Jump to content

Kolina 100+ V6 (100C)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή, ή ρουτ και άλλη ρομ γιατί αναδεικνύονται προβληματάκια που με όχι ρουτ δεν φαίνονται; κάπως έτσι;

Μένω όπως είμαι; Εσύ που είσαι ρουτ, έχεις θέματα εκτός από αυτά με τις κινεζοσελίδες που προείπες;

Όχι δεν εννοούσα αυτό που λες.

H εγκατάσταση μιας άλλης Ρομ βοηθάει στο θέμα με την απενεργοποίηση του back panel.

Το ροοτ βοηθάει σε πολλά θέματα και γενικά καλό είναι να υπάρχει, ειδικά στα κινέζικα κινητά που έρχονται με πολλές εφαρμογές που καθυστερούν το λειτουργικό και με το ροοτ μπορούν να αφαιρεθούν.

Η δικιά μου περίπτωση με το επίμονο κινεζολινκ φαίνεται σπάνια, οπότε είναι άλλη ιστορία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 462
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου ηρθε και μενα το εβαλα για φορτιση αφου ηρθε με μηδεν μπαταρια και το εβγαλα τωρα.Ηχος ηχειο ολα ενταξει φωτογραφικη καλη σε βραδυνη ληψη αλλα θελει επειγοντος ροοτ γιατι εχει περασμενες μεσα καποιες σπαστικες εφαρμογες.Spam δεν υπαρχει

Έτσι πρέπει να είναι; Γιατί έχει το android το μεγαλύτερο ποσοστό;

Στην ουσία, από την ώρα που βγήκε από το φορτιστή δεν το έχω σχεδόν ακουμπήσει :sick:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι πρέπει να είναι; Γιατί έχει το android το μεγαλύτερο ποσοστό;

Στην ουσία, από την ώρα που βγήκε από το φορτιστή δεν το έχω σχεδόν ακουμπήσει :sick:

Δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα σε 1 ώρα χρήσης.

Άστο κανένα 8ωρο και ξαναδεστο.

Amazon Fire stick 4k max

το έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες και αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον junglist με το σπαμ του coo123. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό.

Χτες έβαλα τον opera mini και σε λίγο browsing που έκανα δεν μου το πέταξε.

Πολύ φοβάμαι ότι μετά από λίγη χρήση θα βγαίνει και εκεί.

Στις ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές στις επιλογές για τις εφαρμογές, έχει μια επιλογή που λέει :"Μη διατηρ. δραστηριοτήτων, Διαγραφή κάθε δραστηριότητας μετά τον τερματισμό.

Ξέρει κανείς τη σημαίνει αυτό? Ενδέχεται να επηρεάζει την διάρκεια της μπαταρίας?

Επίσης στο ίδιο μέρος ρυθμίσεων έχει πάρα πολλές επιλογές που εμένα μου είναι παντελώς άγνωστες.

Το κινητό είναι rootaρισμενο με kingrootapp 1.3v

το έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες και αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον junglist με το σπαμ του coo123. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό.

Στις ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές στις επιλογές για τις εφαρμογές, έχει μια επιλογή που λέει :"Μη διατηρ. δραστηριοτήτων, Διαγραφή κάθε δραστηριότητας μετά τον τερματισμό.

Ξέρει κανείς τη σημαίνει αυτό? Ενδέχεται να επηρεάζει την διάρκεια της μπαταρίας?

Επίσης στο ίδιο μέρος ρυθμίσεων έχει πάρα πολλές επιλογές που εμένα μου είναι παντελώς άγνωστες.

Το κινητό είναι rootaρισμενο με kingrootapp 1.3v

Χαίρομαι που βρέθηκε και άλλος και δεν είμαι εγώ ο τρελός της παρέας :-P

Το πήρες από Vickmall;

Αν ναι,κραξτους και εδώ στο φόρουμ στο δικό τους θέμα και στείλε και email.

Για να δούνε ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Τα ίδια έκανα και εγώ.

Amazon Fire stick 4k max

Από coolicool το πήρα

Είναι πράγματι ενοχλητικό.

