kostashark Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 to s5 απο ουγγαρια??? ελληνικο απο ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 οκ..σε ευχαριστω..αντε και στα δικα μας λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο? Άμα το κινητό το δούλεψες λίγο πριν κάνεις το τεστ λογικό εμένα έχει τύχει να με βγάλει και 38 χιλιάδες νομίζω κάπου εκεί δεν θυμάμαι πέρασε ένας μήνας!κυρίως άμα έπαιζες παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο? Αν το κινητό το χρησιμοποίησες αρκετά πριν κάνεις το τεστ, τότε όταν είναι ζεστό, είναι τελείως φυσιολογικό να σου το βγάζει αρκετά κάτω. Αυτό είναι ένα screenshoot από το δικό μου, μετά από μια βόλτα (15') στους -5. Όσο πιο κρύο το κινητό, τόσο πιο ψηλό το αποτέλεσμα. Edited January 23, 2015 by aidos Παράθεση Note 4 Baby......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έχω περιέργεια για το πως έκανες βόλτα στους - 5. Κάτι μου λέει ότι πέρασε από κατάψυξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έχω περιέργεια για το πως έκανες βόλτα στους - 5. Κάτι μου λέει ότι πέρασε από κατάψυξη Χαχαχαχαχαχα!!!! Κάτι μου λέει πως ΔΕΝ ξέρεις καθόλου από Βόρεια Ελλάδα και τους κατοίκους της :p:p:p:p No offence Παράθεση Note 4 Baby......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 κανε εγκατασταση αυτην την εφαρμογη και δες ολα αναλυτικα συνηθως τα πιο πολλα C οπως και το δικο μου ειναι απο Ουγγαρια https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Στο "Country of Origin" λέει "MADE IN VIETNAM" και στο "CSC Country" λέει "Romania". Ποιά από τα δύο είναι η χώρα προέλευσης; Έχω εγγύηση; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Στο "Country of Origin" λέει "MADE IN VIETNAM" και στο "CSC Country" λέει "Romania". Ποιά από τα δύο είναι η χώρα προέλευσης; Έχω εγγύηση; H Ρουμανια! ολα Βιετναμ λενε εκει φτιαχνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Στο "Country of Origin" λέει "MADE IN VIETNAM" και στο "CSC Country" λέει "Romania". Ποιά από τα δύο είναι η χώρα προέλευσης; Έχω εγγύηση;Η συσκευή σου προορίζεται για την Ρουμανία,Ευρωπαΐκή χώρα,άρα με πλήρη εγγύηση απο την samsung hellas ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 H Ρουμανια! ολα Βιετναμ λενε εκει φτιαχνονται Άρα έχω κανονικά εγγύηση έτσι; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά παίρνω σάμσουνγκ και δεν ξέρω τι ισχύει για αγορές εκτός Ελλάδος. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Άρα έχω κανονικά εγγύηση έτσι; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά παίρνω σάμσουνγκ και δεν ξέρω τι ισχύει για αγορές εκτός Ελλάδος. ναι εχεις κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Thnx για τις απαντησεις περι Antutu!Εμενα ειναι απο United Arab Emirates,αρα ξεχναω την εγγυηση σωστα? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Thnx για τις απαντησεις περι Antutu!Εμενα ειναι απο United Arab Emirates,αρα ξεχναω την εγγυηση σωστα? Ναι δυστυχως... εφοσον το κινητο δεν προοριζεται για χωρα της ευρωπαικης ενωσης, δεν καλυπτεται απο τη samsung hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν το κινητό το χρησιμοποίησες αρκετά πριν κάνεις το τεστ, τότε όταν είναι ζεστό, είναι τελείως φυσιολογικό να σου το βγάζει αρκετά κάτω. Αυτό είναι ένα screenshoot από το δικό μου, μετά από μια βόλτα (15') στους -5. Όσο πιο κρύο το κινητό, τόσο πιο ψηλό το αποτέλεσμα. Δηλαδή εγώ στην νταλίκα στο ψυγείο με -20 -22 θα σπάσω ρεκόρ??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδια εχει βαλει κανεις το go launcher?? Το εβαλα εχτες, παρα πολυ ωραιο αλλα σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω την καμερα μου ειχε εξαφανισει ολα τα κολπα (wide selfie, night mode etc). Ξαναγυρισα σε tw και ολα οκ, μετα το ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια... Τι μπορει να φταιει? Στο s4 επαιζε τελεια το go launcher.... Απαραδεκτο για τετοια κινηταρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδια εχει βαλει κανεις το go launcher?? Το εβαλα εχτες, παρα πολυ ωραιο αλλα σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω την καμερα μου ειχε εξαφανισει ολα τα κολπα (wide selfie, night mode etc). Ξαναγυρισα σε tw και ολα οκ, μετα το ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια... Τι μπορει να φταιει? Στο s4 επαιζε τελεια το go launcher.... Απαραδεκτο για τετοια κινηταρα... Δοκίμασε Nova κλάσεις καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δοκίμασε Nova κλάσεις καλύτερο Το δοκιμασα το nova και δεν εχει προβλημα με την καμερα. Δυστυχως ομως προτιμω το go launcher λογω περισοτερων επιλογων εμφανισης. Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω για να δουλευει κανονικα η καμερα με τον go?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το δοκιμασα το nova και δεν εχει προβλημα με την καμερα. Δυστυχως ομως προτιμω το go launcher λογω περισοτερων επιλογων εμφανισης. Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω για να δουλευει κανονικα η καμερα με τον go?? Σβήσε τη συντόμευση που έχει από προεπιλογή ο Go στην αρχική οθόνη και βγάλε ξανά το εικονίδιο της κάμερας μέσα από το drawer. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σβήσε τη συντόμευση που έχει από προεπιλογή ο Go στην αρχική οθόνη και βγάλε ξανά το εικονίδιο της κάμερας μέσα από το drawer. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :-) Απολυτα κατανοητος, σε ευχαριστω πολυ :) Θα το δοκιμασω και ελπιζω να πιασει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Δοκίμασε Nova κλάσεις καλύτερο Και ο Dodol launcher ειναι πολυ καλος........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Θα συμφωνήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Τελικα επιασε το κολπο. Η καμερα δουλευει κομπλε. Εμεινα με το go launcher γιατι εχει τα πιο ωραια και εντυπωσιακα θεματα, τα αλλα που γραφετε μου φανηκαν πολυ απλα και φλατ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μου έμεινε προίκα απο το Note 3 το HDMI adapter της Samsung και προσπαθώ να συνδέδω το Note 4 στην tv χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς αν δεν είναι συμβατό ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) παιδια κανενα νεο για λολλιποπ;; τιποτα ακομα τι κανουν! ειδα το λολλιποπ στο σ5 και το θελω χθες! ειδικα οι ειδοποιησεις στην lock screnn ειναι ολα τα λεφτα! Edited January 26, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts