Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το δεύτερο:

Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, επιλογή. για πρόγραμ., άμεση πρόσβαση στο σύστημα. :D

ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις οκ.

μετά τι επιλογή και για προγραματιστές?

δεν έχει τίποτα τέτοιο στο μενού πρόσθετες ρυθμίσεις και έχω τη τελευταία 6.1.14

ασφάλεια και απόρρητο έχει και εκεί μέσα δε βρίσκω τπτ

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατήρησε κάποιος μια μικρή καθυστέρηση στο ανοιγμα φακέλου με την τελευταία ελληνική dev?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις οκ.

μετά τι επιλογή και για προγραματιστές?

δεν έχει τίποτα τέτοιο στο μενού πρόσθετες ρυθμίσεις και έχω τη τελευταία 6.1.14

ασφάλεια και απόρρητο έχει και εκεί μέσα δε βρίσκω τπτ

Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλεφ. και κάνε 5-6 κλικ στην έκδοση μόντεμ ( αν δεν κάνω λάθος) και θα σου γράψει ότι είσαι προγραμματιστής. Μετά κάνε τα υπόλοιπα. Αν δεν είναι το μόντεμ κάνε κλικ σε άλλες επιλογές και θα το πετύχεις :)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν μερικές μέρες δοκίμασα να κάνω ασύρματη σύνδεση με την tv αλλά ή ποιότητα τις εικόνας ήταν κακή έως άθλιας με από συνδέσεις. Χάνω κάτι? Το έβγαλα και από την θήκη μήπως έφταιγε αυτό αλλά τιποτα. Όλες οι άλλες συσκευές αντροιντ που έχω λειτουργούν μια χαρά. :(

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Είμαι με cm12.1 fastandexplosive

Πως μπορώ να αποθηκεύω τα δεδομένα των εφαρμογών στην sd?

πχ asphalt

Με το link2sd?

Το foldermount από μένα!

Το foldermount από μένα!

το χρησιμοποιείς σε cm12.1 fastandexplosive και λειτουργεί?

όταν το δοκίμασα αντί να κάνει αποκοπή τα data στην εξωτερική τα έκανε αντιγραφή

Δηλαδή είχα τα obb ενός παιχνιδιού και στην εσωτερική και στην εξωτερική

το παιχνίδι διάβαζε από την εσωτερική

Το είχα παλιότερα όταν είχα xperia Z ultra με cm12.1 και δούλευε άψογα. Για το redmi note 2 δεν ξέρω.

Το είχα παλιότερα όταν είχα xperia Z ultra με cm12.1 και δούλευε άψογα. Για το redmi note 2 δεν ξέρω.

Θα το ξαναδοκιμάσω τότε να δω μήπως κάτι έκανα λάθος

Σε ευχαριστώ :)

Μα κατεβάσεις την φουλ έκδοση φίλε μου! Παρακαλώ

Διαβαζω απο το changelog της 6.1.14

"After upgrading to MIUI China Developer ROM 6.1.14, Bootloader will be locked for Mi 4c and Mi Note Pro, just like Redmi Note 3. "

Λετε να την πατησουμε και μεις? Ελπίζω να μας προειδοποιήσουν από miui.gr

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Παιδια επειδη εγω τη συσκευη τη θελω περισοτερο για messenger και email, σε ειδοποιει αμεσα οταν εχεις email ή μηνημα στο fb? Εχει καλο συγχρονισμο με τα email?

link2sd το έχω σαν τελευταία επιλογή επειδή δεν θέλω να μπλέξω με partitions

πέρα από αυτό?

Εχεις exposed περασμενο;εχει ενα module xinternalsd λεγεται και μπορεις να ρυθμισεις τι θες να αποθηκευεται στην καρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνα link έχουμε γιατί στο miui Hellas μου δείχνει για download μόνο την τελευταία

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-6-1-14-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Εχεις exposed περασμενο;εχει ενα module xinternalsd λεγεται και μπορεις να ρυθμισεις τι θες να αποθηκευεται στην καρτα.

το δοκίμασα μόλις με αυτές τις ρυθμίσεις

http://en.miui.com/thread-89054-1-1.html

Δεν δούλεψε

κατέβασα bia3 από playstore και στο titanium βλέπω ότι μειώθηκε ο εσωτερικός χώρος ενώ η sd είναι ίδια

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-6-1-14-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

καλησπερα! ειχα πολυ καιρο να αλλαξω ρομ, και δεν ειχα τι να κανω και εβαλα την 7.1.1 εν τελει την εβγαλα γιατι κατευθειαν μου εβγαζε προβλημα στο play store και δεν κατεβαζε εφαρμογες, και κανω ενημερωση απο το κινητο που εβγαλε ειδοποιηση και μου περασε την 6.1.14.

Μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως(την χρησιμοποιω καμια ωρα τωρα). Το πρωτο θεμα μου,νταξει δεν ειναι προβλημα,απλα θα μου αρεσε να ηταν οπως πριν, οταν παταμε το αριστερο κουμπι,που εμφανιζει το μενου των προσφατων εφαρμογων που ειναι ανοιχτα, στην παλια ρομ μου εμφανιζε ολοκληρη την εφαρμογη κατι σαν screenshot απο εκεινη την στιγμη που την εκλεινα, ενω τωρα μου εμφανιζει το τετραγωνακι το μικρο που λεει ποια εφαρμογη ειναι και τιποτα παραπανω. αυτο πως φτιαχνεται να ειναι οπως πριν? Επισης, προσεξα και σε αυτην και στην προηγουμενη ρομ οτι το fb messenger,δεν υπαρχει αναδυομενο παραθυρο αν θυμαμαι καλα,και οτι οταν εχεις ειδοποιηση οτι καποιος σου εστειλε αμα πατησεις επανω,δεν σου ανοιγει την εφαρμογη. Ειναι καποιο θεμα γενικα με τα Xiaomi?

Εαν εχετε να προτεινεται καποια καλυτερη ρομ να ρολλαρει καλα το τηλ γιατι νταξει δεν καθομαι καθε λιγο να αλλαζω ρομ, ειστε ευπροσδεκτοι και σας ευχαριστω πολυ :D

σορρυ για το σεντονι :lol:

Remove before flight :!:

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Xiaomi Redmi Note 2 Prime

καλησπερα! ειχα πολυ καιρο να αλλαξω ρομ, και δεν ειχα τι να κανω και εβαλα την 7.1.1 εν τελει την εβγαλα γιατι κατευθειαν μου εβγαζε προβλημα στο play store και δεν κατεβαζε εφαρμογες, και κανω ενημερωση απο το κινητο που εβγαλε ειδοποιηση και μου περασε την 6.1.14.

Μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως(την χρησιμοποιω καμια ωρα τωρα). Το πρωτο θεμα μου,νταξει δεν ειναι προβλημα,απλα θα μου αρεσε να ηταν οπως πριν, οταν παταμε το αριστερο κουμπι,που εμφανιζει το μενου των προσφατων εφαρμογων που ειναι ανοιχτα, στην παλια ρομ μου εμφανιζε ολοκληρη την εφαρμογη κατι σαν screenshot απο εκεινη την στιγμη που την εκλεινα, ενω τωρα μου εμφανιζει το τετραγωνακι το μικρο που λεει ποια εφαρμογη ειναι και τιποτα παραπανω. αυτο πως φτιαχνεται να ειναι οπως πριν? Επισης, προσεξα και σε αυτην και στην προηγουμενη ρομ οτι το fb messenger,δεν υπαρχει αναδυομενο παραθυρο αν θυμαμαι καλα,και οτι οταν εχεις ειδοποιηση οτι καποιος σου εστειλε αμα πατησεις επανω,δεν σου ανοιγει την εφαρμογη. Ειναι καποιο θεμα γενικα με τα Xiaomi?

Εαν εχετε να προτεινεται καποια καλυτερη ρομ να ρολλαρει καλα το τηλ γιατι νταξει δεν καθομαι καθε λιγο να αλλαζω ρομ, ειστε ευπροσδεκτοι και σας ευχαριστω πολυ :D

σορρυ για το σεντονι :lol:

Μερικοί έχουμε περάσει cm12.1 αν θες κάτι διαφορετικό από miui..

Μερικοί έχουμε περάσει cm12.1 αν θες κάτι διαφορετικό από miui..

το οποιο ειναι?

Επισης, οταν φτιαχνω εναν φακελο και παταω μεσα να δω τις εφαρμογες μου βγαζει κατι και λεει προτεινομενες εφαρμογες και φορτωνει και καλα κατι. Διαγραψα τον φακελο κ εφτιαξα αλλον και ξανα τα ιδια. Με κοβω να γυρναω αυριο σε 5.12.17 που καπου διαβασα ειναι καλη γενικα να μεινω εκει. τι λετε? Οσο αναφορα το cm12.1?ειναι ρομ?

Remove before flight :!:

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Xiaomi Redmi Note 2 Prime

Σχετικά μέ τα εικονίδια...κάνε μια κίνηση pinch out....δηλαδή σαν να μεγενθυνεις μια εικόνα....ελαφρά πιο γρήγορη κινηση όμως....και θα έχεις πάλι ολοκληρη σελίδα αντί για εικονιδιο

Ρε παιδιά... να ρωτήσω κάτι....

Σχετικά με της ανακοινώσεις της Xiaomi, ότι στης νέες εκδόσεις MIUI θα κλειδώνετε ο bootloader, και το κινητό όταν έχει twrp επάνω, μπαίνει σε bootloop, και δεν ανοίγει, θα μας επηρεάσει στα δικά μας κινητά?

Εγώ προσωπικά, στης γυναίκας μου πέρασα την ελληνική ρομ, και δεν αγχώνομαι, γιατί δεν είναι δα και poweruser. Οπότε, δεν το αναβαθμίζω και περαιτέρω, αλλά.... παίζει πρόβλημα γενικότερα?

• Administrators
Απλά... αν έχεις twrp recovery δεν πρέπει να προσπαθήσεις να περάσεις official update στη συσκευή σου. Μόνο updates κατάλληλα να τα περνάς μέσω twrp.

Modpic.gif

Η 7.1.1 δεν εχει κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμης εάν γινει σωστα η εγκατασταση.