msdxgr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Wind έχω .Καλα δεν έχει 4g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Wind έχω .Καλα δεν έχει 4g ? wind ειναι μια εταιρια με το χειροτερο σημα ! αμφιβαλω αν πιανεις και παντου 3G οχι 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Wind έχω .Καλα δεν έχει 4g ? Δεν έχει η wind 4G φίλε ακόμα… Και εγώ wind έχω, είμαστε stand by… wind ειναι μια εταιρια με το χειροτερο σημα ! αμφιβαλω αν πιανεις και παντου 3G οχι 4G Φίλε εγώ μια χαρά καλύπτομαι για την ώρα με το 3G… Δεν έχω κάποια προβλήματα ακόμα και στην επαρχία που το έχω δοκιμάσει… Edited March 2, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 παιδες να ρωτησω...ξερει καποιος ποια ειναι η πολιτικη παραχωτησης της lollilop?τι εννοω???ποιε χωρες εχουν προτεραιοτητα και ποτε??δλδ συγκριτικα με kitkat με ποια σειρα δοθηκαν στην ευρωπη τα update???μπορουμε να μαθουμε απο καπου??δλδ πχ εγω που εχω ουγγαρια σε σχεση με kitkat ποτε θα την παρουμε..???εχει νοημα αυτο που ρωταω η δεν εχει να κανει και τις δινουν οποτε και οπου γουσταρουν χωρις συγκεκριμενη πολιτικη?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 παιδες να ρωτησω...ξερει καποιος ποια ειναι η πολιτικη παραχωτησης της lollilop?τι εννοω???ποιε χωρες εχουν προτεραιοτητα και ποτε??δλδ συγκριτικα με kitkat με ποια σειρα δοθηκαν στην ευρωπη τα update???μπορουμε να μαθουμε απο καπου??δλδ πχ εγω που εχω ουγγαρια σε σχεση με kitkat ποτε θα την παρουμε..???εχει νοημα αυτο που ρωταω η δεν εχει να κανει και τις δινουν οποτε και οπου γουσταρουν χωρις συγκεκριμενη πολιτικη?? ευχαριστω Έχει απαντηθεί πολλές φορές. Δεν ξέρει κανένας. Δεν είναι ίδια η σειρά χωρών ανά μοντέλο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Παιδιά εχει βγει το lollipop για note 4 ? γιατι εμείς ακόμα τίποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Παιδιά εχει βγει το lollipop για note 4 ? γιατι εμείς ακόμα τίποτα ! Δυστυχώς ακόμα μια δυο χώρες και στα δύο μοντέλα έχουν δώσει την lollipop. Υπομονη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Προς το παρον εχει βγει για το F Γερμανιας και το C Πολωνιας. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Κάτι ακόμα ! Που είναι εχει επιλογή για ορθογραφία στο λεξικό ; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημερα στην παρεα,απο μερα σε μερα θα εχω καποιο στα χερια!!!:D μια ερωτηση θελω να κανω,τo Αγγλικο C καλυπτετε κανονικα απο εγγυηση,σερβις-αντικατασταση(σε περιπτωση λεμε) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έκανα πριν λίγο παραγγελία και εγώ και όπως μου είπαν Πέμπτη θα το έχω. Μετά από τρία χρόνια χωρίς note ελπίζω να το βολευτω και να μου φανεί εξίσου καλό με το m8. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι κατανάλωση σε mb έχει αν ακούς ραδιόφωνο από ίντερνετ. Πχ με ακρόαση 1 ώρας πόσα mb θα σου φάει max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι κατανάλωση σε mb έχει αν ακούς ραδιόφωνο από ίντερνετ. Πχ με ακρόαση 1 ώρας πόσα mb θα σου φάει max? Ανάλογα με τι bit εκπέμπει ο ιντερνετικος σταθμός. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάλογα με τι bit εκπέμπει ο ιντερνετικος σταθμός. Αν λέει 128 ,αυτό σημαίνει 128 Μπιτς ανά δευτερόλεπτο άρα 7.68 mb το λεπτό . Αν εκπέμπει στα 64 θα καταναλώνει τα μισά κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 το νεο tw θα το παρει ή θα ειναι μονο για s6;αν το παρει και ειναι οπως φαινεται μεχρις σττιγμης απο τα βιντεο θα ειναι πιστευω ενα καλο βημα της σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ανάλογα με τι bit εκπέμπει ο ιντερνετικος σταθμός. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν λέει 128 ,αυτό σημαίνει 128 Μπιτς ανά δευτερόλεπτο άρα 7.68 mb το λεπτό . Αν εκπέμπει στα 64 θα καταναλώνει τα μισά κ.ο.κ. Ρε παιδιά, αν δεν ξέρετε μην δίνετε πληροφορίες. Αν λέει 128 Kbps, είναι 16 KB το δευτερόλεπτο, δηλαδή 1MB περιπου στο λεπτο. Στα 64 είναι μισο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ρε παιδιά, αν δεν ξέρετε μην δίνετε πληροφορίες. Αν λέει 128 Kbps, είναι 16 KB το δευτερόλεπτο, δηλαδή 1MB περιπου στο λεπτο. Στα 64 είναι μισο κτλ. Για να επανορθώσω. https://www.internet-radio.com/servers/tools/bandwidth/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα !! Οταν μας καλούν γράφει στην οθόνη το όνομα της επαφής και το τελευταίο μήνυμα που εχω στείλει με την επαφή που καλεί πως απενεργοποίητε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα !! Οταν μας καλούν γράφει στην οθόνη το όνομα της επαφής και το τελευταίο μήνυμα που εχω στείλει με την επαφή που καλεί πως απενεργοποίητε; Ρυθμήσεις - Ρυθμίσεις εφαρμογών - Κλήση - Εμφάν. πληροφ. καλούντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το Smart Remote? Έχω nova αποκωδικοποιητή, διαλέγω από τις συσκευές για top box την Pace ως κατασκευαστή, αλλά δεν δουλεύει με τίποτα... Ξέρει κανείς ρυθμίσεις ή κάποια εφαρμογή να δουλεύει σωστά; ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σχετικά με κάποια προηγούμενα posts που είχαμε μία μικρή συζήτηση περί 4G της wind...Από ότι φαίνεται -έστω και καθυστερημένα- αλλάζουν τα δεδομένα σύμφωνα με το παρακάτω link:;) http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σχετικά με κάποια προηγούμενα posts που είχαμε μία μικρή συζήτηση περί 4G της wind...Από ότι φαίνεται -έστω και καθυστερημένα- αλλάζουν τα δεδομένα σύμφωνα με το παρακάτω link:;) http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Δεν βγάζει καμία επιλογή lte το note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δεν βγάζει καμία επιλογή lte το note. τι εννεις δεν βγαζει;;; κατεβασε την μπαρα ειδοποιησεων και κρατα πατημενα τα δεδομενα για διαλεξε τυπου δικτυου... λεει LTE! αν παλι δεν πιανεις πρεπει να το ενεργοποιησεις(αν και τελευταια σε πολους φιλους μου ενεργοποιηθηκε μονο του δεν ξερω γιατι εγω πηγα και το εκανα σε αταστασημα),αν παλι δεν πιανεις πρεπει να εχεις 1GB data τουλαχιστον για να λειτουργησει,αν παλι δεν πιανεις θα εχεις Wind που δεν προσφερει ακομα 4G απο οτι ειδα Απριλιο ερχεται νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δεν βγάζει καμία επιλογή lte το note. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...Έχω πολύ παλιά κάρτα sim της wind και θα πρέπει την αλλάξω από ότι διαβάζω.Τις επόμενες μέρες θα κάνω και εγώ το test... :D Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 τι εννεις δεν βγαζει;;; κατεβασε την μπαρα ειδοποιησεων και κρατα πατημενα τα δεδομενα για διαλεξε τυπου δικτυου... λεει LTE! αν παλι δεν πιανεις πρεπει να το ενεργοποιησεις(αν και τελευταια σε πολους φιλους μου ενεργοποιηθηκε μονο του δεν ξερω γιατι εγω πηγα και το εκανα σε αταστασημα),αν παλι δεν πιανεις πρεπει να εχεις 1GB data τουλαχιστον για να λειτουργησει,αν παλι δεν πιανεις θα εχεις Wind που δεν προσφερει ακομα 4G απο οτι ειδα Απριλιο ερχεται νομιζω Δεν το έχει σαν επιλογή. Συμβόλαιο έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Δεν το έχει σαν επιλογή. Συμβόλαιο έχω κάνει. πηγες στους τυπους δικτυου και δεν το εχει...δεν παιζει αυτο που λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts