truckman Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 εχετε καμια ιδεα πως μπορουμε να στειλουμε σε 4ψηφιους η 5ψηφιους αριθμους μηνυμα?Δεν ξερω αν ειναι απο την συσκευη η απο τον παροχο.Το δοκιμασα σε Vodafone συνδεση και Cosmote whats up και δεν μπορω να στειλω. Είναι καθαρά θέμα παρόχου.Σε κάποια θα μπορείς να στείλεις ενώ σε αλλά όχι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Με watch up έστειλα στο 1313 κανονικά αν εννοείς αυτό. Είναι καθαρά θέμα παρόχου.Σε κάποια θα μπορείς να στείλεις ενώ σε αλλά όχι. Ναι στο 1333 ηθελα να στειλω end day και δεν με αφηνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 εχετε καμια ιδεα πως μπορουμε να στειλουμε σε 4ψηφιους η 5ψηφιους αριθμους μηνυμα?Δεν ξερω αν ειναι απο την συσκευη η απο τον παροχο.Το δοκιμασα σε Vodafone συνδεση και Cosmote whats up και δεν μπορω να στειλω. Μπορείς μόνο στην ίδια εταιρεία. Σε άλλη όχι.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το χθεσινό μετά από την εγκατάσταση [ATTACH]58675[/ATTACH] και μένα σήμερα πήρε τα πάνω του σε νούμερο Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 καλησπέρα... Είχα αγοράσει ένα note 4 910c μεταχειρισμένο το οποιο μου έκανε κάτι θορύβους όταν έχω ενεργοποιημένο το wcdma στα δίκτυα και κάνω κλήση. Για αυτό το λόγο το πούλησα νομίζοντας ότι είναι ελαττωματικό. Σήμερα αγόρασα την ίδια συσκευή καινούργια και μου κάνει το ίδιο πράγμα. Εφόσον ενεργοποιήσω μονο το gsm σαν δίκτυο δεν κάνει τον περίεργο θόρυβο... Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος κάτι?? Φιλε κανε αναβαθμιση σε lollipop και θα λυθει το προβλημα...ειναι κατι σαν στατικος ηλεκτρισμος σωστα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μήπως κάποιος γνωρίζει πως γίνεται μέσα στις επαφές οταν κάνω αναζήτηση πχ...θέλω να βρω το όνομα μαρια και γράφω το μ....να μου εμφανίζει μόνο τις επαφές του λογαριασμού πού εχω βάλει για εμφάνιση?εχω συγχρονίσει τον λογαριασμό Samsung και τον google αλλά για εμφάνιση εχω μόνο τον google....στην αναζήτηση λοιπόν εχω διπλές τις επαφές...αλλά μόνο στην αναζήτηση,οταν ανοίγω τις επαφές φαίνονται μόνο του λογαριασμού πού εχω επιλέξει!ξέρει κάποιος αν υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Μήπως ξέρετε... Εχω βάλει ξεκλείδωμα με αποτύπωμα , μερικές φορές οταν ειναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλείδωσω την μια μου ζητάει αποτύπωμα και άλλες φορές μπορώ να το ανοίξω με σύρσιμο του δακτύλου και μου έχει την επιλογή κάτω στην οθόνη άμα θέλω να το κλειδωσω. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? Το βρήκα , γίνεται όταν ειναι το Bluetooth συνδεμένο,πολύ βολική λειτουργία . Edited March 28, 2015 by st9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blust Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Φιλε κανε αναβαθμιση σε lollipop και θα λυθει το προβλημα...ειναι κατι σαν στατικος ηλεκτρισμος σωστα? Περίπου σαν να πατάει κουμπιά πατημένα ο άλλος θα το έλεγα... Μου το πρότεινε ένα παλικάρι αλλα μου το ξανά έκανε και με "λολιποπ" χτες, σήμερα δεν το έχει κάνει ακόμα. Κάποια άλλη ιδέα γιατί έχω σαλτάρει... Δεν μπορεί να μου το κάνει και στα 2 κινητά... Με την πρώτη ευκαιρία θα το ηχογραφήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μήπως ξέρετε... Εχω βάλει ξεκλείδωμα με αποτύπωμα , μερικές φορές οταν ειναι κλειδωμένο και πάω να το ξεκλείδωσω την μια μου ζητάει αποτύπωμα και άλλες φορές μπορώ να το ανοίξω με σύρσιμο του δακτύλου και μου έχει την επιλογή κάτω στην οθόνη άμα θέλω να το κλειδωσω. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? Το βρήκα , γίνεται όταν ειναι το Bluetooth συνδεμένο,πολύ βολική λειτουργία . Είναι λειτουργία του lollipop. Παράδειγμα όταν έχεις συνδεδεμένη κάποια συσκευή όπως BT hands free, smartwatch, car stereo κλπ μένει ξεκλείδωτη. Μόλις απομακρυνθεις εκτός εμβέλειας κλειδώνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Περίπου σαν να πατάει κουμπιά πατημένα ο άλλος θα το έλεγα... Μου το πρότεινε ένα παλικάρι αλλα μου το ξανά έκανε και με "λολιποπ" χτες, σήμερα δεν το έχει κάνει ακόμα. Κάποια άλλη ιδέα γιατί έχω σαλτάρει... Δεν μπορεί να μου το κάνει και στα 2 κινητά... Με την πρώτη ευκαιρία θα το ηχογραφήσω Δοκίμασε με άλλη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είναι λειτουργία του lollipop. Παράδειγμα όταν έχεις συνδεδεμένη κάποια συσκευή όπως BT hands free, smartwatch, car stereo κλπ μένει ξεκλείδωτη. Μόλις απομακρυνθεις εκτός εμβέλειας κλειδώνει. Πού είναι αυτή η ρύθμιση; και εγώ έχω βάλει αποτύπωμα αλλά η οθόνη ξεκλειδώνει μόνο με αυτό ακόμα και αν έχω το Bluetooth συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blust Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δοκίμασε με άλλη simΜου το είπαν και στην smartec αυτό γιατί είχα νάνο με αντάπτορα και την άλλαξα σε micro και κάνει το ίδιο... Έβαλα και του αδερφού πάλι το ίδιο άρα είναι θέμα από το κινητό καθαρά...Δεν το κάνει πάντα και οxi με όλους τους αριθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μου το είπαν και στην smartec αυτό γιατί είχα νάνο με αντάπτορα και την άλλαξα σε micro και κάνει το ίδιο... Έβαλα και του αδερφού πάλι το ίδιο άρα είναι θέμα από το κινητό καθαρά...Δεν το κάνει πάντα και οxi με όλους τους αριθμούς Mήπως έχει του άλλου η συσκευή πρόβλημα με τον οποίο μιλάς συχνά? Αλλιώς να σου έτυχε δύο φορές ελλατωματική συσκευή με αυτό το πράγμα μου φαίνεται απίθανο. Πιο πιθανό είναι να έχει θέμα ο πάροχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blust Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Mήπως έχει του άλλου η συσκευή πρόβλημα με τον οποίο μιλάς συχνά? Αλλιώς να σου έτυχε δύο φορές ελλατωματική συσκευή με αυτό το πράγμα μου φαίνεται απίθανο. Πιο πιθανό είναι να έχει θέμα ο πάροχος. Δεν παίζει ρολο δηλαδή ότι είναι το 910c και δεν εισάγεται ελλάδα και παίζει κάτι με τις συχνότητες?? Γιατί με άλλο κινητό δεν κάνει το ίδιο πράγμα και 2on όταν έχω την επιλογή gsm den μου το κάνει τουλάχιστον έτσι έχω παρατήρηση... Τι να κάνω?? Και κάτι άσχετο όπως άλλαζα τις sims για δοκιμες παρατήρησα ότι το καπάκι από μέσα λέει 910f ενώ το κινητό το πήρα κούτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Και εμένα το καπάκι F λεει Δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Πού είναι αυτή η ρύθμιση; και εγώ έχω βάλει αποτύπωμα αλλά η οθόνη ξεκλειδώνει μόνο με αυτό ακόμα και αν έχω το Bluetooth συνδεδεμένο. Smart lock λέγεται. Θα πρέπει να δηλώσεις πρώτα την συσκευή που θέλεις να απενεργοποιεί το κλείδωμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν παίζει ρολο δηλαδή ότι είναι το 910c και δεν εισάγεται ελλάδα και παίζει κάτι με τις συχνότητες?? Γιατί με άλλο κινητό δεν κάνει το ίδιο πράγμα και 2on όταν έχω την επιλογή gsm den μου το κάνει τουλάχιστον έτσι έχω παρατήρηση... Τι να κάνω?? Και κάτι άσχετο όπως άλλαζα τις sims για δοκιμες παρατήρησα ότι το καπάκι από μέσα λέει 910f ενώ το κινητό το πήρα κούτα.. αν έπαιζε ρόλο το ότι είναι το 910c που σε αυτό το νήμα γράφουν όλοι γι'αυτό δεν θα το είχαμε όλοι το προβλημα; Κοίταξα χθες με μια εφαρμογή που πρότεινε κάποιο άτομο εδώ μέσα (phone_info νομίζω) και είδα όταν την έτρεξα κάποια στοιχεία του τηλεφώνου. Κάπου έγραφε CSC Hungary. παρόλα αυτά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ήχο με τις κλήσεις ή οτιδήποτε θα μπορούσε να επηρεαστεί λόγω σήματος. (Βασικά δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε άλλου είδους). άρα υποθέτω πως δεν είναι λόγω 910C Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν παίζει ρολο δηλαδή ότι είναι το 910c και δεν εισάγεται ελλάδα και παίζει κάτι με τις συχνότητες?? Γιατί με άλλο κινητό δεν κάνει το ίδιο πράγμα και 2on όταν έχω την επιλογή gsm den μου το κάνει τουλάχιστον έτσι έχω παρατήρηση... Τι να κάνω?? Και κάτι άσχετο όπως άλλαζα τις sims για δοκιμες παρατήρησα ότι το καπάκι από μέσα λέει 910f ενώ το κινητό το πήρα κούτα.. Το πιο πιθανό είναι να είναι χάλια το 3G στην περιοχή σου και την ώρα που μιλάς να το αλλάζει σε 3G και να στο κάνει. Στείλε ένα μήνυμα στον παροχό σου στο FB για βλάβη (?) αν στο κάνει καιρό και θα σου απαντήσουν. Εγώ θα τσέκαρα το σήμα εκείνη την στιγμή και θα παρατηρούσα να δω αν μου το κάνει σε άλλη περιοχή ή με άλλον συνομιλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blust Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν ξέρω τι να πω σήμερα δεν μου το έχει κάνει ακόμα...ξέχασα να πω ότι τον θόρυβο τον ακούω στην αρχή τις κλήσεις και μπορεί να σταματήσει μετά από λίγο αλλα μπορεί και όχι... αν όμως δεν τον κάνει στην αρχή δεν τον κάνει και μέχρι το τέλος τις κλήσεις μου... επειδή έβαλα και sim του αδερφού μου στο κινητό και έκανα κλήση τον αριθμό που μου το κάνει και το έκανε δεν ξέρω τι να πιστέψω... είναι το κινητό??το δίκτυο τι? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλημερα !! το N910F θα παρει κανονικα lollipop? Γιατι στο sammobile που μπηκα δεν ειδα κατι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλημερα !! το N910F θα παρει κανονικα lollipop? Γιατι στο sammobile που μπηκα δεν ειδα κατι .. Καλημέρα, Φυσικά και θα πάρει… όλα θα πάρουν! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μήπως ξέρει κανένας να μου απαντήση γιατί δεν παίζει ο ήχος σε βίντεο και ταινίες που έχω περάσει στο note; Γράφει οτι "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή ήχητικού κομματιού.Το codec ήχο δεν υποστηρίζεται". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μήπως ξέρει κανένας να μου απαντήση γιατί δεν παίζει ο ήχος σε βίντεο και ταινίες που έχω περάσει στο note; Γράφει οτι "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή ήχητικού κομματιού.Το codec ήχο δεν υποστηρίζεται". Αναπαραγωγή πως κάνεις?με το μαμά πρόγραμμα?και τι κωδικοποίηση έχει ο ήχος των βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ναι συγνώμη, δεν έδωσα λεπτομέρειες.Το τρέχω με το μαμα πρόγραμμα και το βιντεο εχει μορφή .avi.Εγκατεστησα το bs player και ετρεξε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλά το έκανες.βάλε mx νομίζω είναι από τους πιο καλούς κατά την γνώμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts