giorgos_dinamik Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 εχω βγαλει 3 ημερες νομιζω ειναι πολυ καλα! δεν ξερω τι να πω! Πιστεύω είσαι πολύ καλά..Στην αρχή είδα τις ώρες τις οθόνης και είπα κάτι δεν πάει καλά.Όταν είδα όμως 3 μέρες τότε είπα εντάξει μια χαρά είναι ο φίλος. Smartphone έχουμε, δεν πιστεύω να θέλουμε και αυτονομία μιας εβδομάδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ρε παιδια ας βγαζει μια μερα κ καλα ειναι. Δεν χρειαζεται 3 μερες. Αλλα εγω δεν θελω να κλεινω ποτε wifi και δεδομενα μιας κ μιλαω κ θελω να δεχομαι τα μηνυματα whatsapp,viber κλπ ολη μερα.. Απο σημα που λεει ενας φιλος τα χω ολα ανοιχτα κ εχω vodafone. Πιανω και 4g γενικα μια χαρα. Αλλα δεν πληρωνεις ενα τετοιο κινητο για να σου βγαζει μιση μερα μπαταρια η για να κλεινεις wifi κλπ κλπ καθε λιγο κ λιγακι νομιζω.. (αποψη μου) Σημερινα σκρινσοτς βαζω μπας κ ξερει καποιος κατι παραπανω,αλλιως αυριο μεθαυριο φλασαρω 4.4.4 αυτην που ειχε οταν το αγορασα. Απο Cosmote ειναι αγορασμενο. Ευχαριστω κ συγνωμη αν σας τα εχω πρηξει.. :-) Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ειναι λογικο τα δυο πρωτα να ειναι τοσο ψηλα; μου εχουν φαει ολη τη μπαταρια. Υπαρχει κανας τροπος να στρωσει η κατασταση; http://i59.tinypic.com/23uw6d.jpg Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ειναι λογικο τα δυο πρωτα να ειναι τοσο ψηλα; μου εχουν φαει ολη τη μπαταρια. Υπαρχει κανας τροπος να στρωσει η κατασταση; http://i59.tinypic.com/23uw6d.jpg Κανε μια επανεκκίνηση και φόρτισε το πλήρως για να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ειναι λογικο τα δυο πρωτα να ειναι τοσο ψηλα; μου εχουν φαει ολη τη μπαταρια. Υπαρχει κανας τροπος να στρωσει η κατασταση; http://i59.tinypic.com/23uw6d.jpg Οχι φυσικά δεν είναι λογικό....έχεις 5.0.1???και αν ναι την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση(factory reset πριν την περάσεις και μετά πού την πέρασες)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αν έχετε κάνει πρόσφατα αναβάθμιση σε lollipop δώστε μερικές μέρες περιθώριο να "κατασταλάξει" η κατάσταση. Αν είστε καιρό καθίστε να δούμε τι γίνεται. Κι εγώ στα ιδια είμαι. Το ψάχνω. Αμφιβάλλω παρα πολύ ότι ένα reset θα φτιάξει τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 4.4 εχω. Η συσκευη ειναι καινουργια 4 ημερων. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 4.4 εχω. Η συσκευη ειναι καινουργια 4 ημερων. Ε καλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ρε παιδια ας βγαζει μια μερα κ καλα ειναι. Δεν χρειαζεται 3 μερες. Αλλα εγω δεν θελω να κλεινω ποτε wifi και δεδομενα μιας κ μιλαω κ θελω να δεχομαι τα μηνυματα whatsapp,viber κλπ ολη μερα.. Απο σημα που λεει ενας φιλος τα χω ολα ανοιχτα κ εχω vodafone. Πιανω και 4g γενικα μια χαρα. Αλλα δεν πληρωνεις ενα τετοιο κινητο για να σου βγαζει μιση μερα μπαταρια η για να κλεινεις wifi κλπ κλπ καθε λιγο κ λιγακι νομιζω.. (αποψη μου) Σημερινα σκρινσοτς βαζω μπας κ ξερει καποιος κατι παραπανω,αλλιως αυριο μεθαυριο φλασαρω 4.4.4 αυτην που ειχε οταν το αγορασα. Απο Cosmote ειναι αγορασμενο. Ευχαριστω κ συγνωμη αν σας τα εχω πρηξει.. :-) F η C έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγώ πάντως με την πολωνική lollipop η μπαταρια είναι στα ίδια επίπεδα. Σταθερά στις 5μιση ώρες με μια χρήση στο 70-30 wifi-data 3g και αυτόματη φωτεινότητα στη μέση. Συγχρονισμοι πάντα ανοικτοί με έναν λογαριασμό Gmail. Δεν θα βγάλω 3 ημέρες γιατί πολύ απλά έχει γίνει προέκταση του χεριού μου το τηλέφωνο. Σήμερα μόνο με wifi ήμουν στο 25% με 5μιση ώρες οθόνη και μισή ώρα κλήσεις. Τα Google services δεν τα βλέπω καθόλου στα στατιστικά μου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 F η C έχεις ? Μιλαω για note4f. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 τα Google Service σε εμενα ειναι παντα ενεργα ετσι και με τρωνε ολη την μπαταρια τι ακριβως ειναι αυτα ξερει κανενας?? Google+ δεν εχω μονο το Gmail εχω και το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σήμερα μόνο με wifi ήμουν στο 25% με 5μιση ώρες οθόνη και μισή ώρα κλήσεις. Τα Google services δεν τα βλέπω καθόλου στα στατιστικά μου. Επειδη δε βγηκες εξω για να παρακολουθει το Google now που πας... ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Επειδη δε βγηκες εξω για να παρακολουθει το Google now που πας... ;-) Λες? Δεν χρησιμοποιώ Google now. Ίσως γιαυτό. Το είχα βάλει κάποτε και επειδή είχα φοβερό battery drain το έβγαλα και δεν το ξανά δούλεψα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Νομίζω πάντως πως είναι απαραίτητο για χρήση του κινητού με wearables. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Εχω τις πρώτες σοβαρές ενδείξεις ότι το Google now ευθύνεται για την κατανάλωση των Google services. Το έχω κλείσει και βλέπω διάφορα. Τις επόμενες ημέρες θα δείξει αν είναι σύμπτωση. Να πω ότι το κινητό το δουλεύω χωρίς καθόλου power saving, με wifi, mobile data πάντα ανοιχτά φυσικά και με συνεχή συγχρονισμό Gmail, Evernote. Μόνο που σε 3g-lte δεν το έχω σχεδόν ποτέ, διότι είμαι στη wind. Τέλος Bluetooth πάντα ανοιχτό για να μιλάω με το ακουστικό, αλλά και να στέλνει ειδοποιήσεις στο miband που φοράω στο χέρι. Αλλά αυτό δεν καταναλώνει πρακτικά τίποτα. Edited April 6, 2015 by no_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το google now είναι άχρηστη εφαρμογή για την Ελλάδα. Οι πληροφορίες που παρέχει είναι ελάχιστες και τις βρίσκεις μέσω άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιείς. Καταναλώνει υπερβολικά γιατί κάνει συνεχή εντοπισμό θέσης, ανανεώσεις κλπ. Το ίδιο και το Google+. Δεν το χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας οπότε είναι άχρηστο και έχει κατανάλωση. Αν αφήνουμε την συσκευή μας σε αναμονή και παρατηρούμε υψηλή κατανάλωση, αρχίζουμε να ψαχνωμαστε, ξεκινώντας απ αυτά τα δύο. Μετά τσεκάρουμε ρυθμίσεις θέσης ώστε να είναι όλα σε low battery και γενικά όλες τις ρυθμίσεις μας για περιττά πράγματα που είναι ενεργοποιημένα. Ακολούθως τσεκάρουμε τις εφαρμογές τρίτων και διαγράφουμε τις ύποπτες. Μην κάνετε εγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε. Δεν είναι ο χώρος που καταλαμβάνουν το πρόβλημα, αλλά το ότι οι περισσότερες ανοίγουν χωρίς να σας ρωτήσουν και παραμένουν σε φάση όπου ναι μεν κρατούν λίγη ram, αλλά κάνουν κάποιες διεργασίες στο παρασκήνιο όπως εντοπισμός θέσης και αναζήτηση πληροφοριών για διαφημιστικά. Φανταστείτε τι γίνεται αν έχετε 15 τέτοιες εφαρμογές. Αποφεύγετε τις δωρεάν εκδόσεις. Αν σας αρέσει πολύ μια εφαρμογή, αγοράστε την. Οι δωρεάν βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις και κάνουν ότι είπα παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Απόγευμα θα ανεβάσω στατιστικά για να δείτε αποτελεσματα με την νέα αναβάθμιση. Έχω μείνει έκπληκτος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το Google now πώς το απενεργοποιώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το Google now πώς το απενεργοποιώ ; Ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /αμαζητηση Google λέγεται. Άνοιξε το και πάτα ανενεργό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το Google now πώς το απενεργοποιώ ; Ισως να φταιει και αυτο παιδια. Στις ρυθμισεις θεσης-ιστορικο τοποθεσιας επισυναπτω σκρινσοτς Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αν έχετε κάνει πρόσφατα αναβάθμιση σε lollipop δώστε μερικές μέρες περιθώριο να "κατασταλάξει" η κατάσταση. Αν είστε καιρό καθίστε να δούμε τι γίνεται. Κι εγώ στα ιδια είμαι. Το ψάχνω. Αμφιβάλλω παρα πολύ ότι ένα reset θα φτιάξει τα πράγματα. Εχω ξεπερασει την εβδομαδα μην πω δυο με ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ lollipop και παρατηρησα πως η γερμανικη εχει καταληξη σε BOB4 και η ελληνικες κ οι αλλες εχουν σε BOC3.. Ισως αυτο να εχει να κανει με το μοντεμ και την ληψη κλπ κλπ. (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΟΤΕ4F) γιατι παρατηρησα επισης πως σημερα που δεν εχω 4g ανοιχτο παρα μονο wcdma/gsm (auto) εχω μικροτερη καταναλωση. Αρα μηπως φταιει το μοντεμ το γερμανικο σε συνδυασμο με τα ελληνικα δυκτια. θα το δω σημερα κ αυριο θα βαλω την ελληνικη της vodafone (μιας κ εχω σιμ της βονταφον αν και το κινητο ηταν απο κοσμοτε.), αν δω σημερα μικροτερη καταναλωση. Εχω ολη μερα κ νυχτα ανοιχτα gps,wifi,data,εξυπνη αναμονη,φωτεινότητα στο 5 (auto),περιστρ.οθονης και συγχρονισμο και δεν τα κλεινω.. Το θεωρω δυσκολο με τετοια μπαταρια να μην βγαζει εστω μια μερα με αρκετη χρηση. Δεν μπορει.. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /αμαζητηση Google λέγεται. Άνοιξε το και πάτα ανενεργό. Νομίζω σαν # εφαρμογή Google # την λέει. Παρόλα που δεν το έχεις ενεργοποιημενο αυτό κάνει ζημιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Νομίζω σαν # εφαρμογή Google # την λέει. Παρόλα που δεν το έχεις ενεργοποιημενο αυτό κάνει ζημιά. Ετσι λεγεται. Το τσεκαρα μολις κ γω.. Να ρωτησω κατι? Εχω γερμανικη 5.0.1 BOB4 ΡΟΜ (ΒΟΒ4 εννοω σε καταληξη) αν βαλω ελληνικη 5.0.1 BOC3 βονταφον θα γραψει ο knox? (Σκοπευω να το κανω οπως λεει στη σελιδα του samfirmware με odin v3.09) Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εγώ πάντως την βρίσκω με το όνομα αναζήτηση Google. Τέλος πάντων. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts