Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι φιλε μου!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει κανένα κουπόνι για το prime?

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Sorry που δεν έγινα κατανοητός, θα προσπαθήσω να γίνω πιο ακριβής. Για μένα λοιπόν σημαντικό δεν είναι μόνο το πόσες ώρες οθόνης βγάζει το κινητό αλλά και σε πόσες ώρες λειτουργίας. Πχ, οσες φορες πηρα 4ωρες οθόνη το κινητό κατά τις 3-4 το μεσημέρι ήθελε φόρτωση. Το καλό θα ήταν με μια μια φόρτωση να έχει γύρω στις 4 ώρες οθόνη και ταυτόχρονα να βγάζει και μέρα. Για να βγάλω μέρα με μια φόρτιση πρέπει να περιοριζω τη χρήση του κινητου αρκετά (γύρω στις 2-2.30 ώρες οθόνη).

Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα περισσότερο κατανοητός!

Αδερφε με 5.11.1 ειμαι και με 2 ωρες οθονη φθανω πανω απο 2.5 μερες...

Για να το ξεκαθαρισουμε ...4 ωρες οθονη μπορουν να γινουν ειτε μεσα σε μια μερα ειτε συνεχομενα...

Παντως μην ξεχνας οτι και στο stand by καταναλωνει το τηλεφωνο. Βαλε λοιπον εναν κοφτη στην χρηση που του κανεις στις 3.5 ωρες και θα δεις οτι οχι μονο θα φθανει την μια μερα αλλα μην σου πω οτι θα πλησιαζει και τις 2.

Ζαφειρα εγω το πηρα κλασσικα απο Gearbest.... Δεν εχει νοημα να το παρεις μονο του...Μεσα σε μια παραγγελια με καμια 10ρια πραγματακια το εριξα και αυτο μαζι με εναν ανταπτορα usb σε otg ετσι για να ζωντανεψω κατι αχρηστα στικακια...

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Πέρασα την 5.11.19 με wipe cashe & dapvik cashe και επιτέλους λειτουργεί κανονικά όπως και πριν το Wifi με το ρουτερ μου. Να θυμίσω ότι με τις δυο προηγούμενες developer αρνιόταν να συνδεθεί με το ρουτερ μου, και δεν άλλαξα τίποτα από τότε, άρα δεν έφταιγε κάτι από μέρους μου. Αν δεν έφτιαχνε και με αυτήν την έκδοση, ήμουν έτοιμος,να περάσω aosp..

Μηπως εχετε το wifi κλειστο οταν η οθονη σβηνει;

Τι εννοείς??? Κλείνει το wifi όταν κλείνεις την οθόνη??έχει κάποια ρύθμιση αυτό???

Τι εννοείς??? Κλείνει το wifi όταν κλείνεις την οθόνη??έχει κάποια ρύθμιση αυτό???

Πήγαινε ρυθμίσεις wlan και από εκεί στις πρόσθετες ρυθμίσεις έλεγξε την πρώτη επιλογή να είναι πάντα ενεργή

Όποιος είναι με wifi και δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις (ενώ με mobile data όλα καλά), το bug περιγράφεται εδώ --> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10427-Απενεργοποίηση-wifi-όταν-σβήνει-η-οθόνη/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Πήγαινε ρυθμίσεις wlan και από εκεί στις πρόσθετες ρυθμίσεις έλεγξε την πρώτη επιλογή να είναι πάντα ενεργή

Κατάλαβα τι λες, πάντα ανοιχτό κι αυτο

Κι απ ότι κατάλαβα δεν κλείνει το wifi όταν κλείνεις την οθόνη, αλλά απλά δεν έρχονται τα μηνύματα, με το που πατάω το power button κι ανοίγει η οθονη πριν καν το ξεκλειδωσω δείχνει το σηματάκι του ίντερνετ κι έρχονται αμέσως τα μηνύματα, ίσως είναι bug με το θέμα οθόνης στο υπνο

Edited by MALAKOSMARINOS

Αν θέλεις πήγαινε στη εφαρμογή security -> permissions επέλεξε τις εφαρμογές που θέλεις να εκκινούν αυτόματα από την επιλογή autostart και στην επιλογή permissions βρες την εφαρμογή του messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή για την εμφάνιση αναδυόμενων παραθυρων.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έχω λύσει με αυτές τις ρυθμίσεις. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την εφαρμογή του messenger αλλά και για όλες τις παρόμοιες εφαρμογές(viber, skype κλπ)

Το έχουμε ξανά αναφέρει αυτό... Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε έτσι.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια χαρά !

Ναι καθαρή εγκατάσταση μέσω του οδηγού του caeser και καπάκι εγκατέστησα κάποια προηγούμενη ελληνική (5.10.κάτι). Κάθε εβδομάδα εγκαθιστούσα την developer που έβγαινε. Τα θέματα με τα notifications άρχισαν νομίζω από την 5.11.5, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το κινητό το έστηνα... και δεν το είχα ως βασικό μου.

Το acalendar χρησιμοποιώ ως ημερολόγιο.

Έγραψα στο miui.gr όπως μου πρότεινες, σ' ευχαριστώ !

Κάθε φορά που έβαζες νέα devs έκανες πάντα μετά wipe cache, dalvik ;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν λέει ότι είναι xiaomi , θα είναι αυθεντικό,έχει 3 γραμμουλες μαύρες, τα άλλα τα απλά έχουν 2 γραμμές. Είναι τόσο φτηνό που δεν έχει νόημα να το αντιγράψουν. Εμένα τελικά μου δούλευε αρκετές φορές,αλλά αυτό που του είχα να κάνει στο πρώτο πάτημα, ήθελε 2-3 για να ξυπνήσει, και είχα δει μια παραπάνω κατανάλωση σε μπαταριές,και το είχα παρατήσει. Επίσης από restart, έδειχνε στην status bar ότι είχα ακουστικά,και έπρεπε να μπω μια φορά στο Mikey και να ξαναβγω για να καταλάβει ότι δεν έχω. Στο gearbest το έχει 1 ευρώ, έχει και κάτι άλλες προσφορές εκεί αυτές τις μέρες.

Οκ θα κοιτάξω για τις 3 γραμμές. Θεωρείς ότι σου ήταν χρήσιμο; Για το gearbest ξέρεις τι έχουμε ακούσει...

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

5.11.19 ελληνικη η χειροτερη dev απο την αποψη οτι δεν σου ερχονται μηνυματα στο κινητο με σβηστη οθονη ουτε καν με ανοιχτη δεν σου ερχεται ειδοποιηση(ουτε ηχος ουτε led) απο messenger(απο τα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα χρησιμοποιω) αλλα η καλυτερη απο αποψη μπαταριας....οτι και να εχω κανει μηνυμα δεν ελαβα ποτε...και δικαιωματα εδωσα στην εφαρμογη και στο αναδυομενο και παντα ανοικτο το wifi....με την 5.10.18 multilanguage δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα Edited by bossntepe

Ζαφειρα εγω το πηρα κλασσικα απο Gearbest.... Δεν εχει νοημα να το παρεις μονο του...Μεσα σε μια παραγγελια με καμια 10ρια πραγματακια το εριξα και αυτο μαζι με εναν ανταπτορα usb σε otg ετσι για να ζωντανεψω κατι αχρηστα στικακια...

Ναι, το σκεπτικό μου ήταν ίσως για ακουστικα και μικροπράγματα. Μόνο του δεν αξίζει όντως αλλιώς θα κοιτούσα eBay σίγουρα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οκ θα κοιτάξω για τις 3 γραμμές. Θεωρείς ότι σου ήταν χρήσιμο; Για το gearbest ξέρεις τι έχουμε ακούσει...

Το ήθελα βασικά για να κάνει χρέη power button, για να μην κουράζω συνέχεια της συσκευής,και όταν το έχω στην τσέπη να μου είναι πιο εύκολο με ένα πατημα να δω την ώρα πχ χωρίς να το βγάζω όλο το κινητό. Δεν έπιανε πάντα, και ουσιαστικά μετά πατούσα τα κουμπιά του κινητού για να κάνω δουλειά. Το έβγαλα τελικά. Ετρωγε και λίγο μπαταρία παραπάνω,όχι τραγικά πολύ αλλά αισθητά.

Από gearbest το είχα πάει με 0,90€ περίπου,αλλά έκανε πάνω από μήνα να έρθει, δεν θυμάμαι.. από gearbest μόνο τέτοια μικροπράγματα παίρνω και δεν είχα πρόβλημα, είχα πάρει και ένα tempered glass με 2,10€ που το είχε προσφορά και μου ήρθε προχθές, έκανε ενάμιση μήνα περίπου.

Τη ακριβως εχετε ακουσει δηλαδη ?

Εμεις τα newbia :O να μην ξερουμε ?

Ποια διαφορα να κατεβασεις μια developer rom απο το xiaomi.eu και απο το miui.com γιατι βλεπω στο πρωτο η 5.11.19 ειναι 650 mb ενω στο δευτερο 820 mb... δεν ειναι η ιδια multilangueage; Ευχαριστω :)

οχι φιλε μου!

Φίλε μου έπεσε το μάτι μου στην 64αρα καρτούλα στο Hermes σου. Την έχεις τεστάρει αρκετό καιρό και παίζει απροβλημάτιστα; Θα ήθελα και εγώ κάτι παραπάνω από 32gb αλλά αν είναι να με αφήσει όταν τη χρειαστώ να μου λείπει.

Για παράδειγμα την έχεις γεμίσει μέχρι πριν να φουλάρει και συμπεριφέρεται κανονικά;

Τη ακριβως εχετε ακουσει δηλαδη ?

Εμεις τα newbia :O να μην ξερουμε ?

Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα ΕΔΩ.

παιδες μια ερωτηση ?! αγορασα και εγω τη note 2 συσκευη, και ειπα στα παιδια του vickmall να μου περασουν την ROM (το vickmall την οναμασε official Stable ROM) http://en.miui.com/download-274.html, EXEI playstore η stable version ?! Edited by goku86

παιδες μια ερωτηση ?! αγορασα και εγω τη note 2 συσκευη, και ειπα στα παιδια του vickmall να μου περασουν την ROM (το vickmall την οναμασε official Stable ROM) http://en.miui.com/download-274.html, EXEI playstore η stable version ?!

Όχι μη βάλεις αυτή.Ψαξε την 7-06 multi eu stable.

Όχι μη βάλεις αυτή.Ψαξε την 7-06 multi eu stable.

απο τα γραφομενα σου φιλε μου μαλλον δεν εχει πλαυ στορ ε ?

παιζει μπαλα και ελληνικη ΡΟΜ, με καλες προοπτικες ομως ?!

Έβαλα την τελευταία ελληνική dev, και σκάλιζα το τηλεφ. μέχρι που κουραστηκα. Themes, λίγο browsing, λίγο gaming, e.t.c. Ή μπαταρία από το 100% στο 55% είχε 2,50' ώρες οθόνη. Ή φωτεινότητα στο αυτόματο και στην μπαταρία δεν έχω κάνει calibration λόγω αλλαγής Ρομ. Νομίζω πως είναι ή πιο καλή επίδοση που έχω πάρει μέχρι τωρα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην τελευταία Ρομ αν και στο changelog δεν διάβασα κάτι σχετικό.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Έβαλα την τελευταία ελληνική dev, και σκάλιζα το τηλεφ. μέχρι που κουραστηκα. Themes, λίγο browsing, λίγο gaming, e.t.c. Ή μπαταρία από το 100% στο 55% είχε 2,50' ώρες οθόνη. Ή φωτεινότητα στο αυτόματο και στην μπαταρία δεν έχω κάνει calibration λόγω αλλαγής Ρομ. Νομίζω πως είναι ή πιο καλή επίδοση που έχω πάρει μέχρι τωρα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην τελευταία Ρομ αν και στο changelog δεν διάβασα κάτι σχετικό.

οταν λες calibration τι εννοεις?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

αδερφε μου ευχαριστω για το feedback, οντως ειναι πολυ καλα, την εχω κατεβασει ηδη

σημειωτεον το τηλεφωνο αν και αγορασθη απο vickmall δεν εχει ερθει στα χερια μου, ημουν για g4 αλλα το μετανιωσα και πηρα το lenovo vibe p1m (4 ωρες sot στο 52%) !!! και περιμενω και το εργαλειο.........2 μερες και σημερα...........:D

οταν λες calibration τι εννοεις?

Δεν υπαρχει calibration, ειναι απατη η δουλεια. Calibration γινεται μονο του με τον καιρο..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.