Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα,

μου ήρθε από vickmall με την "xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 | BETA" εγκατεστημένη.

με ενδιαφέρει μόνο η σταθερότητα, υπάρχει λόγος να βάλω άλλη;

ευχαριστώ, το τηλ. είναι super.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για οποιον λεει η καμερα ειναι μετρια η χαλια!!!

23587906813_fe744e996c_c.jpgIMG_20160106_172010 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δεν ειναι πιο ακριβά λογω αυτού. Ο λόγος που είναι πιο ακριβά είναι ότι βάζουν καπέλο επειδή θα στο φέρουν γρήγορα. εχουν στείλει ήδη δλδ κάποια ποσοτητα κινητων με απλό ταχυδρομειο σε καποια αποθηκη τους εντος ευρωπαικής ένωσης, χωρις να πληρώσουν τελωνειο πάντα, και τα στέλνουν από κει με καποια εταιρεια courier που συνεργαζονται.

οποτε η μεταφορά εντος ε.ε. τους στοιχιζει το κοστος να το στειλουν ευρώπη, το κοστος φυλαξης του και το κοστος του τοπικου courier που θα χρησιμοποιησουν. + καποιο κέρδος για τις παρεχομενες υπηρεσιες τους (ισως για να πληρώσουν το προσωπικο που εχουν στην ευρωπαϊκή αποθηκη τους)

μάλιστα, άνοιξαν αποθήκες σε Βρετανία,Ολλανδία κτλ και κάνουν εισαγωγή χιλιάδες συσκευές στέλνοντάς τες με απλό ταχυδρομείο από Κίνα:wacko:

μάλιστα, άνοιξαν αποθήκες σε Βρετανία,Ολλανδία κτλ και κάνουν εισαγωγή χιλιάδες συσκευές στέλνοντάς τες με απλό ταχυδρομείο από Κίνα:wacko:

Γράφουν gift πάνω και δεν τα πιάνει το τελωνειο έτσι. :P

Ναι ζεσταθηκε αλλά όχι τόσο πολύ. Απλά απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω αν είναι ή νέα ρομ που αλλαξα. Από 5.11.26 πήγα σε 5.12.31 ελληνική dev. Απογοήτευση.

έκανες καθαρή εγκατάσταση?

τα νούμερα που ανέφερες δεν είναι φυσιολογικά για την συσκευή.

ήταν streaming ή τοπικό αρχείο?

Η 7.1 είναι διαφορετική από την 7.06 και 7.08 Προς καλυτερο η χειρότερο θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Σε ποιο σημειο σου φαινεται περιεργο αυτό που σου προείπα; αν εχεις προσεξει, οι ευρωπαικές τους αποθηκες έχουν ελάχιστα πράγματα σε σχέση με την κινέζικη και το στοκ τους πάει ανάλογα την ζήτηση. ακομα και σε ερωτήσεις χρηστών για αν θα φέρουν κάποιο προϊόν σε ευρωπαϊκη αποθηκη, η απάντηση τους ειναι ότι θα εξαρτηθεί από την ζήτηση.

Η 7.1 είναι διαφορετική από την 7.06 και 7.08 Προς καλυτερο η χειρότερο θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Τι διάφορες παρατήρησες?

για οποιον λεει η καμερα ειναι μετρια η χαλια!!!

Εντάξει , πάντα σχετικά συγκρίνουμε , εγώ ας πουμε πριν είχα iphone 5s οπότε είναι χάλια σχετικά. Ας είμαστε ομως και ρεαλιστές , με τόσα λιγα χρήματα και έχουμε ένα από τα καλύτερα κινητά εκεί εξω. Έδωσα το 5s και πηρα 2 Xiaomi Prime με τα ίδια λεφτά.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Τι διάφορες παρατήρησες?

Όταν εκανα επαναφορά στις προηγούμενες εκδόσεις το κινητο γινόταν σανα μην πείραξαν τίποτα.Τώρα ειχα αρκετά πράγματα που ηταν για τακτοποίηση.Φάνηκε ποιο γρήγορο γενικα αλλα με πεταξε έξω από ενα παιχνίδι.Δεν είναι απόδειξη αυτο αλλα θα φανεί αργότερα.Η 7.08 ήταν καλή μονο που δε μπορουσα να συνδεθώ με την τηλεοραση miracast

Εγώ που δοκίμασα την ευρωπαϊκή 7.1 είχα πρόβλημα με την εφαρμογή του youtube. Έπαιζε το βίντεο για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κολλούσε και έγραφε πως παρουσιάστηκε σφάλμα και χανόταν τελείως ο ήχος στο τηλέφωνο, ούτε το ακουστικό στις κλήσεις δεν δούλευε και ήθελε restart για να φτιάξει. Παρατήρησε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με την stable 7.1;

Edit: Δοκίμασα και την ελληνική, τα ίδια μου κάνει

Edited by panospc

Εγώ που δοκίμασα την ευρωπαϊκή 7.1 είχα πρόβλημα με την εφαρμογή του youtube. Έπαιζε το βίντεο για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κολλούσε και έγραφε πως παρουσιάστηκε σφάλμα και χανόταν τελείως ο ήχος στο τηλέφωνο, ούτε το ακουστικό στις κλήσεις δεν δούλευε και ήθελε restart για να φτιάξει. Παρατήρησε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με την stable 7.1;

Αν το πρόβλημα στο ξεκινάει το youtube , βάλε μια παλιότερη έκδοση και πες μας :!:

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Το πρόβλημα με το YouTube το έχει και ο φίλος μου με τη ρομ που το παρέλαβε από bangood..

Κάνει τα δικά του συνεχώς

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Αν το πρόβλημα στο ξεκινάει το youtube , βάλε μια παλιότερη έκδοση και πες μας :!:

Τώρα είμαι με την global stable από MIUI.com και δεν παρουσιάζει αυτο το πρόβλημα, δοκίμασα και την αγγλοκινέζικη και εκεί δούλευε μια χαρά, μόνο στις ανεπίσημες ROMS το κάνει αυτό.

έκανες καθαρή εγκατάσταση?

τα νούμερα που ανέφερες δεν είναι φυσιολογικά για την συσκευή.

ήταν streaming ή τοπικό αρχείο?

Ναι έκανα καθαρή εγκατάσταση. Το αρχείο ήταν περασμένο στην μνήμη και το άνοιξα με bsplayer. Θα δοκιμασβ και με άλλο πρόγραμμα. Δεν ξέρω πολύ απογοήτευση.

Είμαι με την τελευταία ελληνική και εχω το ίδιο θέμα με το YouTube παίζε μερικά δευτερόλεπτα μετά κολλάει και όταν ξεκινάει παλι δεν έχει ηχο. Στο miui.gr ειπαν θα το κοιτάξουν και θα βγάλουν fix.

07942c38282748f5fb3e439e4d09d5f3.jpg εγώ είμαι με αυτη. Απο τότε που το πήρα μου έχουν έρθει όλες οι αναβάθμισης τις έχω κάνει και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το λίγο μπλε είναι από το θέμα..

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Στο 14% μου έβγαλε 5ω.15λ. SOT, με automate στο 1200 mhz,, μειωμένο touchboost, φωτεινότητα στο 25-30% αυτοματο, 2g κλήσεις, wifi σχεδόν μόνιμα ανοικτό, τράβηγμα 6-7 λεπτά hd video, μερικές φωτό, και πολύ ωρα απλό παιχνίδι (λεξομανια), λίγο σκάλισμα τηλεφ. ( θέματα, browsing κ.λ.π). Έχω την τελευταία greek dev. Αν παίξω πιο απαιτητικά games όπως το score hero, μειώνεται ο SOT, αλλά έχω πάντα μεταξύ 4-4:30 sot με ίδιες ρυθμίσεις. Δεν του φαίνεται καθόλου του Τηλέφ. ότι λειτουργεί με τη σχεδόν μισή συχνότητα του cpu. Μόνο στο αντουτου φαίνεται που μου βγαζει 40κ -42κ

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εγω με unlimited και modified touchboost βγαζω 6 ωρες+ κ εχω αλλο 10% περιπου.Η χρηση ειναι συνεχεια ανοιχτο wifi φωτεινοτητα 20% αυτοματο,σκαλισμα κινητου,καμερα,facebook,viber και πολυ Browsing.Επισης το κινητο βγαζει αυτο το SOT μετα απο μιαμιση μερα χρησης!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

07942c38282748f5fb3e439e4d09d5f3.jpg εγώ είμαι με αυτη. Απο τότε που το πήρα μου έχουν έρθει όλες οι αναβάθμισης τις έχω κάνει και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το λίγο μπλε είναι από το θέμα..

Είμαι με την ελληνική devs ρομ, 15.13.31. Έχεις δοκιμάσει ποτέ; Ποια η διαφορά δηλαδή με την ευρωπαϊκή που έχεις εσύ;

Μάλλον μόνο η αναβάθμιση; Όσοι έχουν θέμα με το youtube έχουν βάλει την τελευταία ελληνική devs?

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια. Επειδη σημερα παραλαμβανω το νοτε 2 TD για την κοπέλα μου απο μινιντιλ και βιαζομαι να τις το σεταρω ετσι ωστε να μην εχει προβληματα και αν γινεται να πιανει και 4g, ποια ειναι η καλυτερη ρομ που μπορω να του περασω; Stable , χωρις προβληματα και να δουλευουν ραδιοφωνο, bluetooth, υπερυθρες κτλπ. Η τελευταια stable ελληνικη δουλευει σωστα σε ολα αυτα;

υ.γ. Επειδη φευγω εξωτερικο σε λιγες μερες θα ηθελα να εχω το καλυτερο set up για το κινητο ετσι ωστε να μην χρειαστει να κανει κατι η κοπελα μου γιατι δεν το εχει καθολου.

Ευχαριστω

Μια χαρά δουλεύει προχώρα. Έχει προστεθεί το mi voice από όσο είδα και το authentication της xiaomi σε σχέση με τις προηγούμενες stable.

To xiaomi authenticator υπαρχει καπου σαν apk και για προηγουμενες εκδοσεις;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!

παρελαβα σημερα κ εγω το νοτε2 με την 5.12.17 dev ποιο path ακολουθω απο αυτα που ειναι στην αρχικη σελιδα για να περασω την 5.12.31; οποιος μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενος

Γεια σας φιλοι!

Μετα απο το k3 note αποφασισαμε να δοκιμασουμε την xiaomi για την συζηγο. Κοιτουσα το rn 3 αλλα η ελειψη sd με χαλαει πολυ και δεν θελω να διαθεσω τα 210$ του 32gb.

Τωρα στο θεμα...παραγγελνω εννοειται απο vickmall αυτο;

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html

Αυτα τα td ldd lte και κοκοκοψαρα πρεπει να τα προσεξω μηπως δεν παιζει 4g ή να μην αγχωνομαι; Επειδη θελει και δερματινη θηκη , αυτη της nillkin πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες σωστα;

Αυτα για αρχη οταν με το καλο ερθει θα σας πρηξω για twrp, stable ελληνικες κτλ... Η μηπως πρεπει να τους πω απο τωρα ποια ρομ να βαλουν για να κανω ποιο ευκολα την δουλεια μετα;

Ευχαριστω για τον χρονο που θα διαθεσετε οσοι απαντησετε, θα τα λεμε συχνα απο εδω και περα...(σαν απειλη μοιαζει αυτο:lol:).