Άμα γίνει και στον opera mini θα τους "κράξω" :lol::p

Έβαλα κι εγώ opera (όχι μινι) αλλά το :kill:coo123 επιμένει. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να φύγει, και θα βρεθεί :)

*Και το μίνι που έβαλα τα ίδια.

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα.

Άρα αυξανονται οι παθόντες.

Δυστυχώς, το βλέπω μόνο με άλλη Rom να λύνεται το πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Μου εμφανίστηκε και στο opera mini.

Θα ζητήσω support από το μαγαζί να δω τι θα πουν.

Εσένα Junglist τι σου λένε από vickmall?

Μου εμφανίστηκε και στο opera mini.

Θα ζητήσω support από το μαγαζί να δω τι θα πουν.

Εσένα Junglist τι σου λένε από vickmall?

Να κάνω factory reset και αν δεν αλλάξει κάτι, να βάλω άλλη Rom.

Έχει περάσει κανείς από εδώ custom Rom να μας προτείνει κάποια σε όσους έχουμε το πρόβλημα με τις διαφημίσεις;

Λοιπόν, τελικά έκανα μόνος μου τις δοκιμές με κάποια κινέζικη Ρομ που βρήκα και πλέον τέρμα οι διαφημίσεις.

Ο τρόπος να μπει η Rom είναι πανεύκολη. Το πρόβλημα είναι ότι έχει πολλά χρωματιστά εικονίδια, που βέβαια τα αλλάζεις με άλλο launcher και ήθελε πολύ παιδεμα για να μπει Play store, αφού παρόλο που το κράτησε από την προηγούμενη Ρομ, δεν έπαιρνε το account γιατί έκλεινε. Το πρόβλημα ήταν ότι λείπανε βασικά Google αρχεία από το σύστημα και έπρεπε να μπούνε χερατα. Μετά όλα οκ.

Με λίγα λόγια, αν δεν ασχολείστε καιρό με πείραγμα του Android, μην το επιχειρήσετε.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Amazon Fire stick 4k max

Η μπαταρία από φορτισμένη τέρμα, το πρώτο 10 με 15% δηλαδή από το 100% στο 85% πάει σχετικά εύκολα. Το κάνει και σε άλλους; Με απλή αναμονή χωρίς wifi, 3g, gps... κλειστή οθόνη, το βγάζω από το φορτιστή και μετά από λίγο λέει 95% για πλάκα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία από φορτισμένη τέρμα, το πρώτο 10 με 15% δηλαδή από το 100% στο 85% πάει σχετικά εύκολα. Το κάνει και σε άλλους; Με απλή αναμονή χωρίς wifi, 3g, gps... κλειστή οθόνη, το βγάζω από το φορτιστή και μετά από λίγο λέει 95% για πλάκα.

Σε όλα τα κινητά παίζει η μπαταρία, αλλά στα κινέζικα γενικά πολύ παραπάνω.

Amazon Fire stick 4k max

• Administrators

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να κάνεις ένα battery calibration.

Modpic.gif

Tην Παρασκευη παρελαβα και την θηκουλα σιλικονης πιστευοντας οτι ετσι δεν θα λειτουργει το back touch αλλα προς απογοητευση μου δουλευει και πανω απο την σιλικονη!!:oops:

Tην Παρασκευη παρελαβα και την θηκουλα σιλικονης πιστευοντας οτι ετσι δεν θα λειτουργει το back touch αλλα προς απογοητευση μου δουλευει και πανω απο την σιλικονη!!:oops:

Έχεις δοκιμάσει αυτό που γράφει ο junglist στο post #185;

Χρειάζεται να είσαι root βέβαια..

Έχεις δοκιμάσει αυτό που γράφει ο junglist στο post #185;

Χρειάζεται να είσαι root βέβαια..

Δεν το κατεχω το αθλημα φιλε!

Δεν το κατεχω το αθλημα φιλε!

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο (αρκεί να είσαι root - και καθώς έχω λίγο καιρό που δεν παρακολουθώ τακτικά το θέμα, δε θυμάμαι πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το root για το Κ100...)

Καλά θα είναι πάντως να μας πει κάποιος που να έχει δοκιμάσει αν τελικά δουλεύει αυτό με το build.prop (δεν έχω ο ίδιος το τηλέφωνο -θα το είχα δοκιμάσει από την πρώτη μέρα αν το είχα!- και παρακολουθώ το νήμα από απλό ενδιαφέρον...), γιατί ενδέχεται να μην παίζει και να το συζητάμε τζάμπα! :)

Καλησπέρα, μήπως έχει βάλει κάποιος την Ρομ Baidu cloud v6?γνωρίζετε που θα την βρω και με ποιον τρόπο θα την εγκαταστήσω διότι βλέπω σεReviews το κινητό πάει σφαίρα με αυτή,σας ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα, μήπως έχει βάλει κάποιος την Ρομ Baidu cloud v6?γνωρίζετε που θα την βρω και με ποιον τρόπο θα την εγκαταστήσω διότι βλέπω σεReviews το κινητό πάει σφαίρα με αυτή,σας ευχαριστώ πολύ

αυτήν έχω βάλει, μια χαρά σφαίρα πάει.

Δεν έχει θέμα το κινητό αυτό πιστεύω με ό,τι Ρομ και να βάλεις, αρκεί να το ροοτάρεις και να βγάλεις τις κινεζιές.

Εδώ οι οδηγίες:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58286770&postcount=109

Αλλά υπόψην: Δεν έχεις Gapps, και είναι φουλ στις κινέζικες εφαρμογές.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε σε ευχάριστω καταρχήν για το ενδιαφέρον σου, δηλαδή δεν θα έχει play store??

Διάβασε το post μου 262 να καταλάβεις.

Amazon Fire stick 4k max

Το πήρα και εγώ το κινητό... (δεν έχω εμπειρία από android παρά μόνο σε ios...)

είχα πραγματικά ενθουσιαστεί με τα video.., όταν το δούλεψα λίγο ξενέρωσα πολύ με τα κινέζικα link που έσκαγαν σαν διαφημίσεις... αποφάσισα να το κάνω root (ήταν πολύ εύκολο) και έκανα unistall ότι δεν μου φαινόταν ύποπτο... έτσι και αλλιώς το uninstall που κατέβασα με προστάτευε στο να μην σβήσω apps systems...

έσβησα λοιπόν τα κινέζικα market places, τον browser έβαλα Firefox με adblock addon και από τότε όλα καλά! μέχρι στιγμής τίποτα ύποπτο δεν έχει συμβεί... και έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο... καθημερινά. Η μπαταριά με χαλαρή χρήση μου έχει κρατήσει μέχρι σήμερα στο 50% (με φόρτιση την Κυριακή το βράδυ)

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το 3g το έχω disabled... ίσως είναι και αυτός ένας λόγος που η μπαταρία δεν έχει πέσει Δευτερα πρωι ήταν φορτισμένο full... σήμερα 18/2/2015 ώρα 22:20 έχει ακόμα 30%...

το Antutu μου έβγαλε 34052 με full χρήση μπαταρίας και 33730 με την επιλογή της μπαταρίας σε χαμηλή θερμοκρασίας και energysaver.

Το backpad δεν βολεύει απορώ γιατί δεν γίνεται disable αφού υπάρχει και σαν option μέσα στα settings του… κατά τα άλλα το κινητό είναι πράγματι πολύ γρήγορο και φωτός και βίντεο βγάζει πολύ καλές. Αυτά μέχρι τώρα…αν μου τύχει κάτι άλλο θα το γράψω… σκέφτηκα προς στιγμή να αλλάξω rom αλλά θα το αφήσω να δω πόσο καλά θα δουλέψει έτσι όπως το έχω κάνει.

Επίσης το μόνο app που δεν μπορώ να κάνω uninstall είναι ένα 360clean ..το έκανα uninstall και από μόνο του έγινε επανεγκατάσταση μετά από ένα restart…λέει ότι είναι του συστήματος (χωρίς όμως τέτοια ένδειξη). Μου βγάζει τέτοιο μήνυμα όταν πάω να το κάνω uninstall.

Αυτά τα ολίγα…βάζω το 4s στον πάγο για λίγο(να δούμε πόσο θα αντέξω… :cool:)

Edited by dwarves