MAZ207 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 γνωριζει καποιος αν υπαρχει στην Καβαλα nokia; εχω και εγω ενα 535 και εχει θεμα με την οθονη. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Έχει κάποιος εμπειρία από Nokia care σε περιοχή Ιωαννίνων ή Κοζάνης να μου πει που να προτιμήσω;; υπάρχει το κλασικό πρόβλημα και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα γενικά... η οθόνη του τρελαίνεται μόνο όταν συνδέεται με συγκεκριμένους φορτιστές αλλά στο nokia care Κοζάνης δε φάνηκε να νοιάζονται ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα γενικά... η οθόνη του τρελαίνεται μόνο όταν συνδέεται με συγκεκριμένους φορτιστές αλλά στο nokia care Κοζάνης δε φάνηκε να νοιάζονται ιδιαίτερα. Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γι'αυτό μάλλον και δεν νοιάστηκαν. Το 535 έχει σοβαρά θέματα με τους φορτιστές όπως και με τα καλώδια USB (όταν το φόρτιζα στον υπολογιστή, η οθόνη ήταν άχρηστη) και γι'αυτό υπάρχει επίσημη οδηγία στο site της MSFT να χρησιμοποιείται μόνο ο "μονοκόμματος" γνήσιος φορτιστής κι όχι κάποιος από τους καινούργιους που έχουν ξεχωριστά το καλώδιο για σύνδεση στο PC. Μόνο το πρόβλημα με το multitouch αναγνωρίζεται και αντικαθίσταται η οθόνη, αλλά και εκεί, υπάρχει περίπτωση να ισχύει το παραπάνω για τα καλώδια USB. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Περαστικος από Γιάννενα έπεσα σε Nokia care. Πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά λένε με καθυστέρηση 10 ημερών. Πολύ παραπάνω βάζω εγώ. Πίστευα πώς γίνεται επιτόπου η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Περαστικος από Γιάννενα έπεσα σε Nokia care. Πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά λένε με καθυστέρηση 10 ημερών. Πολύ παραπάνω βάζω εγώ. Πίστευα πώς γίνεται επιτόπου η αλλαγή. Συνήθως τα "περιφερειακά" κομμάτια των Nokia/MSFT όπως οθόνη/touch etc, φτιάχνονται κατευθείαν σε Nokia Care και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει σοβαρό hardware πρόβλημα (πχ το καμένο ηχείο των 930) πάνε Arvato ή και εξωτερικό. Μήπως δεν είχαν ανταλλακτικό; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γι'αυτό μάλλον και δεν νοιάστηκαν. Το 535 έχει σοβαρά θέματα με τους φορτιστές όπως και με τα καλώδια USB (όταν το φόρτιζα στον υπολογιστή, η οθόνη ήταν άχρηστη) και γι'αυτό υπάρχει επίσημη οδηγία στο site της MSFT να χρησιμοποιείται μόνο ο "μονοκόμματος" γνήσιος φορτιστής κι όχι κάποιος από τους καινούργιους που έχουν ξεχωριστά το καλώδιο για σύνδεση στο PC. Μόνο το πρόβλημα με το multitouch αναγνωρίζεται και αντικαθίσταται η οθόνη, αλλά και εκεί, υπάρχει περίπτωση να ισχύει το παραπάνω για τα καλώδια USB. Έστω, θα μπορούσαν να μου πουν αυτό που είπες εσύ, ή ότι γενικά υπάρχει πρόβλημα με κάποιες οθόνες. Πληροφοριακά πάντως το δικό μου έχει πρόβλημα με τον δικό του μονοκόμματο και όχι με τα καλώδια usb... αντάλλαξα τον ορίτζιναλ με ένα samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν μου είπε τίποτα. Γνώριζαν το θέμα υπάρχει οδηγία από την εταιρεία για αντικατάσταση και ότι πρέπει να πάει στα κεντρικά. μονόδρομος είναι η Θεσσαλονίκη αν θέλω άμεση αντικατάσταση. Θα αρχίσω τα τηλέφωνα οπότε, να δω ποιο κατάστημα το κάνει αυθημερόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Η συζήτηση που αφορούσε την Technical Preview των Windows 10 Mobile μεταφέρθηκε στο κατάλληλο τόπικ: Windows 10 technical preview (Insider Program) Παρακαλώ να συνεχιστεί εκεί.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Για αναβάθμιση στα Windows 10 έχουμε νεώτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Για αναβάθμιση στα Windows 10 έχουμε νεώτερα; Από το νέο έτος. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Υπάρχει κάποιος πού άλλαξε οθόνη κάπου Θεσσαλονίκη και το έκαναν αυθημερόν; Αν ναι και έχει την καλοσύνη να μου στείλει σε μήνυμα το κατάστημα θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Υπάρχει κάποιος πού άλλαξε οθόνη κάπου Θεσσαλονίκη και το έκαναν αυθημερόν; Αν ναι και έχει την καλοσύνη να μου στείλει σε μήνυμα το κατάστημα θα ήμουν ευγνώμων. Αυθημερόν σε κανένα από τα 2 ούτε στο κατάστημα Βενιζέλου ούτε στο Όλγας... Δυστυχώς μια εβδομάδα περίμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γεια σε ολους,ο γιος μου εχει το Lumia 535 δυο μηνες,ολα καλα,το μονο αρνητικο ειναι οτι γρατσουνιστηκε το τζαμακι της καμερας,μιας και προεξεχει καπως.Εχει καποιος αναλογο προβλημα με το δικο του τηλεφωνο?Ξερει κανεις αν το καλυπτει η εγγυηση?Ευχαριστω καλες γιορτες. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Δύσκολα να στο καλύψει η εγγύηση εφόσον έγινε με δικό σου φταίξιμο... Δεν χάνεις πάντως και τίποτα να ρωτήσεις σε κάποιο Nokia Care... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αυθημερόν σε κανένα από τα 2 ούτε στο κατάστημα Βενιζέλου ούτε στο Όλγας... Δυστυχώς μια εβδομάδα περίμενα Επειδή την Πέμπτη θα βρίσκομαι αυθημερόν Θεσσαλονίκη πήρα τηλ στο κατάστημα Ευόσμου και μου είπε ότι γίνεται αυθημερόν. Ελπίζω να ισχύει. Θα ενημερώσω όταν περάσω από εκεί. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Δύσκολα να στο καλύψει η εγγύηση εφόσον έγινε με δικό σου φταίξιμο... Δεν χάνεις πάντως και τίποτα να ρωτήσεις σε κάποιο Nokia Care... Οκ,θα το ρωτησω,ευχαριστω πολυ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μόλις επικοινώνησα με care στις Σερρες για το γνωστό θέμα αφής. Με είπε ότι δεν γίνετε αντικατάστασηαλλα διορθωση με calibration (κάτι τέτοιο). Γιατί διαβασα ότι η Microsoft έδωσε οδηγία για αντικατάσταση προβληματικών οθονών αφής. Τελικά τι ισχύει; Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μόλις επικοινώνησα με care στις Σερρες για το γνωστό θέμα αφής. Με είπε ότι δεν γίνετε αντικατάστασηαλλα διορθωση με calibration (κάτι τέτοιο). Γιατί διαβασα ότι η Microsoft έδωσε οδηγία για αντικατάσταση προβληματικών οθονών αφής. Τελικά τι ισχύει; Αντικατάσταση της αφής γίνεται, κοινώς του Digitizer. Δεν είναι θέμα calibration αλλά προβληματικής παρτίδας Digitizer. Σε μένα έγινε αλλαγή της επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 αν πηγες σε αυτο που ειναι μεραρχιας , κατεβαινοντας δεξια... καλα να παθεις :lol: 3-4 φορες ετυχε να παω για διαφορα θεματα. ο τυπος ειναι αντιεπαγγελματιας απλα. ή εστω ητανε, πανε 3-4 χρονια απ την τελευταια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αρέσει στη γυναίκα μου. Τι λέτε; Να το πάρω ή να πάω για το 550; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Αρέσει στη γυναίκα μου. Τι λέτε; Να το πάρω ή να πάω για το 550; Τα μόνα στα οποία υπερτερεί το 535 είναι η μεγαλύτερη οθόνη (5 έναντι 4,7) και 5άρα μπροστινή κάμερα. Σε όλα τ'άλλα (οθόνη, μπαταρία, επεξεργαστής), το 550 είναι καλύτερο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Τα αρχεία από Bluetooth που τα αποθηκεύει γιατί δεν βρισκω με τίποτα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) αν πηγες σε αυτο που ειναι μεραρχιας , κατεβαινοντας δεξια... καλα να παθεις :lol: 3-4 φορες ετυχε να παω για διαφορα θεματα. ο τυπος ειναι αντιεπαγγελματιας απλα. ή εστω ητανε, πανε 3-4 χρονια απ την τελευταια φορα ναι σε αυτο. ουτε καν πηγα,στο τηλεφωνο μιλησα με σκοπο να μαθω αν υπαρχει ανταλακτικο ωστε να γινει σε μια μερα το κινητο. και τελικα ουτε καν για αντικατασταση το τζαμακι αφης. οντως αντιεπαγγελματιας. κατι τετοιοι τυποι διωχνουν πελατες.... Edited December 23, 2015 by MAZ207 Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Τα αρχεία από Bluetooth που τα αποθηκεύει γιατί δεν βρισκω με τίποτα... Στο φάκελο Downloads. Τώρα, το αν θα πηγαίνουν στον αντίστοιχο φάκελο της εσωτερικής μνήμης ή της sd, το επιλέγεις στο Storage Sense. Τελευταία επιλογή είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts