Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Clean install

Εγώ έκανα wipe cache, data, system, dalvik-->flash την 5.12.17 μέσω recovery-->wipe cache και dalvik ξανά-->reboot και κομπλέ! ;)

Πέρασε καιρός από τελευταία φορά που έκανα downgrade οπότε καλύτερα που ρώτησα για να είμαι σίγουρη. Περίμενα να βελτιωθούν οι τελευταίες devs αλλά μετά από τόσες δοκιμές, θα γυρίσω πίσω στην παραπάνω.:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από που θα παρακολουθήσω τι γίνεται με ένα δέμα που έχει tracking number RS*********NL

***Edit ........... το βρήκα . Thanks

Edited by geobas

Μετά την επιστροφή στην 5.12.17 και την προτροπή του φίλου για αυτόματη αντίθεση είμαι στις 3 και μισή ώρες οθόνη στο 50%..

Τελικά θα κάνω πολύ καιρό να ξανά αλλάξω rom..

Το Vickmall πάντως στέλνει με 5.12.17 ελληνική από το Miui.gr ... Αυτοί ξέρουν καλύτερα :D

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Μετά την επιστροφή στην 5.12.17 και την προτροπή του φίλου για αυτόματη αντίθεση είμαι στις 3 και μισή ώρες οθόνη στο 50%..

Πολυ καλα!!Τι χρηση κανεις φιλε μου?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το Vickmall πάντως στέλνει με 5.12.17 ελληνική από το Miui.gr ... Αυτοί ξέρουν καλύτερα :D

Εμένα μου ήρθε από το vickmall με stable 7.00.66.00 έκδοση. Πρέπει να την αλλάξω;

Αν κατάλαβα καλά λέμε το ίδιο πράγμα. Καθαρή εγκατάσταση με το Μi flash. Εσυ τι εννοείς << αφού περάσω την official>> , γιατί στο link που μου έδωσες δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Η έκδοση που ήρθε το κινητό δεν είναι official της Xiaomi αλλά μια έκδοση που έβαλε το gearbest με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περάσεις την ελληνική αν δεν κάνει ότι στον οδηγό. Αυτό εννοώ. Ακολούθησε τον οδηγό και το κινητό θα είναι κομπλέ!

Εμένα μου ήρθε από το vickmall με stable 7.00.66.00 έκδοση. Πρέπει να την αλλάξω;

το πρεπει ειναι σχετικο..αν εχει ελληνικα δεν εχεις καποιο προβλημα και η μπαταρια του κραταει μεινε ετσι..

αν αντιμετωπιζεις ομως προβληματα αφιερωσε μια ωριτσα απο το χρονο σου στην πρωτη σελιδα που λεει καθαρη εγκατασταση και βαλε μια ελληνικη..την stable η μια developer.

το πρεπει ειναι σχετικο..αν εχει ελληνικα δεν εχεις καποιο προβλημα και η μπαταρια του κραταει μεινε ετσι..

αν αντιμετωπιζεις ομως προβληματα αφιερωσε μια ωριτσα απο το χρονο σου στην πρωτη σελιδα που λεει καθαρη εγκατασταση και βαλε μια ελληνικη..την stable η μια developer.

Τα ελληνικά τα έχει. Αλλά πρώτον δεν Μπορώ να βρω το root , δεύτερον δεν Μπορώ να βρω ποια έκδοση είναι εκτός από αυτό το 7.00.66.00. Έδω βλέπω ότι μιλάτε για 5.12.17 και δεν Μπορώ να βρω που λέει τέτοιο πράγμα. Για το root κάνω στην κεντρική οθόνη το δάχτυλο προς τα πάνω αλλά δε μου βγάζει μπάρα για να ψαξω. Και δεν Μπορώ να βρω το κέντρο ασφαλείας

Οι stable δεν είναι root

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εάν κατάλαβα καλά έκανες downgrade από πιο καινούργια ρομ στην 5.12.17. Γιατί το σκέφτομαι και εγώ.

Με clean install ή απλά wipe cache/dalvik;

Στο miui.gr μου είχαν πει clean install δηλαδή καθαρή εγκατάσταση. Γιατί το είχα κάνει με dirty flash και είχα θεματάκια. Ρωτάω και γενικότερα όσοι το έχουν κάνει εάν το έκαναν κατευθείαν downgrade είχαν θέματα.

Έκανα όλα τα wipes ακόμα και το system. Πριν είχα cyanogenmod..

Πολυ καλα!!Τι χρηση κανεις φιλε μου?

Tapatalk, internet, ομιλία.. Όχι παιχνίδια..

Πέρασε καιρός από τελευταία φορά που έκανα downgrade οπότε καλύτερα που ρώτησα για να είμαι σίγουρη. Περίμενα να βελτιωθούν οι τελευταίες devs αλλά μετά από τόσες δοκιμές, θα γυρίσω πίσω στην παραπάνω.:)

Σκεφτεσαι να μεινεις εκει? Γιατι αμα είσαι σαν και μένα που βάζω την dev κάθε βδομάδα, τότε μην την βάζεις άδικα ,αλλιώς βάλε μια stable. Έχω ακούσει ότι τα πάνε καλά με την μπαταρια.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Έχω την εντύπωση ότι μπορούσαν μέχρι κάποια εκδοση, αλλα για να εναρμονιστουν με τις official πρακτικές δε θα είναι. Ας διορθωσει κάποιος που έχει stable

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τα ελληνικά τα έχει. Αλλά πρώτον δεν Μπορώ να βρω το root , δεύτερον δεν Μπορώ να βρω ποια έκδοση είναι εκτός από αυτό το 7.00.66.00. Έδω βλέπω ότι μιλάτε για 5.12.17 και δεν Μπορώ να βρω που λέει τέτοιο πράγμα. Για το root κάνω στην κεντρική οθόνη το δάχτυλο προς τα πάνω αλλά δε μου βγάζει μπάρα για να ψαξω. Και δεν Μπορώ να βρω το κέντρο ασφαλείας

η ρομ που εχεις ειναι stable..η 5.12.17 ειναι developer..απλα εσενα στο στειλανε με αυτη την ρομ η οποια δεν ειναι root.το κεντρο ασφαλειας ειναι καπου στο μενου σου αλλα δεν θα βρεις κατι για root.παντως και η stable γινεται root αλλα θελεις twrp recovery και συ προφανως εχεις το μαμισιο recovery.σου προτεινω την πρωτη σελιδα να βαλεις μια ελληνικη για να εχεις και ρουτ και να εχει πληρως ελληνικα..οι developer να ξερεις ειναι ηδη ρουτ,η stable δεν ειναι ρουτ αλλα μπορεις αν θες να την κανεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντύπωση ότι μπορούσαν μέχρι κάποια εκδοση, αλλα για να εναρμονιστουν με τις official πρακτικές δε θα είναι. Ας διορθωσει κάποιος που έχει stable

δεν νομιζω να αλλαξε κατι με τις stable..η προηγουμενη 7080 γινοτανε ρουτ αν φλασαρες το ζιπακι απο ρεκοβερυ..νομιζω το ιδιο ισχυει και για την 7110.

απλα για να εναρμονιστουν με τις official δεν εχουν προεγκατεστημενο το ρουτ.

Edited by pitspan

εχει κανεις θεμα με αναδυομενες ειδοποιησεις και led ειδοποιησης απο το messenger σε cyanogen 12.1; Το λεω επειδη δεν λειτουργουν σε εμενα. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Ευχαριστω

εχει κανεις θεμα με αναδυομενες ειδοποιησεις και led ειδοποιησης απο το messenger σε cyanogen 12.1; Το λεω επειδη δεν λειτουργουν σε εμενα. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Ευχαριστω

είμαι με cm12.1 fastandexplosive 1.8 και λειτουργούν κανονικότατα

δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του messenger μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα η εφαρμογή

Παιδια μολης περασα την ελληνικη ΜΙUI τη dev τη πιο προσφατη και θελω να μου απαντησετε σε 2 ερωτησεις σας παρακαλω, πρωτον εκει που παταω για να κλεισουν οι εφαρμογες ειναι φυσιολογικο που μου βγαζει διαθεσιμη μνημη ram 800 με 1gb απο τα 2 που εχει, μηπως μου τρωει πολυ ram? Μου φαινετε περιεργο γιατι το κινητο ειναι τελιως αδειο και δευτερον εκανα καλα που εκανα wipe user data και wipe all data?

γεια σας παιδια πηρα ενα ακομα νοτε2 για ενα φιλο, για αρχαριο καλυτερα stable ετσι;

την ελληνικη ή την ευρωπαικη;

αμα του βαλω την ελληνικη , μολις βγει το android 6 θα θελει clean install?

ευχαριστω :)

Παιδια μολης περασα την ελληνικη ΜΙUI τη dev τη πιο προσφατη και θελω να μου απαντησετε σε 2 ερωτησεις σας παρακαλω, πρωτον εκει που παταω για να κλεισουν οι εφαρμογες ειναι φυσιολογικο που μου βγαζει διαθεσιμη μνημη ram 800 με 1gb απο τα 2 που εχει, μηπως μου τρωει πολυ ram? Μου φαινετε περιεργο γιατι το κινητο ειναι τελιως αδειο και δευτερον εκανα καλα που εκανα wipe user data και wipe all data?

ΝΑΙ είναι φυσιολογικό η RAM να είναι σε τέτοιες τιμές. Καλά ξηγήθηκες με τα wipes. Κοίτα να χαρείς το κινητό τώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γεια σας παιδια πηρα ενα ακομα νοτε2 για ενα φιλο, για αρχαριο καλυτερα stable ετσι;

την ελληνικη ή την ευρωπαικη;

αμα του βαλω την ελληνικη , μολις βγει το android 6 θα θελει clean install?

ευχαριστω :)

Βάλε stable να ξενοιάσεις. Μόλις βγει το MM ο αρχάριος χρήστης δεν θα έχει ανάγκη την αναβάθμιση. Αν κάτι τον χαλάει ή αν έχει προσθέσει η XIAOMI κάτι καλό τότε θα του την κάνεις, ναι, με clean install.

Αυτά...

ναι φυσικα!! ;)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδια εκανα καλα που εβαλα τη dev κατα τη γνωμη σας ή θα ηταν καλυτερα να βαλω τη stable και αν αργοτερα παρει android 6 η συσκευη ή οποιαδηποτε αλλη αναβαθμιση βγει θα εχω τη δυνατοτητα να το κανω μεσω update ή θα πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια που εκανα και τωρα με το αρχειο update.zip?

είμαι με cm12.1 fastandexplosive 1.8 και λειτουργούν κανονικότατα

δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του messenger μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα η εφαρμογή

Εγω εχω αυτην απο το xda developers

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-redmi-note-2-t3272872

Μπορείς να μου στείλεις ποια έχεις βάλει εσύ; Λογικά απο τα λεγόμενα σου έχεις αυτην εδώ

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/

Ποια η διαφορά των δύο και γιατί σε εμένα δεν δουλευουν οι ειδοποιησεις; Μου φαίνεται μούφα cyanogen περασα

Εγω εχω αυτην απο το xda developers

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-redmi-note-2-t3272872

Μπορείς να μου στείλεις ποια έχεις βάλει εσύ; Λογικά απο τα λεγόμενα σου έχεις αυτην εδώ

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/

Ποια η διαφορά των δύο και γιατί σε εμένα δεν δουλευουν οι ειδοποιησεις; Μου φαίνεται μούφα cyanogen περασα

δεν ξέρω τι διαφορά έχουν

απεγκατάσταση δοκίμασες?

γενικά αυτά τα unofficial cm είναι λίγο μούφα νομίζω δυστυχώς

οι miui(είτε ελληνικές είτε άλλες) αναβαθμίζονται ota?

επίσης οι ελληνικές που λέμε έχουν κάποια διαφορά από τις άλλες πέρα από την γλώσσα?

σκέφτομαι να περάσω miui μιας και με cm δεν έχουμε δει φως ακόμα :(

U

Και εγώ με έκδοση dev 5.12.10 και ένα μήνα χρήσης του κινητού έφτασα στη φυσιολογική χρήση για μένα να έχω stand by 2 μέρες κ 8 ώρες και οθόνη 2 ώρες να 15 λεπτά. Browsing mails what whatsapp καμία 20αρια λεπτά ομιλίας τη μέρα η στάνταρ χρήση που κάνω. Το κινητό πετάει γενικά. Έιμαι πολύ ευχαριστημένος (και ιδίως για τα 125€ που το πήρα -> bangood η προσφορά με το κουπόνι πριν 2μηνο περίπου)

Edited by nickkon