anikologr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Επειδή διαφωνούμε, ας αποφασίσει ο φίλος τι θέλει τελικά. Και τα 2 θα κάνουν δουλειά. Με μικρή επιφύλαξη ότι η καθαρή εγκατάσταση είναι 100% σίγουρο!:) (όπως κατάλαβες προσωπική μου άποψη). Zaf από τεχνικής πλευρά αν κάνεις όλα τα wipes μαζί με internal δεν βρίσκω τον λόγο για καθαρή εγκατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 την ρομ hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn μπορουμε να την περασουμε και με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 για να κανουμε καθαρη εγκατασταση και μετα απο το update να περασουμε την ελληνικη ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29) εγω ετσι περασα την ρομ εφοσον δεν δουλευε το Miflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 την ρομ hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn μπορουμε να την περασουμε και με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 για να κανουμε καθαρη εγκατασταση και μετα απο το update να περασουμε την ελληνικη ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29) εγω ετσι περασα την ρομ εφοσον δεν δουλευε το Miflash Επιβεβαιωνω και γω τον τροπο αυτο. Καταφερα να επαναφερω το κινητο που μπρικαρισα χθες ακολουθοντας τον οδηγο αυτον,μεσα σε πολυ λιγα λεπτα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/ το θετικο ειναι το ιδιο ευκολο με το miflash αλλα πιο σιγουρο οσο στο θεμα install rom ακομα και αν η συσκευη δεν .... αλλα εχοντας μεσα και το twrp.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Zaf από τεχνικής πλευρά αν κάνεις όλα τα wipes μαζί με internal δεν βρίσκω τον λόγο για καθαρή εγκατάσταση.. Να αγιασει το στομα σου.Μαλλον το πληκτρολογιο σου.Anyways, Thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 sos γιατί έκανα πατάτα μάλλον κ έχω καταιδρώσει. στο recovery βγαζει no MD5 file found κανει skipping update partittion detailes .... ...done γραφει install successful και μετά κανω reboot system αλλα δεν εχει περάσει την rom και αν κανω reboot με βγαζει στο twrp τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μετά από αλλαγή ρομ θέλει χρόνο να ανοίξει....μπορεί να μείνει και 6-7 λεπτά στο logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι με την ελληνική 5.12.17 και μου κάνει το εξής, δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογή το Playstore με σύνδεση δεδομένων, παρά μόνο εάν συνδεθώ με Wi-Fi. Είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ανοίγω το κινητό ξανα και ξανά και μετά το logo με πετάει μονο στο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 sos γιατί έκανα πατάτα μάλλον κ έχω καταιδρώσει. στο recovery βγαζει no MD5 file found κανει skipping update partittion detailes .... ...done γραφει install successful και μετά κανω reboot system αλλα δεν εχει περάσει την rom και αν κανω reboot με βγαζει στο twrp τι να κανω; Για τσέκαρε αυτό το thread. Γράφουν πως λύνεται το πρόβλημα! :) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=158343&highlight=no%2BMD5%2Bfile%2Bfound[/Code] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ανοίγω το κινητό ξανα και ξανά και μετά το logo με πετάει μονο στο recovery ξανα κανε τα wipes και ξανα περνα την ρομ και λογικα δεν θα στο βγαλει αυτο το μηνυμα...ειχα και εγω ενα μηνυμα τετοιο με το md5 αν δεν κανω λαθος(δεν ξερω αν ηταν το ιδιο θεμα.Εκανα τα wipes και ολα κομπλε μετα(δεν ξερω τι φρικες τρωει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 τώρα τίποτα ,μου βγάζει και E:unable to mount '/system' . έχω πανικοβληθεί ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τα wipes τι ακριβως να διαγραψω?data,cache kai system? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πέρα από το no md5 file found βγάζει κ τα εξής. failed to extract dir from system to "/system". E:Error executing updater binary in zip 'sdcard/update.zip Error flashing zip '/sdcard/update.zip' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Την κάρτα SD τη βλέπει; η ρομ είναι περασμενη στην κάρτα; Το swipe που σου έβγαλε στην αρχη να κάνεις, το εκανες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 τώρα τίποτα ,μου βγάζει και E:unable to mount '/system' . έχω πανικοβληθεί ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τα wipes τι ακριβως να διαγραψω?data,cache kai system? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πέρα από το no md5 file found βγάζει κ τα εξής. failed to extract dir from system to "/system". E:Error executing updater binary in zip 'sdcard/update.zip Error flashing zip '/sdcard/update.zip' Βρήκα τα παρακάτω για το πρόβλημά σου. If you are using TWRP 1) Advance Wipe > Wipe cache,data, system,dalvik partitions 2) Select zip file of miui and flash 3) You will get Error E: Installation Failed ( Don't panic here) 4) Go to Reboot menu > Select Reboot to recovery Then it says no OS install but reboot anyway 5 ) After rebooting in recovery Flash again the Zip file without wiping any partion. You will successfully installed MIUI Πηγή: εδώ και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Την κάρτα SD τη βλέπει; η ρομ είναι περασμενη στην κάρτα; Το swipe που σου έβγαλε στην αρχη να κάνεις, το εκανες; βλέπει την κάρτα sd, η ρομ ειναι περασμένη στη μνήμη του κινητού,πρέπει στην κάρτα sd? swipe έκανα νομίζω τα cache,system και data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 βλέπει την κάρτα sd, η ρομ ειναι περασμένη στη μνήμη του κινητού,πρέπει στην κάρτα sd? swipe έκανα νομίζω τα cache,system και data Ναι στην κάρτα πρέπει να είναι η rom. Όχι στη μνήμη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναι στην κάρτα πρέπει να είναι η rom. Όχι στη μνήμη του κινητού. οσον αφορά τα wipes είχα πατήσει όλα εκτός από internal και sd .. πάλι τα ίδια..πφφφφ τι γίνεται τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Zaf από τεχνικής πλευρά αν κάνεις όλα τα wipes μαζί με internal δεν βρίσκω τον λόγο για καθαρή εγκατάσταση.. Ωραία, εφόσον δεν βρίσκεις τον λόγο, απόλυτα κατανοητό. Έχει τύχει να δω περιπτώσεις ή να διαβάσω στο φιλικό φόρουμ και συστήνεται η καθαρή εγκατάσταση. Δεν αντιλέγω ότι αυτό που μου λέτε δεν ισχύει. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 100% με αυτό που ανέφερα. Όσο για τον φίλο firekostas που ψάχνει συμπαραστάτη ενώ λέμε τα ίδια πράγματα, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είπα να βοηθήσω από εκεί πέρα ο καθένας επιλέγει πως και τι θα κάνει στην συσκευή του. Και ότι λέω, το λέω εντελώς φιλικά γιατί ποτέ δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις. Το τονίζω γιατί τα γραπτά παρεξηγούνται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορά τα wipes είχα πατήσει όλα εκτός από internal και sd .. πάλι τα ίδια..πφφφφ τι γίνεται τώρα; Βγάλε την κάρτα sd και πέρασε την ρομ, βάλτην ξανά στο κινητό, αφού μπαίνει σε recovery, πέρασε την. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 οσον αφορά τα wipes είχα πατήσει όλα εκτός από internal και sd .. πάλι τα ίδια..