Ultron Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το πηγα σημερα στις 9 στην Nokia Care του Φαλήρου, 9:40 ήταν έτοιμο. Το κινητο ειναι μπόμπα πλέον, όπως ακριβώς το ήθελα. Το νέο firmware .114 απο ότι μου ειπε είναι για αυτους που έχουν τα νεα πάνελ, καθως με το παλιο εμενα προσωπικα δεν μου εβγαζε να κανω update ενώ μετα το service ήταν αναβαθμισμένο. Οι αισθητήρες οπως έχουν πει αλλοι και σε αυτο το φορουμ και σε ξενα είναι πιο εμφανείς και απο οτι παρατηρησα μετα πιο responsive. pic: Click me Τέλος καλό, όλα καλα. Θα πρότεινα σε όσους μπορούν να πανε για την αντικατάσταση αξίζει. Εχω στείλει γύρω στα 8 Ε-μαιλ για το ποια καταστήματα το κάνουν αυθημερόν τα γράφω παρακάτω για διευκόλυνση όλων: 1)Κατάστημα στο Π.Φαλήρο 2)Κατάστημα στο Αιγάλεω 3)Κατάστημα στην Κηφησιά 4)Κατάστημα στην Πάτρα Προσωπικά στο συγκεκριμένο κατάστημα που πήγα ουτε εγγύηση ζήτησε να δει ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Δεν βρισκω την επιλογη να σβησω φωτογραφια που εβαλα σε επαφη και να το αφησω χωρις φωτογραφια Να βαλω αλλη μπορω Ξέρω ότι σίγουρα γίνεται μέσω Windows 8.1 PC, στο οποίο έχεις συγχρονισμένο το ίδιο account. Και λογικά πρέπει να γίνεται στο accounts του live.com . Edited May 23, 2015 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Κάτοχος του Lumia 535 ds εδώ και μία εβδομάδα. Οι εντυπώσεις είναι άριστες. Πολύ καλό το interface του ΛΣ, άμεση απόκριση. Στο store βρήκα σχεδόν ότι χρειάζομαι. Γρήγορη η λήψη στίγματος ακόμη και μέσα στο σπίτι. Απλά δε συγκρίνετε με τις Android συσκευές σε αυτά τα χρήματα. Με φοβίζει το εξόγκωμα της κάμερας. Φοβάμαι πως σε λίγο καιρό θα κάνει γρατζουνιές το γυαλί. Μόνο που μου φάνετε κάπως μεγάλο μιας και είναι το πρώτο 5" κινητό μου. Τέλος , σε μερικές εφαρμογές όταν πληκτρολογώ κάποιους χαρακτήρες τους επιλέγει δύο φορές. Έχει συμβεί σε άλλους? Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Διαβάσεις τίποτα απο το θέμα αυτό? Σε όλο το θέμα, σε καθε σελιδα υπάρχει τουλαχιστον ενα ποστ σε αυτό που αναφέρεις. Τέλος πάντων, το κινητό έχει πρόβλημα με την αφη και την απόκριση της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 στο 95% της χρήσης που κάνω η αφή δεν έχει πρόβλημα. Το διαπιστωσα μόνο στην εφαρμογή της NBG και σε άλλη μία που την κατήργησα. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moriarty Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Χτες πήρα στα χέρια μου το L535 φίλου, όπου οι σένσορες, αριστερά της μπροστινής κάμερας, ήταν πιο ευδιάκριτοι απ ότι στο δικό μου. Από περιέργεια κατέβασα την εφαρμογή Hardware Test και τσέκαρα το multi-touch αμφότερων. Στο δικό μου ακόμη και τα 2 δάκτυλα δεν πατούσαν τέλεια, στα 3 έχανε σχεδόν πάντα το 1, ενώ στα 5 γινόταν της τρελής. Στου φίλου μου εντόπιζε ικανοποιητικά και 5 δάκτυλα που δοκιμάσαμε. Στην πρώτη ευκαιρία (σε ένα μήνα περίπου) θα πάω για αντικατάσταση. Το πρόβλημα είναι 100% hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παντός το σασί της συσκευής δεν νιώθει από πτώσεις μου έχει πέσει τόσες φορές πού δεν έχουν πέσει όλα τα προηγούμενα χρόνια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα, Μια ερώτηση για το 535, εάν κουμπώσουμε ακουστικά, όταν δέχεται κλήση ακούγεται το χτύπημα και από το μικρόφωνο ή μόνο από τα ακουστικά. Στο δικό μου 830 ακούγεται από και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) To 535 έχει NFS ??? γιατί κάπου είδα κάτι σχετικό αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχω στα αμερικανικά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited June 2, 2015 by niotheros Γραφή τύπου SMS Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) To 535 έχει NFS ??? γιατί κάπου είδα κάτι σχετικό αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχω στα αμερικανικά Δεν εχει nfc Edited June 2, 2015 by niotheros Διόρθωση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Χτες πήρα στα χέρια μου το L535 φίλου, όπου οι σένσορες, αριστερά της μπροστινής κάμερας, ήταν πιο ευδιάκριτοι απ ότι στο δικό μου. Από περιέργεια κατέβασα την εφαρμογή Hardware Test και τσέκαρα το multi-touch αμφότερων. Στο δικό μου ακόμη και τα 2 δάκτυλα δεν πατούσαν τέλεια, στα 3 έχανε σχεδόν πάντα το 1, ενώ στα 5 γινόταν της τρελής. Στου φίλου μου εντόπιζε ικανοποιητικά και 5 δάκτυλα που δοκιμάσαμε. Στην πρώτη ευκαιρία (σε ένα μήνα περίπου) θα πάω για αντικατάσταση. Το πρόβλημα είναι 100% hardware. Και εγω που το είδα στον "Γερμανό" είναι σχεδόν άλλο τηλέφωνο. Το δικο μου τελικα δεν μου το επισκεύασε ο "Γερμανός" γιατί λέει ότι είναι οκ. Μεγάλη "απάτη" τελικά, δεν ξανά αγοράζω κινητό από "Γερμανό".... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Και εγω που το είδα στον "Γερμανό" είναι σχεδόν άλλο τηλέφωνο. Το δικο μου τελικα δεν μου το επισκεύασε ο "Γερμανός" γιατί λέει ότι είναι οκ. Μεγάλη "απάτη" τελικά, δεν ξανά αγοράζω κινητό από "Γερμανό".... πηγαινε το κατευθειαν σε ενα καταστημα νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Υπάρχει ενημέρωση για τον ελληνικό χάρτη ( γύρω στα 25 MB ) , τσεκάρετε αν δουλεύει σωστά το GPS. Edited June 5, 2015 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos56 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς πως να βάλω εγώ τις ρυθμίσεις tcp-ip και όχι αυτόματα με τον dhcp server; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς πως να βάλω εγώ τις ρυθμίσεις tcp-ip και όχι αυτόματα με τον dhcp server; προς το παρών μόνο μεσώ του router με DHCP Binding. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια διαφορά στα κινητά των μεγάλων καταστημάτων που παίζουν στα 119 ευρώ από τα σκρουτζομάγαζα που έχουν 85-90; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια διαφορά στα κινητά των μεγάλων καταστημάτων που παίζουν στα 119 ευρώ από τα σκρουτζομάγαζα που έχουν 85-90; Ναι. Είναι η καταναλωτική συνείδηση του υποψήφιου αγοραστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 119€ είναι η λιανική τιμή που προτείνει η Microsoft. Αυτοί που το προσφέρουν στα 90€ είτε δουλεύουν με πολύ χαμηλό ποσοστό κέρδους, ή είναι καταστήματα με χαμηλότερο ΦΠΑ (σε νησιά) ή κάποιος άλλος λόγος. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxRider Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 καλησπερα κατοχος του κινητο..εχω μια απορεια... γινεται οι φωτογραφιες να βγενουν ολες μαζι χωρις να ειναι χωρισμενες σε μηνες (ιουνιος-ιουλιος κτλ κτλ) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouliadis Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα ! Ξέρουμε αν οι νέες παρτίδες κινητών έχουν πρόβλημα με την οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 καλησπερα κατοχος του κινητο..εχω μια απορεια... γινεται οι φωτογραφιες να βγενουν ολες μαζι χωρις να ειναι χωρισμενες σε μηνες (ιουνιος-ιουλιος κτλ κτλ) ??? Στην εφαρμογή για τις φωτογραφίες, εκεί που είναι όλες μαζί, δεν έχει πάνω αριστερά, στα χρώματα του θέματος που έχεις επιλέξει, το μήνα και το έτος (π.χ. Ιούνιος 2015); Αν το αγγίξεις, θα δεις που θα σου βγάλει μια λίστα με τους μήνες και τα έτη. Επίσης, κάνοντας πάνω κάτω στην έκθεση, θα δεις ότι είναι χωρισμένες σε ομάδες, ανά μήνα. Καλησπέρα ! Ξέρουμε αν οι νέες παρτίδες κινητών έχουν πρόβλημα με την οθόνη ? Πιο πίσω γράφουν ότι στις νέες οθόνες, οι αισθητήρες εγγύτητας και φωτεινότητας φαίνονται πιο εύκολα, απ' ότι στις πρώτες παρτίδες. Κοίταξε και λίγο πιο πίσω για πιο σίγουρα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 119€ είναι η λιανική τιμή που προτείνει η Microsoft. Αυτοί που το προσφέρουν στα 90€ είτε δουλεύουν με πολύ χαμηλό ποσοστό κέρδους, ή είναι καταστήματα με χαμηλότερο ΦΠΑ (σε νησιά) ή κάποιος άλλος λόγος. Μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας (και με καλές κριτικές)... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxRider Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Στην εφαρμογή για τις φωτογραφίες, εκεί που είναι όλες μαζί, δεν έχει πάνω αριστερά, στα χρώματα του θέματος που έχεις επιλέξει, το μήνα και το έτος (π.χ. Ιούνιος 2015); Αν το αγγίξεις, θα δεις που θα σου βγάλει μια λίστα με τους μήνες και τα έτη. Επίσης, κάνοντας πάνω κάτω στην έκθεση, θα δεις ότι είναι χωρισμένες σε ομάδες, ανά μήνα. φιλε μαλλον δε καταλαβες τι ρωτησα... οτι τα διχνει ετσι το γνωριζω..εγω ρωτησα αν γινεται ολες οι φωοτογραφιες να βγενουν συνεχομενες χωρις να ειναι χωρισμενες σε μηνες και χρονιαα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 φιλε μαλλον δε καταλαβες τι ρωτησα... οτι τα διχνει ετσι το γνωριζω..εγω ρωτησα αν γινεται ολες οι φωοτογραφιες να βγενουν συνεχομενες χωρις να ειναι χωρισμενες σε μηνες και χρονιαα ;) Α, όντως δεν κατάλαβα. :lol: Πάντως, δεν ξέρω αν γίνεται.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 φιλε μαλλον δε καταλαβες τι ρωτησα... οτι τα διχνει ετσι το γνωριζω..εγω ρωτησα αν γινεται ολες οι φωοτογραφιες να βγενουν συνεχομενες χωρις να ειναι χωρισμενες σε μηνες και χρονιαα ;) Μπες στις ρυθμισεις φωτογραφιων και βγαλε το τικ απο το "ομαδοποιηση των φωτογραφιων μου ανα ωρα και τοποθεσια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts