kokolokor5a Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 λαθος-ακυρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να φανούν συνεπείς παιδιά. Ελπίζω να εννοούν το 3-5 μέρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εγω τους δινω . Δεν με καιει κιολας ποτε θα ερθει για δευτερο το πηρα . Ηξερα οτι εμπλεκα με κινεζικο pre-order . Ας δουμε που θα καταληξει αυτο . Καινουρξιο μαγαζι και επεσε στα βαθια στο λακο με τα ..... Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπερα Εχω παραγγειλει κι εγω το κινητο μεσω gearbest ( δυστυχως ). Αλλα επειδη δεν βρισκομαι Ελλαδα , εβαλα εναν φιλο μου να το παραγγειλει ( μεσω paypal ) και να το παραλαβει αυτος. Με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο ο φιλος μου εδω που βρισκομαι , και μου λεει οτι τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!! Τον χρεωσανε μια φορα στις 20 του μηνα που εγινε η παραγγελια και αλλες 2 φορες στις 25 του μηνα , απο τις οποιες ομως αφαιρεθηκε η μια . Δηλαδη τον εχουνε χρεωσει 2 φορες !!! Αυτο φαινεται και στην καρτα του ( Εθνικη τραπεζα ). Μου το εδειξε απο την καμερα. Επειδη ανησυχει ( δικαιολογημενα ) με ρωτησε τι πρεπει να κανει. Εγω του ειπα σε πρωτη φαση να παει αυριο το πρωι στην Εθνικη τραπεζα να δει γιατι αυτες οι χρεωσεις και να στειλει κι ενα μειλ στο paypal να δει τι θα του πουνε. Επειδη κι εγω αισθανομαι πολυ ασχημα για αυτο που συμβαινει ( μακαρι να μην το παραγγελνα ) θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει απο εδω τι ακριβως πρεπει να του πω να κανει και αν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ευχαριστω , σας παρακαλω απαντηστε μου εφοσον γνωριζετε. Εν προκειμένω δε φταίει η τράπεζα. Εφόσον πήρε εντολή από το paypal να πληρώσει αυτό το ποσό, το πλήρωσε και εννοείται πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ξέρει αν πρόκειται για υπαρκτή ή μη συναλλαγή. Στο paypal θα απευθυνθεί ο φίλος σου και θα τους ρωτήσει γιατί χρεώθηκε η κάρτα του 2 φορές. Αν δεν βγάλει άκρη από εκεί τότε να πάρει την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας (181818) και να τους πει ότι αμφισβητεί τη δεύτερη συναλλαγή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 H apandisi apo paypal : I have reviewed your account and it shows on Nov 20, 2014 you authorised a payment of $96.59 USD to this seller. When you authorise a payment your bank places a temporary hold against these funds on your account, as happened in this case, but no money is taken from your account immediately. The merchant then successfully captured these funds on Nov 25, 2014, and this is the actual charge when the money was taken. So please, you have no need to worry, only one amount of $96.59 USD was taken from your card and your bank will release this temporary hold shortly. It is my pleasure to assist you today and I hope this clarifies your issue for you. Please let us know if you require any further assistance. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά φαίνεται να είναι πολύ αξιόλογο κινητό αλλά εγώ παρείγγειλα ήδη τα s308 & s168 ! :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπέρα σας έχουν αποδεσμεύσει τα χρήματα στην κάρτα εμένα ακόμα και έχω αρχίσει να τα παίρνω με τι μ@@κιες που κάνει το paypal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ρε παλικάρια μη γεμίζεται το νήμα με παράπονα για το gearbest, τις τράπεζες και το paypal θα έρθουν τα κινητά και θα χαθεί η μπάλα... πιο εύκολο είναι να βρεις βελόνα στα άχυρα παρά πληροφορίες εδώ μέσα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 H apandisi apo paypal : I have reviewed your account and it shows on Nov 20, 2014 you authorised a payment of $96.59 USD to this seller. When you authorise a payment your bank places a temporary hold against these funds on your account, as happened in this case, but no money is taken from your account immediately. The merchant then successfully captured these funds on Nov 25, 2014, and this is the actual charge when the money was taken. So please, you have no need to worry, only one amount of $96.59 USD was taken from your card and your bank will release this temporary hold shortly. It is my pleasure to assist you today and I hope this clarifies your issue for you. Please let us know if you require any further assistance. Εννοείται πως η πατάτα έγινε είτε από τον έμπορα, είτε από το paypal οι οποίοι δεν έδωσαν εντολή στην τράπεζα να τους πληρώσει το δεσμευμένο ποσό αλλά έκαναν νέα χρέωση. Η δέσμευση δεν είναι λογιστική εγγραφή και δεν αποτυπώνεται σε λογαριασμό. Οι άτοκες δόσεις λ.χ. που βάζεις στην κάρτα είναι δέσμευση ποσού αλλά δεν αποτυπώνεται ποτέ στο λογαριασμό της κάρτας παρά μόνο αν ωριμάσει η κάθε δόση. Εσύ είπες ότι στην κίνηση του λογ/σμού έγιναν 2 χρεώσεις (3 όμως η μία αντιλογίστηκε) άρα έγιναν 2 χρεώσεις. Το paypal σου λέει λαλακίες, μάλλον για να καλύψει την πατάτα που έκανε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ρε παλικάρια μη γεμίζεται το νήμα με παράπονα για το gearbest, τις τράπεζες και το paypal θα έρθουν τα κινητά και θα χαθεί η μπάλα... πιο εύκολο είναι να βρεις βελόνα στα άχυρα παρά πληροφορίες εδώ μέσα... Όταν με το καλό αρχίσουν οι παραλαβές ,μαλλον θα ανοιχτεί καινούργιο thread καθαρό που θα αφορά πλέον μόνο το τηλέφωνο γιατί έχει χαθεί η μπάλα εδώ πέρα. Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ! Κάθε off topic θα διαγράφεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί σβήστηκαν οι δημοσιεύσεις μου. Ρωτάω για κάτι πολύ σημαντικό για μένα και ίσως και για άλλους που έχουν χρεωθεί 2 φορές για μια συναλλαγή. Εφόσον το κινητό δεν το έχει πάρει κάποιος , όλα τα ποστ οφ τοπικ είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί σβήστηκαν οι δημοσιεύσεις μου. Ρωτάω για κάτι πολύ σημαντικό για μένα και ίσως και για άλλους που έχουν χρεωθεί 2 φορές για μια συναλλαγή. Εφόσον το κινητό δεν το έχει πάρει κάποιος , όλα τα ποστ οφ τοπικ είναι. Συμφωνώ. Εφόσον το κινητό δεν βρίσκεται στα χέρια κανενός, τότε μόνο θεωρητικά μιλάμε γι αυτό. Αυτό που ενδιαφέρει τώρα όλους είναι η διαδικασία, οι λεπτομέρειες και οι δυσχέρειες για την παραλαβή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδώ μιλάμε για την συσκευή και όχι για τα καταστήματα και το paypal. Απλά πράγματα. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για καταστήματα κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 http://www.tinydeal.com/cubot-s200-50-ips-hd-mtk6582-quad-core-android-442-3g-phone-p-140592.html στο tinydeal cubot S200 λευκο με 81,72 ευρω για λιγες ωρες και το καλυτερο!!!! ειναι IN STOCK :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 http://www.tinydeal.com/cubot-s200-50-ips-hd-mtk6582-quad-core-android-442-3g-phone-p-140592.html στο tinydeal cubot S200 λευκο με 81,72 ευρω για λιγες ωρες και το καλυτερο!!!! ειναι IN STOCK :) Που λέει ότι είναι in stock??? Ακόμη presell το έχουν στον τίτλο. Όπως και νάχει το tinydeal θα ήταν το τελευταίο κινεζομάγαζο που θα εμπιστευόμουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Που λέει ότι είναι in stock??? Ακόμη presell το έχουν στον τίτλο. Όπως και νάχει το tinydeal θα ήταν το τελευταίο κινεζομάγαζο που θα εμπιστευόμουν... κατω απο το "Add to cart" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) κατω απο το "Add to cart" Και στο Umi zero ακόμα και στο Doogee Hitman τα ίδια γράφουν. Μιλάμε για μεγάλους απατεώνες. Edited December 3, 2014 by Britzolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pieroto Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Γεια σας παιδια γνριζει κανεις αν ειναι αξιοπιστο αυτο το κινεζομαγαζο... dealsmachine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Το deals machine σε βάζει να πληρώσεις μεταφορικά,μη σε δελεάζουν οι χαμηλές τιμές του..... Από tinydeal μακριά,απαράδεκτο customer service,ζήτησα και refund σε 2 παραγγελίες,στη 1 μου δώσανε στην άλλη έπρεπε να επιστρατεύσω dispute και claim για να δω άσπρη μέρα... Τώρα όσο για το τηλέφωνο,εγώ παραγγέλνω από minideal και συνομιλώ αποκλειστικά με Linda.Τους έχω απειλείσει ότι θα τους ''ξεφτιλίσω'' σε όλο to google αν δεν κάνουν shipment σύντομα,τους απείλησα με refund και ότι θα πώ στο myphone να διαγράψει το thread τους από το site και τέτοια.Είδαμε που είδαμε τους κερατάδες από Gearbest,μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί,με εκφοβισμό. Από ότι έχω καταλάβει,είναι η στεγνή αλήθεια ότι τους έχει κρεμάσει ο προμηθευτής τους,πιθανώμ όλους,οπότε υπομονή...... Μου είπε από δευτέρα τώρα λογικά.Την έχω τόσο πολύ ''σούζα'' που μου στέλνει μόνη της email για να ενημερώνει για την εξέλιξη,χωρίς καν να προλάβω να μπω online chat :cool: Μη μασάτε,αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας,γενικά τώρα,έτσι θέλουν.Τα λεφτά ΜΑΣ παίρνουν εξάλλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 την δευετερα μιλησα με τη λιντα ,μου ειπε οτι θα το στειλει αμεσα , το πολυ σε 2 μερες και τωρα περιμενω να επιστραφουν τα χρηματα απο το gearbest για να το παρω απο εκει edit σε αυτο ηταν πολυ πιο αμεσοι , την επομενη μερα(δηλαδη σημερα) επεστρεψαν το ποσο , μολις φανει στην τραπεζα (λογικα δευτερα) θα το παρω απο το δοκιμασμενο για μενα Minideal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τώρα όσο για το τηλέφωνο,εγώ παραγγέλνω από minideal και συνομιλώ αποκλειστικά με Linda.Τους έχω απειλείσει ότι θα τους ''ξεφτιλίσω'' σε όλο to google αν δεν κάνουν shipment σύντομα,τους απείλησα με refund και ότι θα πώ στο myphone να διαγράψει το thread τους από το site και τέτοια.Είδαμε που είδαμε τους κερατάδες από Gearbest,μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί,με εκφοβισμό. Από ότι έχω καταλάβει,είναι η στεγνή αλήθεια ότι τους έχει κρεμάσει ο προμηθευτής τους,πιθανώμ όλους,οπότε υπομονή...... Μου είπε από δευτέρα τώρα λογικά.Την έχω τόσο πολύ ''σούζα'' που μου στέλνει μόνη της email για να ενημερώνει για την εξέλιξη,χωρίς καν να προλάβω να μπω online chat :cool: Μη μασάτε,αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας,γενικά τώρα,έτσι θέλουν.Τα λεφτά ΜΑΣ παίρνουν εξάλλου.... Εξαιρετικό δείγμα "τσαμπουκαλή" Έλληνα - είμαι σίγουρος οτι ο Κινέζος, 10000χλμ μακρια έχει κατουρηθεί από τον φόβο του και πληκτρολογεί όρθιος σε στάση προσοχής... Μ' αρέσει όμως που έχεις υποψια για την πραγματική αιτία αλλα εσύ, το χαβά σου (συγνώμη, τον "τσαμπουκά" σου...) OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 και το minideal θα το εχει 2 - 3 μερες, μαλλον ειναι αυτο που ειπατε τους κρεαμεσε ο προμυθευτης τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπερα σε ολους επειδη θελω να το ξαναπαραγγειλω, απο αυτους που ξαναεκαναν παραγγελια τωρα στα κοντα (1-2 μερες πριν)ειχαν παλι προβληματα με διπλες χρεωσεις κ τα ιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους επειδη θελω να το ξαναπαραγγειλω, απο αυτους που ξαναεκαναν παραγγελια τωρα στα κοντα (1-2 μερες πριν)ειχαν παλι προβληματα με διπλες χρεωσεις κ τα ιδια? εγώ που το παρήγγειλα στις 29/11 είχα κανονική χρέωση. Edited December 4, 2014 by vaggos88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts