topet Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Για το knox πηγαίνετε Ρυθμίσεις στα πορτοκαλί εικονίδια Λειτουργία απορρήτου Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε το MY KNOX από το playgoogle? Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Στις ρυθμίσεις θα πας στη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και θα ξετικάρεις την επιλογή αποθήκευσης στην Google. Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 [ATTACH]58215[/ATTACH] Εμείς ακόμα αναβαθμίσεις στην 4.4.4 περνουμε... Χαχαχα. Για lollipop ούτε λόγος. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 [ATTACH]58215[/ATTACH] Εμείς ακόμα αναβαθμίσεις στην 4.4.4 περνουμε... Χαχαχα. Για lollipop ούτε λόγος. Ισχύει. Βλέπω στο sammobile όλες οι χώρες πέρνουν updates πάνω στην 4.4.4 και μάλιστα έχουν σαν ημερομηνία αρχές Μαρτίου. Πάντως απαράδεκτο από τη πλευρά της σάμσουνγκ που δεν βγαίνει να απαντήσει κι αφήνει τους πελάτες της στη τύχη τους. Συγγνώμη αλλά πέρασε μήνας από τότε που δόθηκε στα δύο μοντέλα σε Πολωνία και Γερμανία και δεν βγήκε καμία διορθωτική ακόμα. Αν όλα έτρεχαν ρολόι γιατί τότε δεν την έδωσαν σε άλλη χώρα/ άλλες χώρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 18 μηνες με το N7100. Οχι, δεν ειχα ιδεα, οσο κι αν το αγαπησα το N7100, αυτο το κτηνος το N910C, μεσα σε μια ωρα μου πηρε τα μυαλα!!!!! Με γεια μου και σε ολους σας: συγχαρητηρια που το πηρατε !!!!! Και μιλαω για εργαλειο δουλειας, τα φρου φρου κι αρωματα με αφηνουν αδιαφορο... πχ αυτη η ασπριλα στις ρυθμισεις θα επρεπε για μενα να μην υπαρχει. Respect στη Samsung. Πραγματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Χαιρετίζω τη νέα μου παρέα και δηλώνω εδώ και 10 μέρες κάτοχος samsung galaxy note 4 (c edition)....Yeah !!! Μέχρι τώρα όλα τέλεια , σχεδόν κανένα παράπονο από τη συσκευή. Οι διαφορές με το S4 που είχα για βασική συσκευή . .. αρκετες. Οθονάρα, γρήγορο, σούπερ φωτογραφίες , πολυ καλές selfie η μπροστινή καμερα , καλύτερη μπαταρία γενικά καλύτερη και ποιοτικότερη εμπειρία χρήσης. Στα αρνητικά θεωρώ χαμηλή την ένταση του ηχείου και ίσως φταίει η λάθος θέση του. ..πάντως έχω την εντύπωση πως το s4 είχε πιο δυνατό ήχο. .. Γενικά το τηλέφωνο με ενθουσιασε και το μέγεθος με βόλεψε αφάνταστα ...μάλιστα μετά από τα samsung galaxy s1 ....s2...S4. ...kai s4 mini δύσκολα θα ξαναλλαζα σειρά. ..Το ΝΟΤΕ απλά δεν συγκρίνεται. .. Ερώτηση. .. Το corning gorilla glass 4 είναι αρκετό ή να βάλω και άλλη προστασία & αν ναι , κάποια ποιοτική πρόταση (vfm +) χωρίς να μας πάρουν τα "σωβρακα"??? Αάααααααααα θα το ξεχνούσα ...το δικό μου το πήρα από σκρουτζομαγαζο είναι EU αλλά δυστυχώς για Βουλγαρία. .. (φαντάζομαι δυστυχώς δεν έχω ακούσει κατι) Είχε ποτέ κανείς συσκευή από Βουλγαρία και αν ναι , αυτοί από αναβαθμίσεις πώς τα πάνε ??? Edited March 17, 2015 by ASTERIOS11416 Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) 99,99999% η gorilla φυσικα και σε καλυπτει ..μιλαμε σχεδον για το τελευταιο μοντελο αλλα καλου κακου παρε και αυτην...δεν παιζεται.(αλλα αφηνει δακτυλιες )http://www.e-shop.gr/samsung-display-protector-et-fn910-for-galaxy-note-4-n910-p-TEL.019093 για βουλγαρια δεν εχω ιδεα αλλα δεδομενο ειναι οτι αν δεν την περασεις μονος σου θα αργησει....αγνωτο ποτε... Edited March 17, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Έχει κανένα πρόβλημα όποιος φλάσαρε τη Lollipop? Αξίζει να την περάσω ή να περιμένω την επίσημη? Πριν που είχα το Note 3 την είχα περάσει χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. Το κινητό απλά...ΠΕΤΟΥΣΕ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Χαιρετίζω τη νέα μου παρέα και δηλώνω εδώ και 10 μέρες κάτοχος samsung galaxy note 4 (c edition)....Yeah !!! Μέχρι τώρα όλα τέλεια , σχεδόν κανένα παράπονο από τη συσκευή. Οι διαφορές με το S4 που είχα για βασική συσκευή . .. αρκετες. Οθονάρα, γρήγορο, σούπερ φωτογραφίες , πολυ καλές selfie η μπροστινή καμερα , καλύτερη μπαταρία γενικά καλύτερη και ποιοτικότερη εμπειρία χρήσης. Στα αρνητικά θεωρώ χαμηλή την ένταση του ηχείου και ίσως φταίει η λάθος θέση του. ..πάντως έχω την εντύπωση πως το s4 είχε πιο δυνατό ήχο. .. Γενικά το τηλέφωνο με ενθουσιασε και το μέγεθος με βόλεψε αφάνταστα ...μάλιστα μετά από τα samsung galaxy s1 ....s2...S4. ...kai s4 mini δύσκολα θα ξαναλλαζα σειρά. ..Το ΝΟΤΕ απλά δεν συγκρίνεται. .. Ερώτηση. .. Το corning gorilla glass 4 είναι αρκετό ή να βάλω και άλλη προστασία & αν ναι , κάποια ποιοτική πρόταση (vfm +) χωρίς να μας πάρουν τα "σωβρακα"??? Αάααααααααα θα το ξεχνούσα ...το δικό μου το πήρα από σκρουτζομαγαζο είναι EU αλλά δυστυχώς για Βουλγαρία. .. (φαντάζομαι δυστυχώς δεν έχω ακούσει κατι) Είχε ποτέ κανείς συσκευή από Βουλγαρία και αν ναι , αυτοί από αναβαθμίσεις πώς τα πάνε ??? Καλημέρα σε όλους. Εμένα ο ήχος με ξεκουφαίνει. Αφού στη δουλειά αναγκάζομαι να τον χαμηλώσω για να μην ενοχλεί εάν χτυπήσει! Έχω έρθει απά S3 και η διαφορά είναι αισθητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Στα αρνητικά θεωρώ χαμηλή την ένταση του ηχείου και ίσως φταίει η λάθος θέση του. ..πάντως έχω την εντύπωση πως το s4 είχε πιο δυνατό ήχο. .. Αάααααααααα θα το ξεχνούσα ...το δικό μου το πήρα από σκρουτζομαγαζο είναι EU αλλά δυστυχώς για Βουλγαρία. .. (φαντάζομαι δυστυχώς δεν έχω ακούσει κατι) Είχε ποτέ κανείς συσκευή από Βουλγαρία και αν ναι , αυτοί από αναβαθμίσεις πώς τα πάνε ??? Και εγώ από το εξαιρετικό S4 έρχομαι και λίγο που δούλεψα το ΝΟΤΕ 4 (σήμερα-αύριο μου έρχεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η κάρτα μνήμης...:mad:) μου φάνηκε ότι ο ήχος του ομιλητή είναι αρκετά πιο αδύνατος. Νυχτερινές φωτογραφίες πολύ μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο φυσικά και τέλος να πω ότι και το δικό μου είναι Βουλγαρίας και περιμένω και εγώ πως και πως την lolipop με τόσα που έχω διαβάσει! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με το KNOΧ. Το κατέβασα και πήρα μια μικρή γεύση. Backup παίρνουμε κανονικά και μπορούμε να έχουμε τα δεδομένα και σε άλλη συσκευή πχ μέσω του samsung account; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μήπως είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως λειτουργεί το knox;; και αν πρέπει να το περάσω;;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και εγώ τώρα το ανακαλύπτω! Ουσιαστικά είναι μια απόλυτα κρυφή λειτουργία με ένα κρυπτογραφημένο κώδικα της samsung που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια σε αρχεία που θέλουμε να παραμείνουν κρυφά. Ενεργοποιώντας το σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μια νέα εντελώς οθόνη στην οποία μπαίνεις με κωδικό, όπου εκεί έχει ότι αρχείο θες το οποίο δεν πρέπει να το δει κανένας. Από έγγραφα, φωτογραφίες, εφαρμογές κτλ. Είναι σαν να έχεις δύο τηλέφωνα σε ένα. Δεν το δούλεψα ακόμη, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 οκ...ευχαριστω..οτι αλλες πληροφοριες ...ευπροσδεκτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Και εγώ τώρα το ανακαλύπτω! Ουσιαστικά είναι μια απόλυτα κρυφή λειτουργία με ένα κρυπτογραφημένο κώδικα της samsung που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια σε αρχεία που θέλουμε να παραμείνουν κρυφά. Ενεργοποιώντας το σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μια νέα εντελώς οθόνη στην οποία μπαίνεις με κωδικό, όπου εκεί έχει ότι αρχείο θες το οποίο δεν πρέπει να το δει κανένας. Από έγγραφα, φωτογραφίες, εφαρμογές κτλ. Είναι σαν να έχεις δύο τηλέφωνα σε ένα. Δεν το δούλεψα ακόμη, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα. Αυτό ακριβώς υπάρχει στο note με το όνομα απόρρητη λειτουργία. ..αν κατεβάσεις τον πίνακα ειδοποιήσεων υπάρχει εκεί. .. Τι επιπλέον προσφέρει η εφαρμογή knox που την έχει το note 3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μήπως είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως λειτουργεί το knox;; και αν πρέπει να το περάσω;;; ευχαριστώ Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Παραλαμβανω και εγώ σήμερα το n910c από kinitomania. Θα ήθελα οι πιο έμπειροι να με συμβουλευσουν τι να τσεκάρω στη συσκευή σε θέματα doa και λοιπά. Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Παραλαμβανω και εγώ σήμερα το n910c από kinitomania. Θα ήθελα οι πιο έμπειροι να με συμβουλευσουν τι να τσεκάρω στη συσκευή σε θέματα doa και λοιπά. Ευχαριστώ πολύ ! Πρόσεξε η συσκευή που θα παραλάβεις να είναι σφραγισμένη και η συσκευή να είναι με τις ζελατίνες. Για το DOA θα σε ενημερώσει το κατάστημα αγοράς μια και ο καθένας έχει διαφορετική πολιτική. Κατέβασε από το play.google το Phone_info για να δεις τη χώρα κατασκευής και άλλες πληροφορίες της συσκευής σου. Με γεια να το χαρείς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 παιδιά καλησπέρα θέλω να δώσω το τηλέφωνο και έχω βάλει Pin στην απόρρητο λειτουργία θέλω να το κάνω να ξεκινάει πάλι από την αρχή θυμάμαι το Pin όμως δεν μου λέει πουθενά κατάργηση Pin πήγα στην εφαρμογή από την διαχείριση πάτησα εκκαθάριση δεδομένων όμως όταν μπεις μέσα μου ζητάει πάλι Pin πως γίνεται ρε παιδιά να βγάλω το Pin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μήπως αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων;;; δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μήπως αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων;;; δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Δεν νομίζω να φτάσει σε επαναφορά. Δεν το έχω κάνει ποτε να ξέρω πως θα βγει αλλα κάπου θα λέει στις οδηγίες. Η επαναφορά μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα αλλα θέλει πολύ χρόνο να γίνει πάλι η συσκευή όπως ηταν. Λίγο ψάξιμο στο Google μπορεί να λύσει αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εφόσον θέλει να το δώσει έτσι και αλλιώς θα είναι καλό να κάνει επαναφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εφόσον θέλει να το δώσει έτσι και αλλιώς θα είναι καλό να κάνει επαναφορά... Δεν το πρόσεξα ότι θέλει να το δώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση η επαναφορά σε αυτή Τη περίπτωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelispet Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδιά την βοήθεια σας. Έχω το C του έβαλα μία min sd 10plus 128gb και μερικές φωτογραφίες και βίντεο μου τα δείχνει μαύρα με θαυμαστικό και δεν τα ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Παιδιά την βοήθεια σας. Έχω το C του έβαλα μία min sd 10plus 128gb και μερικές φωτογραφίες και βίντεο μου τα δείχνει μαύρα με θαυμαστικό και δεν τα ανοίγει. Οι κάρτες που παίρνει το κινητό είναι micro SD… Τέτοια κάρτα χρησιμοποίησες; Αν ναι έκανες διαμόρφωση πριν; Είναι επώνυμη κάρτα;Για κάρτες μιλάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 Edited March 17, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημέρα. Όπως έλεγα παρέλαβα χθες το n910c , από kinitomania. Το κουτί δεν είχε εξωτερική ζελατίνα , είχε φυσικά τις ταινίες ασφαλείας ,και ο υπάλληλος εκεί με προέτρεψε να τηλεφωνήσω επί τόπου στην samsung για επιβεβαίωση . Εκεί έδωσα τον αριθμό imei που αναγράφεται στην συσκευασία και η υπάλληλος μου είπε ότι όλα είναι οκ , ισχύει 2 χρόνια εγγύηση , κλπ. Μου είπε επίσης ότι το τηλέφωνο είναι Αυστριακό , το οποίο με παραξένεψε γιατί στην εφαρμογή Phone_Info εμφανίζεται ως Ουγγαρίας . :-! Όλα πάντως δείχνουν όπως θα έπρεπε , το τηλέφωνο είναι φανταστικό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts