sakissalonika Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εννοείς ότι όταν δεν έχεις ορίσει κάποιο κωδικό για κλείδωμα αλλά την κύλιση τότε δεν δουλεύει? Έχω κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Όταν η οθόνη είναι σβηστή και επειδή έχω ορίσει να κλειδωθεί μετά από 30 λεπτά , βγάλω το πενάκι τότε ανάβει η οθόνη χωρίς να μαυρίζει για να γράψω σημείωση. Όταν η οθόνη είναι σβηστεί και κλειδωμένη (δηλ σε φάση να μου ζητήσει το αποτύπωμα), τότε ανάβει και μετά από λίγο μαυρίζει για να γράψω σημείωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Kostashark, sofos και τα υπολοιπα παιδια ευχαριστω για τη προταση του screen off. Το βαλα και δουλευει μια χαρα ακομα και με κλειδωμα με αποτυπωμα. Δουλευει ακομα και σε ΝΟΤΕ 10.1 2014 με κλειδωμα μοτιβο με μια μικρη καθυστερηση αλλα δουλευει εξισου καλα. Σιγουρα θα μου φανει πολυ χρησιμο. Ευχαριστω και τους fatalerror και trellolello για τις συμβουλες του για το action memo. Θα γινει η δουλεια ακομα και ετσι. Παντως ακομα το ψαχνω σε .apk οποτε αν προκυψει κατι καλοδεχουμενο. Καλο βραδυ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Αν εχεις καθυστερηση στο κλειδωμα του screen off ριξε μια ματια στις ρυθμισεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν βλέπω τη φωτογραφία δεν γνωρίζω γιατί. Το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση. Βρες ένα επίσημο Service Samsung αναλόγως που μένεις. Δεν έχει σημασία από που το αγόρασες, αν είναι ευρωπαϊκό ισχύει ακριβώς η ίδια εγγύηση Εννοεις δε σου ανοιγει το λινκ η βλεπεις ενα μαυρο πραγμα στη φωτο ? Αν εννοεις το 2ο, ετσι ειναι η φωτο. Την εβγαλα σε σκοτεινο δωματιο επιτηδες, ετσι ωστε να φανουν οι κοκκινες γραμμες που μου κανει. Φαινονται οι γραμμες οι οριζοντιες κοκκινου χρωματος ? Το κανει αυτο σε κανεναν αλλο με note 4 910c σε χαμηλο φως ? Την ημερα παντως οι φωτογραφιες ειναι μια χαρα ! :confused: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Έχω κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Όταν η οθόνη είναι σβηστή και επειδή έχω ορίσει να κλειδωθεί μετά από 30 λεπτά , βγάλω το πενάκι τότε ανάβει η οθόνη χωρίς να μαυρίζει για να γράψω σημείωση. Όταν η οθόνη είναι σβηστεί και κλειδωμένη (δηλ σε φάση να μου ζητήσει το αποτύπωμα), τότε ανάβει και μετά από λίγο μαυρίζει για να γράψω σημείωση. Μάλλον στο κάνει γιατί έχεις βάλει να κλειδώνει μετά από 30'. Υπόθετω δεν την αναγνωρίζει ως κλειστή, δεν ξέρω πως λύνεται πλην του να βάλεις την οθόνη να κλειδώνει νωρίτερα. Σε μένα που το δουλέυω με κύλιση, δουλεύει όπως λες, ανάβει η οθόνη στιγμίαια, μετά μαυρίζει και μπορείς να γράψεις. Πάντως, εκτός από το να είναι κλειστή η συσκευή και να ενεργοποιηθεί μόνο του με την έξοδο της πένας, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και μόνοι σας ανοίγοντας απλά την εφαρμογή από το μενού εφαρμογών(ή και να υπάρχει ως συντόμευση σε κάποια αρχική οθόνη) Εγώ επειδή έχω το air command του 5, το έχω βάλει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ευχαριστώ πολύ και εγώ όσους ανέφεραν το screen off memo ήταν ο μόνος λόγος που ήθελα να πάρω note 5 ,λόγο δουλειάς δεν με βόλευε του note4 (κουμπί +δύο πατήματα ) ενώ τώρα δουλεύει αέρα μόλις βγάλω πενάκι.ότι αλλά κόλπα ξέρετε από xda πείτε τα σε εμάς που δεν το κατέχουμε .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Πληροφοριακα μονο, προς οσους δεν το ξερουν, το s pen εχει ρυθμιση ωστε σε κλειστη συσκευη να ανοιγει το action memo μολις βγαλεις το πενακι απο τη θηκη, χωρις να πατησεις οτιδηποτε. Εγω το χρησιμοποιω μ αυτο τον τροπο γιατι δινει περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτες του screen off ενω μου ανοιγει το ιδιο αστραπιαια. Καιει βεβαια παραπανω μπαταρια αλλα ολα εχουν ενα τιμημα. Edited December 6, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ξέρετε αν γίνεται να το κανω hard reset από το pc πριν το πάω στο service; Με την συσκευη δύσκολο επειδή δεν μπορώ να δω τα μενού χωρίς την οθόνη. Σκέφτηκα καλώδιο MHL με hdmi στην τηλεόραση αλλά οι τηλεοράσεις samsung που έχω δεν υποστηρίζουν mhl... :cry: Κατ' αρχήν εύχομαι να μην είναι hardware πρόβλημα της οθόνης. Στο Android 5.1.1 μπορείς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή δεδομένων (δεν σε πειράζει αφού έκανες backup όπως είπες) αν έχεις την υπομονή με τον εξής τρόπο: - Το κλείνεις τελείως (απενεργοποίηση). - Πατάς ταυτόχρονα και παρατεταμένα το κάτω κουμπί (Home), το δεξί πλαϊνό και το πάνω από τα αριστερά πλαϊνά. Αφού πάρει μπρος θα ψάξει αν υπάρχει αναβάθμιση να εγκαταστήσει, δεν θα βρει, και τότε το αφήνεις. Αυτό θα συμβεί μετά από καμμιά δεκαριά δευτερόλεπτα. Δηλαδή σταματάς να πατάς τα τρία αυτά κουμπιά 8-10" από τη στιγμή που έχουν πρωτοποπατηθεί. - Περιμένεις μισό - άντε το πολύ ένα - λεπτό για να είσαι σίγουρος. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται το μενού επαναφοράς συστήματος με 9 επιλογές στις οποίες ανεβοκατεβαίνουμε με τα πλάϊνά αριστερά κουμπιά. Είναι φωτισμένη η πρώτη και θέλουμe να πάμε στην πέμπτη (wipe data/factory reset). Αφού όμως δεν βλέπεις τι γίνεται στην οθόνη, πατάς επομένως το Volume down 4 φορές. Για να γίνει η επιλογή πατάς το κουμπί Power. - Ζητάει μια δεύτερη επιβεβαίωση στην οποία πας πατώντας πάλι το Volume down 7 φορές και μετά, το Power. - Περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα για τον καθαρισμό και πατάς άλλη μια φορά το Power για την τελική επανεκκίνηση. Αν όλα έχουν πάει καλά κι έχουν γίνει με τη σωστή σειρά, αρχίζει η επαναφορά. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν σβήνει η οθόνη αυτή η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Την έχω κάνει, όμως όχι στα τυφλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ευχαριστώ πολύ και εγώ όσους ανέφεραν το screen off memo ήταν ο μόνος λόγος που ήθελα να πάρω note 5 ,λόγο δουλειάς δεν με βόλευε του note4 (κουμπί +δύο πατήματα ) ενώ τώρα δουλεύει αέρα μόλις βγάλω πενάκι.ότι αλλά κόλπα ξέρετε από xda πείτε τα σε εμάς που δεν το κατέχουμε .:D Μπορεις να βαλεις και rom απο note 5 οπως εχουμε κανει αρκετοι. Απλα θα εχεις knox void. Αν δε σε πειραζει προχωρα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πολυ καλη η φαση με το screen off. Σε γλυτωνει απο ξεκλειδωματα και διπλοπατηματα αλλα παλι νιωθω οτι η sammy κανει μισες δουλειες. Με αυτα και μ αυτα εχουμε 3 εφαρμογες noting. Το S note που ειναι απο τα καλυτερα apps για αυτο το σκοπο, που ομως του λειπουν οι δυνατοτητες action (κληση, web browsing, κτλ) Το action note που εχει δυνατοτητες ...action αλλα οχι τα καλουδια του s memo Και τωρα το screen off memo που κανει αμεσες σημειωσεις και μεχρι εκει. Θα μπορουσε να συνδιασει ολες τις δυνατοτητες σε μια εφαρμογη και να ειναι πληρης και πανισχυρη. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπερα παιδια εχει δοκιμασει κανεις το samsung vr στο note 4...προτιθομαι να το παρω αλλα θελω το καινουργιο που ειναι ποιο οικονομικο κ ποιο καλο απο οτι διαβασα...ξερουμε σιγουρα αμα ειναι συμβατο με το note 4c η πρεπει απο note 5 κ πανω???? Νομίζω πως κάθε vr είναι συμβατό μόνο για το τηλέφωνο του. Το καινούργιο εννοείς αυτό του s6; Κοίταξε το στο σάιτ της σαμσουνγκ εκεί θα λέει σίγουρα. Αν το πάρεις με το καλό περιμένω εντυπώσεις γιατί το θέλω εδώ και καιρό αλλά η τιμή του είναι λίγο ψηλή για να το δικαιολογήσω. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 news! http://www.phonearena.com/news/Hungary-for-Marshmallow-Samsung-Galaxy-Note-4-receives-Android-6.0-update-in-the-country_id76425 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Για το F γραφει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ευχάριστα νέα ! Και Ουγγαρία βλέπω άντε μήπως το πάρουμε από τους πρώτους εμείς με Ουγγρικό κινητό! Για τον καινούρια TWZ δεν είδα τπτ και με ανησυχεί αλλά θα δείξει! Και επειδή λέει F τι θα δώσει διαφορετικό σε εμάς; γιατί άλλο κινητό έχουμ;είδες μέχρι τώρα να δίνει διαφορετικά στο ένα διαφορετικά στο άλλο; προφανώς και θα είμαι το ίδιο! Φιλικά, Κώστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Πως θα ειναι το ιδιο φιλε μου? Αλλη rom το ενα αλλη το αλλο δεν υπαρχει καμια σχεση. Το οτι την πηρε τωρα το F δεν σημαινει οτι αυτοματως θα την παρει και το C. Μπορει να την δωσουν αυριο αλλα μπορει και σε ενα μηνα. Επιπλεον καλο θα ηταν να αν βγει διαθεσιμη να μην γινετε beta testers αφηστε την να κυλισει λιγο να δειτε κριτικες και μετα βαλτε τη. Προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα γτ εχω N5 port οποτε οταν με το καλο βγει ενα καλο N5 port με 6.0 χωρις bugs μονο τοτε θα την περασω Edited December 7, 2015 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Δε βγήκε τώρα για το F, κάποιες διαρροές είναι από αυτούς που τη δοκιμάζουν. Δεν είπαμε ότι θα έρθουν και στα δύο ταυτόχρονα, αλλά το σημαντικό είναι ότι, ότι καλούδια θα έχει η rom του F, τα ίδια θα είναι και στο C. Ελπίζω πάντως η samsung να δώσει περισσότερα καλούδια από το 5, όχι μόνο το νέο air command & το screen off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μπορεις να βαλεις και rom απο note 5 οπως εχουμε κανει αρκετοι. Απλα θα εχεις knox void. Αν δε σε πειραζει προχωρα το Το γνωρίζω για rom αλλά δεν έχω ιδέα . Και βίντεακια που βλέπω δεν το καταλαβαίνω ,σε κανα meeting που θα κάνουμε θα το δώσω να μου το κάνει κάποιος που γνώριζει για να μην φάω μια ζωή ψάχνοντας ,;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ας διορθώσουν με την 6 το πρόβλημα της γρήγορης κατανάλωσης μπαταρίας κι ας μην βάλουν τίποτα άλλο :p :lol: Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εγώ ακόμα και όταν βγει δεν θα προχωρήσω στο update άμεσα...Θα περιμένω πρώτα να δω κριτικές και πως δουλεύει γενικά και μετά θα κάνω την κίνηση... ;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 -Παιδια εχω προβλημα με την καμερα σε χαμηλο φωτισμο. Μου βγαζει περιεργες κοκκινες οριζοντιες γραμμες. Λετε ειναι προβλημα software η hardware ? Τι μου προτεινετε να κανω ? -Επισης ποση εγγυηση ισχυει, 1 η 2 χρονια και που απευθυνομαι σ αυτη την περιπτωση? Ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο. Ευχαριστω εκ των προτερων. https://www.dropbox.com/home/public?preview=note4.jpg Σήμερα έκανα ένα factory reset και από βλακεία μου ενώ έσωσα φωτός,βίντεο,σημειώσεις κτλ δεν έσωσα μηνύματα,κλήσεις με το sms backup. Πρός μεγαλη μου έκπληξη είδα ότι επανέφερε μέχρι τις 2/11 μέσω του samsung account δεδομένα κλήσεων και μυνημάτων.Ξέρουμε από που μπορούμε να κάνουμε backup την δεδομένη στιγμή τών όλων όσων έχουν σχέση με μυνήματα κλήσεις και επίσης το ποιές εφαρμογές έχει το κινητό να τις επαναφέρει όπως ήταν.* *(είχε κρατήσει αντίγραφο πρίν 7 μέρες στον λογαριασμό μου αλλά εγω είχα σβήσει κάποιες από αυτές και έβαλα άλλες) http://postimg.org/image/i1clg3fmd/ http://postimg.org/image/gdct1gb1r/ Και τώρα ο λόγος τον οποίο έκανα reset...που τελικά δεν λύθηκε και τσάμπα η ταλαιπωρία....εδώ και καιρό είχα παρατηρήσει γραμμές σε σκοτεινές φωτό και μόλις βάζω το χέρι μου μπροστά στο φακό συνεχίζουν να υπάρχουν. αυτο εχω και εγω...μετα το update εγινε.+ οτι εχει γινει χαλια η ποιοτητα στις βραδυνες. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 http://postimg.org/image/i1clg3fmd/ http://postimg.org/image/gdct1gb1r/ Και τώρα ο λόγος τον οποίο έκανα reset...που τελικά δεν λύθηκε και τσάμπα η ταλαιπωρία....εδώ και καιρό είχα παρατηρήσει γραμμές σε σκοτεινές φωτό και μόλις βάζω το χέρι μου μπροστά στο φακό συνεχίζουν να υπάρχουν. Φιλε μου αυτο με τις γραμμες σε χαμηλο φωτισμο συμβαινει και σε μενα και μ εχει εκνευρισει αφανταστα :mad: Σε σημειο που σκεφτομουν να το παω στο service. Εχεις παρατηρησει αν εχει σχεση με καποιο update ωστα να αποκλεισουμε την περιπτωση του hardware ? Εχεις βρει καμμια λυση ? ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο εχω και εγω...μετα το update εγινε.+ οτι εχει γινει χαλια η ποιοτητα στις βραδυνες. Μετα απο ποιο update το παρατηρησες αυτο ? Μου κανει κι εμενα βλακειες στις βραδυνες. :mad: Εχεις βρει καποια λυση ? Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Φρέσκα νέα http://www.phonearena.com/news/Heres-Android-6.0-Marshmallow-on-the-Samsung-Galaxy-Note-4-in-action-video_id76468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αυτό έβλεπα μόλις στο techblog, απ'ότι φαίνεται δεν έχει το νέο tw :down: . Επίσης, θα θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν είναι αυτή η τελική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αυτό έβλεπα μόλις στο techblog, απ'ότι φαίνεται δεν έχει το νέο tw :down: . Επίσης, θα θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν είναι αυτή η τελική έκδοση. Και εγω δεν κατάλαβα αν είναι ο καινούριος η αν άλλαξαν μόνο τα εικονίδια ρώτησα στο βίντεο(YouTube) αν απαντήσει καλός!πολύ Λαγκι μου φάνηκε πάντως ελπίζω να μην το δώσουν έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Και εγω δεν κατάλαβα αν είναι ο καινούριος η αν άλλαξαν μόνο τα εικονίδια ρώτησα στο βίντεο(YouTube) αν απαντήσει καλός!πολύ Λαγκι μου φάνηκε πάντως ελπίζω να μην το δώσουν έτσι Αυτός που βλέπω στο video είναι ο παλιός με νέα εικονίδια. Για μένα μεγάλο πλην αφενός είναι γρηγορότερος είναι, αφετέρου υποστηρίζει τα θέματα, που προσφέρουν πλήρη θεματοποίηση της συσκευής, όχι μόνο αλλαγή εικονιδιων. Τουλάχιστον το s-memo είναι το καινούργιο, οπότε ελπίζω ότι έχει δώσει και όλα τα νέα stock apps. (Τα οποία επειδή τα δουλέυω στο n.edge ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι ένα κλικ καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts