Roid_rage Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 δεν μου έχει απαντήσει μετά, δηλαδή τελικά εάν πέτυχε αυτό που έδωσα ως συμβουλή, εάν δεις παραπίσω θα καταλάβεις τι αναφέρω. Δεν ξέρω καν εάν τα κάνει σωστά, οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι. Πολύ σωστό. Το fb έχει ένα αρρωστημένο wakelock, τη μπαταρία δεν τη φορτιζει αρκετά και κάνει σα να μην υπάρχουν, λέει "ωραία, χωρίς αυτά τι άλλο μπορώ να κάνω; " Ε τίποτα δε μπορείς να κάνεις. Mol 4 ώρες με 4g και gps είναι πολύ καλά, δε το συζητάμε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 slimsocial για fb και disa για φβ μεσσενγερ! το gps(τοποθεσια) απλα ηταν ανοιχτο/επιλεγμενο. οχι οτι εκανα πλοηγηση ψαχνω ακομη τροπο να εμφανισω signal type στην στατους μπαρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Είμαι με stable εδώ και 6-7 μέρες και έχω βρει την υγειά μου.Δεν έχω δει τίποτα από αυτά που λες.Απλά να σε ενημερώσω ότι:1)Έκανα ΠΡΩΤΑ καθαρή εγκατάσταση με MiFlash και 2)Αφήνω άλλη 1 με 1,5 ώρα την φόρτιση μετά το 100% που θα μου δείξει. (Το battery calibration δεν το αναφέρω διότι έχω την εντύπωση ότι ΠΡΙΝ το τρέξω η μπαταρία είχε ακόμη καλύτερη διαχείριση-δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να περιμένω 3-4 πλήρες φορτίσεις ΚΑΙ με το battery calibration για να έχω ασφαλή συμπεράσματα) Για κανένα λογο, έχω κάνει clean install και αυτά που έκανες και αλλά.τόσα με άδεια συσκευή και δε με βγάζει ούτε μιση ωρα με κλειστή οθόνη και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρηση! Μάλλον έχουμε διαφορετικές συσκευές τι άλλο να πω, τη στιγμή που γράφω αυτό το μηνημα (2λεπτα) έχει πέσει 4-5% με τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα, ή αυτονομία της συσκευής είναι για κλωτσιές κυριολεκτικά ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το συγκεκριμένο παιδί και εδώ τον έχουμε βοηθήσει και στο miui.gr. Και για να μην πω ποτέ σχεδόν, σε εμένα συγκεκριμένα δεν μου έχει απαντήσει μετά, δηλαδή τελικά εάν πέτυχε αυτό που έδωσα ως συμβουλή, εάν δεις παραπίσω θα καταλάβεις τι αναφέρω. Δεν ξέρω καν εάν τα κάνει σωστά, οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι. Χωρίς παρεξήγηση αλλά τελικά το RN2 δεν κάνει για όλους. Πρέπει να κάνεις πράγματα για να δεις την συσκευή σου όπως θέλεις και εάν δεν έχεις διάθεση ή θέλεις να ασχοληθείς, δεν θα το πετύχεις ποτέ. Edit: @mol καμία σχέση η γκρίνια.. Με το να προσπαθείς να βελτιώσεις το κινητό σου. Ζαφειρία κάνω αυτά που μου λες και μου λέτε εδώ αλλά μόνο βελτίωση δεν έχω δει στην αυτονομία, ο λόγος που δεν απανταω αμέσως ή και καθόλου κάποιες φορές είναι λόγω δουλειάς και περιορισμένου χρόνου, έχω κάνει κυριολεκτικά τα παντα αλλά ή αυτονομία είναι για κλωτσιές, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι αυτό βάση τι εγώ έχω δει με τα δικά μου τα μάτια. Ή μόνη λύση για αυτονομία είναι να πάρω ένα power bank και να το έχω πάντα μαζί μου και άλλες 10-15 μπαταρίες σε μια τσάντα φουλ φορτισμένες ειδαλως ή συσκευή χωρίς αυτά που ανεφερα είναι αχρηστη. Edited February 24, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ρε σεις καλημερα στα δεδομενα δεν εχω δει 4G παραμονο τα βελακια πανω κατω και ενα Η+ επισης μου τα δειχνει και στα 2 σηματα (καρτες?) ενψ εχω ορισει την σιμ 1 για δεδομενα κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ΚΑΙ με την μπαταρια wifi σχεδον ολη μερα μερικα τηλ και απο μια ωρα (πηγαινε/ελα δουλεια) fm radio / music + λιγα δεδομενα να δω καμμια ειδηση α και κανα στοιχημα!! αυτ(ι)α Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Για κανένα λογο, έχω κάνει clean install και αυτά που έκανες και αλλά.τόσα με άδεια συσκευή και δε με βγάζει ούτε μιση ωρα με κλειστή οθόνη και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρηση! Μάλλον έχουμε διαφορετικές συσκευές τι άλλο να πω, τη στιγμή που γράφω αυτό το μηνημα (2λεπτα) έχει πέσει 4-5% με τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα, ή αυτονομία της συσκευής είναι για κλωτσιές κυριολεκτικά ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ζαφειρία κάνω αυτά που μου λες και μου λέτε εδώ αλλά μόνο βελτίωση δεν έχω δει στην αυτονομία, ο λόγος που δεν απανταω αμέσως ή και καθόλου κάποιες φορές είναι λόγω δουλειάς και περιορισμένου χρόνου, έχω κάνει κυριολεκτικά τα παντα αλλά ή αυτονομία είναι για κλωτσιές, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι αυτό βάση τι εγώ έχω δει με τα δικά μου τα μάτια. Ή μόνη λύση για αυτονομία είναι να πάρω ένα power bank και να το έχω πάντα μαζί μου και άλλες 10-15 μπαταρίες σε μια τσάντα φουλ φορτισμένες ειδαλως ή συσκευή χωρίς αυτά που ανεφερα είναι αχρηστη. Ή έχεις προβληματική συσκευή, πολύ πιθανόν η μπαταρία με βάση τα λεγόμενα σου. Ή δεν έχεις κάνει ποτέ σου καθαρή εγκατάσταση και να βάλεις πάνω μια stable rom ή μια αποδεδειγμένη καλή developers. Όταν λες ότι τα έχεις κάνει όλα, τι ακριβώς έχεις κάνει; Τι ρομ του φοράς; πως την έκανες εγκατάσταση; Γιατί δεν απαντάς ποτέ μετά ότι δεν μου έκανε αυτός ο τρόπος κλπ; Αλλά το μόνο που αναφέρεις είναι ότι είναι η συσκευή για πέταμα μα σε κάθε ποστ σου. Θεωρώ με βάση τι δικές μου γνώσεις ότι 1ον φταίει η μπαταρία σου ή 2ον ότι σου έχουμε πει μέχρι τώρα, δεν ακολουθείς τις οδηγίες σωστά. Και επειδή απαντάς με αυτό τον τρόπο(εννοώ δεν εξηγείς εάν έχεις κάνει κάτι ή όχι) θεωρώ ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Και όσον αφορά για τις απαντήσεις σου, βρίσκεις χρόνο όπως βλέπω όποτε μπορείς να τις δώσεις! edit: Αν σ αρέσει το κινητό αγόρασε μια άλλη μπαταρία. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Οσοι παραπονιουνται για την μπαταρια πραγματικα δεν ξερω τι κανουμε στραβα.εγω ειτε με aicp cm 12.1 ειτε με miui stable.eu που ειμαι τωρα εχω εξαιρετικη μπαταρια με πανω απο 5 ωρες οθονης και καλη χρηση. Συμφωνω με οσα λεει η zaf_4.αλλου πρεπει να ειναι το θεμα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 ρε σεις καλημερα στα δεδομενα δεν εχω δει 4G παραμονο τα βελακια πανω κατω και ενα Η+ επισης μου τα δειχνει και στα 2 σηματα (καρτες?) ενψ εχω ορισει την σιμ 1 για δεδομενα κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ΚΑΙ με την μπαταρια wifi σχεδον ολη μερα μερικα τηλ και απο μια ωρα (πηγαινε/ελα δουλεια) fm radio / music + λιγα δεδομενα να δω καμμια ειδηση α και κανα στοιχημα!! αυτ(ι)α Ερώτηση, έχεις ενεργοποιήσει από τον πάροχο σου το 4g; Εάν όχι, τότε δεν θα δεις ποτέ το όμορφο 4G στην οθόνη σου. Εκτός εάν είσαι σε wind που δεν είμαι σίγουρη εάν πιάνει γενικώς, ας απαντήσει άλλος καλύτερα τότε. :) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 99% εχει προβληματικη μπαταρια. οπως λεει και η ζαφ, κανε καθαρη εγκατασταση. να σβηστουν τα παντα απ τη συσκευη. δες ποες ωρες θα σε βγαλει και μη κρινεις ποσο γρηγορα πεφτει στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 edit: Αν σ αρέσει το κινητό αγόρασε μια άλλη μπαταρία. Θα συμφωνήσω κ γω. Αρχικα κάνε καθαρή εγκατάσταση και βάλε μια από τις ρομ που βλέπεις εδώ ότι έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. ΜΗΝ βγάζεις συμπέρασμα αμέσως μετά την εγκατάσταση... κάνε κανα 2 φορτίσεις. Αν δεν στρώσει.. πάρε μια μπαταρία για αρχή και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Να σημειωσω οτι οσες ρομ εχω αλλαξει ποτε δεν εχω σβησει την Internal memory μονο data,system.caches. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 σβηστα ολα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν υπαρχει νομιζω λογος να σβησω την internal memory στην οποια αποθηκευονται τα data των παιχνιδιων και μερικων εφαρμογων,φωτος κτλ.οσα android και αν ειχα ποτε δεν εσβηνα Internal!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 zaf 4 επειδη τη δευτερα εβαλα νεες σιμ η wind μου ειπε πως δεν χρειαζεται τιποτε αλλο απο μερους μου λες να τους ξαναπαρω? ευχαριστω παντως Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 zaf 4 επειδη τη δευτερα εβαλα νεες σιμ η wind μου ειπε πως δεν χρειαζεται τιποτε αλλο απο μερους μου λες να τους ξαναπαρω? ευχαριστω παντως Δεν ξέρω εάν πιάνει 4G σε wind λόγω μπάντας. Αν θυμάμαι είχα διαβάσει ότι ορισμένα παιδιά είχαν 4G σε επαρχία; Αν μπορεί κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει. Για να ενεργοποιήσεις 4G πρέπει να το ζητήσεις πάντως από τον πάροχο σου. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Kαλησπερα παιδια επειδη το κινητο θελει να το παρει ενα φιλαρακι και δε μπορεσα να καταλαβω τη διαφορα απο το λινκ στην αρχικη σελιδα ποια απ τις δυο version που εχει στο vickmall θα πιανει 4g της cosmote κανονικα ? H td-fdd-lte ή η ακριβοτερη 4g-fdd-lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν ξέρω εάν πιάνει 4G σε wind λόγω μπάντας. Αν θυμάμαι είχα διαβάσει ότι ορισμένα παιδιά είχαν 4G σε επαρχία; Αν μπορεί κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει. Για να ενεργοποιήσεις 4G πρέπει να το ζητήσεις πάντως από τον πάροχο σου. Στην Αθήνα και Πειραιά το 4G πιάνει 80αρια στο download. Από ότι ξέρω στην επαρχία δεν παίζει διότι εκεί η Wind δουλεύει στα 800hz ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπερα παιδια επειδη το κινητο θελει να το παρει ενα φιλαρακι και δε μπορεσα να καταλαβω τη διαφορα απο το λινκ στην αρχικη σελιδα ποια απ τις δυο version που εχει στο vickmall θα πιανει 4g της cosmote κανονικα ? H td-fdd-lte ή η ακριβοτερη 4g-fdd-lte Και η δύο αλλά αν δε θες να ασχοληθείς και να αλλάξεις rom, πάρε την fdd που είναι λίγο πιο ακριβή και τελείωσες. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Παιδιά εγώ αυτή την στιγμή είμαι με 7.0.6 stable miui.gr.Την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ αρκετή διαφορά στην μπαταρία,πχ με 3g ανοικτό και Network Settings να μην συνδέεται σε 4g παίζει να βγάλει max 3h SOT.Κάτι που δεν θεωρώ λογικό ειδικά με αυτά που ακούω για 5 και 6 ώρες.Οπότε σκέφτομαι είτε να πάω σε κάποια επόμενη stable (7.1.3??) αν βελτιώνεται η κατάσταση ή να πάω σε κάποια developer για να έχω και root εφαρμογές,automate κατα κύριο λόγο και Adaway κατά δεύτερο.Ποιά έκδοση έχει βγει σαν η ποιο καλή από τις dev roms? Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος, ανεξαρτήτως τι θα περάσω, να φορτώσω τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει αυτόματα? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έχετε κολλήσει σ'αυτό το νήμα με το πόσες ώρες screen on time σας βγάζει το τηλέφωνο. Αν κάτσω το βράδυ να διαβάσω ένα ebook με χαμηλή φωτεινότητα, τότε είναι λογικό να πιάσει και 7 και 8 ώρες sot. Αν το έχω με κλειστή οθόνη με ανοικτά wifi - data δορυφόρούς και από πίσω να κάνουν συχρονισμό όλα τα chat , mail, social application services , κάποια στιγμή θα μείνει από μπαταρία με 10 λεπτά sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος, ανεξαρτήτως τι θα περάσω, να φορτώσω τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει αυτόματα? Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/Τοπικά αντίγραφα/Δημιουργία αντιγράφου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Ή έχεις προβληματική συσκευή, πολύ πιθανόν η μπαταρία με βάση τα λεγόμενα σου. Ή δεν έχεις κάνει ποτέ σου καθαρή εγκατάσταση και να βάλεις πάνω μια stable rom ή μια αποδεδειγμένη καλή developers. Όταν λες ότι τα έχεις κάνει όλα, τι ακριβώς έχεις κάνει; Τι ρομ του φοράς; πως την έκανες εγκατάσταση; Γιατί δεν απαντάς ποτέ μετά ότι δεν μου έκανε αυτός ο τρόπος κλπ; Αλλά το μόνο που αναφέρεις είναι ότι είναι η συσκευή για πέταμα μα σε κάθε ποστ σου. Θεωρώ με βάση τι δικές μου γνώσεις ότι 1ον φταίει η μπαταρία σου ή 2ον ότι σου έχουμε πει μέχρι τώρα, δεν ακολουθείς τις οδηγίες σωστά. Και επειδή απαντάς με αυτό τον τρόπο(εννοώ δεν εξηγείς εάν έχεις κάνει κάτι ή όχι) θεωρώ ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Και όσον αφορά για τις απαντήσεις σου, βρίσκεις χρόνο όπως βλέπω όποτε μπορείς να τις δώσεις! edit: Αν σ αρέσει το κινητό αγόρασε μια άλλη μπαταρία. Πάντως απ το πρωί στις 6 όπου και το ανοιξα χωρίς φόρτιση στο ενδιάμεσο έχει πάει 29% αυτή τι στιγμη, ή αυτονομία πάει καλά μέχρι να ανοίξω wifi-3g-gps αυτά τη γονατίζουν τη μπαταρία, μολης τα κλείσω καμια σχέση, stand by με ολα.κλειστα και 20 ώρες να το αφησω ζήτημα αν θα έχει πέσει 2% πολύ λέω τσεκαρισμενο! πως σου φαινετε ή παρακάτω κατανάλωση βάση του ποσοστού μπαταρίας που έχω τώρα? Edit: έχω κάνει clean install με το miflash βήμα.προς βήμα.ότι λεεινο οδηγός ακριβώς 100% στο miui hellas http://postimg.org/image/o2j7vg8bd/ Edited February 24, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Οσοι θέλετε αυτονομία, ξηλώστε εφαρμογές τύπου facebook και google+ και google photos, να δειτε αυτονομία μετά.. ;) Γενικά όσες εφαρμογές συγχρονιζουν στο παρασκηνιο και προσπαθουν να τρέχουν στο παρασκήνιο, σου ξεσκιζουν την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έτσι για σπάσιμο!Χαχαχαχαχαχαχααα http://postimg.org/image/tkfv2jmyt/ Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έτσι για σπάσιμο!Χαχαχαχαχαχαχααα http://postimg.org/image/tkfv2jmyt/ Φιλέ χρησιμοποιω σε όλα τα κινητά μου την συγκεκριμένη γραμματοσειρά, είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά μάλλον δεν θα το ειδες...Πως την εβαλες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Φιλέ χρησιμοποιω σε όλα τα κινητά μου την συγκεκριμένη γραμματοσειρά, είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά μάλλον δεν θα το ειδες...Πως την εβαλες;;; Φίλη! Ρυθμίσεις -> Γραμματοσειρά -> Στην αναζήτηση πανω δεξιά γράψε "vir mix theme n1 v1.0" Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Φίλη! Ρυθμίσεις -> Γραμματοσειρά -> Στην αναζήτηση πανω δεξιά γράψε "vir mix theme n1 v1.0" Μα φίλη στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω κάποια επιλογή " γραμματοσειρά" μόνο ρύθμιση για το μέγεθος των χαρακτήρων! Έχω την 5.12.17 dev... Μήπως δεν υπάρχει αυτή ή ρύθμιση στην ρομ μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts