Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα και εγω την αναβαθμιση στο prime οντως πανευκολη , μια ερωτηση τα zip τα αρχεια που ειναι μεσα στο download τα σβηνομαι σωστα?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει βαλει κανεις την τελευταια ελληνικη 5.9.,27 να μας πει πως παει?

Εγώ την έχω, μια από τα ίδια..... Κολλάει καμία φορά και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία, κάνα δυο τρεις εφαρμογές κρασάρουν μερικές φορές, το δε τεστ Antutu έβγαλε 35.000+ μόνο.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

και μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απ τη 18

οποτε προς το παρων μενουμε στη 18 μεχρι νεωτερας

και μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απ τη 18

οποτε προς το παρων μενουμε στη 18 μεχρι νεωτερας

Λινκ για την 18 έχουμε; Γιατί βρίσκω Μόνο την 27

Λινκ για την 18 έχουμε; Γιατί βρίσκω Μόνο την 27
https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-5-9-27-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Ρε παιδιά μια μάλλον χαζή ερώτηση.

Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από τη sim στο τηλέφωνο;

Μου βγάζει μόνο δύο επιλογές για εξαγωγή είτε στο google είτε στο mi cloud.

Στο τηλέφωνο το ίδιο δεν μπορούν να αποθηκευτούν;

Παιδιά κάποιος που να είναι είχε το note 3g πριν !!!

Εγω το εχω. Τι θες να μάθεις;

Σε προηγούμενα κινητά χρησιμοποιουσα μια εφαρμογή που άλλαζε το dpi της οθόνης.

Δοκιμασία και εδώ κ μετά δεν άνοιγε το κινητό και έκανα wipe για να ανοίξει

Πως μπορούμε να το αλλάξουμε?

Ετσι, απλη εφαρμογη; δε θελει Xposed?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτήν έχω από τη μέρα που το παρέλαβα, αντικατέστησα την international που είχε μέσα με αυτήν. Αντίθετα με τον φίλο παραπάνω που ανέφερε κολλήματα και λοιπά. Εμένα δεν μου εμφανίζει κανένα από αυτά τα προβλήματα. Δουλεύει άψογα, με κανένα χτυπητό bug να μην έχει κάνει την εμφάνιση του, το μόνο θέμα που είχα ήταν η αυτονομία αλλά τώρα πια μετά τις πρώτες φορτίσεις δείχνει να στρώνει κάπως, εχθές μετά απο φόρτιση 100%, όταν έλεγξα την χρήση μπαταρίας ήταν γύρω στο 57-58% και είχε χρόνο οθόνης 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου, με Wifi μόνιμα ανοιχτό, λίγο 3G/4G, λίγο παιχνίδια, αρκετούτσικες κλήσεις. Γενικά αν μου βγάζει μία γεμάτη μέρα (που την βγάζει, συνήθως το βράδυ έχω πάνω απο 30%) και 4 ώρες και πάνω SoT είμαι ευχαριστημένος, αν και πιστεύω θα στρώσει η αυτονομία κι άλλο στην πορεία.

ΑnTuTu με την 5.9.27 μου έβγαλε λίγο λιγότερο από 50000, 49800 κάτι αν θυμάμαι καλά...

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White

Εγω το εχω. Τι θες να μάθεις;

Είσαι ευχαριστημένος με την αλλαγή/αναβάθμιση;;;;

Σε θέμα μπαταρίας έχουν τεράστια διαφορά;;;;

Η κάμερα φαντάζομαι είναι ακριβώς η ίδια;;;;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Είσαι ευχαριστημένος με την αλλαγή/αναβάθμιση;;;;

Σε θέμα μπαταρίας έχουν τεράστια διαφορά;;;;

Η κάμερα φαντάζομαι είναι ακριβώς η ίδια;;;;

Εχω κι' εγώ το Note 3G περιμένοντας σήμερα-αύριο το Note 2 . Δες ΕΔΩ

Ετσι, απλη εφαρμογη; δε θελει Xposed?

με αυτή την εφαρμογή δούλευε κανονικά και στο nexus 4 και στο lenovo vibe z που είχα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oumugai.densityadjuster

Παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 2 Standard 16 GB από gb πριν 1-2 ώρες (λευκό χρώμα, καθότι προορίζεται για την κόρη μου).

Στο menu του είδα πως φοράει τη MIUI 86.7.3.0 Stable (Android 5.0.2). Θα του βάλω την Ελληνική (την 5.18 ή 5.27 - δεν αποφάσισα ακόμη καθότι ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις) & δεν θα ρωτήσω το πώς/πού (τουλάχιστον για την ώρα :p), διότι ξέρω πως οι βασικές πληροφορίες-link βρίσκονται στο 1ο post.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς σε ποια έκδοση (Ελληνική ή διεθνή) αντιστοιχεί αυτή η "86.7.3.0 Stable" που μου το στείλανε.

Υποθέτω ότι είναι rootαρισμένο (δεν θυμάμαι πώς το ελέγχω - αν θέλει ας βοηθήσει κάποιος) & προφανώς είναι κάποια multilanguage ROM, καθότι έχει Ελληνικό menu αλλά όχι πλήρες (πολλά στοιχεία του menu τα εμφανίζει στα Αγγλικά, ασχέτως αν επέλεξα Ελληνικά).

...lost in translation...

Παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 2 Standard 16 GB από gb πριν 1-2 ώρες (λευκό χρώμα, καθότι προορίζεται για την κόρη μου).

Στο menu του είδα πως φοράει τη MIUI 86.7.3.0 Stable (Android 5.0.2). Θα του βάλω την Ελληνική (την 5.18 ή 5.27 - δεν αποφάσισα ακόμη καθότι ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις) & δεν θα ρωτήσω το πώς/πού (τουλάχιστον για την ώρα :p), διότι ξέρω πως οι βασικές πληροφορίες-link βρίσκονται στο 1ο post.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς σε ποια έκδοση (Ελληνική ή διεθνή) αντιστοιχεί αυτή η "86.7.3.0 Stable" που μου το στείλανε.

Υποθέτω ότι είναι rootαρισμένο (δεν θυμάμαι πώς το ελέγχω - αν θέλει ας βοηθήσει κάποιος) & προφανώς είναι κάποια multilanguage ROM, καθότι έχει Ελληνικό menu αλλά όχι πλήρες (πολλά στοιχεία του menu τα εμφανίζει στα Αγγλικά, ασχέτως αν επέλεξα Ελληνικά).

ελληνική stable δεν έχει ακόμα απο οτι ξέρω.

root είναι απλά θα πας κέντρο ασφαλείας και θα δώσεις δικαιώματα

Υποθέτω ότι είναι rootαρισμένο (δεν θυμάμαι πώς το ελέγχω - αν θέλει ας βοηθήσει κάποιος)

Δεν εχω παραλαβει ακομη το κινητο μου, αλλα επειδη αυτο που εχω τωρα "φοραει" miui, τα root permetions ειναι στο Κεντρο ασφαλειας -> δικαιωματα -> προνομια root.

Αν θες να το τσεκαρεις κ αλλιως, κατεβασε το root checker απο το playstore.

Δεν εχω παραλαβει ακομη το κινητο μου, αλλα επειδη αυτο που εχω τωρα "φοραει" miui, τα root permetions ειναι στο Κεντρο ασφαλειας -> δικαιωματα -> προνομια root.

Αν θες να το τσεκαρεις κ αλλιως, κατεβασε το root checker απο το playstore.

Και το Root checker για να δουλέψει θέλει να πας από το Κέντρο Ασφαλείας και να του δώσεις δικαιώματα ρουτ.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Σε προηγούμενα κινητά χρησιμοποιουσα μια εφαρμογή που άλλαζε το dpi της οθόνης.

Δοκιμασία και εδώ κ μετά δεν άνοιγε το κινητό και έκανα wipe για να ανοίξει

Πως μπορούμε να το αλλάξουμε?

δίνεις στο es file explorer δικαιώματα root και μετά πας στο /system και κάνεις edit το build.prop,αλλάζεις το ro.sf.lcd_density=480 με πχ 380 όπως έκανα εγώ το σώζεις και κάνεις reboot

Για να δεις root κατεβάσεις cpu-z και παράλληλα ελεγχεις και τι παρέλαβες :D

Ή 6.7.3.0 που έχεις είναι μια " πειραγμενη" multi stable miui 6 καθότι δεν υπάρχει stable ή developer rom multilang από Κίνα.Ή τελευταία stable είναι ή 6.7.10.0 και έχει μόνο αγγλικα-κινεζικα.Αντίστοιχη από miui.gr δεν υπάρχει οπότε κινείσαι σε developer (Προσωπικα προτιμώ την 5.9.27)

OnePlus 12R

Και το Root checker για να δουλέψει θέλει να πας από το Κέντρο Ασφαλείας και να του δώσεις δικαιώματα ρουτ.

Ναι, εχεις δικιο!!! Η συνηθεια των AOSP βλεπεις....

Ναι, δεν έχεις θέμα.

Έκανα και ένα τεστ με το AnTuTu. 47807 με 5.9.24 το απλό.

Να ξέρεις απο οτι διάβασα στο https://xiaomi-miui.gr είχε θέματα η συγκεκριμένη ROM και μέσα σε 2 μέρες βγάλαν την 5.9.27 εγω αυτη φοράω

Αυτήν έχω από τη μέρα που το παρέλαβα, αντικατέστησα την international που είχε μέσα με αυτήν. Αντίθετα με τον φίλο παραπάνω που ανέφερε κολλήματα και λοιπά. Εμένα δεν μου εμφανίζει κανένα από αυτά τα προβλήματα. Δουλεύει άψογα, με κανένα χτυπητό bug να μην έχει κάνει την εμφάνιση του, το μόνο θέμα που είχα ήταν η αυτονομία αλλά τώρα πια μετά τις πρώτες φορτίσεις δείχνει να στρώνει κάπως, εχθές μετά απο φόρτιση 100%, όταν έλεγξα την χρήση μπαταρίας ήταν γύρω στο 57-58% και είχε χρόνο οθόνης 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου, με Wifi μόνιμα ανοιχτό, λίγο 3G/4G, λίγο παιχνίδια, αρκετούτσικες κλήσεις. Γενικά αν μου βγάζει μία γεμάτη μέρα (που την βγάζει, συνήθως το βράδυ έχω πάνω απο 30%) και 4 ώρες και πάνω SoT είμαι ευχαριστημένος, αν και πιστεύω θα στρώσει η αυτονομία κι άλλο στην πορεία.

ΑnTuTu με την 5.9.27 μου έβγαλε λίγο λιγότερο από 50000, 49800 κάτι αν θυμάμαι καλά...

Συμφωνώ και εγω μπαταρία είμαι καλυμένος έχω ανεβάσει και πριν 4 μέρες περίπου screenshots. ΣΙΓΟΥΡΑ θα στρώσει κι άλλο αν σκεφτεί κανείς οτι 5.9.18 είχε καλύτερη κατανάλωση. Antutu δεν έχω δοκιμάσει...

@ "MALACHASKOS": Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

@ "Lucifer2223":

Σου εύχομαι να το παραλάβεις το συντομότερο δυνατό & σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πλήρως ενημερωτική απάντηση. :up:

Πρώτη φορά ασχολούμαι με κινητό Xiaomi & MIUI ROM. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται, είμαι βέβαιος όμως ότι θα βγει η άκρη. Για την ώρα δεν μπορώ βέβαια ν' ασχοληθώ, καθότι η κόρη μου ήδη πήρε το κινητό κι εξαφανίστηκε. :lol: Με την ευκαιρία της είπα & να πάει να κόψει την παλιά SIM της. Ξέρω ότι ίσως βγάλει πρόβλημα το κόψιμο (σ' εμένα δεν έβγαλε) & χρειαστεί μετά να πάρει άλλη, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν χάνουμε τίποτα αν αυτή δεν κοπεί καλά. :cool:

Πρώτες εντυπώσεις από τα λίγα λεπτά που πρόλαβα & το περιεργάστηκα (πριν έρθει η κόρη μου) :

• Θετικά (+)
    1. Όμορφο σαν κατασκευή.
    2. Πολύ "ζωντανή" οθόνη.
    3. Όχι ιδιαίτερα μεγάλο για 5,5" οθόνη (μικρή διαφορά εξωτερικών διαστάσεων με το Asus Zenfone 5 μου των 5").
    4. Πολύ σημαντικό ότι η μπαταρία του δεν είναι fix.

[*]Αρνητικά (-)

1. Δεν εκπέμπει την ποιότητα κατασκευής του Z5 μου. Όταν πληκτρολογώ έχω την αίσθηση πως κάτι δεν εφαρμόζει καλά... σα να κουνιέται στο εσωτερικό η μπαταρία του ή να έχει τη δόνηση κατά την πληκτρολόγηση, την οποία όμως έχω βγάλει. Επίσης, βλέποντας τα εσωτερικά πλαστικά όταν βγάλουμε την πλάτη, η αίσθηση ποιότητας τους γέρνει σαφώς υπέρ του Ζ5.
    2. Η πλάτη ξεκουμπώνει σχετικά δύσκολα, γιατί δεν έχει "υποδοχή" για νύχι σε κάποιο σημείο (το Ζ5 έχει).
    3. Χάθηκα στο πολύ μεγάλο menu του! Δεν πολυασχολούμαι με τις ρυθμίσεις του Z5 μου εδώ & καιρό, καθότι από τη στιγμή που το έφτασα σ' ένα καλό επίπεδο (καταφέρνοντας να κάνω όλα τα update της ROM) σταμάτησα να το πολυπειράζω. Ξαναμπαίνοντας λοιπόν στο tripάκι ενός νέου κινητού που θέλει σκάλισμα (ειδικά μέχρι να βγει stable Ελληνική ROM), άρχισα να βλέπω τις διάφορες επιλογές του menu (που είναι & κάπως διαφορετικό απ' το δικό μου) & ζαλίστηκα! :lost:

Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ σημαντικά τ' αρνητικά σημεία που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής.

Περιμένω πότε θα το πάρω για να του αλλάξω τη ROM & να δω πώς δουλεύει (ιδίως σε browsing - το θεωρώ σημαντικό σε κινητά αυτού του μεγέθους οθόνης), καθότι το Antutu δίνει ένα ξερό νούμερο κι όχι την πραγματική αίσθηση/απόκριση. Πιστεύω πάντως ήδη ότι ισχύει αυτό που λένε όλοι, δηλ. πως είναι ένα πραγματικά vfm κινητό. :cool:

...lost in translation...