Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, πραγματικά μου φαίνεται λίγο περίεργο να περνάει κάποιος 4 ώρες της ημέρας στο κινητό.

Εντάξει, και γω είμαι σε ένα υπολογιστή όλη μέρα.. οπότε δίκτυο κλπ όλα γίνονται από το λαπιτόπι, αλλά για σκεφτείτε το ρε συνάδελφοι..... 4 ώρες με ένα τηλ.... μου ακούγεται κάπως.

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα....

Φίλε μου εδώ μέσα είμαστε μαζεμένοι οι powerusers και καμμένοι με την τεχνολογία, τι ήθελες δηλαδή να περνάμε μισή ωρίτσα για καφέ με το κινητό? Άν δεν βγάζεις 4ώρες από πάνω από το κινητό , πολύ απλά δεν σου χρειάζεται smartphone.

Λίγο πιο σοβαρά τώρα. Προσωπικά είμαι όλη την ημέρα στον δρόμο και πάρα πολύ συχνά ταξιδεύω. Όπως καταλαβαίνεις, αναγκαστικά κάνω σχεδόν τα πάντα απο το κινητο, τηλέφωνα δουλειάς, ψυχαγωγία και πάει λέγοντας. Χαλαρά βγαίνει το 4ωρο μέσα στην ημέρα και δεν φτάνει και κάποιες φορές, ειδικά όταν είμαι ταξίδι και κυριολεκτικά φεύγω το πρωί και γυρίζω το βράδυ.

Κωνσταντίνε, άν παραμείνεις κι άλλο με την ΚΚ, κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς τεχνολογικός δεινόσαυρος να ξέρεις... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα τεχνολογικός δεινόσαυρος και να χω 4+ ώρες οθόνης όσο και αν το βασανίσω!! :p

Είμαι της άποψης, ό, τι δουλεύει καλά δεν το αγγίζουμε και εσύ ξέρεις τι πέρασα με την προηγούμενη συσκευή μου. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύτερα τεχνολογικός δεινόσαυρος και να χω 4+ ώρες οθόνης όσο και αν το βασανίσω!! :p

Είμαι της άποψης, ό, τι δουλεύει καλά δεν το αγγίζουμε και εσύ ξέρεις τι πέρασα με την προηγούμενη συσκευή μου. :p

εχω οταν ειχα stock lollipop ειχα τουλαχιστον 4:30 ωρες οθονης

Μια από τα ίδια και εγώ. Μικτή χρηση βγάζω 5μιση+ ώρες. Κανένα παράπονο πραγματικά από το τηλέφωνο
Θοδωρής

Παιδιά η αυτονομία μειώνεται δραματικά ανάλογα τις μετακινήσεις που κάνει ο χρήστης.

Αν μείνω σπίτι όλη μέρα, έχω 1 ώρα παραπάνω με 3g και 1,5 μόνο με WiFi.

Σε διαδρομή 30 χιλιομέτρων για την δουλειά μου χάνω 3% χωρίς καθόλου χρήση.

Βέβαια δεν έχω κλειστό τίποτα απ όσα καταναλώνουν. Θέση, τοποθεσία για τον καιρό και ανά μια ώρα ανανέωση, FB, messenger, viber, whatchapp κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω ένα power Bank με το οποίο φορτίζω τα πάντα και δουλεύει απροβληματηστα. Όταν το συνδέω στο note 4 f αρχικά φορτίζει αλλά το πολύ σε 5 δευτερόλεπτα σταματάει. Γνωρίζει κάνεις αν μπορώ να κάνω κάτι?

Οσοι απο εσας εχετε 4 και πεντε ωρες οθονης, χρησιμοποιειτε συγχρονσμους με gmail, hotmail, push notifications κτλ.;

Αυτα και τα google services σκιζουν την μπαταρια σε μενα. Τις πιο πολλες φορες ουτε 3 ωρες screen time δεν βγαζω μεσα σε 2 μερες ομως χρησης.

Οσοι απο εσας εχετε 4 και πεντε ωρες οθονης, χρησιμοποιειτε συγχρονσμους με gmail, hotmail, push notifications κτλ.;

Αυτα και τα google services σκιζουν την μπαταρια σε μενα. Τις πιο πολλες φορες ουτε 3 ωρες screen time δεν βγαζω μεσα σε 2 μερες ομως χρησης.

Εγώ βγάζω 5 ώρες με μικτή χρήση. Αν το δουλέψω μόνο wifi φτάνω 6.

Δουλεύω fb,messenger,tapatalk,chrome,gmail (inbox) παίζω κανένα μισάωρο subway surfers,viber φουλ και αρκετό snote(έχω παρατηρήσει ότι όταν το δουλεύω καιει)

Τελος μιλάω και 45 λεπτά με 1 ώρα στο τηλέφωνο

Θοδωρής

Βασικά από, τι έχω παρατηρήσει αν τα κάνεις όλα αυτά σε μια μέρα βγάζει 5-6 ώρες οθόνης. Σε δύο μέρες χρήσης πέφτει περίπου στα μισά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά από, τι έχω παρατηρήσει αν τα κάνεις όλα αυτά σε μια μέρα βγάζει 5-6 ώρες οθόνης. Σε δύο μέρες χρήσης πέφτει περίπου στα μισά.

Ετσι πάει. Συνήθως σε μια ημέρα και 2 με 3 ώρες αναμονή έχω 5 ώρες οθόνη. 6ωρο θα δω σε 20 ώρες περίπου.

Θοδωρής

• 1 month later...

εχω ενα C και ηθελα νας ρωτησω τι modem θεωρειτε καλυτερο για ελλαδα?

Εχω βαλει μεχρι ωρας BOE3 kai BOF1. Ειμαι στην ΒΟG1 απο Περου. Rullinglite Custom ROM Και googy kernel.

Με τιποτα δεν βγαζω πανω απο 4 ωρες. Το 4G ειναι ανοιχτο συνεχεια.

εχω ενα C και ηθελα νας ρωτησω τι modem θεωρειτε καλυτερο για ελλαδα?

Εχω βαλει μεχρι ωρας BOE3 kai BOF1. Ειμαι στην ΒΟG1 απο Περου. Rullinglite Custom ROM Και googy kernel.

Με τιποτα δεν βγαζω πανω απο 4 ωρες. Το 4G ειναι ανοιχτο συνεχεια.

Άμα έχεις 4g ανοιχτό όλη νερά συνέχεια και το δουλευεις σε βγάζει πάρα πολύ καλά 4 ώρες

Γειά σας.

Τώρα τελευταία συμβαίνει το εξής σχετικά με την μπαταρία, όταν φτάσει στο 20% μετά από δευτερόλεπτα πάει στο μηδέν.

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό;

Η μπαταρία είναι 6 μηνών και φόρτιζε με την γρήγορη επιλογή.

Λέτε να τα έπαιξε;

Γειά σας.

Τώρα τελευταία συμβαίνει το εξής σχετικά με την μπαταρία, όταν φτάσει στο 20% μετά από δευτερόλεπτα πάει στο μηδέν.

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό;

Η μπαταρία είναι 6 μηνών και φόρτιζε με την γρήγορη επιλογή.

Λέτε να τα έπαιξε;

Το πιο πιθανόν είναι να τα έπαιξε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία πόσο έχει εγγύηση, και αν είναι ακόμα στην εγγύηση την αλλάζουν δωρεάν;

Έχω την εντύπωση 6 μήνες. Μην το δέσεις κόμπο αλλα δεν ειναι ακριβές πάρε μια μόνος σου να στρώσει.

Θοδωρής

Η μπαταρία πόσο έχει εγγύηση, και αν είναι ακόμα στην εγγύηση την αλλάζουν δωρεάν;

Η μπαταρία έχει 1 χρόνο εγγύηση φίλε… :-)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Η μπαταρία έχει 1 χρόνο εγγύηση φίλε… :-)

Συγνώμη τότε για την παραπληροφόρηση. Ειχα την εντύπωση για λιγότερο.

Θοδωρής

Συγνώμη τότε για την παραπληροφόρηση. Ειχα την εντύπωση για λιγότερο.

Είχε παλιά 6 μήνες…Τελευταία άλλαξε σε 1 χρόνο… :)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Σε πραγματική χρήση με τις 2 ROM που έχω βάλει πάνω.

Με την unbranded greek lollipop έχω χαλαρά μιάμιση μέρα χρήσης. Έχω κλειστές μόνο τις ειδοποιήσεις από τα social networks. Οι συγχρονισμοί από την άλλοι πάντα ενεργοί. Έχω 5 email και κοντά 200 δικές μου εφαρμογές. Και το wifi με τα δεδομένα πάντα ανοιχτά.

Από την άλλη η CM 12.1 nightly με το ζόρι 3/4 της ημέρας. Μπορεί στις 23:00 να χτυπήσει η μπαταρία και κατά τις 12 που θα πέσω για ύπνο να έχει κλείσει.

Οι δικές μου εφαρμογές είναι ακριβώς οι ίδιες. Στο μόνο που υπάρχει διαφορά είναι πως η επίσημη έχει και αυτές της Samsung ενώ στην CM βάζω δικά μου θέματα. Αλλά όπως έχω γράψει και στα άλλα νήματα οι επιδόσεις είναι τόσο τραγικές που παραβλέπω τη μπαταρία. Αναμένω την official 5.1.1.

Και πως μπορούμε να διεκδικησουμε την αντικατασταση της μπαταρίας ρε παιδιά εφόσον είμαστε μέσα στον χρόνο? Γιατί και η δικιά μου που είναι 8.5 μηνών εδώ και 1+ μήνα η απόδοσή της δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν πριν και ήμουν έτοιμος για αγορά καινούριας...

Χρόνια πολλά σε όλους!

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία