pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Νεανουδι είσαι ακόμα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 49 και νιώθω πολύ νέος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 49 !!! Δεν θα σου ξαναμιλησω αποτομα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 49 και νιώθω πολύ νέος. Προσωπικά δε σε έκανα για 49 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 49 και νιώθω πολύ νέος. Μήπως μπερδεύτηκες και πάτησες 4 αντί για 1 στο numpad στο πληκτρολόγιο μιας και είναι το ένα κάτω απ το άλλο; από μερικά post σου που βλέπω άνα διαστήματα στο θέμα του Moto G σε είχα για 20. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μήπως μπερδεύτηκες και πάτησες 4 αντί για 1 στο numpad στο πληκτρολόγιο μιας και είναι το ένα κάτω απ το άλλο; από μερικά post σου που βλέπω άνα διαστήματα στο θέμα του Moto G σε είχα για 20. Μπα, όσο γράφει είναι το παιδί. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 "Παιδί".... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 "Παιδί".... :p Όσο νιώθει είναι ο καθένας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εννοείται, ο Γιώργος όντως φαίνεται 20 ώρες ώρες Και ο thePRODIGY τριανταφευγα είναι, σαν παιδάκι κάνει συνήθως :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μήπως μπερδεύτηκες και πάτησες 4 αντί για 1 στο numpad στο πληκτρολόγιο μιας και είναι το ένα κάτω απ το άλλο; από μερικά post σου που βλέπω άνα διαστήματα στο θέμα του Moto G σε είχα για 20. Ο Γιωργος ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος. Οπως και εγω αλλωστε. Να μας μιλατε με σεβασμο παρακαλω :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν έχεις παράπονο, κύριε Γιάννη και κύριε Γιάννη σε έχω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κοντεύω τα άντα και νοιώθω ίντα... πφφφ Ενδείκνυται το μαιφονι για να βγάζουμε τα ψυχολογικά μας..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ο Γιωργος ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος. Οπως και εγω αλλωστε. Να μας μιλατε με σεβασμο παρακαλω :) Έχετε δίκιο κύριε Γιάννη. Απλά όντως πίστευα ότι μπέρδεψε το 1 με το 4. Εξ ου και ο ενικός. Μετά βέβαια είδα και στις πληροφορίες προφίλ του το 49. Ζητώ συγγνώμη στον κύριο Γιώργο λοιπόν. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κύριε Γιάννη ή ΚυρΓιάννη ;:ninja: Κύριος Γιώργος ή ΚυρΓιώργος;:X :ban: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά κάντε χώρο να στρώσουμε και ένα κόκκινο χαλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Όταν πιάσουν τα πρώτα αντα μετά τα χρόνια περνούν πολυ γρήγορα , τουλάχιστον αυτο νιώθω εγώ ,είμαι 39 και προχωράμε .:cool: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά κάντε χώρο να στρώσουμε και ένα κόκκινο χαλί... Όμορφα για τον κύριο Γιάννη μας, παρακαλώ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Όμορφα για τον κύριο Γιάννη μας, παρακαλώ! Αχ, χίλια συγγνώμη, παραφέρθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εννοείται, ο Γιώργος όντως φαίνεται 20 ώρες ώρες Και ο thePRODIGY τριανταφευγα είναι, σαν παιδάκι κάνει συνήθως :p Τριανταφευγα;;!! Ρέιιι! Τι λες; XD ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο Γιωργος ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος. Οπως και εγω αλλωστε. Να μας μιλατε με σεβασμο παρακαλω :) Πλάκα πλάκα θα σε δούμε καθόλου η θα σε πετυχαίνω μόνο τυχαια πλέον; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πλάκα πλάκα θα σε δούμε καθόλου η θα σε πετυχαίνω μόνο τυχαια πλέον; Αυτό ετοιμαζόμουν και εγώ να ρωτήσω!:):) @belle Σεμνάααααααα :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγω λέω να κανονίσουμε μια συνάντηση οι παππούδες του φόρουμ. 42 είμαι κι εγώ, άλλο αν μικροδειχνω με αυτά που γράφω loooool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Και μια συνάντηση για 50+ να έρθω και εγώ τέκνα μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Όταν πιάσουν τα πρώτα αντα μετά τα χρόνια περνούν πολυ γρήγορα , τουλάχιστον αυτο νιώθω εγώ ,είμαι 39 και προχωράμε .:cool: Πάντα γρήγορα περνάνε τα χρόνια κατά την γνώμη μου.Η στιγμή ειναι που κάποιες φορές διαρκεί παραπάνω και μας φαίνεται αιώνας.πότε ήμουν 6,πότε έφτασα 36 δε πολυκατάλαβα :p άλλα πάντα υπάρχει αυτή η στιγμή που θες να περάσει η ώρα και νιώθεις ότι δε περνάει με τίποτε και όταν περάσει απλά σκέφτεσαι ότι γρήγορα πέρασε. Edited July 9, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πάντα γρήγορα περνάνε τα χρόνια κατά την γνώμη μου.Η στιγμή ειναι που κάποιες φορές διαρκεί παραπάνω και μας φαίνεται αιώνας.πότε ήμουν 6,πότε έφτασα 36 δε πολυκατάλαβα :p άλλα πάντα υπάρχει αυτή η στιγμή που θες να περάσει η ώρα και νιώθεις ότι δε περνάει με τίποτε και όταν περάσει απλά σκέφτεσαι ότι γρήγορα πέρασε. Που είσαι ρε Χρήστο χάθηκες ; Φιλόσοφε ! Μαρεσεις . Πειράζει που σας ρίχνω πάνω κάτω καμία δεκαριά ; Οταν περνάς καλά περνάνε γρήγορα , οταν δουλεύεις επίσης , οταν βαριέσαι ή κάθεσαι ή πηζεις τότε .... Παιδια κάντε καμία βουτιά με το κεφάλι μέσα στο νερό να πέσει η θερμοκρασία ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Νιώθω βενιαμίν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts