Ayrton Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παραλάβαμε με το καλό το νέο μας απόκτημα!!! Και σιγά σιγά θα αρχίσουνε οι απορίες.... Δεν μπορώ να βρώ το ράδιο. Εφαρμογή έξω δεν υπάρχει. Αν μπώ μέσα απο της ρυθμίσεις στης εφαρμογές, βρίσκω ένα εικονίδιο FM Radio, το οποίο όμως (προφανώς από την μη εξοικείωσή μου με την rom της xiaomi) αδυνατό να το φέρω στο "Desktop". Μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Kαλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά! Δυο ερωτησούλες θέλω να κάνω κι εγώ... :p Σήμερα είχαμε ένα ατύχημα με το κινητό της γυναίκας ένα lumia 920 το οποίο σαβουριάστηκε κι έσπασε η οθόνη του...Να το δώσω να το φτιάξουν δε συμφέρει και να κάτσω να το φτιάξω εγώ από και κλείεται οπότε και φτάσαμε εδώ.. Εγώ είμαι με ενα HTC ONE M7 από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το οποίο αν εν τέλει προβώ σε αγορά του NOTE 2 θα πάει στα χέρια της γυναίκας. Και ερωτώ.. Θα φάω μεγάλη νίλα αν περάσω από το Μ7 στο Note 2;Γιατί το sense πάει σφαίρα και μ'έχει καλομάθει 2 χρόνια... Αξίζει να τσιμπήσω το prime μοντέλο σε σχέση με το απλό;Υπάρχει εμφανής διαφορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispl Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε.Θα ηθελα,αν μπορουσε καποιος να μου λυσει μερικες αποριες,καθως ειμαι καινουργιος στη MIUI 7.Οταν εχω ανοιχτο το wi-fi(συνδεμενος) στο σπιτι π.χ. και παω σε αλλο μερος(καφετερια),δεν συνδεεται αυτοματα στο καινουριο wi-fi,παρολο που το εχω αποθηκευμενο.Αλλο θεμα στο viber.Ενω ειμαι συνδεμενος στο wi-fi μερικες φορες φαινομαι οτι δεν ειμαι σε συνδεση.Και τελος,τα θεματα στην αρχικη οθονη,οταν ανοιγω το τηλεφωνο,μπορω να τα βγαλω και να εχω την οθονη κατευθειαν με τα εικονιδια των εφαρμογων μου.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος σε δυο ερωτησεις γιατι δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Πρωτον αν το αγορασω το συγκεκριμενο κινητο απο ευρωπαικη αποθηκη η τιμη θα ειναι σιγουρα αυτη που θα βαλω τα λεφτα απ το paypal οσα αναγραφει το site δηλαδη η θα πληρωσω και τιποτα φορους μετα? Μπορει να μου το επιβεβωσει καποιςο για σιγουρια? και δευτερον επειδη θελω και θηκη με screen protector υπαρχει καποιος τροπος να μου ερθουν και αυτα σε λιγες ημερες χωρις να πληρωσω φορους μετα και τελωνεια ή σε αυτη τη π[εριπτωση πρεπει να περθιμενω 15-20 μερες αναγκαστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η αποθήκη του gearbest βρίσκεται Αγγλία. Μια φορά που αγόρασα από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, το έστειλαν οδικώς και έκανε 12 μέρες να έρθει, άσε που με χρέωσαν και 4$ μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Στη νέα μου συσκευή που άνοιξαν σήμερα, δεν υπάρχει ή μαμά εφαρμογή email. Στις ρυθμίσεις για να βάλω νέο λογαριασμό, δεν μου δίνει exchange επιλογή για να βάλω τον hotmail μου λογαριασμό να συγχρονισμού και επαφές και ημερολόγιο. Και δεν υπάρχει ή εφαρμογή προεγκατεστημένη για να δοκιμασω και χειροκίνητα από εκεί. Τι κάνω; Ευχαριστω Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά των περισσότερων η λύση είναι να φλασαρετε την ελληνική ρομ με τους οδηγούς της πρώτης σελίδας. Έτσι θα εμφανιστούν και το ράδιο. Και η stock εφαρμογή του mail Και ένα tip. Όταν γράφετε προβλήματα να λέτε και ποια έκδοση λογισμικού έχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε.Θα ηθελα,αν μπορουσε καποιος να μου λυσει μερικες αποριες,καθως ειμαι καινουργιος στη MIUI 7.Οταν εχω ανοιχτο το wi-fi(συνδεμενος) στο σπιτι π.χ. και παω σε αλλο μερος(καφετερια),δεν συνδεεται αυτοματα στο καινουριο wi-fi,παρολο που το εχω αποθηκευμενο.Αλλο θεμα στο viber.Ενω ειμαι συνδεμενος στο wi-fi μερικες φορες φαινομαι οτι δεν ειμαι σε συνδεση.Και τελος,τα θεματα στην αρχικη οθονη,οταν ανοιγω το τηλεφωνο,μπορω να τα βγαλω και να εχω την οθονη κατευθειαν με τα εικονιδια των εφαρμογων μου.Ευχαριστω. Φυσικά και συνδεεται αυτόματα. Απλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι στις καφετεριες έχουν συνδεθεί άλλοι και δε χωράει νέες συνδέσεις. Για το viber που λες, φταίει κατά 99,9% το viber, έχει χαζά προβλήματα τελευταία. Τα θέματα έχουν άπειρες επιλογές, μπορείς να διαλέξεις το κάθε στοιχείο του android να εχει την εμφάνιση που θες. Δεν ξερω αν μπορεις να αφαιρέσεις τελείως το background αλλά μπορείς να φτιάξεις μία εικόνα κενή μαύρη ή οτι θες και να βαλεις αυτή background. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 να κανω μια χαζη ερωτηση?τι διαφορα εχει η επισημη [5.12.24] απο την [stable V7.0.8.0]? Η 5.12.24 είναι εβδομαδαία developer με root. Η stable χωρίς root και , υποτίθεται, με λιγότερα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για δεύτερο και για κύρια χρήση ως GPS. Υπάρχει κάποιο θέμα με τον επεξεργαστή όσον αφορά τα προγράμματα GPS όπως sygic, navigon και here; Το είδα στο gearbest από ευρωπαϊκή τους αποθήκη στα 151$. Ή τιμή που το δίνει το κατάστημα είναι οκ; Πρέπει να προσεξω κάτι με τις εκδόσεις του κινητού για Ευρώπη; Μιλάω για αυτό http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html?wid=3 Ευχαριστώ. 1.είναι +16 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα 2.πριν 3 μέρες παρέλαβε από 'κει ένας φίλος,έκανε 4 να έρθει. 3.αξιόπιστοι είναι, με κακή μάλλον επικοινωνία 4.άψογο φυσικά το GPS ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά! Δυο ερωτησούλες θέλω να κάνω κι εγώ... :p Σήμερα είχαμε ένα ατύχημα με το κινητό της γυναίκας ένα lumia 920 το οποίο σαβουριάστηκε κι έσπασε η οθόνη του...Να το δώσω να το φτιάξουν δε συμφέρει και να κάτσω να το φτιάξω εγώ από και κλείεται οπότε και φτάσαμε εδώ.. Εγώ είμαι με ενα HTC ONE M7 από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το οποίο αν εν τέλει προβώ σε αγορά του NOTE 2 θα πάει στα χέρια της γυναίκας. Και ερωτώ.. Θα φάω μεγάλη νίλα αν περάσω από το Μ7 στο Note 2;Γιατί το sense πάει σφαίρα και μ'έχει καλομάθει 2 χρόνια... Αξίζει να τσιμπήσω το prime μοντέλο σε σχέση με το απλό;Υπάρχει εμφανής διαφορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... δεν είμαι σίγουρος πώς το εννοείς,αλλά το redmi είναι σαφώς ταχύτερο παντού. προσωπικά, δεν νομίζω ότι αξίζει η διαφορά του prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μην παραγγέλνετε ποτέ από gearbest πριν επιβεβαιώσετε οτι υπαρχει απόθεμα! Επικοινωνείστε πρωτα μαζί τους! Το έχουν συστημα να δείχνουν stock στο site ενω δεν έχουν. Θα μπλεξετε με πολύ καθυστέρηση και ταλαιπωρία. Εκτός αν δεν βιάζεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το συγκξεκριμενο που εστειλες ειναι μαιμου xiaomi, διαβασε ατ χαρακτηριστικα και ειναι και απο κινα οπου σημαινει 30 μερες αναμονη, οσο και να το εψαξα τυο μονο καταστημα που στελνει στη καλυτερη τιμη και απο ευρωπη γρηγοροι παραδοση ειναι gearbest, απλα ρε παιδια ειανι σιγουρο πως δε θα μου ερθει κανα ξαφνικα και μου πουβνε να πληρωσω παραπανω τελωνεια κτλπ αν μου το στειλουν απο ευρωπη? τα περισσότερα σχόλιά σου είναι τόσο ΑΚΥΡΑ που δεν ξέρω από που να αρχίσω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το συγκξεκριμενο που εστειλες ειναι μαιμου xiaomi, διαβασε ατ χαρακτηριστικα και ειναι και απο κινα οπου σημαινει 30 μερες αναμονη, οσο και να το εψαξα τυο μονο καταστημα που στελνει στη καλυτερη τιμη και απο ευρωπη γρηγοροι παραδοση ειναι gearbest, απλα ρε παιδια ειανι σιγουρο πως δε θα μου ερθει κανα ξαφνικα και μου πουβνε να πληρωσω παραπανω τελωνεια κτλπ αν μου το στειλουν απο ευρωπη? Φίλε μου κάποιο λάθος κάνεις. Το vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα πώλησης κινητών. Η μισή Ελλάδα από εκεί ψωνίζει. Ψάξτο λίγο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Το συγκξεκριμενο που εστειλες ειναι μαιμου xiaomi, διαβασε ατ χαρακτηριστικα και ειναι και απο κινα οπου σημαινει 30 μερες αναμονηΔεν είναι μαϊμού, απλώς σου έδωσε λάθος link (Redmi 2 Pro αντί για Redmi 2 Note) Edited December 31, 2015 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 οι ROMs που περνάνε τα μαγαζιά (επειδή θέλετε ελληνικά) είναι το λιγότερο άθλιες. αλλού λείπουν ακόμη και εφαρμογές συστήματος(gearbest),αλλού βάζουν άσχετα apps μόνοι τους,και φυσικά άπειρα bugs. κάντε την χάρη στον εαυτό σας και αλλάξτε την με την ελληνική από xiaomi-miui.gr μόλις παραλάβετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ρε παιδια πειτε μου ενα site ή στειλτε μου ενα link στη τελικη που μπορω να πληρωσω συνολο μεχρι 160 ευρω μαξιμουμ μαζι με μεταφορικα και να μου ερθει σε 2-3 μερες απο ευρωπαικη αποθηκη γιατι πανω απο 160 ευρω δεν εχω τη δυνατοτητα να δωσω ουτε cent και ουτε φυσικα να πληρωνω τιποτα τελωνεια γιατι δεν εχω ξανα παραγγειλει και δε γνωριζω πολλα, οσο και να εψαξα μονο απο εδω το βρηκα συνολο 158 ευρω περιπου μαζι με τα 16 ευρω για να ερθει Ελλαδα, πειτε μου αν παιζει αλλου τετοια τιμη αφου λετε πως δεν ειναι αξιοπιστο το gearbest να το παραγγειλω απο αλλου αν ειναι απλα το θελω σε 4-5 μερες δε μπορω να περιμενω παραπανω γιατι το χρειαζομε αμεσα το κινητο και δε μπορω να περιμενω 20 μερες να μου ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ισως προλαβαινεις οριακα τον Αγ. Βασιλη. Στειλε αμεσα mail στο xiaominow@santaclaus.org με τη διευθυνση σου και ολα θα πανε καλα. Απλα δειξε πιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πάρε το πριμε απο την κινεζική αποθήκη του βικμολ και σε 20 μέρες θα το χεις. Στα 160 βγαίνει. Αλλιώς κοιτάς το 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Για κάποιον φίλο που ρώτησε για το GPS του τηλεφώνου,είναι κάτι παραπάνω από άψογο και αστραπιαίο και οι χαρακτηρισμοί μου αυτοί σε σύγκριση με το GPS του Samsung Note 3. Σχετικά με τις ρομ,το δικό μου τηλέφωνο είναι το Prime από την προσφορά του Banggood.Δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα και το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Και αν βάλεις την ελληνική θα γίνει ακόμη καλυτερο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 :lol:Όπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εεεε βάλε και θα δεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispl Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Και παλι χρονια πολλα σε ολους με υγεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 A,κατάλαβα.Άμα είναι να ψάχνω να δω -άραγε με ποιό τρόπο;- μια χαρά είμαι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Βγήκε eu 5.12.31 Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts