Jump to content

Kolina 100+ V6 (100C)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο antivirus; Δεν έχω τέτοιο πράγμα περασμένο.

Δες στο playstore το cm securiti που μαζι με το clean master κανουν πολυ καλη δουλεια μολις τα κατεβασεις δες τις ρυθμισεις του cm ππλυ πιθανο να βρεις λυση στο προβλημα σου.

• Απαντήσεις 462
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο antivirus; Δεν έχω τέτοιο πράγμα περασμένο.

Αυτό μου θυμίζει malware. Στα win μου το έκανε και μένα ο browser και με ενα antimalware το έλυσε το πρόβλημα.

Δοκίμασε κάτι τέτοιο και εσύ. Κατέβασε ενα antimalware απο play store.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

μπορει να ειναι rootkit και να μη βγαινει ετσι οπως λετε αλλα μαλλον καμια ρυθμιση θελει το browser για το homepage

Λες φίλε να μην ξέρω να ορίσω homepage στο browser;

Απλά το προσπερνάει το συγκεκριμένο link.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

βγαλε οσα browser εχεις και περασε ενα ασχετο να δεις αν το ξανακανει

εβγαλε σε κανεναν προβλημα το κινητο ?

εκει στο chat του 100.cn λενε ξεστοκαρανε γενικα οτι και να τους ρωτησεις το ιδιο λενε γιατι δε ξερουν αγγλικα

επισης κατι ακουστηκε για κιτκατ αλλα ποιος ξερει

Edited by darkie

Έχει άλλος πρόβλημα με φόρτωμα spam σελίδας σε browser;

Ενώ έχω root και περασμένο adaway και ad push detector και δεν παίζουν γενικά διαφημήσεις, όποτε πάω να ανοίξω ένα Link σε κάποιον browser, μπαίνει σφήνα ένα συγκεκριμένο κινεζοlink. Συμβαίνει με όλους τους browser και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το φτιάξω. Δεν είναι pop up, απλά φορτώνει ένα άλλο link από αυτό που θέλω εγώ. Αν πατήσω back, τότε βγάζει το δικό μου.

Έχω αντίστοιχο θέμα με ένα Note 3 neo, οπότε δεν είναι θέμα κινητού.

Έχω αντίστοιχο θέμα με ένα Note 3 neo, οπότε δεν είναι θέμα κινητού.

Εξήγησα παραπάνω ότι δεν μπορεί να είναι θέμα εφαρμογών δικών μου.

Άρα βεβαίως και είναι θέμα rom/στοκ εφαρμογών/κινητού.

Amazon Fire stick 4k max

το κινητακι τι λεει παρατηρησατε πονοκεφαλους ή αυξηση θερμοκρασιας στο αυτι μετα απο πολυωρη χρηση?

λενε θα βγαλουν κιτκατ

• Administrators
το κινητακι τι λεει παρατηρησατε πονοκεφαλους ή αυξηση θερμοκρασιας στο αυτι μετα απο πολυωρη χρηση?

Όχι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Modpic.gif

http://www.100.cn/pingce/28.html το εσωτερικο

το μεσαιο πλαισιο ειναι αλουμινιο και φοβαμαι οτι αυτο χρησιμοποιησανε ως διπολικη κεραια οχι τιποτα αλλα ειναι πολυ κοντα στο αυτι και η οθονη σιγα μη προασπισει κανα πεδιο εχουμε κανα κεραιά εδω περα να μου λυσει τις αποριες?:lol:

η κατασκευη της pcb παντως φαινεται καλη

Edited by darkie

http://www.100.cn/pingce/28.html το εσωτερικο

το μεσαιο πλαισιο ειναι αλουμινιο και φοβαμαι οτι αυτο χρησιμοποιησανε ως διπολικη κεραια οχι τιποτα αλλα ειναι πολυ κοντα στο αυτι και η οθονη σιγα μη προασπισει κανα πεδιο εχουμε κανα κεραιά εδω περα να μου λυσει τις αποριες?:lol:

η κατασκευη της pcb παντως φαινεται καλη

Σιγά μην κάνουμε κατασκευαστική ανάλυση πρωτου αγοράσουμε κινέζικο κινητό.

Άλλωστε δεν το παίρνουμε για να το φοράμε σκουλαρίκι.

Και στην τελική αν κάποιος έχει τέτοιους φόβους για την ακτινοβολία, ας πάρει ένα handsfree και τέλος.

Amazon Fire stick 4k max

jung,εχεις δοκιμασει να παγωσεις η να διαγραψεις δικιες του εφαρμογες με το titanium?

Τι προτείνεις δηλαδή;

Να ξεκινήσω μία μία να τις παγώνω;

Φαντάζεσαι τι χρόνο απαιτεί αυτό.

Amazon Fire stick 4k max

Τι προτείνεις δηλαδή;

Να ξεκινήσω μία μία να τις παγώνω;

Φαντάζεσαι τι χρόνο απαιτεί αυτό.

Απο οτι βλέπω δεν προτείνει, ρωτάει. Κάτι που συνήθως ρωταμε/κάνουμε όλοι σε κινέζικα κινητά, ειδικά αν έχουν πολύ κινεζοbloatware. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί να φορτώνει ενα κάρο άσχετα/άχρηστα ή δεν ξέρεις να το κανεις, μην το κάνεις. Μπορείς να απαντήσεις απλα ενα "όχι, δεν το εκανα" και τέλος. Δεν χρειαζεται να γίνεσαι κι επιθετικός απο πανω.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Απο οτι βλέπω δεν προτείνει, ρωτάει. Κάτι που συνήθως ρωταμε/κάνουμε όλοι σε κινέζικα κινητά, ειδικά αν έχουν πολύ κινεζοbloatware. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί να φορτώνει ενα κάρο άσχετα/άχρηστα ή δεν ξέρεις να το κανεις, μην το κάνεις. Μπορείς να απαντήσεις απλα ενα "όχι, δεν το εκανα" και τέλος. Δεν χρειαζεται να γίνεσαι κι επιθετικός απο πανω.

Γνωρίζοντας καλά την Ελληνική Γλώσσα, εμένα μου φάνηκε σαν πρόταση.

Αν εσύ το βλέπεις σαν ερώτηση, μικρό το κακό.

Αυτό που μετράει είναι ότι δεν είναι εφικτό.

Και αν διάβαζες και λίγο καλύτερα το το γράφουμε, δεν φορτώνει ένα σωρό άσχετα. Μια συγκεκριμένη σελίδα πετάει την πρώτη φορά που ανοίγω τον browser και τέλος. Πιο πολύ για το ****το το ψάχνω. Δεν γίνεται καμία ζημιά.

Amazon Fire stick 4k max

ολα καλα :)

δε νομιζω οτι απαιτει και τοσο χρονο.παγωσε,αφαιρεσε,τον browser για αρχη και σιγα σιγα,μπορει να το πετυχεις.το καλυτερο βεβαια ειναι να δουμε καποια custom rom,απαλλαγμενη απο τα σχετικα,γιατι το τηλεφωνο παει αργα σε σχεση με τα specs του

Vamos Aris

ολα καλα :)

δε νομιζω οτι απαιτει και τοσο χρονο.παγωσε,αφαιρεσε,τον browser για αρχη και σιγα σιγα,μπορει να το πετυχεις.το καλυτερο βεβαια ειναι να δουμε καποια custom rom,απαλλαγμενη απο τα σχετικα,γιατι το τηλεφωνο παει αργα σε σχεση με τα specs του

Θα μας τρελάνεις!!!! :p:p

Ποιος είσαι , ο flash;;

Το Onda v975m το έβγαλες πιο αργό από νεκροφόρα, τώρα λές το ίδιο και για το Kolina!

Προσωπικά και χωρίς να έχω κάνει κανένα τρελό tweaking, πέρα από πάγωμα μερικών κινέζικων app, το βλέπω σφαίρα στα πάντα.

Εσένα πού σου φαίνεται αργό;

Amazon Fire stick 4k max

Θα μας τρελάνεις!!!! :p:p

Ποιος είσαι , ο flash;;

Το Onda v975m το έβγαλες πιο αργό από νεκροφόρα, τώρα λές το ίδιο και για το Kolina!

Προσωπικά και χωρίς να έχω κάνει κανένα τρελό tweaking, πέρα από πάγωμα μερικών κινέζικων app, το βλέπω σφαίρα στα πάντα.

Εσένα πού σου φαίνεται αργό;

με μπερδευεις με αλλον.το οντα δε το ειχα ποτε,ισως εχω πει κατι,αλλα νομιζω αλλοι το εχουν θαψει παρα πολυ και οτι θελει ενα καρο μοντς για να αποδωσει..

οσον αφορα το κολινα,στα ματια μου,στα μενου,γενικα στα παντα εκτος παιχνιδιων,ειναι αργοτερο"(αρκετα) απο το jiayu f2 που πηρα για μια κοπελα..να μη το συγκρινω με αλλα πιο επωνυμα..

Vamos Aris

Απ' ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αν δεν είναι root έχει πολλά περιττά κινεζοπράγματα,

τα οποία τα λούζεσαι anytime, σωστά;

Έκανα ''μάλλον'' την κουταμάρα, (αν και μπορούσα με λίγα χρήματα ακόμα να το παραγγείλω rootαρισμένο),

να μην το κάνω. Η ερώτηση είναι: rootάρεται πλέον ή πάπαλα; Αν πάπαλα, είναι τόσο χάλια η κατάσταση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ' ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αν δεν είναι root έχει πολλά περιττά κινεζοπράγματα,

τα οποία τα λούζεσαι anytime, σωστά;

Έκανα ''μάλλον'' την κουταμάρα, (αν και μπορούσα με λίγα χρήματα ακόμα να το παραγγείλω rootαρισμένο),

να μην το κάνω. Η ερώτηση είναι: rootάρεται πλέον ή πάπαλα; Αν πάπαλα, είναι τόσο χάλια η κατάσταση;

Όλα τα κινέζικα έχουν πολύ σαβούρα.

Για ροοτ έχουν δώσει οδηγίες τα παιδιά λίγο πριν.

Amazon Fire stick 4k max

Για ροοτ έχουν δώσει οδηγίες τα παιδιά λίγο πριν.

πορτ απο αλλη συσκευη δε γινεται?

Πρέπει να βρεθεί και κάποιος dev να ασχοληθεί. Και με τους drivers τι γίνεται;

Αυτό εννοείς; δεν βλέπω κάτι άλλο:O για 4.4 λέει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό εννοείς; δεν βλέπω κάτι άλλο:O για 4.4 λέει

Ίσως το είδα αλλού.

Δοκίμασε με το http://www.kingoapp.com/android-root.htm

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ, όταν έρθει με το καλό βοηθάς να το.. απελευθερώσουμε :) και ο θεός βοηθός:whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα στη παρεα, ειμαι κατοχος του τηλ ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω μια απορια ,αν μπορει καποιος(κατοχος)να μου την λυσει,σχετικα με το backtouch σχεδον σε ολα τα site γραφει οτι πατωντας δυο φορες την πισω αφη ανοιγει και κλεινει την οθονη και πατωντας 3 ανοιγει την καμερα,επισης στην εφορμογη της καμερας πατωντας πισω τραβαει φωτο,,εμενα δεν κανει τιποτα απο αυτα περα απο την περιηγηση πανω κατω,δεξια αριστερα ,,σας ευχαριστω πολυ

καλησπερα στη παρεα, ειμαι κατοχος του τηλ ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω μια απορια ,αν μπορει καποιος(κατοχος)να μου την λυσει,σχετικα με το backtouch σχεδον σε ολα τα site γραφει οτι πατωντας δυο φορες την πισω αφη ανοιγει και κλεινει την οθονη και πατωντας 3 ανοιγει την καμερα,επισης στην εφορμογη της καμερας πατωντας πισω τραβαει φωτο,,εμενα δεν κανει τιποτα απο αυτα περα απο την περιηγηση πανω κατω,δεξια αριστερα ,,σας ευχαριστω πολυ

Το ιδιο και το δικο μου,πανω κατω δεξια αριστερα,να πω για την μπαταρια οτι μετα απο 4 κυκλους φορτισεις με νορμαλ χρηση data wifi μονο οταν χρειαζονται(1 ωρα τη μερα+-) και καμια 7-10 κλησης εβγαλε ανετα 4 μερες.