Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωριζει καποιος αν υπαρχει στην Καβαλα nokia; εχω και εγω ενα 535 και εχει θεμα με την οθονη.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κάποιος εμπειρία από Nokia care σε περιοχή Ιωαννίνων ή Κοζάνης να μου πει που να προτιμήσω;; υπάρχει το κλασικό πρόβλημα και σε μένα.

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα γενικά... η οθόνη του τρελαίνεται μόνο όταν συνδέεται με συγκεκριμένους φορτιστές αλλά στο nokia care Κοζάνης δε φάνηκε να νοιάζονται ιδιαίτερα.

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα γενικά... η οθόνη του τρελαίνεται μόνο όταν συνδέεται με συγκεκριμένους φορτιστές αλλά στο nokia care Κοζάνης δε φάνηκε να νοιάζονται ιδιαίτερα.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γι'αυτό μάλλον και δεν νοιάστηκαν. Το 535 έχει σοβαρά θέματα με τους φορτιστές όπως και με τα καλώδια USB (όταν το φόρτιζα στον υπολογιστή, η οθόνη ήταν άχρηστη) και γι'αυτό υπάρχει επίσημη οδηγία στο site της MSFT να χρησιμοποιείται μόνο ο "μονοκόμματος" γνήσιος φορτιστής κι όχι κάποιος από τους καινούργιους που έχουν ξεχωριστά το καλώδιο για σύνδεση στο PC.

Μόνο το πρόβλημα με το multitouch αναγνωρίζεται και αντικαθίσταται η οθόνη, αλλά και εκεί, υπάρχει περίπτωση να ισχύει το παραπάνω για τα καλώδια USB.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Περαστικος από Γιάννενα έπεσα σε Nokia care. Πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά λένε με καθυστέρηση 10 ημερών. Πολύ παραπάνω βάζω εγώ.

Πίστευα πώς γίνεται επιτόπου η αλλαγή.

Περαστικος από Γιάννενα έπεσα σε Nokia care. Πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά λένε με καθυστέρηση 10 ημερών. Πολύ παραπάνω βάζω εγώ.

Πίστευα πώς γίνεται επιτόπου η αλλαγή.

Συνήθως τα "περιφερειακά" κομμάτια των Nokia/MSFT όπως οθόνη/touch etc, φτιάχνονται κατευθείαν σε Nokia Care και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει σοβαρό hardware πρόβλημα (πχ το καμένο ηχείο των 930) πάνε Arvato ή και εξωτερικό.

Μήπως δεν είχαν ανταλλακτικό;

Δεν μπορεί να γίνει κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γι'αυτό μάλλον και δεν νοιάστηκαν. Το 535 έχει σοβαρά θέματα με τους φορτιστές όπως και με τα καλώδια USB (όταν το φόρτιζα στον υπολογιστή, η οθόνη ήταν άχρηστη) και γι'αυτό υπάρχει επίσημη οδηγία στο site της MSFT να χρησιμοποιείται μόνο ο "μονοκόμματος" γνήσιος φορτιστής κι όχι κάποιος από τους καινούργιους που έχουν ξεχωριστά το καλώδιο για σύνδεση στο PC.

Μόνο το πρόβλημα με το multitouch αναγνωρίζεται και αντικαθίσταται η οθόνη, αλλά και εκεί, υπάρχει περίπτωση να ισχύει το παραπάνω για τα καλώδια USB.

Έστω, θα μπορούσαν να μου πουν αυτό που είπες εσύ, ή ότι γενικά υπάρχει πρόβλημα με κάποιες οθόνες. Πληροφοριακά πάντως το δικό μου έχει πρόβλημα με τον δικό του μονοκόμματο και όχι με τα καλώδια usb... αντάλλαξα τον ορίτζιναλ με ένα samsung!

Δεν μου είπε τίποτα. Γνώριζαν το θέμα υπάρχει οδηγία από την εταιρεία για αντικατάσταση και ότι πρέπει να πάει στα κεντρικά. μονόδρομος είναι η Θεσσαλονίκη αν θέλω άμεση αντικατάσταση. Θα αρχίσω τα τηλέφωνα οπότε, να δω ποιο κατάστημα το κάνει αυθημερόν.

Η συζήτηση που αφορούσε την Technical Preview των Windows 10 Mobile μεταφέρθηκε στο κατάλληλο τόπικ:

Windows 10 technical preview (Insider Program)

Παρακαλώ να συνεχιστεί εκεί....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Για αναβάθμιση στα Windows 10 έχουμε νεώτερα;

Από το νέο έτος.

Υπάρχει κάποιος πού άλλαξε οθόνη κάπου Θεσσαλονίκη και το έκαναν αυθημερόν;

Αν ναι και έχει την καλοσύνη να μου στείλει σε μήνυμα το κατάστημα θα ήμουν ευγνώμων.

Υπάρχει κάποιος πού άλλαξε οθόνη κάπου Θεσσαλονίκη και το έκαναν αυθημερόν;

Αν ναι και έχει την καλοσύνη να μου στείλει σε μήνυμα το κατάστημα θα ήμουν ευγνώμων.

Αυθημερόν σε κανένα από τα 2 ούτε στο κατάστημα Βενιζέλου ούτε στο Όλγας... Δυστυχώς μια εβδομάδα περίμενα

Γεια σε ολους,ο γιος μου εχει το Lumia 535 δυο μηνες,ολα καλα,το μονο αρνητικο ειναι οτι γρατσουνιστηκε το τζαμακι της καμερας,μιας και προεξεχει καπως.Εχει καποιος αναλογο προβλημα με το δικο του τηλεφωνο?Ξερει κανεις αν το καλυπτει η εγγυηση?Ευχαριστω καλες γιορτες.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Δύσκολα να στο καλύψει η εγγύηση εφόσον έγινε με δικό σου φταίξιμο... Δεν χάνεις πάντως και τίποτα να ρωτήσεις σε κάποιο Nokia Care...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυθημερόν σε κανένα από τα 2 ούτε στο κατάστημα Βενιζέλου ούτε στο Όλγας... Δυστυχώς μια εβδομάδα περίμενα

Επειδή την Πέμπτη θα βρίσκομαι αυθημερόν Θεσσαλονίκη πήρα τηλ στο κατάστημα Ευόσμου και μου είπε ότι γίνεται αυθημερόν. Ελπίζω να ισχύει. Θα ενημερώσω όταν περάσω από εκεί. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

Δύσκολα να στο καλύψει η εγγύηση εφόσον έγινε με δικό σου φταίξιμο... Δεν χάνεις πάντως και τίποτα να ρωτήσεις σε κάποιο Nokia Care...

Οκ,θα το ρωτησω,ευχαριστω πολυ.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Μόλις επικοινώνησα με care στις Σερρες για το γνωστό θέμα αφής. Με είπε ότι δεν γίνετε αντικατάστασηαλλα διορθωση με calibration (κάτι τέτοιο). Γιατί διαβασα ότι η Microsoft έδωσε οδηγία για αντικατάσταση προβληματικών οθονών αφής. Τελικά τι ισχύει;
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Μόλις επικοινώνησα με care στις Σερρες για το γνωστό θέμα αφής. Με είπε ότι δεν γίνετε αντικατάστασηαλλα διορθωση με calibration (κάτι τέτοιο). Γιατί διαβασα ότι η Microsoft έδωσε οδηγία για αντικατάσταση προβληματικών οθονών αφής. Τελικά τι ισχύει;

Αντικατάσταση της αφής γίνεται, κοινώς του Digitizer. Δεν είναι θέμα calibration αλλά προβληματικής παρτίδας

Digitizer. Σε μένα έγινε αλλαγή της επίσης.

αν πηγες σε αυτο που ειναι μεραρχιας , κατεβαινοντας δεξια... καλα να παθεις :lol:

3-4 φορες ετυχε να παω για διαφορα θεματα. ο τυπος ειναι αντιεπαγγελματιας απλα.

ή εστω ητανε, πανε 3-4 χρονια απ την τελευταια φορα

Αρέσει στη γυναίκα μου. Τι λέτε; Να το πάρω ή να πάω για το 550;

Τα μόνα στα οποία υπερτερεί το 535 είναι η μεγαλύτερη οθόνη (5 έναντι 4,7) και 5άρα μπροστινή κάμερα. Σε όλα τ'άλλα (οθόνη, μπαταρία, επεξεργαστής), το 550 είναι καλύτερο.

αν πηγες σε αυτο που ειναι μεραρχιας , κατεβαινοντας δεξια... καλα να παθεις :lol:

3-4 φορες ετυχε να παω για διαφορα θεματα. ο τυπος ειναι αντιεπαγγελματιας απλα.

ή εστω ητανε, πανε 3-4 χρονια απ την τελευταια φορα

ναι σε αυτο. ουτε καν πηγα,στο τηλεφωνο μιλησα με σκοπο να μαθω αν υπαρχει ανταλακτικο ωστε να γινει σε μια μερα το κινητο. και τελικα ουτε καν για αντικατασταση το τζαμακι αφης. οντως αντιεπαγγελματιας. κατι τετοιοι τυποι διωχνουν πελατες....

Edited by MAZ207

Τα αρχεία από Bluetooth που τα αποθηκεύει γιατί δεν βρισκω με τίποτα...

Στο φάκελο Downloads. Τώρα, το αν θα πηγαίνουν στον αντίστοιχο φάκελο της εσωτερικής μνήμης ή της sd, το επιλέγεις στο Storage Sense. Τελευταία επιλογή είναι.

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 535