Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, θέλω να διαγράψω τις φωτογραφίες από το backup της mi αλλά μόνο του cloud και όχι τοπικά για να απελευθερωσω τον χώρο και να τον κρατήσω για εφαρμογές και data. Πως μπορώ; Μόνο από υπολογιστή? Απορώ γιατί τις ανέβασα στο cloud αυτό ενώ έχει τόσο λίγο χώρο!
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω το disa λογω οτι το messenger του fb ηταν βαρυ και ετρωγε μπαταρια και ενω μεχρη σημεραμ ου ερχοντουσαν ολες οι ειδοποιησεις κανονικα σημε,ρα το επιασε η μ@λ@κι@ και εχει σταματησει να με ειδοποιει, το κανει και σε εσας?

Θελω να μου πειτε το καλυτερο ελαφρυ προγραμμα για μηνηματα στο fb που δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια και που να ερχοντε ΠΑΝΤΑ οι ειδοποιησεις.

Edit: όταν κλείνω το disa απ το παρασκήνιο δηλαδή από εκεί που μπορείς και κλείνει τις εφαρμογές για να ελευθερώσεις ram δεν ερχετε καμία ειδοποίηση ενώ πριν και κλειστό να το είχα μου εερχοτανν γιατί συμβαίνει αυτό??

Edited by giorgosmc

Πρωτα 7.0.8 και έπειτα αυτόματο update μεσω updater?

Λεω αύριο να παω στην cm του bule

Να σε ρωτήσω, μέχρι που πέρασες την 7.2 ήσουν ευχαριστημένος με τη μπαταρία?

Ρε παιδιά ένα πράμα τέλειως κουλό.. Έχω την τελευταία stable 7.2 eu. Πήγα να αλλάξω να βάλω την γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά να τεστάρω κάτι και μετά όταν πήγα να την ξαναγυρισω στα ελληνικά δεν υπάρχει η γλώσσα.... Τι έγινε τώρα?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Υπάρχει τρόπος να κάνω root σε ελληνική stable χωρίς κάνω εγκατάσταση το SU και να δίνω δικαιώματα ρουτ από το κέντρο ασφαλείας όπως στις dev roms? Ή το ρουτ από το κέντρο ασφαλείας είναι αποκλειστηκότητα των DEV?

Υπάρχει τρόπος να κάνω root σε ελληνική stable χωρίς κάνω εγκατάσταση το SU και να δίνω δικαιώματα ρουτ από το κέντρο ασφαλείας όπως στις dev roms? Ή το ρουτ από το κέντρο ασφαλείας είναι αποκλειστηκότητα των DEV?

Αυτο που αναφερεις ειναι αποκλειστικοτητα των dev. Για ποιο λογο δεν θελεις να φλασαρεις το super su; 1 λεπτο υποθεση ειναι :):)

Συμπερασμα μετα απο εναλλαγες ρομ...

Καποια στιγμη πειραματιζομουνα να δω σε ποια ρομ θα αραξω...μετα απο εναλλαγες απο dev σε stable και το αντιστροφο αρχιζε να τρωει φρικες η μπαταρια...τι διπλα και τριπλα wipes τα ιδια.ειχα φτασει σε σημειο να βγαζω το κινητο απο την πριζα το πρωι πριν παω για δουλεια και να πεφτει σε δευτερολεπτα στο 99...μεχρι να φτασω στη δουλεια να πεφτει στο 93 και ανοιγοντας το να χαζεψω καμια ειδηση να πεφτει στο 80 για πλακα...αρχιζα να βγαζω 2-2,5 ωρες οθονης..

Για να μην τα πολυλογω σκεφτηκα να κανω μια πεντακαθαρη εγκατασταση με fastboot μηπως αλλαξει κατι.το κινητο επανηλθε...εχθες το φορτισα κανα 2ωρο παραπανω και η μπαταρια τωρα ειναι σουπερ..2,5 ωρες στο 60% και οχι 2,5 ωρες στο 10%.ειμαι με τελευταια stable eu.

Δεν εχω βρει καποιο bug μεχρι τωρα.

Καποια στιγμη πειραματιζομουνα να δω σε ποια ρομ θα αραξω...μετα απο εναλλαγες απο dev σε stable και το αντιστροφο αρχιζε να τρωει φρικες η μπαταρια...τι διπλα και τριπλα wipes τα ιδια.ειχα φτασει σε σημειο να βγαζω το κινητο απο την πριζα το πρωι πριν παω για δουλεια και να πεφτει σε δευτερολεπτα στο 99...μεχρι να φτασω στη δουλεια να πεφτει στο 93 και ανοιγοντας το να χαζεψω καμια ειδηση να πεφτει στο 80 για πλακα...αρχιζα να βγαζω 2-2,5 ωρες οθονης..

Για να μην τα πολυλογω σκεφτηκα να κανω μια πεντακαθαρη εγκατασταση με fastboot μηπως αλλαξει κατι.το κινητο επανηλθε...εχθες το φορτισα κανα 2ωρο παραπανω και η μπαταρια τωρα ειναι σουπερ..2,5 ωρες στο 60% και οχι 2,5 ωρες στο 10%.ειμαι με τελευταια stable eu.

Απο dev σε stable ποια ειναι η διαδικασία? Περνάς την rom στην sd και φλασαρεις απο twrp?

Απο dev σε stable ποια ειναι η διαδικασία? Περνάς την rom στην sd και φλασαρεις απο twrp?

Ναι αλλα θελει και wipe data.

Δε μπορω να καταλαβω τι παίζεται!!!!!

Χρησιμοποιω και greenify και redmi note 2 tools.

Εφαρμογές εχω λιγες και όλες σχεδον είναι greenified.

pitspan έχεις δίκιο. προσωπικά mol ξηλωσα greenify και φυσικά όχι τα redmi tools.. Θεωρώ πως δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Κάνε 3-4 πλήρης κύκλους φόρτισης και βλέπεις..

Δώσε χρόνο στην stable. Μια χαρά είναι..

Δε μπορω να καταλαβω τι παίζεται!!!!!

Χρησιμοποιω και greenify και redmi note 2 tools.

Εφαρμογές εχω λιγες και όλες σχεδον είναι greenified.

Σημασία έχει μεγάλη πως περνάς την stable. Το έχουμε αναφέρει. Και σε προηγούμενα ποστ έχω πει την άποψη μου, ότι το καλύτερο είναι καθαρή εγκατάσταση. Εγώ για να είμαι οκ, επειδή είδα bugs γενικότερα η τελική διαδικασία μου ήταν μέσω flashtool. Πριν από αυτό μια χαρά είναι και μέσω miflash.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σημασία έχει μεγάλη πως περνάς την stable. Το έχουμε αναφέρει. Και σε προηγούμενα ποστ έχω πει την άποψη μου, ότι το καλύτερο είναι καθαρή εγκατάσταση. Εγώ για να είμαι οκ, επειδή είδα bugs γενικότερα η τελική διαδικασία μου ήταν μέσω flashtool. Πριν από αυτό μια χαρά είναι και μέσω miflash.

Ρε ζαφειρα κάνε έναν οδηγό αν δεν σου κάνει κόπο για την διαδικασία με flashtool

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ρε ζαφειρα κάνε έναν οδηγό αν δεν σου κάνει κόπο για την διαδικασία με flashtool

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ορίστε ο οδηγός για flashtool, είναι απλή διαδικασία και θα έχεις καθαρίσει τελείως το κινητό για να βάλεις όποια ρομ θες! --> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-SP-Flash-Tool/

* Εάν τυχόν βάλεις stable ελληνική απλά ενημερώνω ότι όταν ζητά μέσω twrp recovery να κάνει την συσκευή root εσύ δεν το κάνεις swipe (δηλαδή να το ενεργοποιήσεις). Εάν θέλεις μετά ξαναμπαίνεις σε recovery mode και μέσα στην εσωτερική μνήμη είναι το superuser.zip και το περνάς.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια εχω το disa λογω οτι το messenger του fb ηταν βαρυ και ετρωγε μπαταρια και ενω μεχρη σημεραμ ου ερχοντουσαν ολες οι ειδοποιησεις κανονικα σημε,ρα το επιασε η μ@λ@κι@ και εχει σταματησει να με ειδοποιει, το κανει και σε εσας?

Θελω να μου πειτε το καλυτερο ελαφρυ προγραμμα για μηνηματα στο fb που δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια και που να ερχοντε ΠΑΝΤΑ οι ειδοποιησεις.

Edit: όταν κλείνω το disa απ το παρασκήνιο δηλαδή από εκεί που μπορείς και κλείνει τις εφαρμογές για να ελευθερώσεις ram δεν ερχετε καμία ειδοποίηση ενώ πριν και κλειστό να το είχα μου εερχοτανν γιατί συμβαίνει αυτό??

Στο κέντρο Ασφαλείας-> Δικαίωματα-> Αυτόματη Έναρξη θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει π.χ. το disa να ξεκινά αυτόματα. Έτσι όταν το κλείνεις μέσω παρασκηνίου, όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις θα το βλέπεις.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Να σε ρωτήσω, μέχρι που πέρασες την 7.2 ήσουν ευχαριστημένος με τη μπαταρία?

Μετρια πράματα. Και ναι και οχι.

Μονο με cm ειδα κοντά 6 ωρες οθονης πάντως.

pitspan έχεις δίκιο. προσωπικά mol ξηλωσα greenify και φυσικά όχι τα redmi tools.. Θεωρώ πως δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Κάνε 3-4 πλήρης κύκλους φόρτισης και βλέπεις..

Δώσε χρόνο στην stable. Μια χαρά είναι..

Οκ, θα ξηλωσω greenify, αν και πιστεύω οτι κάνει δουλεια.

Το redmi πρεπει να το εχω κλειδωμένο?

Ολα τα wipes εκανα, 2 φορες μαλιστα. Υποτίθεται οτι ερχεται σε "εργοστασιακή" μορφή.... Μονο micro sd δε πειραξα.

Με πεισατε. Θα την αφησω λιγες μέρες ακόμη μπας και αλλαξει κατι.

Αν οχι, δοκιμαζω με flash tools

Αν και πάλι οχι, εφυγα για cm

Ολα τα wipes εκανα, 2 φορες μαλιστα. Υποτίθεται οτι ερχεται σε "εργοστασιακή" μορφή.... Μονο micro sd δε πειραξα.

Φίλε μου εάν θέλεις να μείνεις σε miui rom και stable, φλάσαρε με flashtool που πιο καθαρή δεν υπάρχει. Και μετά μπορείς να έχεις όποια συμπεράσματα θες για miui και μπαταρία κλπ.

Και για να έρχεσαι σε miui ή είσαι flash-o-holic ή κάτι είδες και γύρισες. :)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Γενικα μαρεσει να δοκιμαζω ρομς. Αλλα καταλαβα οτι μονο με μιυι λειτουργεί αψογα το κινητο. Για αυτό και γύρισα ξανα.

Δοκιμασε κανεις το clearmotion στην τελευταια stable 7.2?σε μερικα βιντεο εχω θεμα και τα κολλαει οταν τα παιζει με mx player σε h/w.ειναι τραβηγμενα με την μαμα καμερα.σε h/w+ παιζουν αψογα!!

Έχει διαφορά αλλά σε αυτά τα βιντεο που είπα σε h/w τα κολλάει..

Μετρια πράματα. Και ναι και οχι.

Μονο με cm ειδα κοντά 6 ωρες οθονης πάντως.

To redmi tool δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κλειδωμενο. Μπορεις, μολις κανεις τις ρυθμισεις να το απενεργοποιησεις με το greenify π.χ. Να θυμασαι ομως πριν κανεις reboot να το ξανανοιξεις για να μπουν οι ρυθμισεις με το που μπουταρει το τηλεφ.

Αλλα απο οτι διαβαζω το τηλεφ. εχει πολλα και διαφορα προβληματα γενικοτερα, με την μπαταρια το πιο μεγαλο απ αυτα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

To redmi tool δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κλειδωμενο. Μπορεις, μολις κανεις τις ρυθμισεις να το απενεργοποιησεις με το greenify π.χ. Να θυμασαι ομως πριν κανεις reboot να το ξανανοιξεις για να μπουν οι ρυθμισεις με το που μπουταρει το τηλεφ.

Αλλα απο οτι διαβαζω το τηλεφ. εχει πολλα και διαφορα προβληματα γενικοτερα, με την μπαταρια το πιο μεγαλο απ αυτα.

Το συμπέρασμα από που το έβγαλες ότι έχει πρόβλημα το κινητό;

Εδώ μέσα μιλάμε με βάση τις εμπειρίες μας, βάζοντας διάφορες ρομ. Κάποιες φορές δεν γίνονται με το σωστό τρόπο ή δεν ακολουθείται κατά γράμμα οι οδηγίες. Και τότε ναι, έχεις θέμα με bugs.

Οπότε βρίσκω άτοπο το σχόλιο σου.

Ένα κινητό 130 ευρώ ή 160 ευρώ στο prime με τέτοια χαρακτηριστικά είναι απίστευτο. Και συνήθως εγώ αγοράζω κινητό όταν είναι value for money.

Από την άλλη κατανοητό οι απόψεις αλλά προτιμώ τις τεκμηριωμένες.

Και απαντώ φυσικά, εγώ η Ζαφειρα, πάντα με φιλική διάθεση.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Χθες προσπαθούσα με ένα φίλο μου που έχει το s5 samsung να τραβήξουμε φωτό μια σφραγίδα από εμφιαλωμένο νερό για να διαβάσουμε κάτι ψιλά γράμματα.Μια λέξη δεν καταφέραμε να την διαβάσουμε αλλά οι φωτό ήταν λες και τραβήχτηκαν από το ίδιο κινητό.

Χθες προσπαθούσα με ένα φίλο μου που έχει το s5 samsung να τραβήξουμε φωτό μια σφραγίδα από εμφιαλωμένο νερό για να διαβάσουμε κάτι ψιλά γράμματα.Μια λέξη δεν καταφέραμε να την διαβάσουμε αλλά οι φωτό ήταν λες και τραβήχτηκαν από το ίδιο κινητό.

Και εγώ έχω εντυπωσιάσει με την κάμερα. Έβγαλα φωτογραφίες το δικό μου και το LG g3.. Και σε κάποιες οι δικές μου ήταν πιο φωτεινές.

Τώρα με την stable ελληνική 7. 2 πρώτη φορά είδα 51 χιλιάδες στο AnTuTu.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160315/1b04d55012df69b8aca5e9573ff49925.jpg

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Quick question. Είμαι στο Τσακ να ξαναπεράσω Miui και λέω για την τελευταία stable 7.2. Μπορούμε με τον launcher της Miui να κάνουμε αυτόματο rearrange τις εφαρμογές? Γιατί όταν ας πούμε έσβηνα μια ή την έβαζα μέσα σε φάκελο έμενε κενό και είχαν γεμίσει κενά οι αρχικές οθόνες. Λέω να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στην Miui γενικά αλλιώς βάζω Nova launcher και ησυχάζω.

Το greenify σε MIUI το χρησιμοποιείς μόνο εάν θες να αδρανοποιήσεις τις ενσωματωμένες εφαρμογές\υπηρεσίες συστήματος. Για τις εφαρμογές που κατεβάζεις δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσεις το greenify μιας και δεν τρέχουν αυτόματα εάν δεν ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη από το κέντρο ασφαλείας. Με ένα καθαρισμό των πρόσφατων εφαρμογών κλείνουν και δεν ξανά ανοίγουν εφόσον δεν έχουν αυτόματη έναρξη. Μπορείς από το κέντρο ασφαλείας να φτιάξεις ένα πρόφιλ μπαταρίας που κάνει αυτόματο καθαρισμό μνήμης μετά από μερικά λεπτά.

Όχι, δεν χρειάζεται κλείδωμα. Αλλά μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και πρέπει να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη και το set on boot από την εφαρμογή ώστε να εφαρμόζει αυτόματα τις αλλαγές σε κάθε boot της συσκευής.

Quick question. Είμαι στο Τσακ να ξαναπεράσω Miui και λέω για την τελευταία stable 7.2. Μπορούμε με τον launcher της Miui να κάνουμε αυτόματο rearrange τις εφαρμογές? Γιατί όταν ας πούμε έσβηνα μια ή την έβαζα μέσα σε φάκελο έμενε κενό και είχαν γεμίσει κενά οι αρχικές οθόνες. Λέω να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στην Miui γενικά αλλιώς βάζω Nova launcher και ησυχάζω.
Μπαίνεις σε edit mode και κουνάς δυνατά το κινητό και γίνονται rearrange οι εφαρμογές της οθόνης που βρίσκεσαι. Εάν έχεις κενές οθόνες μπορείς να τις σβήσεις\διαχειριστείς κάνοντας zoom out με τα 3 δάκτυλα στην αρχική οθόνη