efmakis Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ότι παραπάνω κάνει κάθε έκδοση λογισμικού από την προηγούμενη. Περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες. Μιλάς για το HTCmania ή για το myefox; Γιατί από εκεί εγώ βρήκα που έλεγαν ότι ΔΕΝ θα την πάρει. Μάλιστα το myefox δέχτηκε να ακυρώσει παραγγελίες μετά την ανακοίνωση. Οχι δεν ηταν απο κει με προβληματισες το ψαχνω κ δεν μπορω να το βρω κ μαλιστα ηταν σχολιο πριν μια εβδομαδα τελος παντων εστειλα mail κ τους ρωτησα τωρα το αν παρω απαντηση δεν ξερω το panda στελνει τυχαια το χρωμα απο της θηκες? το δικο μου παντως εφυγε χθες απο myefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Οχι δεν ηταν απο κει με προβληματισες το ψαχνω κ δεν μπορω να το βρω κ μαλιστα ηταν σχολιο πριν μια εβδομαδα τελος παντων εστειλα mail κ τους ρωτησα τωρα το αν παρω απαντηση δεν ξερω το panda στελνει τυχαια το χρωμα απο της θηκες? το δικο μου παντως εφυγε χθες απο myefox Εγώ από vickmall το πήρα και ζήτησα και δερμάτινη θήκη ως δώρο. Αν βρεις τίποτα νεώτερο για το 4.4 πες μας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) FULL αγγλικό Review Ειδικά η μπροστινή κάμερα, το GPS και τα ηχεία είναι εκπληκτικά! Install Recovery and Root MTK6592 http://androidurdu.net/install-recovery-root-mtk6592-mtk6582-mtk6589/ Edited December 20, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 FULL αγγλικό Review Ειδικά η μπροστινή κάμερα, το GPS και τα ηχεία είναι εκπληκτικά! Αναφέρει επίσης ότι το 3G δεν δουλεύει στην Αμερική. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Αναφέρει επίσης ότι το 3G δεν δουλεύει στην Αμερική. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα στην Ελλάδα? Στην Αμερική έχουν εντελώς διαφορετικές μπάντες για το 3G. Αυτό που έχει πάνω το 100+ είναι *ακριβώς* για την Ελλάδα - 2100 MHz και 900 MHz που τα περισσότερα άλλα κινέζικα δεν έχουν (έχουν 850MHz αντί αυτού, που δεν κάνει για εδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Στην Αμερική έχουν εντελώς διαφορετικές μπάντες για το 3G. Αυτό που έχει πάνω το 100+ είναι *ακριβώς* για την Ελλάδα - 2100 MHz και 900 MHz που τα περισσότερα άλλα κινέζικα δεν έχουν (έχουν 850MHz αντί αυτού, που δεν κάνει για εδώ). χμμ εγώ που το πήρα από vickmall, Υποστηρίζει αυτά: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Η πισω καμερα πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 χμμ εγώ που το πήρα από vickmall, Υποστηρίζει αυτά: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Έχει πλάκα... Τόσον καιρό και ακόμα τα (κινεζο)μάγαζα δεν μπορούν να συμφωνήσουν στις προδιαγραφές! Εδώ σε κάποιες περιπτώσεις η οθόνη φέρεται να είναι super amoled! (στις περισσότερες άλλες "απλώς" IPS). Και σε κάποια hands-on video φαίνεται να το γράφει πάνω και η συσκευασία! ... Εκτός... Εκτός και αν τελικά υπάρχουν όντως περισσότερες από μία εκδόσεις της συσκευής (όπως κάποιοι είχαν υποθέσει λίγες σελίδες πίσω, εξαιτίας -φαντάζομαι- της διαφορετικής ονοματολογίας - "100+" / Kolina K100)... Βρε λες τελικά... ... ...; Δε βρίσκεις άκρη με τους Κινέζους... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Τα Kolina 100 όντως δύο. Ένα καθαρά για κινέζικα δίκτυα και ένα συμβατό με Ευρώπη. Απλά αυτά που στέλνουν Ευρώπη προσέχουν να είναι τα συμβατά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 ελεγε τιποτα για sar η συσκευασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εγώ το περιμένω από everbuying €133.. Λογικά μέσα Γενάρη.. Σήμερα που κοίταξα έχει ανέβει η τιμή και είναι στα €150. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 δεν εχουν φωτισμο τα κουμπια κατω return home Στο βίντεο που έχει στην πρώτη σελίδα στο 1:24" - 1:28" δείχνουν αναμμένα ή μου φαίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γενικά σε όσα Unpacking έχω δει τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη δεν έχουν επαρκή φωτισμό. Σε ορισμένα reviews το αναφέρουν κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γενικά σε όσα Unpacking έχω δει τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη δεν έχουν επαρκή φωτισμό. Σε ορισμένα reviews το αναφέρουν κιόλας. Απ οτι καταλαβα λειτουργουν αυτοματα,σε χαμηλο φωτισμο αχνοφαινονται και σε φως ημερας οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Απ οτι καταλαβα λειτουργουν αυτοματα,σε χαμηλο φωτισμο αχνοφαινονται και σε φως ημερας οχι. Σε φως ημέρας καλύτερα που σβήνουν, γιατί τόσο αχνά που είναι δεν θα φαίνονται κιόλας. Το δικό μου έφτασε ήδη Ολλανδία και το περιμένω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σε φως ημέρας καλύτερα που σβήνουν, γιατί τόσο αχνά που είναι δεν θα φαίνονται κιόλας. Μικρο το κακο!!! Το δικό μου έφτασε ήδη Ολλανδία και το περιμένω. Μαλον θα εισαι απο τους πρωτους για να μην πω ο πρωτος! Το δικο μου χθες ξεκινησε ακομα δεν φανηκε στο 17track.Μολις το παρεις αμαμενουμαι νεα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) κ το δικο μου εφτασε ολλανδια κ λογικα πηρε σειρα για εδω πιστευω μετα την πρωτοχρονια --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Edited December 24, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το δικό μου έχει φύγει από Ολλανδία από τις 17.. Με NLPOST ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει για επαρχία? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 παιδια εσεις που το εχετε η οθονη του τι λεει?Σε καποια βιντεο στο youtube μου φανηκε οτι το λευκο του δεν ειναι τοσο λευκο αλλα μπλεδιζει....ισχυει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 παιδια εσεις που το εχετε η οθονη του τι λεει?Σε καποια βιντεο στο youtube μου φανηκε οτι το λευκο του δεν ειναι τοσο λευκο αλλα μπλεδιζει....ισχυει??? Δεν το εχει παρει ακομα κανεις,ειμαστε παντως αρκετοι που το περιμενουμε, αυτο το μπλε στην οθονη εμενα μου θυμιζει amoled,οπως και εχει η πρωτες αφιξεις μετα την πρωτοχρονια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 στα reviews στο youtube πανω στο κουτι του γραφει super amoled ,γενικοτερα σε κινεζικα μονο αυτο και το umi zero εχω δει με super amoled αν μπορουσε με οποιοδηποτε τροπο να παρει kit kat η lolipop το ειχα αγορασει χθες Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 και ειναι καλο αυτο?εμενα μου φανηκε σαν να αλλοιωνει τα χρωματα....ψηνομαι να το παρω ειμαι μεταξυ αυτο ,του coolpad f2 και του zte v5 max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 δεν υπαρχουν καλυτερες ποιοτικα οθονες αυτη την στιγμη απο τις retina των apple και τις super amoled των samsung, ολες οι ips οτι υλοποιηση και αν ειναι ειναι υποδεεστερες Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 δεν υπαρχουν καλυτερες ποιοτικα οθονες αυτη την στιγμη απο τις retina των apple και τις super amoled των samsung, ολες οι ips οτι υλοποιηση και αν ειναι ειναι υποδεεστερες Γούστα είναι αυτά... σε άλλους πάλι δεν αρέσουν τα υπερκορεσμένα σε αφύσικο βαθμό χρώματα της amoled. Όπως και να έχει, ας μην επεκταθούμε περισσότερο γιατί αυτή η συζήτηση δεν αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή μιας και υπάρχουν άλλα θέματα για τέτοιου είδους συζητήσεις, ας επανέλθουμε στα της συσκευής και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παραγγελια απο Vickmall 13/12 , αποστολη 16/12 και αφιξη στην Ελλαδα στις 28/12 (αποστολη με Singapore Post). Σε λιγες μερες θα εχω αποψη για το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts