theiconart Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 και εγώ εδώ τελικά ....αποφάσισα παραμονή με το 4άρη για άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον......το 7αρι μας το έφαγε το ΙΚΑ ( πρόστιμο 10.500 πίκρα μεγάλη φιλαράκια) τέλος πάντων ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ να υπάρχει και πάμε για το 8 και βάλε.... :mad::(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 και εγώ εδώ τελικά ....αποφάσισα παραμονή με το 4άρη για άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον......το 7αρι μας το έφαγε το ΙΚΑ ( πρόστιμο 10.500 πίκρα μεγάλη φιλαράκια) τέλος πάντων ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ να υπάρχει και πάμε για το 8 και βάλε.... :mad::(:O Κουράγιο πατρίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 και εγώ εδώ τελικά ....αποφάσισα παραμονή με το 4άρη για άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον......το 7αρι μας το έφαγε το ΙΚΑ ( πρόστιμο 10.500 πίκρα μεγάλη φιλαράκια) τέλος πάντων ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ να υπάρχει και πάμε για το 8 και βάλε.... :mad::(:O Ωχ!!! Πόνεσε αυτό!! :( Τουλάχιστον το 4άρι δεν θα σε προβληματίσει! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση όντως πόνεσε πολύ αυτό........θα τα λέμε από εδώ..... ααααααα παρεμπιπτόντως κανένα ling για tempered glass δοκιμασμένο όμως που να κουμπώνει σωστά και να μην επηρεάζει άλλα πράγματα π.χ. ευαισθησία αφής κ.τ.λ. υπάρχη ???? γιατί κάποτε διάβαζα τα χίλια μύρια μετά δεν ξανά ασχολήθηκα με το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση όντως πόνεσε πολύ αυτό........θα τα λέμε από εδώ..... ααααααα παρεμπιπτόντως κανένα ling για tempered glass δοκιμασμένο όμως που να κουμπώνει σωστά και να μην επηρεάζει άλλα πράγματα π.χ. ευαισθησία αφής κ.τ.λ. υπάρχη ???? γιατί κάποτε διάβαζα τα χίλια μύρια μετά δεν ξανά ασχολήθηκα με το θέμα... Δίνω εγώ ένα Nilkin. Ίδιο ακριβώς έχω βάλει και εγώ και είναι άψογο. Τρομερή ποιότητα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δίνω εγώ ένα Nilkin. Ίδιο ακριβώς έχω βάλει και εγώ και είναι άψογο. Τρομερή ποιότητα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλε μου σε μήνυμα λεπτομέρειες και στοιχεία επικοινωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση όντως πόνεσε πολύ αυτό........θα τα λέμε από εδώ..... ααααααα παρεμπιπτόντως κανένα ling για tempered glass δοκιμασμένο όμως που να κουμπώνει σωστά και να μην επηρεάζει άλλα πράγματα π.χ. ευαισθησία αφής κ.τ.λ. υπάρχη ???? γιατί κάποτε διάβαζα τα χίλια μύρια μετά δεν ξανά ασχολήθηκα με το θέμα... Κι εγώ Nillkin H+ έχω βάλει. Είναι πάρα πολύ καλό. Έχω δοκιμάσει άλλες 2-3 μάρκες αλλά ήταν χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κι εγώ Nillkin H+ έχω βάλει. Είναι πάρα πολύ καλό. Έχω δοκιμάσει άλλες 2-3 μάρκες αλλά ήταν χάλια. Στείλε ένα ling να δω ποιο ?? αν είναι εύκολο ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κι εγώ Nillkin H+ έχω βάλει. Είναι πάρα πολύ καλό. Έχω δοκιμάσει άλλες 2-3 μάρκες αλλά ήταν χάλια. Στείλε ένα ling να δω ποιο ?? αν είναι εύκολο ευχαριστωωω Αυτό http://www.ebay.com/itm/111853020259 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 ακριβως..αψογη η συγκεκριμενη,με διαφορα απο οτι αλλο υπαρχει;) και σε λογικη τιμη και οχι σε κατι 20αρια συν που την βρισκεις εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλά, εδώ οι άνθρωποι αισχροκερδούν! Είναι παράλογο να πουλάς 200 και 300% επάνω! Δεν λέει κανείς ότι περιμένει να τα βρει φθηνότερα απο ebay/ Amazon αλλά μια λογική διαφορά θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Εν πάση περιπτώσει, αυτοί χάνουν! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160831/3974b1c48a7410499498ec598a985d15.jpg Παιδάκια ήρθε η ώρα για κουίζ. Θα τρελαθώ. Πάμε : τι σημαίνει το κενό στις μπάρες και στην γραμμή κατανάλωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δίνω εγώ ένα Nilkin. Ίδιο ακριβώς έχω βάλει και εγώ και είναι άψογο. Τρομερή ποιότητα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ Nillkin H+ έχω βάλει. Είναι πάρα πολύ καλό. Έχω δοκιμάσει άλλες 2-3 μάρκες αλλά ήταν χάλια. Το συγκεκριμένο καλύπτει όλη την οθόνη; (χωρίς το bezel εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160831/3974b1c48a7410499498ec598a985d15.jpg Παιδάκια ήρθε η ώρα για κουίζ. Θα τρελαθώ. Πάμε : τι σημαίνει το κενό στις μπάρες και στην γραμμή κατανάλωσης; Εκείνες τις ώρες ήταν κλειστό. Power off. Το συγκεκριμένο καλύπτει όλη την οθόνη; (χωρίς το bezel εννοω) Ναι. Είναι οριακά το σωστό μέγεθος για να μην υπάρχει θέμα στις άκρες με ξεκολληματα. (Μακάρι να ήταν τόσο σωστή και η έκδοση για το Ρ9 που έχω πάρει. Εκεί δυστυχώς πρέπει να μικρύνει 1.5 χιλιοστό γύρω-γυρω γιατί δεν κολλάει. Στο Ν4 όμως είναι άψογο). Επεισης δεν καλύπτει τίποτα που δεν πρέπει (αισθητήρες κλπ). Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Ωραία φίλε fanatikos. Το ήξερα αλλά χάριν της συζήτησης το ρώτησα. Και τώρα η ερώτηση του εκατομμυρίου : Εγώ κοιμόμουν και την είχα αφήσει ανοιχτή στο κομοδίνο. Πώς έκλεισε και άνοιξε λίγες ώρες μετα; Και θα το πάω ένα βήμα πιο πέρα. Εδώ και μία εβδομάδα ειπα να βαλω google launcher καο παίζω και με φουλ χρήση Google services. Δηλαδή από gps, sync, μέχρι Google now με παρακολουθηση της δραστηριοτητας της συσκευής και ιστορικού για πιο καλά αποτελέσματα, αφού το γύρισα και στα αγγλικά. Wtf? Edited August 31, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τώρα που έγινε ανάκληση στο 7αρι θα πάει 600 ευρώ το νοτελι μας!χάχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) :!: :!: Να υπενθυμίσω ότι προκλητικές, ειρωνικές και εριστικές συμπεριφορές απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Επίσης σε ότι αφορά το note 7 υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο οποίο μπορείτε να συζητήσετε γι'αυτό. Το παρόν νήμα αφορά το Note 4 exynos και οιαδήποτε συζήτηση θα πρέπει να είναι πάνω σε αυτό. Διαγράφηκαν μηνύματα. Συνεχίζουμε με τα περί της συσκευής Edited September 4, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Τέλος το κινητό μας από το σκρουτζ σπο ότι βλέπω τώρα μόνο το τετραπυρινο έμεινε! Τι φάση. ..;; Βέβαια στο Best price υπάρχουν ολα αλλά τεσπα έχει και το "G" εκεί. Edited September 3, 2016 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Και τιμή στο θεό. Τι λες ήρθε η ώρα για πούλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackash Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!! Ξέρετε καμιά αξιόπιστη rom με όλα τα καλούδια του note 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπερα, Σημερα το πρωι εγινε κατι στο ΝΟΤΕ 4 και πολυ θα ηθελα να ξαναγινει αλλα δε ξερω πως. Ανοιξα μιαμεφαρμογην camera απο το samsung live και η οθονη του κινητου απεκτησε πολυ εντονα χρωματα σε ολα τα επιπεδα σαν να ειχα επιλεξει καποιο προφιλ HDR. Τα χρωματα ηταν τοσο εντονα και φωτεινα ώς παραμορφωμενα αλλα το αποτελεσμα ηταν ομορφο. Ακομα και οιμφωτογραφιες φαινοταν πιο φωτεινες αλλα σαν αν ειχαν καποιο εφε HDR. Οσο υπηρχε αυτη η κατασταση η μπαρα φωτεινοτητας δεν αντιδρουσε. Οσο και να ρην αυξομειωνα η φωτεινοτητα εμενε ιδισ. Μετα δε καταλαβα πως αλλα ψαχνωντας στο μενου το απενεργοποιησα και απο τοτε δεν μπορεσα να βρω πως ενεργοποιειται. Μηπως ξερει κανενας τπτ σχετικο? Μαρεσε αυτο τo προφιλ γιατι αν και ηταν πολυ ψευτικο ηταν τοσο εντονα τα χρωματα που και σε κοντρα ηλιο ηταν πεντακαθαρη η οθονη. Ευχαριστω Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Σήμερα διαπίστωσα ότι η περιστροφή οθόνης έγινε αργή για κάποιο λόγο... Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπερα, Σημερα το πρωι εγινε κατι στο ΝΟΤΕ 4 και πολυ θα ηθελα να ξαναγινει αλλα δε ξερω πως. Ανοιξα μιαμεφαρμογην camera απο το samsung live και η οθονη του κινητου απεκτησε πολυ εντονα χρωματα σε ολα τα επιπεδα σαν να ειχα επιλεξει καποιο προφιλ HDR. Τα χρωματα ηταν τοσο εντονα και φωτεινα ώς παραμορφωμενα αλλα το αποτελεσμα ηταν ομορφο. Ακομα και οιμφωτογραφιες φαινοταν πιο φωτεινες αλλα σαν αν ειχαν καποιο εφε HDR. Οσο υπηρχε αυτη η κατασταση η μπαρα φωτεινοτητας δεν αντιδρουσε. Οσο και να ρην αυξομειωνα η φωτεινοτητα εμενε ιδισ. Μετα δε καταλαβα πως αλλα ψαχνωντας στο μενου το απενεργοποιησα και απο τοτε δεν μπορεσα να βρω πως ενεργοποιειται. Μηπως ξερει κανενας τπτ σχετικο? Μαρεσε αυτο τo προφιλ γιατι αν και ηταν πολυ ψευτικο ηταν τοσο εντονα τα χρωματα που και σε κοντρα ηλιο ηταν πεντακαθαρη η οθονη. Ευχαριστω Με αυτόματη φωτεινότητα όταν είσαι στον ήλιο δυναμώνει η φωτεινότητα στα 750 nits (περισσότερο από το max που μπορείς να βάλεις). Αλλάζουν και τα χρώματα (παραμορφώνουν). Feature της συσκευής είναι για να είναι πιο ευανάγνωστη η οθόνη στον ήλιο και πιθανόν να εννοείς αυτό. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αυτα ακριβως ηθελα να γραψω αλλα με προλαβε ο φιλος Bachman Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μαλιστα, Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Ευχαριστω πολυ R- Bachman Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts