panoramix77 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ο σημαντικότερος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το αγοράσω είναι το πόσο εύκολα κάνει σημάδια το μέταλλο. Έχω το Μ8 χωρίς θήκη από τον Οκτώβριο. Έχει φάει 3 τούμπες και έχει κάνει μόνο ένα σημάδι. Από χρήση δεν έχω το παραμικρό. Το ακουμπάω κανονικά σε τραπέζια, στην τσέπη μπαίνει γυμνό κλπ. Αν είναι να πάρω το Note να του φορέσω την flip και να γεμίσει παρά ταύτα σημάδια να μου λείπει. παρε ρε φιλε το κινητο ,,τα σπαει...τι γρατζουνιες,,,θα το κανεις κορνιζα???και μετα πωληση σου εχει και ας εχει και γρατζουνιες....δεν φαινονται ιδιατερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ο σημαντικότερος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το αγοράσω είναι το πόσο εύκολα κάνει σημάδια το μέταλλο. Έχω το Μ8 χωρίς θήκη από τον Οκτώβριο. Έχει φάει 3 τούμπες και έχει κάνει μόνο ένα σημάδι. Από χρήση δεν έχω το παραμικρό. Το ακουμπάω κανονικά σε τραπέζια, στην τσέπη μπαίνει γυμνό κλπ. Αν είναι να πάρω το Note να του φορέσω την flip και να γεμίσει παρά ταύτα σημάδια να μου λείπει. Κώστα σαφώς το 4 είναι αρκετά ευαίσθητο στις γρατσουνιές. Έχει όμως χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Ζυγίζεις και αποφασίζεις. Εμένα τώρα το S6 μου φαίνεται μικρό. :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Σχετικά με τις γρατζουνιές, μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε γιατί το έχω τρείς μήνες πάντα χωρίς θήκη και δεν μπορώ να πω ότι το προσέχω πολύ και δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Σχετικά με τις γρατζουνιές, μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε γιατί το έχω τρείς μήνες πάντα χωρίς θήκη και δεν μπορώ να πω ότι το προσέχω πολύ και δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά. Δες το λιγο καλυτερα..σιγουρα εχεις ..ειναι στην edge μερια...οχι στο μεταλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Δες το λιγο καλυτερα..σιγουρα εχεις ..ειναι στην edge μερια...οχι στο μεταλικο Εννοείς στο ασημί τμήμα; στο Diamond cut; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εντάξει παιδιά οι γρατζουνιες φαίνονται υπό γωνία και σε φως λάμπα από κάτω. Τέλειο είναι το τηλέφωνο σε όλα. Παραβλέπω τα ελάχιστα λαγκς που έχει. Είδα με λολιποπ του φίλου prioxxx και είναι σε άλλο επίπεδο. Θα την βάλω και εγώ την πολωνική το βράδυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εννοείς στο ασημί τμήμα; στο Diamond cut; Ακριβως εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Απο σημα εσεις που το εχετε,τι λεει????οπως ειπε παραπανω ο φιλος,εχει θεμα το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Φιλαρακια με igo 9 εχει βγαλει καποιος ακρη?εχω προβλημα νε την αναλυση αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει μυνημα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλαρακια με igo 9 εχει βγαλει καποιος ακρη?εχω προβλημα νε την αναλυση αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ακριβως εκει Δεν έχω καμία όσο το κοιτάω με γυμνό μάτι. Τι να πω..... ίσως αν κάτσω καμιά ώρα κάτω από έντονο φως και να το ψάχνω, ίσως βρω κάποια. Για μένα σημασία έχει ότι δεν φαίνεται κάτι τόσο έντονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Και εμένα με την original της Samsung και απίστευτη προσοχή έκανε. Δεν το πίστευα αλλά οκ. Δεν τρέχει κάτι. Εμένα το γυαλί με νοιάζει να μην γρατζουνιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ γυμνό τελείως και δεν έχει πάθει τίποτα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδιά καλημέρα έχω κατεβάσει την εφαρμογή Quick pic επειδή μ αρέσουν τα γραφικά που έχει καλύτερα όμως δεν μ αφήνει να κάνω ενέργειες όπως να μεταφέρω και να διαγράψω φωτογραφίες που οφείλεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ο σημαντικότερος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το αγοράσω είναι το πόσο εύκολα κάνει σημάδια το μέταλλο. Έχω το Μ8 χωρίς θήκη από τον Οκτώβριο. Έχει φάει 3 τούμπες και έχει κάνει μόνο ένα σημάδι. Από χρήση δεν έχω το παραμικρό. Το ακουμπάω κανονικά σε τραπέζια, στην τσέπη μπαίνει γυμνό κλπ. Αν είναι να πάρω το Note να του φορέσω την flip και να γεμίσει παρά ταύτα σημάδια να μου λείπει. Παιδια, όσοι γράφουν ότι δεν έχουν γρατζουνιες απλά δεν το ελέγχουν σωστά. Το Diamond cut τμήμα γρατζουνιεται και με τη σκέψη. Από την άλλη Κώστα αυτή η επιφάνεια είναι τόσο μικρή κι οι γρατζουνιες τόσο επιφανειακες που δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα και λόγος μη αγοράς του κινητου. Πάρε το - καλύτερο κατά τη γνώμη μου - κινητό της αγοράς, ριχτου και μια sview (τώρα που έχουμε ακόμα αποσπωμενο backplate γιατί στο 5αρι πάμε σε αλουμίνιο η γυαλί) που δεν αυξάνει ιδιαίτερα και το πάχος της συσκευής, ώστε να πιάνεις και το αλουμίνιο όταν το χρησιμοποιείς και μην ασχολείσαι με minor θέματα. Ειδικά, τώρα, με τη δεύτερη lolipop rom, που φοράω από χθες, βλέπω ένα άψογο και απόλυτα αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς στα χέρια μου. Ο wacom digitizer είναι μαγικός κι οι υπόλοιποι κατασκευαστες σφυριζουν αδιάφορα, παρα την πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς note, καθαρά και μόνο για λόγους κόστους... Όλοι δισταζουν δηλαδή να δώσουν wacom υλοποίηση, γιατί απλά στοιχίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδια, όσοι γράφουν ότι δεν έχουν γρατζουνιες απλά δεν το ελέγχουν σωστά. Το Diamond cut τμήμα γρατζουνιεται και με τη σκέψη. Από την άλλη Κώστα αυτή η επιφάνεια είναι τόσο μικρή κι οι γρατζουνιες τόσο επιφανειακες που δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα και λόγος μη αγοράς του κινητου. Πάρε το - καλύτερο κατά τη γνώμη μου - κινητό της αγοράς, ριχτου και μια sview (τώρα που έχουμε ακόμα αποσπωμενο backplate γιατί στο 5αρι πάμε σε αλουμίνιο η γυαλί) που δεν αυξάνει ιδιαίτερα και το πάχος της συσκευής, ώστε να πιάνεις και το αλουμίνιο όταν το χρησιμοποιείς και μην ασχολείσαι με minor θέματα. Ειδικά, τώρα, με τη δεύτερη lolipop rom, που φοράω από χθες, βλέπω ένα άψογο και απόλυτα αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς στα χέρια μου. Ο wacom digitizer είναι μαγικός κι οι υπόλοιποι κατασκευαστες σφυριζουν αδιάφορα, παρα την πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς note, καθαρά και μόνο για λόγους κόστους... Όλοι δισταζουν δηλαδή να δώσουν wacom υλοποίηση, γιατί απλά στοιχίζει... Νομίζω αυτό το μήνυμα τα είπε όλα ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια, όσοι γράφουν ότι δεν έχουν γρατζουνιες απλά δεν το ελέγχουν σωστά. Το Diamond cut τμήμα γρατζουνιεται και με τη σκέψη. Από την άλλη Κώστα αυτή η επιφάνεια είναι τόσο μικρή κι οι γρατζουνιες τόσο επιφανειακες που δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα και λόγος μη αγοράς του κινητου. Πάρε το - καλύτερο κατά τη γνώμη μου - κινητό της αγοράς, ριχτου και μια sview (τώρα που έχουμε ακόμα αποσπωμενο backplate γιατί στο 5αρι πάμε σε αλουμίνιο η γυαλί) που δεν αυξάνει ιδιαίτερα και το πάχος της συσκευής, ώστε να πιάνεις και το αλουμίνιο όταν το χρησιμοποιείς και μην ασχολείσαι με minor θέματα. Ειδικά, τώρα, με τη δεύτερη lolipop rom, που φοράω από χθες, βλέπω ένα άψογο και απόλυτα αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς στα χέρια μου. Ο wacom digitizer είναι μαγικός κι οι υπόλοιποι κατασκευαστες σφυριζουν αδιάφορα, παρα την πολύ μεγάλη επιτυχία της σειράς note, καθαρά και μόνο για λόγους κόστους... Όλοι δισταζουν δηλαδή να δώσουν wacom υλοποίηση, γιατί απλά στοιχίζει... Νομίζω αυτό το μήνυμα τα είπε όλα! Όσο για το σήμα που υπήρξαν απορίες το κινητό έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με το Note2. Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή να κάνω περαιτέρω συγκρίσεις. Είμαι και στην wind, οπότε πρακτικά το εχω σχεδόν μόνιμα σε gsm only. Για 4g ούτε συζήτηση, δεν εμφανίζεται καν η επιλογή. Όταν πάρω lollipop από ότι φαίνεται. Αυτη η wind είναι τόσο μπροστά, πιο μπροστά και από τη Sammy, ουαου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά όσοι το έχετε ξέρετε καλύτερα. Και στο M8 υπήρχαν άτομα που έγραφαν ότι γεμίζει γρατζουνιές. Στην πράξη όμως δεν είδα κάτι τέτοιο. Το σημείο αυτό έχει γραμμούλες πριν αφαιρεσεις το νάιλον και προέρχονται από την κοπή του μετάλλου. Αυτά δεν με ενοχλούν. Αυτό που με φοβίζει είναι να μην φεύγει το χρώμα απο την βαμένη επιφάνεια. Αν το πάρω σκέφτομαι να του βάλω την flip γιατί προτιμώ το γνήσιο δέρμα. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης θήκης. Η συσκευή δεν γλυστρά και μπορείς άνετα να την έχεις χωρίς, με προσοχή στο που την αφήνεις. Δεν μου αρέσουν οι S-View. Όπου να κοιτάξεις βλέπεις ψευτο-s-view ακόμα και στα galaxy των 100 ευρώ. Βαγγέλη αν αλλάξω συσκευή, μόνο σε Note θα πάω για τις έξτρα δυνατότητες του. Δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες βελτιώσεις των απλών smartphone. To M8 με καλύπτει έναντι αυτών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τελικά,μόνο Πολωνική έχει βγει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Από όσο ξέρω ναι. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 εγω το ειχα 1 βδομαδα μεχρι να μου ερθει η θηκη ισως και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως και δεν βρισκω γρατσουνια οσο και να ψαχνω! και δεν ειναι λογος αυτος νομιζω να μην παρεις το κινητο!το βαζεις μια θηκη και το ξεχνας απλα,το κινητο ειναι εργαλειο! το σημα ειναι πολυ καλυτερο τουλαχιστον απο το S3 που ειχα(πλεον μπορω και μιλαω και στο ανσασερ η στελνω μνμ μεσα ενω με το S3 εκανα ταμα να μην παει σε επειγουσες κλησεις) οποτε εγω καταληγω στο συμπερασμα οτι εχει δυνατοτερο σημα! αλλοι που ειχαν αλλη συσκευη μπορει να πουν το αντιθετο! παντως και εμενα με προβλιματιζει πολυ η μπαταρια δεν ξερω δεν πιανω 4 ωρες οθονης για κανεναν λογω μπορω να πω βαρια 4 ωρες μονο αμα το εχω και κανω σερφαρισμα! παντα ομως παιζω μια ωρα παιχνιδι σιγουρα! στις αρχες μου εβγαζε 4αωρα απο οσο θυμαμαι! και χωρις παιχνιδι ειχα χτυπησει και κοντα στις 6 ωρες! περιμενω να ερθει λολλιποπ μηπως γινει τπτ αλλιως μαλλον θα προβω σε ενεργιες επαναφορας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδιά καλημέρα έχω κατεβάσει την εφαρμογή Quick pic επειδή μ αρέσουν τα γραφικά που έχει καλύτερα όμως δεν μ αφήνει να κάνω ενέργειες όπως να μεταφέρω και να διαγράψω φωτογραφίες που οφείλεται αυτό; Αν οι φωτογραφίες που προσπαθείς να διαγράψεις, μετακινήσεις κλπ βρίσκονται στην εξωτερική σου κάρτα, αυτός είναι ο λόγος. Θα διορθωθεί με την αναβάθμιση σε lollipop. Δυστυχώς η Google αποφάσισε σε Kit Kat να μην επιτρέπει τη πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα μέσω εφαρμογών τρίτων (Play Store). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εμενα παλι, σε δυο βδομαδες που εχουν περασει, περιμενοντας θηκη απο ebay, εχει γινει χαλια! Εχει μαυρισει το μεταλο σε σημεια, νομιζω λογο ιδρωτα γιατι ειναι δεξια κ αριστερα στο κατω μερος εκει που το κραταω (δεν ειναι βρωμια :-P) και σιμαδακια παντου, και το βαζω παντα μονο του σε θηκη καγκουρο στο μπουφαν. Δε θελω να σκεφτω τι θα παθει αμα φαει τουμπα! Το μονο στη σκεψη γρατσουνιετε που ειπε ο φιλος ισχυει. Το βαμενο μεταλο ειναι Ok. Καλυτερα να το εβαφαν ολο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά όσοι το έχετε ξέρετε καλύτερα. Και στο M8 υπήρχαν άτομα που έγραφαν ότι γεμίζει γρατζουνιές. Στην πράξη όμως δεν είδα κάτι τέτοιο. Το σημείο αυτό έχει γραμμούλες πριν αφαιρεσεις το νάιλον και προέρχονται από την κοπή του μετάλλου. Αυτά δεν με ενοχλούν. Αυτό που με φοβίζει είναι να μην φεύγει το χρώμα απο την βαμένη επιφάνεια. Αν το πάρω σκέφτομαι να του βάλω την flip γιατί προτιμώ το γνήσιο δέρμα. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης θήκης. Η συσκευή δεν γλυστρά και μπορείς άνετα να την έχεις χωρίς, με προσοχή στο που την αφήνεις. Δεν μου αρέσουν οι S-View. Όπου να κοιτάξεις βλέπεις ψευτο-s-view ακόμα και στα galaxy των 100 ευρώ. Βαγγέλη αν αλλάξω συσκευή, μόνο σε Note θα πάω για τις έξτρα δυνατότητες του. Δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες βελτιώσεις των απλών smartphone. To M8 με καλύπτει έναντι αυτών. Η βαφή δε φεύγει Κώστα, αυτο ξέχασε το. Και γενικά έχει εξαιρετικό grip Στη θέση σου θα έβαζα μια nilkin 0.6mm (όταν έρθεις Ελλάδα από το Νικόλα), για να μην παχαίνει το τηλέφωνο και να μην κρύβει το σχεδιασμό, αλλά και να νιώθεις το στιβαρό σχεδιασμό. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, ο wacom digitizer με τις δυνατότητες που δίνει διαφοροποιει χρόνια τώρα αυτή τη σειρά. Άλλωστε, πλεον, δε βλέπουμε κανένα νεωτερισμο και όλοι οι κατασκευαστες δίνουν τα ίδια και τα ίδια... Κακώς έφυγες εξαρχής από τη σειρά note, για εκεί είσαι εσύ Κώστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η βαφή δε φεύγει Κώστα, αυτο ξέχασε το. Και γενικά έχει εξαιρετικό grip Στη θέση σου θα έβαζα μια nilkin 0.6mm (όταν έρθεις Ελλάδα από το Νικόλα), για να μην παχαίνει το τηλέφωνο και να μην κρύβει το σχεδιασμό, αλλά και να νιώθεις το στιβαρό σχεδιασμό. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, ο wacom digitizer με τις δυνατότητες που δίνει διαφοροποιει χρόνια τώρα αυτή τη σειρά. Άλλωστε, πλεον, δε βλέπουμε κανένα νεωτερισμο και όλοι οι κατασκευαστες δίνουν τα ίδια και τα ίδια... Κακώς έφυγες εξαρχής από τη σειρά note, για εκεί είσαι εσύ Κώστα... Παρατηρω μια ταυτιση αποψεων και επιλογων... ακριβως την συγκεκριμενη θηκη εχω βαλει κι εγω για την ωρα. Παρα πολυ καλη, αλλα δεν καλυπτει το παν ενδεχομενο. Για αυτο λοιπον επιτρεψε μου να προτεινω αλλη μα φορα την Manna η οποια αποδεδειγμενα στο Νοτε 2 εδινε απολυτη προστασια. Τσεκαρισμενο 8 φορες που μου επεσε σε δρομους, πατωματα κτλ. Αναμενω την αντιστοιχη για το Νοτε 4 και ελπιζω να ειναι το ιδιο. Επισης πραγματικα ενω δεν της φαινεται κανει το πιασιμο της συσκευης ακομα πιο ευκολη και σιγουρη ετσι οπως διπλωνει πισω. Και το κινητο δειχνει πολυ ομορφο και βγαινει και πανευκολα. Απλα με το ευρω πλεον τοσο χαμηλα ειναι πολυ ακριβη. Γι αυτο το ξανασκεφτηκα και τωρα προτεινω να επιστρεψω στο θεμα οταν την παραλαβω για να μην λεω λογια του αερα για μια θηκη των 50€. Στο καταλληλο θρεντ θα γραψω εν καιρω. τωρα ειμαι :offtopic: Πραγματικα ομως ολη η ιστορια ειναι ο wakom και το software της Samsung. Αλλιως ολα τα αλλα παιζουν στην ιδια κατηγορια. Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω ουτε καν την επιλογη αλλου launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η βαφή δε φεύγει Κώστα, αυτο ξέχασε το. Και γενικά έχει εξαιρετικό grip Στη θέση σου θα έβαζα μια nilkin 0.6mm (όταν έρθεις Ελλάδα από το Νικόλα), για να μην παχαίνει το τηλέφωνο και να μην κρύβει το σχεδιασμό, αλλά και να νιώθεις το στιβαρό σχεδιασμό. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, ο wacom digitizer με τις δυνατότητες που δίνει διαφοροποιει χρόνια τώρα αυτή τη σειρά. Άλλωστε, πλεον, δε βλέπουμε κανένα νεωτερισμο και όλοι οι κατασκευαστες δίνουν τα ίδια και τα ίδια... Κακώς έφυγες εξαρχής από τη σειρά note, για εκεί είσαι εσύ Κώστα... Μην ξεχνάς ότι συνεχίζω να έχω το Note 8 :) το οποίο παρά τα χρόνια του τα πάει πολύ καλά. Απλά θέλω να τα έχω όλα σε μια συσκευή και να κοιτάξω για ένα WP tablet μόνο για το γραφείο και τον καναπέ. Έχω καιρό να το σκεφτώ μέχρι το Πάσχα που θα έλθω Ελλάδα. Άλλωστε το Μ8 δεν θα πουληθεί. Θα το πάρει η γυναίκα μου. Αν μετανιώσω τα αλλάζουμε :) Θήκες διάφανες πλαστικές δεν βάζω. Έχω μια πολύ λεπτή για το Μ8. Όπως την πήρα έτσι την έχω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Μην ξεχνάς ότι συνεχίζω να έχω το Note 8 :) το οποίο παρά τα χρόνια του τα πάει πολύ καλά. Απλά θέλω να τα έχω όλα σε μια συσκευή και να κοιτάξω για ένα WP tablet μόνο για το γραφείο και τον καναπέ. Έχω καιρό να το σκεφτώ μέχρι το Πάσχα που θα έλθω Ελλάδα. Άλλωστε το Μ8 δεν θα πουληθεί. Θα το πάρει η γυναίκα μου. Αν μετανιώσω τα αλλάζουμε :) Θήκες διάφανες πλαστικές δεν βάζω. Έχω μια πολύ λεπτή για το Μ8. Όπως την πήρα έτσι την έχω. Κώστα κι εγώ αυτό το σενάριο έχω υλοποιήσει. Note και surface Pro 3 για δουλειά και καναπέ /κρεβάτι. Δε θέλω 100 συσκευές, δεν εχει νοημα. Ένα ipad mini retina υπάρχει μόνο και μόνο για να βλέπω που κινείται το ios, αλλά εκεί απλά βλέπω ένα στασιμο, παναρχαιο λειτουργικό που δεν εχει τίποτα να επιδείξει εκτός από κάποιες καλογυαλισμενες εφαρμογές. Προσωπικά άδικα δοκιμάζω τόσα χρόνια άλλες συσκευές, αφού πάντα στα note 1,2,3,4 γύρισα κι απλά έχανα χρόνο και χρήμα με τα άλλα. Δεν είναι πασιφανες ότι μετά από τη δοκιμή περίπου 200 συσκευων αυτά τα 4 χρόνια που υπάρχει η σειρά νοτε γυρίζω ξανά και ξανά εδώ? Ακόμα κι οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ πλέον φροντίζω να είναι μεγάλων κατασκευαστων και cross platform. Πχ για organizer pim χρησιμοποιώ αποκλειστικά Evernote premium και το άρτιο δεσιμο του με το S note μου έχει λύσει τα χέρια... @no Συμφωνώ μαζί σου, η mana είναι εξαιρετική θήκη. Προσωπικά χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον τη Samsung protective cover, μαζί με ένα tempered glass γιατί θέλω άμεση πρόσβαση πολλές φορές μέσα στη μέρα στη συσκευή μου και καμιά άλλη δε βολεύει τόσο όσο αυτή. Κάποιες φορές βάζω και τη λεπτή nilkin, ούτως ή άλλως στόχος είναι να μην πέσει η συσκευή.. . Edited March 22, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts