Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η lollipop είναι αποκλειστικά σε art......

ναι το ξερω αυτο και εδω δειχνει οτι το Gflex με το λολλιποπ να ειναι σε Davlink http://techblog.gr/mobile/lg-g-flex-2-benchmarks-5221/ γι αυτο ρωτησα! εκτος αν μπερδευομαι καπου εγω τοτε σρ!!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλοι μου έχετε να μου προτείνετε για το NOTE 4c κάποια εφαρμογή αξιόπιστη για Launcher που να αξίζει από τον μαμά Launcher χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Ευχαριστώ

Φίλοι μου έχετε να μου προτείνετε για το NOTE 4c κάποια εφαρμογή αξιόπιστη για Launcher που να αξίζει από τον μαμά Launcher χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Ευχαριστώ

Nova launcher

Διάβασε και το θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

Θοδωρής

Φιλαρακια παλι μου βγαζει οτι.να ναι.στο αντουτου.ολο διαφορετικα σκορ.βγαζει απο 40κμεχρι και 53κ.μηπως εχω κανει κατι λαθος Η να κοιταξω καποια ρυθμιση?

Φιλαρακια παλι μου βγαζει οτι.να ναι.στο αντουτου.ολο διαφορετικα σκορ.βγαζει απο 40κμεχρι και 53κ.μηπως εχω κανει κατι λαθος Η να κοιταξω καποια ρυθμιση?

Γνώμη μου, να σταματήσεις να τρέχεις το antutu και να κοιτάς τα σκορ μήπως και αισθανθείς καλύτερα ψυχολογικά. Προσωπικά το είχα τρέξει την 1η φορά που το πήρα και μου έβγαλε 51000. Δεν ξαναασχολήθηκα με την εφαρμογή και την έσβησα κατευθείαν. Δεν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο, μην ανχώνεστε. Χαρείτε τα κινητά σας και σταματήστε κάθε είδους τεστ που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. ;)

Μην τα λαμβάνεις υπόψιν σου φίλε αυτά...Όπως λέει και ο φίλος πριν από μένα δεν έχει κάτι η συσκευή...Αυτά τα software είναι για τα μάτια του κόσμου και τίποτα περισσότερο!Τώρα αν τα έκανες απανωτά τα test έχει μια λογική να μην είναι σταθερό το score αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή ζορίζει πολύ την συσκευή με αποτέλεσμα να θερμαίνεται...Anyway δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! ;)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Σήμερα πέρασα μέσω odin την λολιποπ Πολωνίας. Και πολύ κράτησα την κιτ κατ. Εντυπώσεις πρώτες είναι άριστες! Μπαταρία ίσως να δείχνει και καλύτερη αν όχι ίδια. Θα δούμε. Για μένα μην περιμένετε οτα! Προχωρήστε! Πανέμορφη και το κινητό πραγματικά φυσάει! !
Δημήτρης

και απο δευτερα θα ειμαι και εγω κατοχος του κινητου!!!μετα απο s4 και note 3....παραγγειλα το οκταπυρηνο σε μαυρο!!

και απο δευτερα θα ειμαι και εγω κατοχος του κινητου!!!μετα απο s4 και note 3....παραγγειλα το οκταπυρηνο σε μαυρο!!

καλοριζικο αδερφε να το χαρεις και να το λιωσεις !

Καλωσόρισες στο club φίλε!Η συσκευή είναι άψογη σε όλα! :cool:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

αυτο περιμενω να διαπιστωσω....αλλα τοσο κοντρα μεταξυ snap και exynos δεν την καταλαβαινω!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο περιμενω να διαπιστωσω....αλλα τοσο κοντρα μεταξυ snap και exynos δεν την καταλαβαινω!!

σας ευχαριστω παιδια ...

Το τηλέφωνό μου είναι εκ Ρουμανίας. Κάποιος φίλος εδώ είχε πει ότι αν περάσω Πολωνική μέσω Odin δεν αλλάζει το CSC κ ετσι δε θα μπορώ να πάρω μετά αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Φαίνεται ότι τελικά αυτό δεν ισχύει. Πέρασα μέσω Odin την Πολωνική 5.01 όταν είχε πρώτοβγει. Το τηλέφωνο παρέμεινε Knox 0x0 και το Phone info έδειχνε CSC XEO , δηλαδή Πολωνικό. Επιπλέον η νέα Πολωνική πέρασε κανονικότατα ΟΤΑ. Το τηλέφωνο παραμένει κανονικά 0x0

Το τηλέφωνό μου είναι εκ Ρουμανίας. Κάποιος φίλος εδώ είχε πει ότι αν περάσω Πολωνική μέσω Odin δεν αλλάζει το CSC κ ετσι δε θα μπορώ να πάρω μετά αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Φαίνεται ότι τελικά αυτό δεν ισχύει. Πέρασα μέσω Odin την Πολωνική 5.01 όταν είχε πρώτοβγει. Το τηλέφωνο παρέμεινε Knox 0x0 και το Phone info έδειχνε CSC XEO , δηλαδή Πολωνικό. Επιπλέον η νέα Πολωνική πέρασε κανονικότατα ΟΤΑ. Το τηλέφωνο παραμένει κανονικά 0x0

Φυσικά και σου είπαν λάθος. Όταν περνάς το firmware αλλάζει και η χώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά από αυτούς που βάλατε την lollipop συνεχίζει να έχει το note 4 το ίδιο bloat ware με την kitkat?

Όχι το ίδιο είναι. Απλά αν θυμάμαι απ ενεργοποιείς πιο πολλές

Δημήτρης

Δεν ισχύει πάντα αυτό .Όταν το firmware που θα περάσεις είναι multi csc θα μπει αυτο που ειναι πρωτο στην σειρά ,τουλάχιστον αυτο συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις .

Μάλλον το firmware της Πολωνίας ειναι single csc και έτσι δεν αντιμετώπισε κάποιο θέμα στην αλλαγή του .

Samsung galaxy s21+

Πωπωωω... Μου άνοιξε η όρεξη μεσημεριάτικα... ;-)

Πωπωωω... Μου άνοιξε η όρεξη μεσημεριάτικα... ;-)

Και σε συνεχεια αυτου του μηνυματος. Εχω το 910C , μολις τριων ημερων , Ουγγαρεζικο και φυσικα με KK. Αν θελησω να περασω την Πολωνικη πρεπει να παω σε BOB4 και μετα με OTA σε ΒΟC3 ή μπορω να περασω κατευθειαν την ΒΟC3 ?

Ευχαριστω !:)

Edited by fagotistas

Παρατηρω παρα πολλα Ουγγρικά. Και το δικο μου (την Δευτερα το πηρα).

Απλη παρατηρηση.

Εν τω μεταξυ, ενω εχει πραγματικα (για τα δικα μου γουστα ) τον ωραιοτερο συνδιασμο υλικων αυτη η υλοποιηση της Samsung, δεν μπορω να πω οτι δεν ξενερωσα με το ποσο απιστευτα ευκολα γρατζουνιζεται το μεταλλο. Δεν το περιμενα. Αλλα οκ τι να κανουμε.

Δεκτο κι αυτο.

Αριστο το κινητο, πραγματικα σφαιρα και με εργαλεια για ολες τις δουλειες. Μολις παραλαβω και την θηκη που του αξιζει θα ολοκληρωθεί και το συναισθημα. :geek:

Απλη παρατηρηση.

Εν τω μεταξυ, ενω εχει πραγματικα (για τα δικα μου γουστα ) τον ωραιοτερο συνδιασμο υλικων αυτη η υλοποιηση της Samsung, δεν μπορω να πω οτι δεν ξενερωσα με το ποσο απιστευτα ευκολα γρατζουνιζεται το μεταλλο. Δεν το περιμενα. Αλλα οκ τι να κανουμε.

Δεκτο κι αυτο.

Αριστο το κινητο, πραγματικα σφαιρα και με εργαλεια για ολες τις δουλειες. Μολις παραλαβω και την θηκη που του αξιζει θα ολοκληρωθεί και το συναισθημα. :geek:

Ισχύει το μέταλλο πάνω και κάτω γρατζουνιεται πανεύκολα! Θέλει πολύ προσοχή με τις θήκες βάλε βγάλε αλλά και σκέτο.

Δημήτρης

Με το παραμικρό κάνει σημάδια..εκτός θηκης μόνο στο σπίτι σαν πιο ασφαλή λύση αλλά και πάλι... Δεν περίμενα τόσο ευαίσθητο να είναι αλλά το έχω σε θήκη και οι 5-6 πολύ μικρές γρατσουνιές δεν φαίνονται καθόλου.

Και σε συνεχεια αυτου του μηνυματος. Εχω το 910C , μολις τριων ημερων , Ουγγαρεζικο και φυσικα με KK. Αν θελησω να περασω την Πολωνικη πρεπει να παω σε BOB4 και μετα με OTA σε ΒΟC3 ή μπορω να περασω κατευθειαν την ΒΟC3 ?

Ευχαριστω !:)

Περνάς απευθείας την ΒΟC3.

Απλη παρατηρηση.

Δεκτο κι αυτο.

Φίλε μου από σημα κινητής πως είσαι ? Εγώ στο σπίτι πχ με το HTC M7 σε 4G Δίκτυο είχα τέλειο ή σχεδόν τέλειο σημα , ενω με το Note εχω μια μπάρα απο τις 4 η 5 που είναι το φουλ...

καλησπερα..πολλοι απο ουγγαρια βλεπω..λιωσαμε στα skroutzo μαγαζα,,,χαχαχα,,....αντε να δουμε ποτε θα ερθει το γλειφιτζουρι μεσω OTA ,,,ΓΙΑΤΙ αλλιως δεν φλασαρω με τιποτα..τεσπα..ειδωμεν...

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση να το αγοράσω είναι το πόσο εύκολα κάνει σημάδια το μέταλλο.

Έχω το Μ8 χωρίς θήκη από τον Οκτώβριο. Έχει φάει 3 τούμπες και έχει κάνει μόνο ένα σημάδι.

Από χρήση δεν έχω το παραμικρό. Το ακουμπάω κανονικά σε τραπέζια, στην τσέπη μπαίνει γυμνό κλπ.

Αν είναι να πάρω το Note να του φορέσω την flip και να γεμίσει παρά ταύτα σημάδια να μου λείπει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)