panospc Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να "βγάλω" την εφαρμογή στην οθόνη του κινητού, προς χρήση?Αν στην κεντρική οθόνη σύρεις το δάχτυλο προς τα πάνω ανοίγει η αναζήτηση, έχεις δοκιμάσει από εκεί να αναζητήσεις και να τρέξεις την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αν στην κεντρική οθόνη σύρεις το δάχτυλο προς τα πάνω ανοίγει η αναζήτηση, έχεις δοκιμάσει από εκεί να αναζητήσεις και να τρέξεις την εφαρμογή; Δεν μου ανοίγει κάτι με wipe προς τα πάνω. Μόνο προς τα κάτω, που σου εμφανίζει τα διάφορα "κουμπιά". Και βασικά δεν βρίσκω κάποια αναζήτηση. Υ.Γ. Αν κάνω την αναβάθμιση που δίνει, θα περάσει την νέα ευρωπαϊκή Rom, ή θα κάνει αναβάθμιση μεν, αλλά κινέζικη δε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Γιατί δε βάζεις την ελληνική που έχει σίγουρα ραδιόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Γιατί δε βάζεις την ελληνική που έχει σίγουρα ραδιόφωνο? Δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω με φλασαρίσματα κτλ κτλ........ Και δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίζω πίσω σε αυτην μετά, σε περίπτωση που χρειαστώ την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδια sos... Απο 5.12.17 dev πηγα να περασω σε προηγουμενη dev rom και δεν μου αναγνωριζει καρτα sim μου βγαζει "η διαδικασια com.android.phone απετυχε" πρεπει να κανω επαναφορα imei...???? Αν ναι δεν ξερω καν πως μπορω να μπω σε engireening mode παρακαλω βοηθεια.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 @Ayrton Δε νομιζω να εχεις προβλημα με την εγγύηση επειδή πέρασες ελληνική Ρομ!!!! @takisdo Έκανες wipe πριν το install? Προτείνω να κανεις φουλ wipe και να φλασαρεις εκ νέου την Ρομ που θες να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Recovery backup δεν έχεις πάρει; Δεν παει έτσι απλά προς τα πίσω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δε ξέρω κατα ποσο μπορεί να βοηθήσει το recovery back up, σε περιπτωση όπως την δική μου, που εκανα πλήρως φορμάτ στη συσκευη, αρα χάθηκε και το back up μαζί. (Προσωπικά έχω micro SD με Ρομ μέσα, ώστε ανα πάσα στιγμή που χρειαστεί, να φλασαρω και να έχω λειτουργικό τηλέφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ποια θεωρείτε την καλύτερη ROM για το κινητό που να έχει μεγάλη αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δοκίμασε 5.12.10 ή 5.12.17 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δηλαδή να μείνω στην 5.12.10 που φοράω τώρα; Είχα διαβάσει πολλούς να λένε ότι η 10.29 ήταν πάρα πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για καλύτερη μπαταρία 6 ώρες sot+ δείτε το παρακάτω θέμα στο xda http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/howto-limit-cpu-frequency-to-save-t3233745 Edited January 2, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Edit: Υπολοιπο μπαταρίας 35% 4 ώρες οθόνης με πλοήγηση στο νετ (WiFi+4g) και λιγο παιχνιδι. Πάω για 6ωρο άνετα ;) οπως ειπα! 6 ωρες και 10κατι λεπτα! (για τους "δυσπιστους" υπαρχει και σκρινσοτ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πολύ καλά. Εγώ τώρα είμαι στο 92% και εχω 1 ώρα και 13 λεπτά οθόνης με την τελευταία ελληνική και με το παραπάνω tweak. Να παραθέσω για όποιον σκεφτεί να το κάνει ο cpu είναι unlimited με tweaked touchboost στα 2 Cores 806mhz Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Με την stable 7.0.8.0 από Xiaomi.eu έβγαζα σχεδόν 7 ώρες οθόνης αλλά την έβγαλα γιατί έλειπε το μενού "Ασφάλεια και απόρρητο" από τις ρυθμίσεις http://s29.postimg.org/6rppsgkdz/Screenshot_2015_12_08_04_06_13.png Όσες dev έχω δοκιμάσει από 5.12.17 και μετά βγάζω 5:30 ώρες το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πολύ καλά. Εγώ τώρα είμαι στο 92% και εχω 1 ώρα και 13 λεπτά οθόνης με την τελευταία ελληνική και με το παραπάνω tweak. Να παραθέσω για όποιον σκεφτεί να το κάνει ο cpu είναι unlimited με tweaked touchboost στα 2 Cores 806mhz Εγω πού το πέρασα, με CPU unlimited και touchboost όπως το είχα πριν, δεν είδα καμία διαφορά.. @Sherlock πιστεύω καλύτερα είναι αυτή που εχεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγω πού το πέρασα, με CPU unlimited και touchboost όπως το είχα πριν, δεν είδα καμία διαφορά..Τρέχει σωστά το flow; Αν βγάζει τίποτα errors με κόκκινο χρώμα στο log πάει να πει ότι δεν τρέχει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν εχει κόκκινα, έχει επαναλαμβανόμενα broadcast -resumed Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πώς τα βλέπετε τα δικά μου αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν ειναι και πολυ καλα, δεν παίζεις και παιχνίδια.. Το αφήνεις να φορτίσει 1-1.5 ώρα παραπάνω; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γενικά ναι, αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη φόρτιση επειδή βιαζόμουν να φύγω το έβγαλα σχεδόν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 πριν λίγες μέρες που παρήγγειλα είχα επιλέξει nl Post αλλά τελικά το tracking number που μου έδωσαν εμφανίζει πληροφορίες στο sg Post!! wtf!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 πριν λίγες μέρες που παρήγγειλα είχα επιλέξει nl Post αλλά τελικά το tracking number που μου έδωσαν εμφανίζει πληροφορίες στο sg Post!! wtf!! Καλύτερα. Πιο γρήγορα θα σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 2 φορές μέσα στο 15 που παρήγγειλα με nl Post πάντως είχαν έρθει ταχύτατα τα δέματα, δεν έχω παράπονο δηλαδή. απλά μου φάνηκε περίεργο που επέλεξα nl και στειλαν με sg. ποια η ουσία της επιλογής στο κάτω κάτω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkou Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους.στο messenger όταν δέχομαι μήνυμα δε μου βγάζει τη μπαλιτσα με αυτόν που μου στέλνει το μήνυμα παρά μόνο ήχο και για να δω το μην πρέπει να μπω στην εφαρμογή.ή έκδοση που έχω αν βοηθαω είναι 5.12.31. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts