Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιας κι εγώ είπα για αλλαγή να γυρίσω και να δοκιμάσω τη miui, δώσε το Link για το xposed ρε johny !:rolleyes:

Ελα φιλε μου!εδω εισαι!!

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/xposed-framework-miui-7-1-t3320102

μεχρι στιγμης με την stable eu miui 7.1.3.0 τα πραματα απο πλευρας μπαταριας ειναι αρκετα καλα σχεδον ιδια με την aicp.

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα

στις ρυθμισεις πατησα 5 φορες πανω στο κερνελ

και μου εβγαλε μια ενδιαφερουσα οθονη

QS mode

τι ειναι ολα αυτα?

θα στειλω και φωτο

Screenshot_2016-02-23-23-35-25_com.longcheertel.cit.png

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Ναι έχει κρυφα μενου, hardware testing κλπ..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ναι, ισχύει για όλες τις συσκευές xiaomi

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/3934-xiaomi-mi3/?postID=13909#post13909

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

ρε παιδιά για όνομα του θεου, δευτερη μέρα με τη τελευταία stable, το έχω απ το βράδυ μέχρι το πρωί κλειστό στη φόρτιση και το πρωί το ανοίγω, δεν περασαν 15 δευτερόλεπτα (χρόνο μετρημένα) και επεσε στο 99% ή μπαταρία πέφτει χειρότερα από ότι πριν κάνω clean install, έχω απαγοητευτει στα μέγιστα με την αυτονομία, υποτιθετε πως με.τη stable θα βελτιωνόταν και δε.με.βγαζει όχι μέρα αλλά ούτε ώρες :( παιδιά εγώ δε τη παλευω με αυτή την αυτονομία αν το θέλει κάποιος του το πουλαω 150 ευρώ συζητήσιμη

Δηλαδή εσύ τώρα υπολόγισες ότι στα 15 δευτερόλεπτα είχες -1% άρα η μπαταρία θα κρατήσει 1500 δευτερόλεπτα ή 25 λεπτά χρήσης. Χαλάρωσε και δούλεψε το τηλέφωνο μέχρι το 5% υπόλοιπο μπαταρίας. Αυτό θα το κάνεις για 3 φορτίσεις - αποφορτήσεις και μετά θα αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι. Και αυτό θα το κάνεις οπότε αλλάζεις rom.

ρε παιδιά για όνομα του θεου, δευτερη μέρα με τη τελευταία stable, το έχω απ το βράδυ μέχρι το πρωί κλειστό στη φόρτιση και το πρωί το ανοίγω, δεν περασαν 15 δευτερόλεπτα (χρόνο μετρημένα) και επεσε στο 99% ή μπαταρία πέφτει χειρότερα από ότι πριν κάνω clean install, έχω απαγοητευτει στα μέγιστα με την αυτονομία, υποτιθετε πως με.τη stable θα βελτιωνόταν και δε.με.βγαζει όχι μέρα αλλά ούτε ώρες :( παιδιά εγώ δε τη παλευω με αυτή την αυτονομία αν το θέλει κάποιος του το πουλαω 150 ευρώ συζητήσιμη

Δηλαδή έτσι όπως λες για τη συσκευή σου και εδώ και στο miui.gr δεν κανει. Σου έχουμε εξηγήσει για παρα πολλά θέματα χωρίς να εχεις ψάξει καθόλου.Στο έχω επισημάνει κιόλας, αν θυμάσαι.

Πούλα το καλύτερα, νομιζω οτι δεν κανει για ολους. Αλλά δεν βλέπω η τιμή που λες να το πουλησεις και ουτε εδω το σωστο θέμα για να το αναφερεις.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δηλαδή έτσι όπως λες για τη συσκευή σου και εδώ και στο miui.gr δεν κανει. Σου έχουμε εξηγήσει για παρα πολλά θέματα χωρίς να εχεις ψάξει καθόλου.Στο έχω επισημάνει κιόλας, αν θυμάσαι.

Πούλα το καλύτερα, νομιζω οτι δεν κανει για ολους. Αλλά δεν βλέπω η τιμή που λες να το πουλησεις και ουτε εδω το σωστο θέμα για να το αναφερεις.

Παιδιά σεβαστά τα όσα λέτε αλλά μέσα σε 30 λεπτά -15% με λίγη χρήση παραπαει είναι ή χειρότερη αυτονομία που έχω συναντήσει ποτέ σε smartphone συσκευη

Παιδιά σεβαστά τα όσα λέτε αλλά μέσα σε 30 λεπτά -15% με λίγη χρήση παραπαει είναι ή χειρότερη αυτονομία που έχω συναντήσει ποτέ σε smartphone συσκευη

Συγνώμη που επεμβαινω αλλά ο κάθε ένας έχει διαφορετική χρήση κ εφαρμογές για την συσκευή τού.

Πίστεψε με ακόμα και μια πιό ακριβή συσκευή να είχαμε με μεγαλύτερη μπαταρία πάλι συχνά θα ήταν στη φόρτιση αν το πεθεναμε στη χρήση.

