Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού δεν ξεκλειδωσε στα 64bit δεν θα ξεκλειδωθεί ουτε στο galaxy alpha :down: Αυτο με τα 4giga ram ειναι αστείο να το αναπαραγετε συνεχως. Τα οφέλη θα ήταν πολλά παιδιά.

Ποία θα ήταν;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποία θα ήταν;

Χοντρικα: Αυξημενες επιδοσεις, καλύτερη διαχειριση ram, καλύτερη μπαταρία.

Το S6 με 3gb ram θα εχει exynos στα 64bit. Άχρηστο; ;;; Δε νομίζω

Χοντρικα: Αυξημενες επιδοσεις, καλύτερη διαχειριση ram, καλύτερη μπαταρία.

Το S6 με 3gb ram θα εχει exynos στα 64bit. Άχρηστο; ;;; Δε νομίζω

+1. Μαρκετινγκ τρικ ειναι για να μην μπορει να πει καποιος α εβγαλε η σαμμυ 2 note 4. Ενα 32bit και ενα 64bit. Κοροιδα οσοι πηραν 32...

Τωρα ομως ειναι κοροιδια που το εχουν κλειδωμενο...

Μάριος...

Όσοι πήραν 32 γνώριζαν ότι πήραν 32 και όσοι 64 γνώριζαν... Οπότε γιατί κορόιδια;; απλά αν είναι Και μπορεί ας το περάσουν μαζί με την έλευση του S6

Έχει κάποια τέτοια λειτουργία η stock εφαρμογή μηνυμάτων της samsung; Να στέλνεις σε άλλα samsung δωρεάν μέσω ίντερνετ σαν το imessage; Ή απλά δεν σου αρέσει σαν εφαρμογή;

Ναι εχει το ChatOn το οποιο θεωρω αχρηστω τελειος μιας και κανεις δεν το δουλευει παρολου που οι περισσοτεροι εχουν Samsung.

Καλημέρα. Πέρασε κάνεις την Πολωνική lollipop να μας πει εντυπώσεις;;
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Για όσους δυσανασχετουν που δεν έχουν 64bit στην Lollipop.... Για να δει κανείς τα πλεονέκτηματα του 64bit χρειάζεται 4+gb RAM. Με 3 και κάτω δεν υπάρχει καμία μα καμία διαφορά με το 32bit. Και τα κινητά με snapdragon 410,615 64bit είναι αλλά χωρίς 4gb RAM είναι ασήμαντο feature. Οπότε no problem.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ναι εχει το ChatOn το οποιο θεωρω αχρηστω τελειος μιας και κανεις δεν το δουλευει παρολου που οι περισσοτεροι εχουν Samsung.

Το chaton έχει καταργηθεί

απο εδω δεν περασε κανενας το λολλιποπ να μας πει εντυπωσεις στο τετραπυρινο ακουω θετικα αποτελεσματα που την περασαν και περιμενω/περιμενουν περισσοτερες λεπτομεριες

ευτυχως...αχρηστο ηταν...

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το chaton έχει καταργηθεί

ευτυχως...αχρηστο ητανννν

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όσους δυσανασχετουν που δεν έχουν 64bit στην Lollipop.... Για να δει κανείς τα πλεονέκτηματα του 64bit χρειάζεται 4+gb RAM. Με 3 και κάτω δεν υπάρχει καμία μα καμία διαφορά με το 32bit. Και τα κινητά με snapdragon 410,615 64bit είναι αλλά χωρίς 4gb RAM είναι ασήμαντο feature. Οπότε no problem.

για ποιο λογο ομως τετοιες δυνατοτητες χωρις να αξιοποιουνται??????

ξερει κανεις να μας πει για ποιο λογο τετοια πολιτικη???

ευτυχως...αχρηστο ηταν...

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευτυχως...αχρηστο ητανννν

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για ποιο λογο ομως τετοιες δυνατοτητες χωρις να αξιοποιουνται??????

ξερει κανεις να μας πει για ποιο λογο τετοια πολιτικη???

μαρκετινκ! κεντριση του ενδιαφεροντος του καταναλωτη για αγορα! οι περισσοτεροι πανε με χαρακτηριστικα

Σου έχουν απαντήσει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ 64bit και 4gb. Εξακολουθείς σε κάθε θέμα να γράφεις το ίδιο.

Σαφώς και υπάρχει πλεονέκτημα.

Φιλικά Γιώργος

Λοιπόν πέρασα την Lollipop.... so far so good... το κινητό έγινε αισθητά πιο γρήγορο - smooth στα πάντα... περιμένω να δω μπαταρία τώρα. Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα μιας και κάνω εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις συνέχεια... είδομεν

Λοιπόν πέρασα την Lollipop.... so far so good... το κινητό έγινε αισθητά πιο γρήγορο - smooth στα πάντα... περιμένω να δω μπαταρία τώρα. Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα μιας και κάνω εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις συνέχεια... είδομεν

τετεια να ακουω και να μην κρτιεμαι! την Πολωνικη εβαλες ετσι !;

Edited by kostashark

τετεια να ακουω και να μην κρτιεμαι! την Πωλονικη εβαλες ετσι !;

Ε ναι... δεν ξέρω αν έχει άλλη... πάει super smooth παιδιά... έκανα εγκατάσταη 200 apps συνεχόμενα και δεν έχει lagαρει ούτε millisecond. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως η μην χαρακτηρίσω samsung δεν έχει κάνει συμβατό το gear fit μέχρι στιγμής και ψάχνω συμβατές λύσεις τώρα...no comment

αναμενουμε και εμεις απο Ουγγαρια μερια! παιζει να το κανω και 15 φορες την μερα να δω αμα ηρθε το update και σε εμας χαχαχ:lol::lol::p

αναμενουμε και εμεις απο Ουγγαρια μερια! παιζει να το κανω και 15 φορες την μερα να δω αμα ηρθε το update και σε εμας χαχαχ:lol::lol::p

Μα κι εγώ Ουγγρικό έχω. Την πολωνική την πέρασα μέσω odin. Btw είναι η πρώτη φορά που δεν περνάω nova ως πρώτη πρώτη εφαρμογή. Επίσης τα backup από το helium μπήκαν απροβλημάτιστα.

Μα κι εγώ Ουγγρικό έχω. Την πολωνική την πέρασα μέσω odin. Btw είναι η πρώτη φορά που δεν περνάω nova ως πρώτη πρώτη εφαρμογή. Επίσης τα backup από το helium μπήκαν απροβλημάτιστα.

Ωραία. Να σε ρωτήσω αν κι εγώ περάσω της πολωνίας μετά θα παίρνω τα updates της Πολωνίας όταν έρχονται ΟΤΑ ;

Ωραία. Να σε ρωτήσω αν κι εγώ περάσω της πολωνίας μετά θα παίρνω τα updates της Πολωνίας όταν έρχονται ΟΤΑ ;

ναι αφου θα εχεις περασμενη μεσα Πολωνικη ρομ!

ναι αφου θα εχεις περασμενη μεσα Πολωνικη ρομ!

Και αφού θα έχει περαστεί και το σωστό csc ,συμπληρώνω εγώ .:)

Samsung galaxy s21+

Γεια σας παιδια.ειμαι κατοχος του note 4 με τον exynos επεξεργαστη. Από το 2012 ειμαι χρηστης μονο NOTE συσκευων από το 1 μεχρι και το 4 που εχω εδω και δυο μερες.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ομως που δεν ειχα με τα υπολοιπα.Δεν συνδεεται με τπτ με καλωδιο usb σε υπολογιστη και τηλεοραση που εχω. Εχει κανενας τετοιο προβλημα;Επισης εχω δοκιμασει να κατεβασω και το kies αλλα δεν αναγνωριζεται ουτε απο αυτο.επισης εχω περασει και τους drivers της samsung και παλι τπτ.

Γεια σας παιδια.ειμαι κατοχος του note 4 με τον exynos επεξεργαστη. Από το 2012 ειμαι χρηστης μονο NOTE συσκευων από το 1 μεχρι και το 4 που εχω εδω και δυο μερες.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ομως που δεν ειχα με τα υπολοιπα.Δεν συνδεεται με τπτ με καλωδιο usb σε υπολογιστη και τηλεοραση που εχω. Εχει κανενας τετοιο προβλημα;Επισης εχω δοκιμασει να κατεβασω και το kies αλλα δεν αναγνωριζεται ουτε απο αυτο.επισης εχω περασει και τους drivers της samsung και παλι τπτ.

κανε μια επανεκκινηση την συσκευη δοκιμασε και αλλες θυρες οπως επισης και αλλα καλωδια! το συνδεεις με το μαμα δικο του καλωδιο ετσι; και ενημερωσε μας παλι

Και αφού θα έχει περαστεί και το σωστό csc ,συμπληρώνω εγώ .:)

Θυμίστε μου πως αλλάζουμε το csc;; Εγώ έχω Βουλγάρικο και ακόμη δεν ήρθε τίποτε.

Για πείτε μου λίγο με αυτό το Picasa στην συλλογή των φωτογραφιών πως γίνεται να το ξεφορτωθώ;; Μου έχει φορτώσει πάνω από 1 gb φωτογραφίες που είχα από το S4.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δες γιατί μπορεί να εχεις το σωστό , και να μην χρειαζεται με το πέρασμα της rom να κάνεις full wipe . Η τελευταία λυση η είναι το root .

Γ ια το picasa ,απενεργοποίησε τον συγχρονισμό απο το λογαριασμοί και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στην gallery .

Samsung galaxy s21+

Το ΠΙΚΆΣΑ δεν το έχω στους λογαριασμούς. ...
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)