Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει το ( Συγχρονισμός λευκώματα ιστού ) ? Δες και το συγxρoνισμός φωτογραφίες google .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θυμίστε μου πως αλλάζουμε το csc;; Εγώ έχω Βουλγάρικο και ακόμη δεν ήρθε τίποτε.

Για πείτε μου λίγο με αυτό το Picasa στην συλλογή των φωτογραφιών πως γίνεται να το ξεφορτωθώ;; Μου έχει φορτώσει πάνω από 1 gb φωτογραφίες που είχα από το S4.

Ο πιο ευκολος τροπος εφ οσον εχεις recovery ειναι με το Phone info.Πατας τις 3 τελειες επανω δεξια και σου εχει μια επιλογη csc lookout.Να ξερεις θελει ρουτ και ρικοβερι.

Γιατι δεν φλασαρεις ομως απευθειας την Πολωνικη Lolipop?

Οριστε link http://www.sammobile.com/firmwares/download/43153/N910CXXU1BOB4_N910COXA1BOB4_XEO.zip/

Εγω παντως που εχω την Lolipop μονο καλα λογια εχω να πω.Μπαταρια πολυ καλη διαχειρηση Ραμ τελεια ο dialer ανοιγει σφαιρα και lag δεν εχει.Γενικα δουλευει τοσο τελεια οσο και το Htc M8.

Χοντρικα: Αυξημενες επιδοσεις, καλύτερη διαχειριση ram, καλύτερη μπαταρία.

Το S6 με 3gb ram θα εχει exynos στα 64bit. Άχρηστο; ;;; Δε νομίζω

Μη λέμε και ότι θέλουμε. Από τη μετάβαση από τα 32 στα 64 μπιτ αυτό που έχει σημασία και το καταλαβαίνει και ο χρήστης και το σύστημα, είναι σε βαθμό +90% το γεγονός ότι μπορείς να έχεις μεγαλύτερη από 4 γίγα μνήμη. Το αυξημένες επιδόσεις είναι το υπόλοιπο 5% ΑΡΚΕΊ να είναι γραμμένες οι εφαρμογές για 64 μπιτ. Η διαχείριση μνήμης και κατανάλωση είναι η ίδια. Το άλλο 5% είναι θέμα μάρκετινγκ, εγωισμού και placebo.

Rules are meant to be broken :shifty:

Δεν υπάρχει το ( Συγχρονισμός λευκώματα ιστού ) ? Δες και το συγxρoνισμός φωτογραφίες google .

Οκ ευχαριστώ!!

Ο πιο ευκολος τροπος εφ οσον εχεις recovery ειναι με το Phone info.Πατας τις 3 τελειες επανω δεξια και σου εχει μια επιλογη csc lookout.Να ξερεις θελει ρουτ και ρικοβερι.

Γιατι δεν φλασαρεις ομως απευθειας την Πολωνικη Lolipop?

Οριστε link http://www.sammobile.com/firmwares/download/43153/N910CXXU1BOB4_N910COXA1BOB4_XEO.zip/

Εγω παντως που εχω την Lolipop μονο καλα λογια εχω να πω.Μπαταρια πολυ καλη διαχειρηση Ραμ τελεια ο dialer ανοιγει σφαιρα και lag δεν εχει.Γενικα δουλευει τοσο τελεια οσο και το Htc M8.

Δεν θέλω να του κάνω root, οπότε θα περιμένω. Να είσαι καλά!;)

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά για να περάσεις Official ROM άλλης χώρας ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOT. Φλασάρεις με Odin και τελείωσε.

Root χρειάζεται για να αλλάξεις recovery και να περάσεις custom ROM.

Αυτά.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Για πείτε μου λίγο με αυτό το Picasa στην συλλογή των φωτογραφιών πως γίνεται να το ξεφορτωθώ;; Μου έχει φορτώσει πάνω από 1 gb φωτογραφίες που είχα από το S4.

Φίλε μου αν εννοείς απλώς να μην εμφανίζεται στην συλλογή τότε πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες ανοίγεις το "περιεχόμενο για εμφάνιση" και ξετικαρεις το Picasa.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-02-15-11-50-47_zpskgjbodam.jpg

κανε μια επανεκκινηση την συσκευη δοκιμασε και αλλες θυρες οπως επισης και αλλα καλωδια! το συνδεεις με το μαμα δικο του καλωδιο ετσι; και ενημερωσε μας παλι

Το συνδέω με το μαμα καλώδιο αλλά και με άλλα και τιποτα.μάλλον φταίει κάτι στον υπολογιστή μου, διότι χτες πήγα σε άλλον υπολογιστη αναγνωριστηκε κανονικά και δεν εχασα την ευκαιρια να περασω lolipop πολωνιας.αυτα.

Καλημέρα.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω την πολωνική επίσημη έκδοση ώστε να πάρω γλειφιτζουρι;;; δεν έχω καμία μα καμία ιδέα.. Να το επιχειρήσω η να περιμένω την σειρά μου;;; ευχαριστω

Καλημέρα.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω την πολωνική επίσημη έκδοση ώστε να πάρω γλειφιτζουρι;;; δεν έχω καμία μα καμία ιδέα.. Να το επιχειρήσω η να περιμένω την σειρά μου;;; ευχαριστω

Αν δεν εχεις καμμια ιδεα απο εγκατασταση οποιωνδηποτε προγραμματων καλυτερα περιμενε τη σειρα σου. Γενικα οι τοπικες εκδοσεις που βγαινουν αργοτερα εχουν λιγοτερα προβληματα νεοτητας. Αν εχεις εσρω και την παραμικρη εμπειρια εστω και σε windows δοκιμασε το. Youtube is your friend. Στο λεω εγω που μεχρι πριν 2 μηνες ημουν καραστοκ και τωρα εχω αλλαξει 10 φορες καστομ ρομ μεχρι να βρω την καταλληλη.

Ορεα η lollipop αλλά πολύ ασπριλα.

Aηδία είναι η ασπρίλα αυτή.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φίλε μου αν εννοείς απλώς να μην εμφανίζεται στην συλλογή τότε πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες ανοίγεις το "περιεχόμενο για εμφάνιση" και ξετικαρεις το Picasa.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-02-15-11-50-47_zpskgjbodam.jpg

Σε ευχαριστώ. Την ξέρω αυτή την επιλογή, απλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πιάνει αρκετή μνήμη μια που έχω πάνω από 2000 φωτογραφίες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μου τρώει τζάμπα μνήμη. Βέβαια δεν είναι σε πλήρη ανάλυση, αλλά και πάλι... Το Picasa που κολλά πάντως ρε παιδιάς;; Σαν εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά στο κινητό. Εγώ κάνω συγχρονισμό φωτογραφιών με dropbox, οπότε οτιδήποτε άλλο μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστο.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

καλησπερα σε ολους ειμαι προβληματισμενος περιμενω να πεσει στα 500 το νοτελη 4. αλλα διαβαζω απο πολους για τα κολληματα για οχι κ τοσο σμουθ μενου αλλος λεει δεν εχει καλες φωτο κτλ ενταξει τα περισσοτερα κολληματα τα ειδα κ γω στο δοκιμης κινητο f στην βονταφον αλλα ειπα αυτο ειναι δοκιμης... ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι γινεται κ σε αυτα τα κινητα υπαρχουν σκαλωματα η δεν ειναι τοσο σμουθ κτλ τοσο δυσκολο ειναι να το "δεσουν" αρμονικα εκει στη σαμι κ στην καθε εταιρια που εχει ανδροιντ?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καλησπερα σε ολους ειμαι προβληματισμενος περιμενω να πεσει στα 500 το νοτελη 4. αλλα διαβαζω απο πολους για τα κολληματα για οχι κ τοσο σμουθ μενου αλλος λεει δεν εχει καλες φωτο κτλ ενταξει τα περισσοτερα κολληματα τα ειδα κ γω στο δοκιμης κινητο f στην βονταφον αλλα ειπα αυτο ειναι δοκιμης... ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι γινεται κ σε αυτα τα κινητα υπαρχουν σκαλωματα η δεν ειναι τοσο σμουθ κτλ τοσο δυσκολο ειναι να το "δεσουν" αρμονικα εκει στη σαμι κ στην καθε εταιρια που εχει ανδροιντ?

το οχταπυρινο ειναι πιο smooth απο το τετραπυρινο στα σημεια! γενικα λαγκαρισμα δεν προκειτε να δεις σε κανενα απο τα δυο ειναι τερατα! προσωπικη γνωμη μην πεσουν να με φανε κιολας ειναι πιο τουμπανο θα ελεγα το οχταπυρινο!

παιδια εχει βγει τπτ και για καμια αλλη χωρα για λολλιποπ γιατι αργουν τοσο μονο Πολωνια πηρε μεχρι στιγμης;

Edited by kostashark

Καλή η lolli δε λέω, αλλά αυτό με την οθόνη κλειδώματος δεν το καταλαβαίνω... Ενώ πριν φαίνονταν αριστερά πάνω στη μπαρα οι ειδοποιήσεις, τώρα βλέπω μόνο τον πάροχο (wind) και τίποτα άλλο. Υπάρχει λυση; (δε με ενδιαφέρουν τα notifications που πιάνουν μεγάλο μέρος της οθόνης κλειδώματος πάρα μόνο η μπαρα ειδοποιήσεων)

Τελικά στηην lollipop ο exynos δουλευει σαν 64bitos,ή είναι ακομα κλειδωμενος;

ακομα κλειδωμενος ειναι στα 32 βιτ

παντως το δικο μου το note το exynos δεν κολαει καθολου πραγματικα εχω παθει πλακα πρωτη φορα βλεπω κινητο χωρις κολληματα

Παιδιάκκαλησπέρα σας. Ξέρει κάποιος πότε θα έρθει η αναβάθμιση για το οκταπυρηνο NOTE 4 εδώ για Ελλάδα επίσημα; ;;. Σας ευχαριστώ όλους

Ένα τεστακι που έκανα. ..

ΣΤΟΚ ROM 4.4.4 ΧΕΗ , απλα εχει κρυο στα Γιαννενα...

Edited by Bxtrm

Παιδιάκκαλησπέρα σας. Ξέρει κάποιος πότε θα έρθει η αναβάθμιση για το οκταπυρηνο NOTE 4 εδώ για Ελλάδα επίσημα; ;;. Σας ευχαριστώ όλους

Ποτε φιλε!!Δεν εχει κυκλοφωρισει επισημα το Exynos μοντελο Ελλαδα..

Βαλε αυτο εδω στο κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo και δες για ποια χωρα προοριζεται και θα σου πουμε.

Το κινητό μου παιδιά είναι το οκταπυρηνο. Και η χώρα προέλευσης είναι από Βιετνάμ. Βέβαια αγοράστηκε από μαγαζί skroutz εδώ στην Αθήνα. Θα πάρει αναβάθμιση Lollipop? ???? Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ όλους σας

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαλε αυτο εδω στο κινητο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo και δες για ποια χωρα προοριζεται και θα σου πουμε.

Φίλε μου το έκανα αυτό που μου είπες και γράφει τα εξής για το τηλέφωνο μου .

Country of origin : Made in Vietnam

CSC County : Romania. Τη γίνεται με την αναβάθμιση εδώ στην Ελλαδα;;;

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό μου παιδιά είναι το οκταπυρηνο. Και η χώρα προέλευσης είναι από Βιετνάμ. Βέβαια αγοράστηκε από μαγαζί skroutz εδώ στην Αθήνα. Θα πάρει αναβάθμιση Lollipop? ???? Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ όλους σας

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πρωτον αλλου που φτιαχτηκε που ειναι στο Βιετναμ και αλλο για πια χωρα ειναι και πουλιεται ειναι η Ρουμανια! μεχρι στιγμης περιμενουμε εχει βγει μονο για την Πολωνια μολις μαθει καποιος κατι θα ανεβει κατευθειαν ! μολις βγει στην Ρουμανια το Update θα το παρεις και εσυ!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)