a_tsa Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πωωω ρε συ φιλε με εσωσες. Ετοιμαζομουν να κανω επαναφορα.Εχεις δικιο το μαγνητακι της θηκης φταιει. Ετυχε να παραλαβω την θηκη και στο καπακι να ερθει και η αναβάθμιση,το συνδιασα βέβαια με την αναβαθμιση και οχι με την θηκη. Χιλια ευχαριστω φιλαρακι εισαι φοβερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 την γνησια φλιπ της samsung ειχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα! ...αντιμετωπιζετε και εσεις θεματα με το σημα? Ειμαι πολυ απογοητευμενος διοτι εχει πολυ χαμηλο σημα και πολλες φορες μου ρχονται μηνυματα μαζεμενα στο ακυρο.. Ειμαι τη Cosmote και το κινητο φοραει την 5.1 πλεον.. (Flash μεσω Odin και εκανα επαναφορα πριν και μετα το flash για να ειναι κομπλε) Και πριν με την lollipop ετσι ηταν.. Εχω ακουσει γενικα για την εκδοση του exynos οτι παιζουν καποια θεματα με το σημα παντως.. Πρόβλημα με το σήμα δεν έχω φίλε μου, αλλά έχω πρόβλημα με τα δεδομένα 4G/3G/2G. Όταν τα έχω ενεργοποιημένα, πολλές φορές χάνονται. Δηλαδή χάνεται η σύνδεση στο Internet. Το εκνευριστικό είναι όταν αρχίσει να το κάνει, το σήμα των δεδομένων έρχεται και φεύγει συνέχεια. Έχω δοκιμάσει να το δουλέψω μόνο 3G/2G αλλά πάλι κάνει τα ίδια. Έχω cosmote και εγώ και Lollipop 5.1.1. Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθεί στα επόμενα update. Υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το Lollipop και όταν είχαν Kitkat το κινητό λειτουργούσε σωστά; Edited September 18, 2015 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 την γνησια φλιπ της samsung ειχες? οχι μια απο ebay flip. αυτη http://m.ebay.com/itm/Luxury-Magnetic-Flip-Stand-Leather-Wallet-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-/141483163069?nav=SEARCH πολυ ωραια θηκη και ποιοτικη αλλααααα......συρταρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stegou01 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Γεια σας. Το κινητο της φιλης μου κλειδωσε με περιεργο τροπο. Ενω το χρησιμοποιουσε κανονικα πηγε να το ξεκλειδωσει δεν εμφανιζε την επιλογη του δαχτυλικου αποτυπωματος, το κινητο εχει σημα κανονικα οταν την παιρνουν τηλεφωνο μπορει να απαντησει, δεχεται μηνυματα ολα κανονικα, δεν μπορει να το ξεκλειδωσει δεν εμφανιζει καθολου την επιλογη του αποτυπωματος. Η ιδια ισχυριζεται οτι δεν εχει πατησει κατι κ δεν εκανε κατι διαφορετικο. Δεν εμφανιζει την επιλογη της φωτογραφικης οπως την εμφανιζε οταν ηταν στην αναμονη. Το επανεκκινησαμε κ δεν υπηρχει διαφορα. Αν γνωριζει καποιος κατι βοηθηστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Γεια σας. Το κινητο της φιλης μου κλειδωσε με περιεργο τροπο. Ενω το χρησιμοποιουσε κανονικα πηγε να το ξεκλειδωσει δεν εμφανιζε την επιλογη του δαχτυλικου αποτυπωματος, το κινητο εχει σημα κανονικα οταν την παιρνουν τηλεφωνο μπορει να απαντησει, δεχεται μηνυματα ολα κανονικα, δεν μπορει να το ξεκλειδωσει δεν εμφανιζει καθολου την επιλογη του αποτυπωματος. Η ιδια ισχυριζεται οτι δεν εχει πατησει κατι κ δεν εκανε κατι διαφορετικο. Δεν εμφανιζει την επιλογη της φωτογραφικης οπως την εμφανιζε οταν ηταν στην αναμονη. Το επανεκκινησαμε κ δεν υπηρχει διαφορα. Αν γνωριζει καποιος κατι βοηθηστε. Find my mobile της samsung στο site εκει μπορεις να το ξεκλειδώσεις. Αρκει να υπαρχει samsung account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas44 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχω το note 4 το πήρα πρόσφατα.. όταν το κουνάω ακούω ένα παράξενο θόρυβο στη κάμερα.. όταν ανάψω την κάμερα δεν ακούγεται αύτος ο ήχος.. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; να μου πει τι συμβένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Πρόβλημα με το σήμα δεν έχω φίλε μου, αλλά έχω πρόβλημα με τα δεδομένα 4G/3G/2G. Όταν τα έχω ενεργοποιημένα, πολλές φορές χάνονται. Δηλαδή χάνεται η σύνδεση στο Internet. Το εκνευριστικό είναι όταν αρχίσει να το κάνει, το σήμα των δεδομένων έρχεται και φεύγει συνέχεια. Έχω δοκιμάσει να το δουλέψω μόνο 3G/2G αλλά πάλι κάνει τα ίδια. Έχω cosmote και εγώ και Lollipop 5.1.1. Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθεί στα επόμενα update. Υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το Lollipop και όταν είχαν Kitkat το κινητό λειτουργούσε σωστά; Να ρωτήσω κάτι γενικότερο... Υπάρχουν μέλη του φόρουμ, που έχουν Cosmote και το Note 4C δεν παρουσιάζει το φαινόμενο που περιγράφω πιο πάνω; Ή αυτό είναι γενικό φαινόμενο για όσους έχουν Cosmote με την συγκεκριμένη συσκευή; Κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη, γιατί έχω αγανακτήσει και σκέφτομαι να πάρω το F εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος. Ευχαριστώ. Edited September 20, 2015 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Να ρωτήσω κάτι γενικότερο... Υπάρχουν μέλη του φόρουμ, που έχουν Cosmote και το Note 4C δεν παρουσιάζει το φαινόμενο που περιγράφω πιο πάνω; Ή αυτό είναι γενικό φαινόμενο για όσους έχουν Cosmote με την συγκεκριμένη συσκευή; Κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη, γιατί έχω αγανακτήσει και σκέφτομαι να πάρω το F εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος. Ευχαριστώ. οντως δεν μπορεις να βγαλεις καμια ακρη ! ολα καταληγουν να ειναι θεμα δικτυου της Cosmote! αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο! δοκιμασες να βαλεις πχ καρτα Vodafone και να κανεις κλησει στο ιδιο η αλλο ατομο; κανει τα ιδια πραγματα παλι; εμενα με το C και Cosmote μου το κανει μονο σε ενεα συγκεκριμενο ατομο που εχει και αυτο Cosmote με S4 mini! δεν με το κανει σε κανεναν αλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχω το note 4 το πήρα πρόσφατα.. όταν το κουνάω ακούω ένα παράξενο θόρυβο στη κάμερα.. όταν ανάψω την κάμερα δεν ακούγεται αύτος ο ήχος.. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; να μου πει τι συμβένει; Αυτο που ακους ειναι φυσιολογικο. Ειχα και γω την ιδια απορια, τα παιδια εδω με ενημερωσαν (κατι που φανταζομουν και εγω) οτι ειναι ο οπτικος σταθεροποιητης. Οταν η καμερα ειναι κλειστη ο φακος "καθεται" πανω στη βαση-κυλινδρο και δεν ειναι ασφαλισμενος. Οταν ανοιξει η καμερα, τον φακο τον κρατανε καποια μαγνητακια που ενεργοποιουνται και δεν κουνιεται. Καπως ετσι σε γενικες γραμμες. Αν το ψαξουμε λιγο θα δουμε οτι αντιστοιχες ερωτησεις υπαρχουν και για παρα πολλα αλλα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 οντως δεν μπορεις να βγαλεις καμια ακρη ! ολα καταληγουν να ειναι θεμα δικτυου της Cosmote! αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο! δοκιμασες να βαλεις πχ καρτα Vodafone και να κανεις κλησει στο ιδιο η αλλο ατομο; κανει τα ιδια πραγματα παλι; εμενα με το C και Cosmote μου το κανει μονο σε ενεα συγκεκριμενο ατομο που εχει και αυτο Cosmote με S4 mini! δεν με το κανει σε κανεναν αλλον! Δε με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει την ώρα που συνδέεται η κλήση, γιατί το κάνει σπάνια και μόνο σε 2 αριθμούς. Αυτό που με ενοχλεί είναι, που όταν ανοίγω τα δεδομένα (3G/4G) πολλές φορές τα χάνει και δεν έχω internet. Το κάνει ενώ είμαι ακίνητος στο ίδιο σημείο! Μερικές φορές το κάνει μόνο μια φορά και μετά έχω συνέχεια internet, αλλά άλλες φορές το κάνει συνέχεια. Χάνεται δηλαδή στην πάνω μπάρα το σήμα Η+, Η, Ε, κτλ. Έχω δει πως το έχουν αναφέρει κι άλλα μέλη αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Δε με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει την ώρα που συνδέεται η κλήση, γιατί το κάνει σπάνια και μόνο σε 2 αριθμούς. Αυτό που με ενοχλεί είναι, που όταν ανοίγω τα δεδομένα (3G/4G) πολλές φορές τα χάνει και δεν έχω internet. Το κάνει ενώ είμαι ακίνητος στο ίδιο σημείο! Μερικές φορές το κάνει μόνο μια φορά και μετά έχω συνέχεια internet, αλλά άλλες φορές το κάνει συνέχεια. Χάνεται δηλαδή στην πάνω μπάρα το σήμα Η+, Η, Ε, κτλ. Έχω δει πως το έχουν αναφέρει κι άλλα μέλη αυτό. Καλημέρα . Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ή μέτρησης δεδομένων ενεργοποιημένο; ή κάποιο clean... πρόγραμμα που σου κλείνει τα δεδομένα; Εαν έχεις δες τις ρυθμίσεις. Εγώ εχω το watchdog και υπάρχει τέτοια επιλογή... Edited September 21, 2015 by IKAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα . Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ή μέτρησης δεδομένων ενεργοποιημένο; ή κάποιο clean... πρόγραμμα που σου κλείνει τα δεδομένα; Εαν έχεις δες τις ρυθμίσεις. Εγώ εχω το watchdog και υπάρχει τέτοια επιλογή... Όχι δεν έχω κανένα πρόγραμμα για καθαρισμό (clean), ούτε έχω πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ενεργοποιημένο. Πρόγραμμα μέτρησης δεδομένων χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο του κινητού και έχω ενεργοποιήσει εκεί και τον 'Ορισμό ορίου χρήσης δεδομένων' (Ρυθμίσεις -> Χρήση δεδομένων). Δεν έχω φτάσει όμως καν στο όριο. Και αν το φτάσω απλά θα βγάλει πάνω στη μπάρα ένα τριγωνάκι και θα μου κλείσει μόνιμα τα δεδομένα. Το δικό μου όπως περιέγραψα, απλά χάνει τα δεδομένα για λίγο και μετά από λίγη ώρα τα επαναφέρει. Έχεις και εσύ Cosmote και το κινητό σου δουλεύει ομαλά όταν έχεις ενεργοποιημένα τα Δεδομένα του κινητού; Το κινητό κατά τα άλλα πετάει. Είχα κάνει και clean install την 5.1.1. Στην 5.0.1 δεν πρόλαβα να δω αν το κάνει γιατί το είχα μόνο μια μέρα το κινητό. Αλλά αν κρίνω από παλαιότερα σχόλια που βρήκα από άλλους με Cosmote, το πρόβλημα το είχαν πριν βγει η 5.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Όχι δεν έχω κανένα πρόγραμμα για καθαρισμό (clean), ούτε έχω πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ενεργοποιημένο. Πρόγραμμα μέτρησης δεδομένων χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο του κινητού και έχω ενεργοποιήσει εκεί και τον 'Ορισμό ορίου χρήσης δεδομένων' (Ρυθμίσεις -> Χρήση δεδομένων). Δεν έχω φτάσει όμως καν στο όριο. Και αν το φτάσω απλά θα βγάλει πάνω στη μπάρα ένα τριγωνάκι και θα μου κλείσει μόνιμα τα δεδομένα. Το δικό μου όπως περιέγραψα, απλά χάνει τα δεδομένα για λίγο και μετά από λίγη ώρα τα επαναφέρει. Έχεις και εσύ Cosmote και το κινητό σου δουλεύει ομαλά όταν έχεις ενεργοποιημένα τα Δεδομένα του κινητού; Το κινητό κατά τα άλλα πετάει. Είχα κάνει και clean install την 5.1.1. Στην 5.0.1 δεν πρόλαβα να δω αν το κάνει γιατί το είχα μόνο μια μέρα το κινητό. Αλλά αν κρίνω από παλαιότερα σχόλια που βρήκα από άλλους με Cosmote, το πρόβλημα το είχαν πριν βγει η 5.1.1. Να ξέρεις ότι σε όλα τα κινητά, όταν το σήμα πέσει σε κατάσταση 2G/E, αυτομάτως κλείνουν τα data όταν υπάρξει κλήση. Πιθανόν στο σημείο που το βλέπεις να υπάρχει αστάθεια σήματος και όταν μιλάς να στο ρίχνει σε 2G/E, οπότε είναι λογικό να έχεις διακοπή δεδομένων. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Να ξέρεις ότι σε όλα τα κινητά, όταν το σήμα πέσει σε κατάσταση 2G/E, αυτομάτως κλείνουν τα data όταν υπάρξει κλήση. Πιθανόν στο σημείο που το βλέπεις να υπάρχει αστάθεια σήματος και όταν μιλάς να στο ρίχνει σε 2G/E, οπότε είναι λογικό να έχεις διακοπή δεδομένων. Μα δεν μιλάω, ούτε δέχομαι κλήση. Απλά ανοίγω τα δεδομένα για να σερφάρω! Κατά τη διάρκεια που είμαι στο internet χάνονται τα δεδομένα. Στην αρχή απλά δεν φορτώνεται η σελίδα που προσπαθώ να μπω (ενώ ακόμα δεν έχει χαθεί το σήμα δεδομένων πάνω από την μπάρα ειδοποιήσεων) και στη συνέχεια εξαφανίζεται το εικονίδιο των δεδομένων (E, Η, Η+, LTE όποιο είναι διαθέσιμο στην περιοχή που βρίσκομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Μα δεν μιλάω, ούτε δέχομαι κλήση. Απλά ανοίγω τα δεδομένα για να σερφάρω! Κατά τη διάρκεια που είμαι στο internet χάνονται τα δεδομένα. Στην αρχή απλά δεν φορτώνεται η σελίδα που προσπαθώ να μπω (ενώ ακόμα δεν έχει χαθεί το σήμα δεδομένων πάνω από την μπάρα ειδοποιήσεων) και στη συνέχεια εξαφανίζεται το εικονίδιο των δεδομένων (E, Η, Η+, LTE όποιο είναι διαθέσιμο στην περιοχή που βρίσκομαι) Μήπως να ρυθμίσεις ξανά τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ από την σελίδα της cosmote ξανά????λέω τώρα εγώ μήπως εχει φάει τίποτα σκάλωμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Όχι δεν έχω κανένα πρόγραμμα για καθαρισμό (clean), ούτε έχω πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ενεργοποιημένο. Πρόγραμμα μέτρησης δεδομένων χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο του κινητού και έχω ενεργοποιήσει εκεί και τον 'Ορισμό ορίου χρήσης δεδομένων' (Ρυθμίσεις -> Χρήση δεδομένων). Δεν έχω φτάσει όμως καν στο όριο. Και αν το φτάσω απλά θα βγάλει πάνω στη μπάρα ένα τριγωνάκι και θα μου κλείσει μόνιμα τα δεδομένα. Το δικό μου όπως περιέγραψα, απλά χάνει τα δεδομένα για λίγο και μετά από λίγη ώρα τα επαναφέρει. Έχεις και εσύ Cosmote και το κινητό σου δουλεύει ομαλά όταν έχεις ενεργοποιημένα τα Δεδομένα του κινητού; Το κινητό κατά τα άλλα πετάει. Είχα κάνει και clean install την 5.1.1. Στην 5.0.1 δεν πρόλαβα να δω αν το κάνει γιατί το είχα μόνο μια μέρα το κινητό. Αλλά αν κρίνω από παλαιότερα σχόλια που βρήκα από άλλους με Cosmote, το πρόβλημα το είχαν πριν βγει η 5.1.1. Έχω και εγω cosmote και δεν έχω τέτοιο πρόβλημά. Το κάνει αυτό μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο και το wi-fi οπότε εαν βρει σήμα κλείνει τα δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση κλείνω το wi-fi. Δεν εχω παρατηρήσει αλλη περίπτωση αποσύνδεσης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εχω και εγω προβλημα ρε παιδια.Μου κανει αποσυνδεσεις στο wifi,μολις ξεκλειδωσω το κινητο κανει παλι συνδεση μονο του.Μου το κανει και στο σπιτι και στην δουλεια. Μετα την αναβαθμιση αυτα,χωρις να εχω αλλαξει κατι αλλο στο κινητο,ξερει καποιος τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Έχω και εγω cosmote και δεν έχω τέτοιο πρόβλημά. Το κάνει αυτό μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο και το wi-fi οπότε εαν βρει σήμα κλείνει τα δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση κλείνω το wi-fi. Δεν εχω παρατηρήσει αλλη περίπτωση αποσύνδεσης ... Τελικά, μετά από αρκετή σκέψη και ψάξιμο, καταλήγω πως το συγκεκριμένο φαινόμενο με τις αποσυνδέσεις των δεδομένων 2G/3G/4G, το παρατηρώ μόνο όταν βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή που μένω! Άρα πιο πιθανό είναι να έχει να κάνει με το σήμα της cosmote στην περιοχή μου και όχι με το κινητό! :D Το κινητό όπου αλλού και αν το χρησιμοποίησα δεν είχε πρόβλημα! :) Edited September 22, 2015 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Guys το clean master το δουλευεται κ τι γνωμη εχετε γι αυτο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Guys το clean master το δουλευεται κ τι γνωμη εχετε γι αυτο ;; αχρηστο! περισσοτερο κακο παρα καλο κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Guys το clean master το δουλευεται κ τι γνωμη εχετε γι αυτο ;; Εγώ καθόλου, απλά στην 5.1.1 στην στοκ εφαρμογή της έξυπνης διαχείρισης έχει μια επιλογή για διαγραφή unnecessary data (ουσιαστικά ειναι το clean master) και το κάνω κάθε τόσο, αυτό απλά... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 αχρηστο! περισσοτερο κακο παρα καλο κανει! Η εξυπνη διαχείριση ειναι καλη η οχι ? οσο αναφορα στον καθαρισμο και σε ασφαλεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Guys το clean master το δουλευεται κ τι γνωμη εχετε γι αυτο ;; Το έχει βάλει πλέον η samsung στην 5.1.1, οπότε δεν βλέπω τον λόγο που κάνει κακό, μια που το δουλεύω κατά καιρούς σε πολλές συσκευές μου όπως και στο ΝΟΤΕ4 και κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν έχω αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό και πόσο μάλλον που πλέον το έβαλε η ίδια η SAMSUNG. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Η εξυπνη διαχείριση ειναι καλη η οχι ? οσο αναφορα στον καθαρισμο και σε ασφαλεια ? οπως γραφει και ο φιλος topet εχει βαλει η σαμη δικο της καλυτερα αυτο παρα αλλα απο το μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts