Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος τρόπος να "βγάλω" την εφαρμογή στην οθόνη του κινητού, προς χρήση?
Αν στην κεντρική οθόνη σύρεις το δάχτυλο προς τα πάνω ανοίγει η αναζήτηση, έχεις δοκιμάσει από εκεί να αναζητήσεις και να τρέξεις την εφαρμογή;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν στην κεντρική οθόνη σύρεις το δάχτυλο προς τα πάνω ανοίγει η αναζήτηση, έχεις δοκιμάσει από εκεί να αναζητήσεις και να τρέξεις την εφαρμογή;

Δεν μου ανοίγει κάτι με wipe προς τα πάνω. Μόνο προς τα κάτω, που σου εμφανίζει τα διάφορα "κουμπιά".

Και βασικά δεν βρίσκω κάποια αναζήτηση.

Υ.Γ. Αν κάνω την αναβάθμιση που δίνει, θα περάσει την νέα ευρωπαϊκή Rom, ή θα κάνει αναβάθμιση μεν, αλλά κινέζικη δε?

Γιατί δε βάζεις την ελληνική που έχει σίγουρα ραδιόφωνο?

Δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα κτλ κτλ........ Και δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίζω πίσω σε αυτην μετά, σε περίπτωση που χρειαστώ την εγγύηση.

Παιδια sos... Απο 5.12.17 dev πηγα να περασω σε προηγουμενη dev rom και δεν μου αναγνωριζει καρτα sim μου βγαζει

"η διαδικασια com.android.phone απετυχε"

πρεπει να κανω επαναφορα imei...???? Αν ναι δεν ξερω καν πως μπορω να μπω σε engireening mode παρακαλω βοηθεια..............

@Ayrton

Δε νομιζω να εχεις προβλημα με την εγγύηση επειδή πέρασες ελληνική Ρομ!!!!

@takisdo

Έκανες wipe πριν το install?

Προτείνω να κανεις φουλ wipe και να φλασαρεις εκ νέου την Ρομ που θες να βαλεις

Recovery backup δεν έχεις πάρει;

Δεν παει έτσι απλά προς τα πίσω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δε ξέρω κατα ποσο μπορεί να βοηθήσει το recovery back up, σε περιπτωση όπως την δική μου, που εκανα πλήρως φορμάτ στη συσκευη, αρα χάθηκε και το back up μαζί.

(Προσωπικά έχω micro SD με Ρομ μέσα, ώστε ανα πάσα στιγμή που χρειαστεί, να φλασαρω και να έχω λειτουργικό τηλέφωνο)

Δοκίμασε 5.12.10 ή 5.12.17

Μια πλήρης φόρτιση.

Δηλαδή να μείνω στην 5.12.10 που φοράω τώρα;

Είχα διαβάσει πολλούς να λένε ότι η 10.29 ήταν πάρα πολύ καλή.

Όποιος ενδιαφέρεται για καλύτερη μπαταρία 6 ώρες sot+ δείτε το παρακάτω θέμα στο xda

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/howto-limit-cpu-frequency-to-save-t3233745

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Edit:

Υπολοιπο μπαταρίας 35%

4 ώρες οθόνης με πλοήγηση στο νετ (WiFi+4g) και λιγο παιχνιδι.

Πάω για 6ωρο άνετα ;)

οπως ειπα!

6 ωρες και 10κατι λεπτα! (για τους "δυσπιστους" υπαρχει και σκρινσοτ!)

Πολύ καλά. Εγώ τώρα είμαι στο 92% και εχω 1 ώρα και 13 λεπτά οθόνης με την τελευταία ελληνική και με το παραπάνω tweak.

Να παραθέσω για όποιον σκεφτεί να το κάνει ο cpu είναι unlimited με tweaked touchboost στα 2 Cores 806mhz

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Με την stable 7.0.8.0 από Xiaomi.eu έβγαζα σχεδόν 7 ώρες οθόνης αλλά την έβγαλα γιατί έλειπε το μενού "Ασφάλεια και απόρρητο" από τις ρυθμίσεις

http://s29.postimg.org/6rppsgkdz/Screenshot_2015_12_08_04_06_13.png

Όσες dev έχω δοκιμάσει από 5.12.17 και μετά βγάζω 5:30 ώρες το πολύ.

Πολύ καλά. Εγώ τώρα είμαι στο 92% και εχω 1 ώρα και 13 λεπτά οθόνης με την τελευταία ελληνική και με το παραπάνω tweak.

Να παραθέσω για όποιον σκεφτεί να το κάνει ο cpu είναι unlimited με tweaked touchboost στα 2 Cores 806mhz

Εγω πού το πέρασα, με CPU unlimited και touchboost όπως το είχα πριν, δεν είδα καμία διαφορά..

@Sherlock πιστεύω καλύτερα είναι αυτή που εχεις

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω πού το πέρασα, με CPU unlimited και touchboost όπως το είχα πριν, δεν είδα καμία διαφορά..
Τρέχει σωστά το flow;

Αν βγάζει τίποτα errors με κόκκινο χρώμα στο log πάει να πει ότι δεν τρέχει σωστά.

Δεν εχει κόκκινα, έχει επαναλαμβανόμενα broadcast -resumed

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ειναι και πολυ καλα, δεν παίζεις και παιχνίδια.. Το αφήνεις να φορτίσει 1-1.5 ώρα παραπάνω;

Μια πλήρης φόρτιση.

Γενικά ναι, αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη φόρτιση επειδή βιαζόμουν να φύγω το έβγαλα σχεδόν αμέσως.

πριν λίγες μέρες που παρήγγειλα είχα επιλέξει nl Post αλλά τελικά το tracking number που μου έδωσαν εμφανίζει πληροφορίες στο sg Post!! wtf!!

πριν λίγες μέρες που παρήγγειλα είχα επιλέξει nl Post αλλά τελικά το tracking number που μου έδωσαν εμφανίζει πληροφορίες στο sg Post!! wtf!!

Καλύτερα.

Πιο γρήγορα θα σου έρθει.

2 φορές μέσα στο 15 που παρήγγειλα με nl Post πάντως είχαν έρθει ταχύτατα τα δέματα, δεν έχω παράπονο δηλαδή. απλά μου φάνηκε περίεργο που επέλεξα nl και στειλαν με sg. ποια η ουσία της επιλογής στο κάτω κάτω! :P

Χρόνια πολλά σε όλους.στο messenger όταν δέχομαι μήνυμα δε μου βγάζει τη μπαλιτσα με αυτόν που μου στέλνει το μήνυμα παρά μόνο ήχο και για να δω το μην πρέπει να μπω στην εφαρμογή.ή έκδοση που έχω αν βοηθαω είναι 5.12.31.