Φίλος μου με σαμυ s6 edge που όλο το βράδυ είναι στο fb δεν τον έχω δεί μια φορά να μην το έχει στο ρεύμα!!

Είμαι με stable εδώ και 6-7 μέρες και έχω βρει την υγειά μου.Δεν έχω δει τίποτα από αυτά που λες.Απλά να σε ενημερώσω ότι:1)Έκανα ΠΡΩΤΑ καθαρή εγκατάσταση με MiFlash και 2)Αφήνω άλλη 1 με 1,5 ώρα την φόρτιση μετά το 100% που θα μου δείξει.

(Το battery calibration δεν το αναφέρω διότι έχω την εντύπωση ότι ΠΡΙΝ το τρέξω η μπαταρία είχε ακόμη καλύτερη διαχείριση-δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να περιμένω 3-4 πλήρες φορτίσεις ΚΑΙ με το battery calibration για να έχω ασφαλή συμπεράσματα)

Edited by pontokeras

Είμαι με την τελευταία stable. Όλα καλά, εκτός από την ανοιχτή ακρόαση. Ο ήχος είναι πολύ χαμηλός... Εννοείτε πως τα έχω όλα στο τέρμα...

Είμαι με stable εδώ και 6-7 μέρες και έχω βρει την υγειά μου.Δεν έχω δει τίποτα από αυτά που λες.Απλά να σε ενημερώσω ότι:1)Έκανα ΠΡΩΤΑ καθαρή εγκατάσταση με MiFlash και 2)Αφήνω άλλη 1 με 1,5 ώρα την φόρτιση μετά το 100% που θα μου δείξει.

(Το battery calibration δεν το αναφέρω διότι έχω την εντύπωση ότι ΠΡΙΝ το τρέξω η μπαταρία είχε ακόμη καλύτερη διαχείριση-δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να περιμένω 3-4 πλήρες φορτίσεις ΚΑΙ με το battery calibration για να έχω ασφαλή συμπεράσματα)

Το συγκεκριμένο παιδί και εδώ τον έχουμε βοηθήσει και στο miui.gr. Και για να μην πω ποτέ σχεδόν, σε εμένα συγκεκριμένα δεν μου έχει απαντήσει μετά, δηλαδή τελικά εάν πέτυχε αυτό που έδωσα ως συμβουλή, εάν δεις παραπίσω θα καταλάβεις τι αναφέρω. Δεν ξέρω καν εάν τα κάνει σωστά, οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τελικά το RN2 δεν κάνει για όλους. Πρέπει να κάνεις πράγματα για να δεις την συσκευή σου όπως θέλεις και εάν δεν έχεις διάθεση ή θέλεις να ασχοληθείς, δεν θα το πετύχεις ποτέ.

Edit: @mol καμία σχέση η γκρίνια.. Με το να προσπαθείς να βελτιώσεις το κινητό σου.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Στα της μπαταριας και παλι...

Χθες, με αοσπ, εβγαλε 4 ωρες οθονης και αυτες ηταν κυριως με πλοηγηση σε 4g. Κλειστο WiFi, ανοιχτο GPS. Δεν ειναι αυτο καλο νουμερο???

(Οκ και γω "γκρινιαζω" μονο και μονο για να βρω την ρομ με την καλυτερη αυτονομια!!!)

Καλημερα!!νομιζω πολυ καλα εισαι mol!!με ποσες ωρες αναμονης?

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημερα!!νομιζω πολυ καλα εισαι mol!!με ποσες ωρες αναμονης?

το εβγαλα γυρω στις 12 το μεσημερι και το εβαλα στη φορτιση κατα τις 2μιση-3 το βραδυ.

δεν μου έχει απαντήσει μετά, δηλαδή τελικά εάν πέτυχε αυτό που έδωσα ως συμβουλή, εάν δεις παραπίσω θα καταλάβεις τι αναφέρω. Δεν ξέρω καν εάν τα κάνει σωστά, οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι.

Πολύ σωστό. Το fb έχει ένα αρρωστημένο wakelock, τη μπαταρία δεν τη φορτιζει αρκετά και κάνει σα να μην υπάρχουν, λέει "ωραία, χωρίς αυτά τι άλλο μπορώ να κάνω; " Ε τίποτα δε μπορείς να κάνεις.

Mol 4 ώρες με 4g και gps είναι πολύ καλά, δε το συζητάμε.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

slimsocial για fb και disa για φβ μεσσενγερ!

το gps(τοποθεσια) απλα ηταν ανοιχτο/επιλεγμενο. οχι οτι εκανα πλοηγηση

ψαχνω ακομη τροπο να εμφανισω signal type στην στατους μπαρ...

Για κανένα λογο, έχω κάνει clean install και αυτά που έκανες και αλλά.τόσα με άδεια συσκευή και δε με βγάζει ούτε μιση ωρα με κλειστή οθόνη και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρηση! Μάλλον έχουμε διαφορετικές συσκευές τι άλλο να πω, τη στιγμή που γράφω αυτό το μηνημα (2λεπτα) έχει πέσει 4-5% με τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα, ή αυτονομία της συσκευής είναι για κλωτσιές κυριολεκτικά

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το συγκεκριμένο παιδί και εδώ τον έχουμε βοηθήσει και στο miui.gr. Και για να μην πω ποτέ σχεδόν, σε εμένα συγκεκριμένα δεν μου έχει απαντήσει μετά, δηλαδή τελικά εάν πέτυχε αυτό που έδωσα ως συμβουλή, εάν δεις παραπίσω θα καταλάβεις τι αναφέρω. Δεν ξέρω καν εάν τα κάνει σωστά, οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανασχολούμαι.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τελικά το RN2 δεν κάνει για όλους. Πρέπει να κάνεις πράγματα για να δεις την συσκευή σου όπως θέλεις και εάν δεν έχεις διάθεση ή θέλεις να ασχοληθείς, δεν θα το πετύχεις ποτέ.

Edit: @mol καμία σχέση η γκρίνια.. Με το να προσπαθείς να βελτιώσεις το κινητό σου.

Ζαφειρία κάνω αυτά που μου λες και μου λέτε εδώ αλλά μόνο βελτίωση δεν έχω δει στην αυτονομία, ο λόγος που δεν απανταω αμέσως ή και καθόλου κάποιες φορές είναι λόγω δουλειάς και περιορισμένου χρόνου, έχω κάνει κυριολεκτικά τα παντα αλλά ή αυτονομία είναι για κλωτσιές, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι αυτό βάση τι εγώ έχω δει με τα δικά μου τα μάτια. Ή μόνη λύση για αυτονομία είναι να πάρω ένα power bank και να το έχω πάντα μαζί μου και άλλες 10-15 μπαταρίες σε μια τσάντα φουλ φορτισμένες ειδαλως ή συσκευή χωρίς αυτά που ανεφερα είναι αχρηστη.

Edited by giorgosmc

ρε σεις καλημερα

στα δεδομενα δεν εχω δει 4G

παραμονο τα βελακια πανω κατω και ενα Η+

επισης μου τα δειχνει και στα 2 σηματα (καρτες?) ενψ εχω ορισει την σιμ 1 για δεδομενα

κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ΚΑΙ με την μπαταρια

wifi σχεδον ολη μερα

μερικα τηλ

και απο μια ωρα (πηγαινε/ελα δουλεια) fm radio / music + λιγα δεδομενα να δω καμμια ειδηση

α και κανα στοιχημα!!

αυτ(ι)α

κουκουρουκου

Για κανένα λογο, έχω κάνει clean install και αυτά που έκανες και αλλά.τόσα με άδεια συσκευή και δε με βγάζει ούτε μιση ωρα με κλειστή οθόνη και με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρηση! Μάλλον έχουμε διαφορετικές συσκευές τι άλλο να πω, τη στιγμή που γράφω αυτό το μηνημα (2λεπτα) έχει πέσει 4-5% με τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα, ή αυτονομία της συσκευής είναι για κλωτσιές κυριολεκτικά

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ζαφειρία κάνω αυτά που μου λες και μου λέτε εδώ αλλά μόνο βελτίωση δεν έχω δει στην αυτονομία, ο λόγος που δεν απανταω αμέσως ή και καθόλου κάποιες φορές είναι λόγω δουλειάς και περιορισμένου χρόνου, έχω κάνει κυριολεκτικά τα παντα αλλά ή αυτονομία είναι για κλωτσιές, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι αυτό βάση τι εγώ έχω δει με τα δικά μου τα μάτια. Ή μόνη λύση για αυτονομία είναι να πάρω ένα power bank και να το έχω πάντα μαζί μου και άλλες 10-15 μπαταρίες σε μια τσάντα φουλ φορτισμένες ειδαλως ή συσκευή χωρίς αυτά που ανεφερα είναι αχρηστη.

Ή έχεις προβληματική συσκευή, πολύ πιθανόν η μπαταρία με βάση τα λεγόμενα σου. Ή δεν έχεις κάνει ποτέ σου καθαρή εγκατάσταση και να βάλεις πάνω μια stable rom ή μια αποδεδειγμένη καλή developers. Όταν λες ότι τα έχεις κάνει όλα, τι ακριβώς έχεις κάνει; Τι ρομ του φοράς; πως την έκανες εγκατάσταση; Γιατί δεν απαντάς ποτέ μετά ότι δεν μου έκανε αυτός ο τρόπος κλπ; Αλλά το μόνο που αναφέρεις είναι ότι είναι η συσκευή για πέταμα μα σε κάθε ποστ σου.

Θεωρώ με βάση τι δικές μου γνώσεις ότι 1ον φταίει η μπαταρία σου ή 2ον ότι σου έχουμε πει μέχρι τώρα, δεν ακολουθείς τις οδηγίες σωστά.

Και επειδή απαντάς με αυτό τον τρόπο(εννοώ δεν εξηγείς εάν έχεις κάνει κάτι ή όχι) θεωρώ ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Και όσον αφορά για τις απαντήσεις σου, βρίσκεις χρόνο όπως βλέπω όποτε μπορείς να τις δώσεις!

edit: Αν σ αρέσει το κινητό αγόρασε μια άλλη μπαταρία.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1