πφφφφ τι γίνεται τώρα; Ξανά κατέβασε τη ρομ στην κάρτα σου, από τον υπολογιστή, βάλε την κάρτα στο τηλέφωνο και φλάσαρε ξανά. Η τελευταία dev είναι πολλά υποσχόμενη είμαι 4.30 ώρες οθόνη με μια ώρα δεδομένα και WiFi πάντα ανοιχτό στο 28%. Πρώτη φορά πάω για 5 και ώρες SOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πριν οποιαδηποτε ενεργεια με zip αρχεια, καλο ειναι να (διπλο)τσεκαρουμε οτι κατεβηκε σωστα 99% των προβληματων οφειλονται σε corrupted αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ξανά κατέβασε τη ρομ στην κάρτα σου, από τον υπολογιστή, βάλε την κάρτα στο τηλέφωνο και φλάσαρε ξανά. Η τελευταία dev είναι πολλά υποσχόμενη είμαι 4.30 ώρες οθόνη με μια ώρα δεδομένα και WiFi πάντα ανοιχτό στο 28%. Πρώτη φορά πάω για 5 και ώρες SOT. Είμαι με την 6.1.29 κι έχω εντοπίσει δύο ζητήματα που ελπίζω να έχουν λυθεί στις επόμενες . όταν φορτίζει κι όταν παίζω candy crash και με πάρουν τηλέφωνο δεν ακούγεται ο ήχος καθόλου. Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό; Υπάρχει στις επόμενες dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Όλα κομπλέ!!!Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!!Έχασα μερικά χρόνια απ'τη ζωή μου απ'το αγχος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Είμαι με την 6.1.29 κι έχω εντοπίσει δύο ζητήματα που ελπίζω να έχουν λυθεί στις επόμενες . όταν φορτίζει κι όταν παίζω candy crash και με πάρουν τηλέφωνο δεν ακούγεται ο ήχος καθόλου. Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό; Υπάρχει στις επόμενες dev; Επειδή δεν έχω κανένα παιχνίδι εγκατεστημένο, δεν ξέρω να σου πω. Ομως, αν βλέπω ταινία δεν χτυπάει ούτε το δικό μου. Δεν θεωρώ ότι είναι bug όμως εφόσον εμφανίζεται στην οθόνη αυτός που καλεί. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή δεν έχω κανένα παιχνίδι εγκατεστημένο, δεν ξέρω να σου πω. Ομως, αν βλέπω ταινία δεν χτυπάει ούτε το δικό μου. Δεν θεωρώ ότι είναι bug όμως εφόσον εμφανίζεται στην οθόνη αυτός που καλεί. Α, επίσης, η 6.1.29 είναι η τελευταία ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι με την ελληνική 5.12.17 και μου κάνει το εξής, δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογή το Playstore με σύνδεση δεδομένων, παρά μόνο εάν συνδεθώ με Wi-Fi. Είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Πας στην εφαρμογή λήψεις και κάπου στις ρυθμίσεις έχει μια ρύθμιση δεν την θυμάμαι που μπεις να κατεβάζεις και με δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Επειδή δεν έχω κανένα παιχνίδι εγκατεστημένο, δεν ξέρω να σου πω. Ομως, αν βλέπω ταινία δεν χτυπάει ούτε το δικό μου. Δεν θεωρώ ότι είναι bug όμως εφόσον εμφανίζεται στην οθόνη αυτός που καλεί. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α, επίσης, η 6.1.29 είναι η τελευταία ρομ. Το καταλάβα μετά Όταν φορτίζει στο κάνει; Μπορείς να μου πεις; Και όταν τελικά απαντώ ο συνομιλητής μου ή δε με ακούει καθόλου ή αργεί πολύ να με ακούσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδια είναι φυσιολογικό που τη μια όταν πέρασα τη 5.12.17 miui dev τη μια στην αρχή που επέλεγαν γλωσσα μετά σε με αφηνε να προχωρησω γιατί λέει πως ή εφαρμογή mi cloud σταμάτησε να λειτουργεί, πρώτον αυτό, δεύτερον μετά που πέρασα τη 5.12.10 dev λειτούργησαν όλα καλά αλλά σε κάποια φάση μου έγραψε ή εφαρμογή σημειωματάριο σταμάτησε να λειτουργεί αλλα ετά έστρωσε και τώρα είναι μια χαρά, γιατί εγινε αυτό και στις δύο περιπτώσεις? Δεν μου έχει ξαναγίνει και σειωνω πως έχω κάνει τα πάντα πριν από κάθε update της εομ από φορμάτ πλήρες μέχρι όλα τα wipes, μηπως πρέπει να κάνω και μια απλή επαναφορά εργοστασιακών από το.μενού της συσκευής και μετά την εγκατάσταση ή μήπως φταίει που πριν είχα περάσει AICP? (όπου και ήταν άθλια γι αυτό και ξαναπηγα σε miui) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts