Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol:

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα δεν λειτουργεί η οθόνη του τηλεφώνου!!!

Το τηλέφωνο είναι ανοιχτό ακούω την κλήση που με καλούν αλλά η οθόνη είναι ..."νεκρή"!!!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ?

εννοώ οτι πως θα το δώσω πίσω στο κατάστημα χωρίς να μπορώ να σβήσω απο μέσα επαφές και άλλα δεδομένα???

Edited by Rookie1
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol:

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα δεν λειτουργεί η οθόνη του τηλεφώνου!!!

Το τηλέφωνο είναι ανοιχτό ακούω την κλήση που με καλούν αλλά η οθόνη είναι ..."νεκρή"!!!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ?

εννοώ οτι πως θα το δώσω πίσω στο κατάστημα χωρίς να μπορώ να σβήσω απο μέσα επαφές και άλλα δεδομένα???

Δοκίμασε αρχικά κάποιο soft reset μήπως ξεκολλήσει.

Για να την επιστρέψεις χωρίς να έχει δικά σου δεδομένα στην συσκευή θα της κάνεις hard reset.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκίμασε αρχικά κάποιο soft reset μήπως ξεκολλήσει.

Για να την επιστρέψεις χωρίς να έχει δικά σου δεδομένα στην συσκευή θα της κάνεις hard reset.

Πως θα το κανω χωρις οθονη το HARD reset?

Edited by Rookie1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως θα το κανω χωρις οθονη?

Soft reset πατάς power button και volume dawn μέχρι να δονηση καντο άφοβα,και δοκίμασε να το συνδέσεις μια στο PC

Soft reset πατάς power button και volume dawn μέχρι να δονηση καντο άφοβα,και δοκίμασε να το συνδέσεις μια στο PC

Το εκανα αλλά ΤΙΠΟΤΑ :confused:

η συσκευή δονείται κανονικά αλλά η οθόνη ΝΕΚΡΗ

edit1 Και να δείτε που φοβάμαι οτι θα μου πουν οτι θα την στείλουν στο service και κατά πάσα πιθανότητα θα μου απαντήσουν μετά απο κάνα μήνα αντί να μου την αλλάξουν άμεσα... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες χιχιχι

Edited by Rookie1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από που το πήρες...εμενα το ίδιο ακριβώς...στον υπολογιστή το αναγνωρίζει αλλά τίποτα..ακομα και με το Lumia recovery πέρασε από την αρχή το λογισμικό αλλά δεν άλλαξε κάτι....hardware λοιπόν...απο αναζήτηση το ίδιο θέμα είχαν πολλά 920

Τώρα είδα ότι το πήρες από nok shop άρα κάτι παίζει με την παρτιδα

KTLK

Από που το πήρες...εμενα το ίδιο ακριβώς...στον υπολογιστή το αναγνωρίζει αλλά τίποτα..ακομα και με το Lumia recovery πέρασε από την αρχή το λογισμικό αλλά δεν άλλαξε κάτι....hardware λοιπόν...απο αναζήτηση το ίδιο θέμα είχαν πολλά 920

Τώρα είδα ότι το πήρες από nok shop άρα κάτι παίζει με την παρτιδα

Κι εσύ απο εκεί το πήρες?

Εμένα ο ευγενέστατος κύριος του nok-shop αφου το τσεκάρισε οτι όντως δεν ανάβει η οθόνη του μου το αντικατέστησε ΑΜΕΣΑ με ένα καινούργιο!!! Ειλικρινα με εντυπωσίασε η καλή του πρόθεση. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα για δευτερη φορά... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπόψη οτι μπορείτε όσοι θέλετε απευθείας απο ms store να κάνετε παραγγελία.

http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Microsoft-Lumia-535/productID.310770300?icid=home_spotlight_1_Lumia535_02012015

Με δωρεάν μεταφορικα και ups standard shipping που σημαίνει 5-7 εργάσιμες για να παράλαβετε χωρις άγχος των ΕΛΤΑ και I-parcel απο Amazon.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κι εσύ απο εκεί το πήρες?

Εμένα ο ευγενέστατος κύριος του nok-shop αφου το τσεκάρισε οτι όντως δεν ανάβει η οθόνη του μου το αντικατέστησε ΑΜΕΣΑ με ένα καινούργιο!!! Ειλικρινα με εντυπωσίασε η καλή του πρόθεση. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα για δευτερη φορά... :)

Ναι είναι πολύ εντάξει ο τύπος πέρασα και εγω σήμερα από εκεί για φορτιστή αυτοκινήτου. Ευγενέστατος. Έριξε μια ματιά και στην συσκευή μου.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Ναι είναι άψογος..απο παλιότερη εμπειρία μου..μιλησαμε στο τηλ και θα πάω δεύτερα για αλλαγή

Πήρε κανείς την θήκη της Microsoft

..?

Άσχετο από το Microsoft store στέλνει Ελλάδα ?

KTLK

που ειναι και δε το βρισκω;;;;

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-microsoft-lumia-535-dual-sim-8gb-mayro/prod7201157pp/

Μεσω google το βρισκεις μονο για την ωρα, δεν ξερω γιατι, απο το site δεν μπορεις.

..?

Εχω μπλε καπακι κ απο οτι ειδα στο nok shop δεν εχει μπλε θηκη. Πως ειναι αυτη η θηκη ξερει κανεις; Εννοω βγαζεις το καπακι απο πισω κ εχει πανω στην θηκη αλλο;

Ναι είναι άψογος..απο παλιότερη εμπειρία μου..μιλησαμε στο τηλ και θα πάω δεύτερα για αλλαγή

..?

Άσχετο από το Microsoft store στέλνει Ελλάδα ?

Βεβαιως στέλνει και το γερμανικό και το γαλλικό και το ιρλανδικό.(έχω αγοράσει προϊόντα προσωπικά και από φιλικό περιβάλλον όπου εξίσου έχουν κάνει αγορές)

Μόνο αγγλικό και ιταλικό δεν έχω δοκιμάσει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-microsoft-lumia-535-dual-sim-8gb-mayro/prod7201157pp/

Μεσω google το βρισκεις μονο για την ωρα, δεν ξερω γιατι, απο το site δεν μπορεις.

Στπ Public δεν υπάρχει είναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ!!! Να δείτε που θα γίνει της κακομοίρας με τετοια τιμή....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μια τίμια και value for money αγορά.Όχι σαν κάποιες άλλες εταιρίες που ξεκίνησαν με αλαματώδη ανάπτυξη και στην πορεία τιμολόγησαν τις συσκευές τους σαν τα Apple αλλά τώρα αντιμετωπίζουν απώλειες εσόδων της τάξης του 35%.... Συν το γεγονός οτι η Microsoft δίνει τις αναβαθμίσεις σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως εν εντιθέσει με άλλα λειτουργικά.

Sorry βγηκα off topic οπότε οι moderators ας αποφασίσουν αν πρέπει να το διαγράψουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μια τίμια και value for money αγορά.Όχι σαν κάποιες άλλες εταιρίες που ξεκίνησαν με αλαματώδη ανάπτυξη και στην πορεία τιμολόγησαν τις συσκευές τους σαν τα Apple αλλά τώρα αντιμετωπίζουν απώλειες εσόδων της τάξης του 35%.... Συν το γεγονός οτι η Microsoft δίνει τις αναβαθμίσεις σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως εν εντιθέσει με άλλα λειτουργικά.

Sorry βγηκα off topic οπότε οι moderators ας αποφασίσουν αν πρέπει να το διαγράψουν

τις ποιες; :p

Microsoft,Windows Phone και αναβαθμισεις;

που το ειδες αυτο;

το 920 εκλεισε 2 χρονια και εχει παρει ενα ψιλοmajor update.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

που το ειδες αυτο;

Θα πάρει και αυτό Windows 10 for phones.

Θα πάρει και αυτό Windows 10 for phones.

Ναι γιατι δεν τους επερνε και πηγανε την υποστηριξη στους 32 μηνες.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Υπόψη οτι μπορείτε όσοι θέλετε απευθείας απο ms store να κάνετε παραγγελία.

http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Microsoft-Lumia-535/productID.310770300?icid=home_spotlight_1_Lumia535_02012015

Με δωρεάν μεταφορικα και ups standard shipping που σημαίνει 5-7 εργάσιμες για να παράλαβετε χωρις άγχος των ΕΛΤΑ και I-parcel απο Amazon.

Το εφερε και το Public στα 119.

Εξαντλημενο φαινεται στα πάμπλικ

Στπ Public δεν υπάρχει είναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ!!! Να δείτε που θα γίνει της κακομοίρας με τετοια τιμή....

Ψάχνοντας κι εγώ για το κινητό για τη σύζυγο, το βρήκα σε αυτό το μαγαζί, προς 118,62€ σε χρώμα Πορτοκαλί, συν 6€ μεταφορικά, σύνολο σχεδόν 125€ με παράδοση Courier..........και το παρήγγειλα.....

Έχει και σε άλλα χρώματα το συγκεκριμένο, για όποιον θέλει.....ελπίζω να είναι αξιόπιστο μαγαζί μόνο....:worry:

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

που το ειδες αυτο;

Αρα, εφόσον δεν έχεις πάρει εσύ update δεν έχει καλή υποστήριξη η ms.

Εγώ ξέρω πάντως ότι ακόμα και τα ταπεινά 520 έχουν πάρει κανονικότατα. Anyway, υπομονή.

Οπου να ναι βγαίνει η νέα αναβάθμιση.

Κατ αρχήν το πρόβλημα που προέκυψε με την ευαισθησία στην οθόνη αφής του 535, το επιδιόρθωσε με σχετική αναβάθμιση λογισμικου μέσα σε λιγότερο απο ένα μήνα.

Κατά δεύτερον αν δεν υπήρχαν προβλήματα στο μοντέλο που έχεις για ποιό λόγο να σου δώσει αναβάθμιση?

Την αναβάθμιση απο 8 σε 8.1 δεν στην έδωσε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Microsoft Lumia 535