galiatsogio Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 επειδή κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω πως η stable έχει την εφαρμογή super su .μάλλον έχει υπολείματα η συσκευή σου καθώς μόλις την έκανα εγκατάσταση και δεν υπάρχει το super su και φυσικά δεν είναι root. Μέχρι τώρα, έχεις δει διαφορές ; Μήπως έχει τίποτα double tap wake ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μόλις μπήκε και ή KingDeer stable και ή πρώτη εντύπωση είναι....πολύ smooth και πιο ελαφριά. Αναμονή λοιπόν για να δούμε αν μπορεί να χτυπήσει τις 4:30 ώρες οθόνη της miui.gr Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα, σήμερα παρέλαβα κι εγώ και πέρασα την τελευταία stable rom. Το θέμα μου είναι ότι μου πέταξε μερικές φορές το μήνυμα " NVRAM WARNING err=0x10" . Και όταν μπαίνω στο wifi στα δίκτυα, το δείχνει κι αυτό στη λίστα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Τι θα προτείνατε; Μήπως να πάω στην τελευταία developer; Ή είναι άσχετο με την rom; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές μόνο 2 μέρες έχω τη συσκευή στα χέρια μου δοκίμασε την εφαρμογή gravity screen μήπως σε βολέψει αντί για το double tap Edited October 29, 2015 by Jokey5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια αυτη η rom 15 Οκτωβριου που το στελνει το vickmall ειναι καλη; Δεν το εχω με πειραγματα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια αυτη η rom 15 Οκτωβριου που το στελνει το vickmall ειναι καλη; Δεν το εχω με πειραγματα. Ευχαριστω. Ποια είναι η ROM 15 Οκτωβρίου;! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποια είναι η ROM 15 Οκτωβρίου;! :confused: Λογικα 5.10.15 απο xiaomi.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ποια είναι η ROM 15 Οκτωβρίου;! :confused: Δεν ξερω Αλκη αλλα ετσι γραφει στο vickmall και γι αυτο θελω να δω αν ειναι καλη. Θα ρωτησω αυριο να δω ποια ειναι να μου πειτε τις αποψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 H aosp εχει και προβληματακι με τον αισθητηρα φωτος.Καλη εκδοση ειναι αυτή που το κινητο δουλευει όταν το χρειαζεσαι απροβλημάτιστα και με φυσιολογικη για κινητο χρηση η μπαταρια κραταει 2 ημερες.Για χρηση ταμπλετ η psp τοτε η μπαταρια κραταει καποιες ωρες όπως σε ολα περιπου τα κινητα ανεξάρτητος αξιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια αυτη η rom 15 Οκτωβριου που το στελνει το vickmall ειναι καλη; Δεν το εχω με πειραγματα. Ευχαριστω. Η developer multi είναι. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εκτός ίσως από την μετάφραση σε κάποια υπομενου. Αν και νομίζω πως και η συγκεκριμένη ενημερώνεται στην μετάφραση από την ελληνική κοινότητα. Πρέπει να συνεργαζονται τα παιδιά. Παρτο μην κολας και αν κάποια στιγμή εξοκοιωθεις με τη συσκευή μπορείς να κάνεις πειράματα με άλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpat88 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι μιας και πρωταρης στο miui 1ον ) πως εμφανιζει τις προσφατες εφαρμογες γιατι βρηκα στις ρυθμισεις το σημειο αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια κουμπια εννοει 2ον πως μπορω να βαλω τον nova ως προεπιλοφη launcer .. Edited October 29, 2015 by panpat88 Παράθεση ΖΤΕ v967s ONDA V975M rozak v 2.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι μιας και πρωταρης στο miui 1ον ) πως εμφανιζει τις προσφατες εφαρμογες γιατι βρηκα στις ρυθμισεις το σημειο αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια κουμπια εννοειΠατάς το κάτω αριστερά capacitive πλήκτρο με τις τρεις γραμμές μια φορά (όχι παρατεταμένα) και στις εμφανίζει σαν εικονίδια. Αν θες να μην φαίνονται ως εικονίδια αλλά να δείχνει preview της εφαρμογής, κάνεις απλά ζουμ με τα δύο δάκτυλα και αλλάζει η προβολή των πρόσφατων εφαρμογών. Edited October 29, 2015 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εχουμε κανενα νεο απο την ληψη video σε slowmotion? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Τι εννοείς; το κινητό γράφει 720p στα 120fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εχουμε κανενα νεο απο την ληψη video σε slowmotion? Τραβάει κανονικά αν το βάλεις σε HD και όχι full HD αλλά είναι αρκετά πιο σκοτεινό από το κανονικό Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Τραβάει κανονικά αν το βάλεις σε HD και όχι full HD αλλά είναι αρκετά πιο σκοτεινό από το κανονικό Το εχω ηδη δοκιμασει σε HD (720p) απλα δεν γνωριζα εαν παιζει και στο FHD Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpsar Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Η παραγγελία στο VICK δόθηκε προκειμένου να αντικαταστήσω το Asus Zenfone. Σε αναμονή λοιπόν για την άφιξη του 1ου μου xiaomi να δουλέψουν επιτέλους και τα pistons που έχω αγοράσει εδώ και κανά εξάμηνο γιατί με το asus δεν. Παράθεση Greece From Above http://myquadcopter.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ρε παιδιά παρατήρησα το εξης: Οταν κάνω εκαθαρριση των πρόσφατων εφαρμογων , το viber πχ απενεργοποιείται κι έτσι όταν στέλνει κάποιος δεν μου έρχεται ειδοποίηση και προφανώς δεν παραδίδεται το μήνυμα του. Οποτε μετά την εκαθαρριση απλα μπαινω μια φορά μέσα στην εφαρμογή και την αφήνω ανοιχτή. Τοτε δουλεύει σωστα. Υπάρχει λύση γι αυτό; Το κανει σε όλες τις Ρομ; έχω την τελευταια stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ρε παιδιά παρατήρησα το εξης: Οταν κάνω εκαθαρριση των πρόσφατων εφαρμογων , το viber πχ απενεργοποιείται κι έτσι όταν στέλνει κάποιος δεν μου έρχεται ειδοποίηση και προφανώς δεν παραδίδεται το μήνυμα του. Οποτε μετά την εκαθαρριση απλα μπαινω μια φορά μέσα στην εφαρμογή και την αφήνω ανοιχτή. Τοτε δουλεύει σωστα. Υπάρχει λύση γι αυτό; Το κανει σε όλες τις Ρομ; έχω την τελευταια stable. Μπορεις να τη βαλεις λουκετακι και να μη κλεινει οταν κανεις καθαρισμο εφαρμογων απο ram. Συρε προς τα πανω το εικονιδιακι η προς τα κατω δε θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Προς τα κάτω και κλειδώνει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το χει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σάκη και Αλκη, σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum http://en.miui.com/thread-101018-1-1.html λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος , έχω περάσει την 5.10.22 dev. με καθαρή εγκατάσταση Και εμενα καμια φορα δε με ακουνε καλα. Παιζει να ειναι και θεμα σηματος . Θα δοκιμασω κανα speaker test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Χθές βράδυ πέρασα τη κινέζικη stable και μου έβγαλε κατευθείαν update για 7.0.7.0 [ATTACH]64479[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Χθές βράδυ πέρασα τη κινέζικη stable και μου έβγαλε κατευθείαν update για 7.0.7.0 [ATTACH]64479[/ATTACH] Αυτή εχει Ελληνικα η μονο Αγγλικα?Στο antutu τι αποτέλεσμα βγαζει?Δουλευουν ολα κανονικα η τρωει κολληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts