Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακομα δρν ξερω πως να απενεργοποιησω το 4g να μην χρεωνομαι αδικα. Ευχαριστω

Θα σου πω πως γίνεται στο N3 που έχω μπροστά μου, λογικά και στο N4 δεν θα αλλάζει κάτι: κατεβάζεις το settings panel που βγαίνει τραβώντας με 2 δάχτυλα από πάνω, και κρατάς πατημένο το δάχτυλό σου πάνω στο mobile data. Ανοίγει η σελίδα του mobile networks και στο network mode διαλέγεις WCDMA/GSM αντί του LTE/WCDMA/GSM που λογικά είναι επιλεγμένο.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω το 910c εδω κ μερικες μερες κ παρατηρω προβλημα νε ασταθες σημα και με το 3g. Μου δουλευει οποτε του ερθει. Ειμαι σε δικτυο κοσμοτε. Εχεται καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Ακομα δρν ξερω πως να απενεργοποιησω το 4g να μην χρεωνομαι αδικα. Ευχαριστω

Τι εννοεις να μη χρεωνεσαι αδικα;Κάντο μας λιανά.:)

Απο ο,τι ξερω εγω,για να χρεωθεις,πρεπει και να κατεβασεις απο τα δεδομενα,και για να το κανεις αυτο,πρεπει να εχεις ανοιχτα τα δεδομενα.Αυτο,σε χρεωνει,ειτε το 2G εχεις,ειτε το 4G.Aπλως,με το 4G,κατεβαζεις γρηγοροτερα.

Αρα,αμα δε θελεις να κατεβαζεις,κοψε τα δεδομενα και τελος.Αφησε δηλαδη,μονον το wifi.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Οσοι εχουν δουλεψει σε εταιριες επιπεδου πολυεθνικης θα καταλαβουν αυτο που θα πω απλοικα βεβαια...

Καποιος επικαφαλης εριξε την "πρωτοτυπη" ιδεα...δεν βγαζουμε καθε 6μηνο μια ναυρχιδα που θα την ανανεωνουμε σταδιακα και δεν θα χρειαζεται τα τοσο μεγαλα ποσα για R&D ,αφου δεν θα εχουμε αναγκη να παρουσιαζουμε κατι εντυπωσιακα διαφορετικο που θα ηταν αναγκαιο στην περιπτωση που το καναμε καθε χρονο...Ετσι το αγοραστικο κοινο θα εχει συνεχως την προσμονη για κατι νεο...αφου θα ειμαστε συνεχως στγν επικαιροτητα.....

...μετα τα πρωτα αποτελεσματα των πωλησεων ...ο ceo σπιτι του...

Αλλαγη πλευσης...καθε χρονο ναυρχιδα.....!!

Έχεις δίκιο σ'αυτό και κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Στα τραπέζια των συναντήσεων των μεγάλιων κεφαλιών των εταιριών πετάει το κάθε φιλόδοξο στέλεχος την φοβερή ιδέα του στηριζόμενος στο ότι εμείς ως πρόβατα θα τρέξουμε αμέσως να αγοράσουμε. Κάπως έτσι έγινε με το Ζ3 και κάπως έτσι θα έγινε και με το S5 αλλά τα νούμερα δεν τους ήρθανε. Ο κόσμος θέλει όταν δίνει τα χρήματα για ναυαρχίδα να αγοράζει ναυαρχίδα και όχι βελτιώσεις του προηγούμενου μοντέλου ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

....πάντως τρέχει πολυυυύ!!!:):)

Μα πάρα πολύ όμως!!!:D

http://s29.postimg.org/o640c7rcj/Screenshot_2014_11_17_19_41_12.jpg

http://s21.postimg.org/3q55x7qwj/Screenshot_2014_11_17_19_40_11.jpg[url=http://postimg.org/image

Edited by Rospy7

με 1% μπαταριας πιανει το μεγαλυτερο σκορ αχααχ :lol::lol::lol:

με 1% μπαταριας πιανει το μεγαλυτερο σκορ αχααχ :lol::lol::lol:

Ηθελα να το κανω να σβησει και το εβαλα με 4% να κανει Antutu.Δεν πιστευω να νομιζεις οτι δεν πιανει τετοιο score;

Ηθελα να το κανω να σβησει και το εβαλα με 4% να κανει Antutu.Δεν πιστευω να νομιζεις οτι δεν πιανει τετοιο score;

το max που ειχα δει ηταν μεχρι 50κ παιζει να εισαι ο μονος που επιασε τοσο ή να μην εχω δει εγω αλλον με τετοιο σκορ

8 πυρήνες είναι αυτοί...

Το Snapdragon version δεν πιάνει τέτοια νούμερα?

46κ 47.5κ το max το σναπ

το max που ειχα δει ηταν μεχρι 50κ παιζει να εισαι ο μονος που επιασε τοσο ή να μην εχω δει εγω αλλον με τετοιο σκορ

Θα με κανεις να βαλω αλλη με μεγαλυτερο score.Πιανει σιγουρα 51.500 σε stock συσκευη.

Φανταστείτε ένα μικρό OC σε κάθε εναν απο τους 8 πυρήνες που θα πάει το σκόρ...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Θα με κανεις να βαλω αλλη με μεγαλυτερο score.Πιανει σιγουρα 51.500 σε stock συσκευη.

xaxaxa εχεις το C ή το U ;

Το C εχω αλλα οταν ειχα κανει το Benchmark ηταν με καμια 15αρια εφαρμογες τωρα του εχω πανω καμια 100αρια συν οτι του εχω 7σελιδες με widgets δυσκολο να πιασω τετοιο score παλι.

Το C εχω αλλα οταν ειχα κανει το Benchmark ηταν με καμια 15αρια εφαρμογες τωρα του εχω πανω καμια 100αρια συν οτι του εχω 7σελιδες με widgets δυσκολο να πιασω τετοιο score παλι.

Λοιπον εκανα αλλο ενα τωρα.Νομιζω οτι η συσκευη δεν εχει αντιπαλο σπερνει πανικο!!!:):D

http://s18.postimg.org/yca7v7cj9/Screenshot_2014_11_17_20_16_13.jpg

http://s9.postimg.org/riapn4f1n/Screenshot_2014_11_17_20_15_36.jpg

Μου εστειλαν απο το mobileshop.eu,ειδοποιηση μιας και ειχα αφησει το email μου,οτι ξαναφερανε το Ν910U,που τους ειχε τελειωσει.

Οποιος το θελει λοιπον,ας παει εδω,http://www.mobileshop.eu/phablets/samsung/galaxy-note-4-sm-n910u/ να το βρει.Ειναι σε μαυρο.

Το μονο ασχημο,ειναι η τιμη του,που ειναι πολυ πανω.Μονον 819€ :lol:

Η Εταιρια που τα πουλαει,φαινεται μεγαλο μαγαζι,και ειναι στη Μπρατισλαβα στη Σλοβακια,που ειναι στην ΕΕ.

Αν το παρει καποιος,ας γραψει σχετικα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Κοσμοτε,100Mbps.

Προσωπικά δεν μπορώ να διακρίνω κάποια διαφορά από τα στοιχεία που παραθέτονται...

Προσωπικά δεν μπορώ να διακρίνω κάποια διαφορά από τα στοιχεία που παραθέτονται...

Ποιά η διαφορά του 910U απο το 910C ?

ειναι το μοντεμ που φορανε! το ενα εχει "παλιο" μοντεμ και το αλλο πιο καινουριο, C & U αντιστοιχα! η διαφορα αυτη ειναι ουσιαστικα μονο στο 4G και στην καταναλωση μπαταριας οταν αυτο ειναι ον! το C εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και λιγοτερα MB download σε σχεση με το U

EDIT : + οτι το το C εχει κανονικα εγγυηση στην Ελλαδα ενω το U δεν εχει!

ειναι το μοντεμ που φορανε! το ενα εχει "παλιο" μοντεμ και το αλλο πιο καινουριο, C & U αντιστοιχα! η διαφορα αυτη ειναι ουσιαστικα μονο στο 4G και στην καταναλωση μπαταριας οταν αυτο ειναι ον! το C εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και λιγοτερα MB download σε σχεση με το U

EDIT : + οτι το το C εχει κανονικα εγγυηση στην Ελλαδα ενω το U δεν εχει!

H διαφορά των 2 modem αφορά μόνο το 4G σίγουρα, δηλαδή σε 2g/3g θεωρητικά θα έχουν την ίδια συμπεριφορά?

Καλημερα συναγωνιστες!

Θα ηθελα τρεις τεσσερις απαντησεις απο μερους σας:Γιατι προτιμησατε αγορασατε το μοντελο F και οχι το C?Πειτε μου αν εινσι ευκολο δυο τρεις λογους που σας ωθησαν στην επιλογη αυτη.

Ρωταω γιατι ειμαι διχασμενος και δεν ξερω αν θα προτιμησω το τετραπυρηνο η το οχταπυρηνο!

Ευχαριστω και

Καλη σας μερα!

Καλημερα συναγωνιστες!

Θα ηθελα τρεις τεσσερις απαντησεις απο μερους σας:Γιατι προτιμησατε αγορασατε το μοντελο F και οχι το C?Πειτε μου αν εινσι ευκολο δυο τρεις λογους που σας ωθησαν στην επιλογη αυτη.

Ρωταω γιατι ειμαι διχασμενος και δεν ξερω αν θα προτιμησω το τετραπυρηνο η το οχταπυρηνο!

Ευχαριστω και

Καλη σας μερα!

Υπάρχουν αρκετά video στο youtube. Από χαρακτηριστικά πάντως δεν είναι ένα που να είναι καλύτερο σε όλα.

ΥΓ Δεν χρειάζεται να γράφεις και στα δύο θέματα.

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα συναγωνιστες!

Ευχαριστω και

Καλη σας μερα!

Το C παρε...Ακουω πολλους να λενε οτι το F εχει πιο καινουριο modem για να το μετριασουν. Τι σε νοιαζει περισσοτερο να εχεις κυριο επεξεργαστη στα 20nm και επεξεργαστη μοντεμ στα 28nm (N910C) ή ειναι τοσο σημαντικο αυτο το μοντεμ πια που θα επαιρνες 28nm και επεξεργαστη μοντεμ στα 20nm (N910F).

Αυτα παντως ειναι για οσους το ψηριζουν το θεμα...και τα 2 κινητα ιδια εμπειρια χρησης θα σου δωσουν, οποτε παρε οποιο ειναι φθηνοτερο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)