ' καλού ( που λέμε και στο χωριό μου), απενεργοποιείται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κρατήσω συνεχώς active (όπως, επίσης, λέμε στο χωριό μου). Ακόμη, ξέρει κανείς αν το MiKey κάνει καλή δουλειά; Λογικά το Mikey θα κάνει δουλειά, βέβαια δεν τι έχω ακόμα για να πω σίγουρα, είναι στο δρόμο! Έχεις κοιτάξει μπας και βρεις ανταλλακτικό, αν και η αλλαγή του φαντάζει δύσκολη αν δεν έχεις τα απαιτούμενα εργαλεία.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πριν από μερικές ημέρες, προσπάθησα να ανοίξω τη συσκευή, να βγάλω το ακουστικό για να το καθαρίσω. Έσπασα όμως το κλιπσάκι της ταινίας των πλήκτρων. :O Τεσπά, κατάφερα να το λειτουργήσω. Για το On Off της οθόνης χρησιμοποιώ το Gravity Screen. Το οποίο όμως στα καλά τ' καλού ( που λέμε και στο χωριό μου), απενεργοποιείται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κρατήσω συνεχώς active (όπως, επίσης, λέμε στο χωριό μου). Ακόμη, ξέρει κανείς αν το MiKey κάνει καλή δουλειά; Το gravity screen βαλτο να ξεκιναει με το κινητο!επισης μεσα εχει ρυθμισει που να μην το αφηνει να κλεινει ποτε σαν εφαρμογη!Δες το λιγο! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Nai, το ειδα και γω πριν λιγο. Θα παω τελικά στην cm που ειχα καποτε. (Αυτη με το χθεσινο update) Σχετικά με τις custom ROM όπως ειπώθηκε και πιο πριν μία σοβαρή πρόταση είναι και αυτή http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=695717&st=3060#entry45276442 Την έχω κρατήσει αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να την περάσω γιά δοκιμή δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 την ειχα εγκαταστησει πριν λιγο καιρο. δε με βολεψε κυριως γιατι δε μπορουσα να δω τον τυπο δικτυου(2g/3g/4g) στην στατους μπαρ και μαλλον η μπαταρια δεν ηταν και η καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Λογικά το Mikey θα κάνει δουλειά, βέβαια δεν τι έχω ακόμα για να πω σίγουρα, είναι στο δρόμο! Έχεις κοιτάξει μπας και βρεις ανταλλακτικό, αν και η αλλαγή του φαντάζει δύσκολη αν δεν έχεις τα απαιτούμενα εργαλεία.:!: Έχει σπάσει κομμάτι απ τη μητρική. Περιμένω να κυκλοφορήσει σαν ανταλλακτικό από τη Μi ή το eBay. Το gravity screen βαλτο να ξεκιναει με το κινητο!επισης μεσα εχει ρυθμισει που να μην το αφηνει να κλεινει ποτε σαν εφαρμογη!Δες το λιγο! Θα το κοιτάξω αλλά, αν έχεις χρόνο, μπορείς να ρίξεις κι εσύ μια ματιά, μήπως κάτι διαλάθει της προσοχής μου; Είμαι με Stable 7.2.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχει σπάσει κομμάτι απ τη μητρική. Περιμένω να κυκλοφορήσει σαν ανταλλακτικό από τη Μi ή το eBay. Πάσο, γιατί αν πας για μητρική είναι σαν να κοιτάς για άλλο κινητό. Έτσι συνεχιζεις όπως το σκέφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Kolkoskylo κ μένα συμβαίνει αυτό με την gravity screen. Πάντα την έχω να τρέχει στο παρασκήνιο αλλά και πάλι απενεργοποιείται αυτόματα. Το καλό είναι ότι απλά πατάς start από το notification shade και για λίγο καιρό πάλι θα τρέχει απρόσκοπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πρέπει να ανεβάσεις την ένταση πολυμέσων. Είναι συνδεδεμένοι οι ήχοι της κάμερας με την ένταση πολυμέσων. Έχεις δίκιο αυτό ήταν!!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 help guys πως ειπαμε εμφανιζουμε το signal type στην στατους μπαρ, οταν χρησιμοποιουμε data; σε cm ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 το πληκτρολογιο ακουγεται ΠΑΡΑ πολυ δυνατα το atmos φταιει για αυτο? πως το κανω να ακουγεται πιο σιγανα? δεν το εχω βρει ακομα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ρε παιδιά στις τελευταίες 3-4 ελληνικές dev το άλμπουμ κάμερας το έχουν στα αγγλικά και δεν έχουν καν widget για αυτό και είναι σπαστικό...Τόσο δύσκολο να το φτιάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Kolkoskylo κ μένα συμβαίνει αυτό με την gravity screen. Πάντα την έχω να τρέχει στο παρασκήνιο αλλά και πάλι απενεργοποιείται αυτόματα. Το καλό είναι ότι απλά πατάς start από το notification shade και για λίγο καιρό πάλι θα τρέχει απρόσκοπτα. Το καλό είναι ότι απλά πατάς start , το κακό είναι οτι, για να πατήσω πρέπει να είναι η οθόνη αναμμένη κι εγω την εφαρμογή τη θέλω για αυτόν ακριβώς το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδια κατέβασα το amazing spiderman 2 και.σε.όλες τις ρυθμίσεις γραφικών και αν έβαλα σερνετε κολαει τρέλα :( ακόμα και.στην υψηλή ενέργεια που ρυθμησα.στις ρυθμίσεις μπαταρίας κολαει επίσης τρέλα, έχω απαγοητευτει τι να κανω? Αν μπορεί κάποιος σας παρακαλώ ας το δοκιμάσει να μου πει αν κολαει και σε.εκείνον μαλον όσοι.το έχουν ήδη στη συσκευή τους γιατί είναι επί πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδια κατέβασα το amazing spiderman 2 και.σε.όλες τις ρυθμίσεις γραφικών και αν έβαλα σερνετε κολαει τρέλα :( ακόμα και.στην υψηλή ενέργεια που ρυθμησα.στις ρυθμίσεις μπαταρίας κολαει επίσης τρέλα, έχω απαγοητευτει τι να κανω? Αν μπορεί κάποιος σας παρακαλώ ας το δοκιμάσει να μου πει αν κολαει και σε.εκείνον μαλον όσοι.το έχουν ήδη στη συσκευή τους γιατί είναι επί πληρωμή Να το πουλήσεις, πάρε ένα LG g4. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδια κατέβασα το amazing spiderman 2 και.σε.όλες τις ρυθμίσεις γραφικών και αν έβαλα σερνετε κολαει τρέλα :( ακόμα και.στην υψηλή ενέργεια που ρυθμησα.στις ρυθμίσεις μπαταρίας κολαει επίσης τρέλα, έχω απαγοητευτει τι να κανω? Αν μπορεί κάποιος σας παρακαλώ ας το δοκιμάσει να μου πει αν κολαει και σε.εκείνον μαλον όσοι.το έχουν ήδη στη συσκευή τους γιατί είναι επί πληρωμή Eγω οτι παιχνιδι και εαν εχω κατεβασει δεν κολλησε ποτε κανενα.ολα ηταν lag free ακομα και το amazing spiderman 2.Aπλα μερικα games θελουν την υψηλη αποδοση για καλυτερα fps οπως το Gods of Rome! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν μπορω να περασω τους drivers σε πσ με windows7 με τιποτα! Υπάρχει κανα βιντεο στο youtube να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα! Έχει κανείς ιδέα πως πιάνουν αυτές οι βάσεις http://www.ebay.com/itm/3-in1-DESK-WINDSHILED-DASHBOARD-Mount-Car-Holder-for-Mobile-Cell-Phone-GPS-PDA/301819394237?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3Dcc5478efcc994245b3a0ce361d1cfcff%26pid%3D100033%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D301915610884 το κινητό και το σταθεροποιούν; με αυτοκόλλητο; ή βάζουμε βέλκρω; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μπας και ειναι με μαγνητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα κάνω μια εξειδικευμένη ερώτηση αλλά πραγματικά χρειάζομαι απάντηση. Παίζει να με έχουν μπλοκάρει στο viber, υπάρχει περίπτωση να "ξεγελάσω" το άλλο κινητό με κάποιο τρόπο ώστε να μην με έχει στις μπλοκαρισμένες επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αυτό μπορεί να στο απαντήσει μόνο ο 007... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Φίλε επειδή σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή την αλλαγή σε g4 τι λέει το τηλέφωνό σε σχέση με το xiaomi Οθόνη, καμερα είναι σίγουρο έχουν μεγάλη διαφορά Κοιτα στην οθονη οχι και τοσο αλλα στην καμερα και στο ηχειο υπαρχει μεγαλη διαφορα! Εντάξει, αν είναι μόνο η κάμερα (γιατί ο ήχος με το Dolby atmos είναι πολύ καλός) που δεν παίρνεις φωτογραφική μηχανή, να συγκρίνουμε κινητά με τέτοια διαφορά τιμής, έχουμε κάνει καλή επιλογή.. :D Να το πουλήσεις, πάρε ένα LG g4. Για να καταλάβω, συγκρίνουμε ένα κινητό των 130 ευρώ με ένα των 300+..... ή απευθήνεστε σε φθηνότερη έκδοση του LG4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Για να καταλάβω, συγκρίνουμε ένα κινητό των 130 ευρώ με ένα των 300+..... ή απευθήνεστε σε φθηνότερη έκδοση του LG4? Ναι συγκρίνουμε ανόμοια κινητά. Αλλά η Ζαφείρα αναφέρεται με άλλο ύφος, και καλά κάνει κατ' εμέ :) Και εγώ, δε νομίζω οι μόνες διαφορές ανάμεσα στο Note 2 και στο G4 να είναι ΜΟΝΟ οι κάμερα. Και σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειώσω το κινητό μας, αλλά δεν είναι "κλάσης" G4, μην τρελαθούμε. Είπαμε vfm συσκευή αλλά μην τα σκίζουμε όλα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Να το πουλήσεις, πάρε ένα LG g4. Η απλά το κρατάει και παίρνει ένα playstation 4 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ναι συγκρίνουμε ανόμοια κινητά. Αλλά η Ζαφείρα αναφέρεται με άλλο ύφος, και καλά κάνει κατ' εμέ :) Και εγώ, δε νομίζω οι μόνες διαφορές ανάμεσα στο Note 2 και στο G4 να είναι ΜΟΝΟ οι κάμερα. Και σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειώσω το κινητό μας, αλλά δεν είναι "κλάσης" G4, μην τρελαθούμε. Είπαμε vfm συσκευή αλλά μην τα σκίζουμε όλα... Όπως με κατάλαβες σωστά mclound, ναι όταν κάποιος γκρινιάζει και γκρινιάζει αρκετές φορές! για ένα κινητό με τέτοια τιμή και τέτοια χαρακτηριστικά, πήγαινε τότε στο lg g4 που είναι καλύτερο αλλά άμα έχεις την γκρίνια και το samsung s7 να έχεις πάλι τα ίδια θα κάνεις. Η απλά το κρατάει και παίρνει ένα playstation 4 Εντάξει μωρέ και με ένα playstation 3 κάνεις την δουλειά σου άνετα.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts