giorgosmessa Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 αν δεν γίνει καθαρή εγκατάσταση,που απ' ότι κατάλαβα δεν έγινε,δεν "καθαρίζει" από το root. έβαλα έτσι από περιέργεια το ΟΤΕ ΤV GO(είμαι με dev/root),εγκαταστάθηκε,ανοίγει και τρέχει κανονικά μέχρι εκεί που ζητά κωδικούς.Να υποθέσω ότι δεν σας τρέχει από 'κει και μετά? με καθαρη εγκατασταση κ εγω με stable 7.0.8 απο περιεργεια κι εγω μεχρι εκει φτανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω δύο συσκευές TDD εδώ και κανένα 2μηνο και επιβεβαιώνω πως όλα δουλεύουν ρολοϊ, πιάνω 4G με WIND μέσα στην Θεσσαλονίκη άψογα. Σημαντικό είναι να κάνετε ΚΑΙ system wipe όταν αναβαθμίζετε με τις εβδομαδιαίες rom, μόνο καλό θα σας κάνει. (προσωπική άποψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παραλαμβάνω και εγώ σε λίγες μέρες και ψάχνω την καλύτερη ROM. Eίμαι ανάμεσα σε αυτην και στην stable 7.0.8.0 που είχα διαβάσει οτι έχει λίγα bugs και καλή αυτονομία! Γνωρίζεις να μου πεις διαφορές? Η CM έχει ελληνική γλώσσα? Ευχαριστώ Φυσικά και έχει ελληνικά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι πολύ ελαφριά και απαλλαγμένη από άχρηστες εφαρμογές.. Πέρασα χθες και την stable αλλά αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με τις επαφές του gmail. Μου έφερνε ελάχιστες ενώ με dev και cm όλα λειτουργούν καλά.. Παρόλα αυτά η εβδομαδιαία αναβάθμιση από τα παιδιά της miui έχει το ενδιαφέρον. Κάνουν εξαιρετική δουλειά.. Να το τονίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Φυσικά και έχει ελληνικά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι πολύ ελαφριά και απαλλαγμένη από άχρηστες εφαρμογές.. Πέρασα χθες και την stable αλλά αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με τις επαφές του gmail. Μου έφερνε ελάχιστες ενώ με dev και cm όλα λειτουργούν καλά.. Παρόλα αυτά η εβδομαδιαία αναβάθμιση από τα παιδιά της miui έχει το ενδιαφέρον. Κάνουν εξαιρετική δουλειά.. Να το τονίσω.. Η εγκατάστασή της γίνεται με τον οδηγό της πρώτης σελίδας όπως με τις stable, dev? Η CM έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις? Γενικά θέλω κατι σταθερό (δεν νομίζω να αλλάζω συχνά, εκτος αν κατι με ενοχλει πολύ) με αρκετά καλή αυτονομία. Να προτιμήσω CM απο stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Η εγκατάστασή της γίνεται με τον οδηγό της πρώτης σελίδας όπως με τις stable, dev? Η CM έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις? Γενικά θέλω κατι σταθερό (δεν νομίζω να αλλάζω συχνά, εκτος αν κατι με ενοχλει πολύ) με αρκετά καλή αυτονομία. Να προτιμήσω CM απο stable? Ναι εφόσον έχεις twrp την κατεβάζεις, την αντιγραφείς στο τηλ, μπαίνεις στο recovery, κανείς όλα τα απαραίτητα wipes και τέλος κάνεις flash και το supersu (εγώ έκανα την έκδοση 52 αν θες να έχεις root). Νεότερες εκδόσεις μάλλον τις περνάς με στήσιμο εξ αρχής αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία. Είναι ελαφριά, σταθερή και όλα εκτός ραδιοφώνου παίζουν άψογα.. Δεν θα γυρίσω σε miui εντός αν διαβάσω κάτι συνταρακτικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Φυσικά και έχει ελληνικά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι πολύ ελαφριά και απαλλαγμένη από άχρηστες εφαρμογές.. Πέρασα χθες και την stable αλλά αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με τις επαφές του gmail. Μου έφερνε ελάχιστες ενώ με dev και cm όλα λειτουργούν καλά.. Παρόλα αυτά η εβδομαδιαία αναβάθμιση από τα παιδιά της miui έχει το ενδιαφέρον. Κάνουν εξαιρετική δουλειά.. Να το τονίσω.. οι πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές ΔΕΝ κάνουν μια rom πιο "βαριά" οι διεργασίες που τρέχει και η διαχείριση της ram έχουν σημασία. Τώρα για το "άχρηστες εφαρμογές", περί ορέξεως... εσύ μπορεί να μην βρίσκεις απαραίτητο το antivirus,firewall,permissions manager,backup,notes,themes,scanner και άλλα,αλλά κάποιοι τα θεωρούν απαραίτητα. Τα apps για xiaomi συσκευές είναι εφαρμογές χρήστη και απ εγκαθίστανται πανεύκολα. η miui θέλει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα,αυτό "πουλάει", εσύ αποφασίζεις τι θέλεις για σένα,δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και προτεραιότητες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) οι πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές ΔΕΝ κάνουν μια rom πιο "βαριά" οι διεργασίες που τρέχει και η διαχείριση της ram έχουν σημασία. Τώρα για το "άχρηστες εφαρμογές", περί ορέξεως... εσύ μπορεί να μην βρίσκεις απαραίτητο το antivirus,firewall,permissions manager,backup,notes,themes,scanner και άλλα,αλλά κάποιοι τα θεωρούν απαραίτητα. Τα apps για xiaomi συσκευές είναι εφαρμογές χρήστη και απ εγκαθίστανται πανεύκολα. η miui θέλει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα,αυτό "πουλάει", εσύ αποφασίζεις τι θέλεις για σένα,δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και προτεραιότητες:) Δεν προσπάθησα να πείσω κανένα. Εκτός αν δεν έχουμε ελευθερία λόγου η το φόρουμ είναι τσιφλίκι σου.. Και ναι το firewall και το antivirus τα θεωρώ περιττά.. Δεν έχω το δικαίωμα? Υ. Γ. Δηλαδή θεωρείς την cm πιο βαριά από την τελευταία έκδοση της miui? Υ. Γ. Άλλωστε ανέφερα την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο miui. Gr ακριβώς γιατί περίμενα τέτοια αντίδραση.. Edited January 13, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν προσπάθησα να πείσω κανένα. Εκτός αν δεν έχουμε ελευθερία λόγου η το φόρουμ είναι τσιφλίκι σου.. Και ναι το firewall και το antivirus τα θεωρώ περιττά.. Δεν έχω το δικαίωμα? Υ. Γ. Δηλαδή θεωρείς την cm πιο βαριά από την τελευταία έκδοση της miui? Υ. Γ. Άλλωστε ανέφερα την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο miui. Gr ακριβώς γιατί περίμενα τέτοια αντίδραση.. 1.δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το xiaomi-miui.gr 2.δεν έχει κανένα νόημα να σου απαντήσω σε τίποτα,καληνύχτα......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 που είναι η επιλογή για προγραμματιστές στις ρυθμίσεις γιατί έψαξα το κόσμο και δε το βρήκα στις ρυθμίσεις το "εντοπισμός σφαλμάτων usb" από "επιλ.για προγραμματιστές" ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι αυτό που θα πει...ο εσωτερικός χώρος του τηλ η SD είναι ο εξωτερ.αποθηκευτικός χώρος. φωτο,αρχεία,μουσική κτλ επιλέγεις εσύ που θα αποθηκεύονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 1.δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το xiaomi-miui.gr 2.δεν έχει κανένα νόημα να σου απαντήσω σε τίποτα,καληνύχτα......:wacko: Το να μην θέλεις να απαντήσεις η να μην μπορείς είναι δικαίωμά σου. Το να μου επιτίθεσαι αναίτια όμως όχι.. Καλό βράδυ και άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 που είναι η επιλογή για προγραμματιστές στις ρυθμίσεις γιατί έψαξα το κόσμο και δε το βρήκα στις ρυθμίσεις πάνε ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλ και πάτα 5-6 φορές γρήγορα στο έκδοση miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) αν δεν γίνει καθαρή εγκατάσταση,που απ' ότι κατάλαβα δεν έγινε,δεν "καθαρίζει" από το root. έβαλα έτσι από περιέργεια το ΟΤΕ ΤV GO(είμαι με dev/root),εγκαταστάθηκε,ανοίγει και τρέχει κανονικά μέχρι εκεί που ζητά κωδικούς.Να υποθέσω ότι δεν σας τρέχει από 'κει και μετά? Υπάρχει μια εφαρμογή ή module για το xposed που αυτό που κάνει είναι να κρύβει από κάποιες εφαρμογές ότι το τηλέφωνο είναι root. Δεν μπορώ να θυμηθω ακριβώς πως λέγεται αλλά νομίζω ότι αν ψαξετε για hide root ή και τέτοιο θα το βρείτε Edit: https://www.google.gr/search?q=hide+root+from+apps+lollipop&oq=hide+root&aqs=chrome.2.69i57j0l3.8917j0j4&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Δεν έχω δοκιμάσει καμία ώστε να προτείνω κάτι Edited January 13, 2016 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εχω παραλαβει το κινητό με την MIUI 7.0 stable (7.00.66.00). Να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα δεν βλέπω κατι ακομα που να με οδηγει να αλλαξω. Αυτη η version εν γενει λειτουργει σωστά ? Το δευτερο είναι ότι ενω παρηγγειλα το TDD το δοκιμασα και λειτουργει ορθα στο 4G me Cosmote (το ειδα δε στο engineermode πατώντας στο τηλέφωνο *#*#3646633#*#* --> BandMode και είναι ενεργές στο LTE Mode οι 3 μπάντες ( Band 1, 3 & 7)) . Τωρα ειναι που βραχυκυκλωσα. Κατι δεν καταλαβαινω ή οι κινεζοι κανανε λαθος και στειλανε το FDD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απλά περάσανε άλλη Ρομ...πιο Ευρωπαϊκή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απλά περάσανε άλλη Ρομ...πιο Ευρωπαϊκή...;) και που σε πιο σημειο του πλανητη βρισκεται αυτη ή η τελευταία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 αν δεν γίνει καθαρή εγκατάσταση,που απ' ότι κατάλαβα δεν έγινε,δεν "καθαρίζει" από το root. έβαλα έτσι από περιέργεια το ΟΤΕ ΤV GO(είμαι με dev/root),εγκαταστάθηκε,ανοίγει και τρέχει κανονικά μέχρι εκεί που ζητά κωδικούς.Να υποθέσω ότι δεν σας τρέχει από 'κει και μετά? Άρα αν βάλεις τους κωδικούς, παίζει...:wacko: Περίεργο...το ΟΤΕ TV GO αναφέρει πως δεν τρέχει σε συσκευές με root...:blink: Νομίζω ο συνάδελφος μου είπε ότι δεν ανοίγει καν η εφαρμογή:!: Έκανα λοιπόν wipe dalvik, system, data, cache, ξαναπέρασα την τελευταία stable και αύριο θα με ενημερώσει αν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Επειδή ήρθε και το δικό μου σήμερα με 5.12.17 από vickmall, το go δεν παίζει. Δεν έχουν σχέση οι κωδικοί. Μόλις πάει να ξεκινήσει η προβολή το πρόγραμμα κλείνει χωρίς μήνυμα λάθους. Ίσως να είναι πρόβλημα ασυμβατότητας και όχι root? Κι εγώ δεν έχω βρει λύση ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis94 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γεια σας παιδιά :) πριν 2 μέρες ηρθε και εμένα στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 2 prime το vickmall με άφησε πολύ ευχαριστημένο,έχω την εντυπωση ότι μου έχουν βάλει την ελληνική ρομ, διότι λέει MIUI version = MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta, επίσης δεν έχει και κινέζικες εφαρμογες μου πέρασαν και το tempered glass α επίσης δεν μπορώ να βρω το remote control, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? http://i1217.photobucket.com/albums/dd398/Akis1994/Screenshot_2016-01-12-01-04-37_com.android.settings_zpsfzwxe5f9.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γεια σας παιδιά :) πριν 2 μέρες ηρθε και εμένα στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 2 prime το vickmall με άφησε πολύ ευχαριστημένο,έχω την εντυπωση ότι μου έχουν βάλει την ελληνική ρομ, διότι λέει MIUI version = MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta, επίσης δεν έχει και κινέζικες εφαρμογες μου πέρασαν και το tempered glass α επίσης δεν μπορώ να βρω το remote control, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? http://i1217.photobucket.com/albums/dd398/Akis1994/Screenshot_2016-01-12-01-04-37_com.android.settings_zpsfzwxe5f9.png Ναι την ελληνικη dev σου περασαν.Και εμενα ετσι μου ηρθε.Τηλεχειριστηριο λεγεται και ειναι στα εργαλεια. Μπορω να κλεισω το αυτοματο update της ROM καθε βδομαδα; αυτο το update μου χαλασε τα google play services. Δεν θελω να ασχολουμαι συνεχεια με fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis94 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 δεν το βρίσκω εκεί μέσα... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Επειδή ήρθε και το δικό μου σήμερα με 5.12.17 από vickmall, το go δεν παίζει. Δεν έχουν σχέση οι κωδικοί. Μόλις πάει να ξεκινήσει η προβολή το πρόγραμμα κλείνει χωρίς μήνυμα λάθους. Ίσως να είναι πρόβλημα ασυμβατότητας και όχι root? Κι εγώ δεν έχω βρει λύση ακόμα Ασυμβατότητας σε συγκεκριμένες ρομ και όχι root ή μη? Φίλε @xnikos με ποια dev εννοείς ότι σου παίζει? Υ.Γ. λίγο να χαζέψεις στην απάντηση, έχουν μεσολαβήσει 5-6 μηνύματα από άλλα μέλη....πω πω πω! Edited January 13, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Άρα αν βάλεις τους κωδικούς, παίζει...:wacko: Περίεργο...το ΟΤΕ TV GO αναφέρει πως δεν τρέχει σε συσκευές με root...:blink: Νομίζω ο συνάδελφος μου είπε ότι δεν ανοίγει καν η εφαρμογή:!: Έκανα λοιπόν wipe dalvik, system, data, cache, ξαναπέρασα την τελευταία stable και αύριο θα με ενημερώσει αν παίζει. Και κωδικούς να βάλεις και hide my root να βάλεις όπως αναφέρθηκε δε πρόκειται να παίξει. Μόλις πατήσεις να παίξει το κανάλι θα βγάλει σφάλμα δεν επιτρέπεται σε συσκευές με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παιδια το εχω παραγκειλει γυρω στη βδομαδα το κινητο και μερες τωρα που τσεκαρω τη παραγγελια μου λεει το εξης ποιημα, το βλεπω για κανα μηνα να κανει.. ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' Αληθεια τη σημαινει αυτο? Στα περισοτερα site που βαζω tracking number μου γραφει αυτο το κουλο μηνυμα, δεν μπορω να δω απο καπου σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 δεν το βρίσκω εκεί μέσα... :S Κάνε scroll στον φάκελο εργαλεία και θα το δεις κάτω κατω Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 δεν το βρίσκω εκεί μέσα... :SΑν δεν το βρίσκεις πάει να πει πως πριν σου στείλουν το κινητό έκαναν wipe το data partition (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) με αποτέλεσμα να σβηστεί και η εφαρμογή του χειριστηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts