Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγαζω την συσκευη απο την φορτιση στις 6:30 σημερα το πρωι και τωρα εχω αυτα τα αποτελεσματα.

Ανοιχτα wifi+3G.

Τραγικο battery drain απο το paypal

Εχω την εκδοση με τον snapdragon

Ειμαι στην 2 φορτιση.

http://i61.tinypic.com/10qdkq0.jpg

Πώς γίνεται να σου ρουφάει τόση μπαταρία το paypal;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν έχω ιδέα. Την έσβησα την εφαρμογή του PayPal

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Καλησπερα παιδια, ερχομενος απο xperia z3 το note4f που εχω στα χερια μου δεν εχει και την καλυτερη μπαταρια.

ισως να φταιει το lollipop,δεν ξερω.

προσπαθω να βγαλω μια καλη μερα εξω με ολα ανοιχτα ( συγχρονισμο,wifi,4g,data,εξυπνη αναμονη gpsυψηλη λειτουργία )

με το Ζ3 γυριζα με τα ιδια απο τις 9 το πρωι στις 23:00 σπιτι κ ειχα και ενα 30% να παιξω ακομα.

με αυτο δεν βγαζω καν ως το σπιτι. 12ωρο βγαζω.

σας παραθετω screenshots τωρα και θα βαλω κι αλλα μολις αδειαζει εντελως. Οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστως να μου πει..

(Επισημαινω πως δεν το πηρα για να κλεισω wifi κλπ. Ωστε να βγαλει περισσοτερο. Τα θελω ολα ανοιχτα κ να κραταει. Ανησυχω μηπως εχει καποιο θεμα κ πρεπει να το παω σερβις γι αυτο ανεβαζω εδω screenshot)

•εχω android 5.0.1 γερμανικη ρομ

•knox 0x0

•χρησιμοποιώ nova launcher

An honest man is always a child.

Socrates

Alienware 17 R3  / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium

Με τρεις ωρες οθονη τι περιμενες??

Καλα εισαι παντος. Φυσιολογικη φαινεται η καταναλωση.

Εμενα το C μου τρωει 15 με 20% την ωρα με ολα ανοιχτα κ αυτοματο φωτισμο στο 5.

Αμα βαλεις κ βαρυ παιχνιδι στη μεση παει πιο χαμηλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα αυτοματο φωτισμό στο δύο να δω μπας κ αλλάξει κατι..

Socrates

Καλησπερα παιδια, ερχομενος απο xperia z3 το note4f που εχω στα χερια μου δεν εχει και την καλυτερη μπαταρια.

ισως να φταιει το lollipop,δεν ξερω.

προσπαθω να βγαλω μια καλη μερα εξω με ολα ανοιχτα ( συγχρονισμο,wifi,4g,data,εξυπνη αναμονη gpsυψηλη λειτουργία )

με το Ζ3 γυριζα με τα ιδια απο τις 9 το πρωι στις 23:00 σπιτι κ ειχα και ενα 30% να παιξω ακομα.

με αυτο δεν βγαζω καν ως το σπιτι. 12ωρο βγαζω.

σας παραθετω screenshots τωρα και θα βαλω κι αλλα μολις αδειαζει εντελως. Οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστως να μου πει..

(Επισημαινω πως δεν το πηρα για να κλεισω wifi κλπ. Ωστε να βγαλει περισσοτερο. Τα θελω ολα ανοιχτα κ να κραταει. Ανησυχω μηπως εχει καποιο θεμα κ πρεπει να το παω σερβις γι αυτο ανεβαζω εδω screenshot)

•εχω android 5.0.1 γερμανικη ρομ

•knox 0x0

•χρησιμοποιώ nova launcher

Αν έδωσες το ζ3 για νοτε 4 για θέμα μπαταρίας κακώς .γύρνα πίσω. Μια χαρά είναι η κατανάλωση σου σαν νοτε 4 πάντως. Απλά δεν είναι ζ3 με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημήτρης

Εχει συγκρινει κανεις μπαταρια σε note4f με kitkat και lollipop να μου δωσει μια ιδεα ωστε να μην το γυριζω αδικα πισω σε kitkat??

Socrates

Παιδιά τι συζητάτε.

Το Note4 έχει μεγαλύτερη οθόνη και με QHD ανάλυση.

Πως περιμένουμε να έχουν την ίδια αυτονομία?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχει συγκρινει κανεις μπαταρια σε note4f με kitkat και lollipop να μου δωσει μια ιδεα ωστε να μην το γυριζω αδικα πισω σε kitkat??

Έχω το f. Με την lollipop με την ίδια χρήση να έχει ένα +5-7 % η μπαταρία καλύτερη διάρκεια. Οπότε θα έλεγα ένα πολύ μικρόκλικ κκαλύτερα στην lollipop

Παρόμοια είναι η μπαταρία στις δύο εκδόσεις, η όποια διαφορά αν υπάρχει είναι αμελητέα.

Παρόμοια είναι η μπαταρία στις δύο εκδόσεις, η όποια διαφορά αν υπάρχει είναι αμελητέα.

Ακριβώς. Τις ίδιες ώρες βγάζω ακριβώς και στις δύο.

Επίσης παιδιά εγώ ήμουν πολύ καμένος με την μπαταρία και έφτασε η στιγμή που κοιτούσα συνέχεια τα στατιστικά.

Θέλω να πω πως αν σας βγάζει την ημέρα και το βράδυ που κοιμάστε φορτίζετε είστε οκ. Η χρήση των smartphone αυτή είναι. Έχουμε μια οθόνη που τραβάει μπαταρία αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν μας αφήνει μέσα στην ημέρα.

Μιλάω για normal χρήση και όχι φουλ παιχνίδια. Εγώ παίζω καμιά ώρα subway surfers και πάλι το 6ωρο το πιάνω σε 20 ωρες

Θοδωρής

Ουφφφ.. ησυχασα γιατι προς στιγμην νομισα οτι ειχα προβλημα. Τελικα μερα με τη μερα η μπαταρια στρωνει κ εχω βγαλει και 5:30 ωρες οθονη εως τωρα.. οποτε ολα καλα ευτυχως!

*σκεφτομουν κ το ρουτ να φυγουν οι διαφημισεις αλλα αφου βγει καποιο χωρις να πειραζει τον knox. Γιατι η εγγυηση ειναι μεγαλο μεταπωλητικο θεματακι...

Παιδια το αφησα ολη νυχτα στην ακρη για να δω.

απο 90% μεσα σε 9 ωρες που κοιμηθηκα πηγε στο 65%..

Τι σκατα γινεται? Χαχαχαχαχχαχα

Παραθετω σκρινσοτς.

Screenshots

Edited by Sofos_5

Socrates

Παραθετω σκρινσοτς.

Μήπως είχες wi-fi, δεδομένα ή gps ξεχασμένα ανοιχτά;Σε κατάσταση αναμονής και χωρίς να δουλεύει η οθόνη δεν εξηγείται τέτοια πτώση..Κάτι θα έτρεχε από πίσω..

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Τέτοια πτώση (25-30% στο 8ωρο ύπνου) είχα με wifi on και επιλογή δικτύου: lte/wcdma/gsm. (Wind)

Τώρα στις ίδιες ώρες με wifi on και επιλογή δικτύου: wcdma/gsm πέφτει 5%.

Σε εμένα έφταιγε η άθλια κάλυψη lte της Wind.

Σε απλή κατάσταση αναμονής και με απενεργοποιημένα wi-fi,δεδομένα και gps μεταξύ 00:00-09:00 είχα πτώση μόλις 1% από 75% που το είχα αφήσει το κινητό πήγα στο 74%...Θα δείτε στο διάγραμμα μια ευθεία γραμμή με 0% κατανάλωση!Παραθέτω και ανάλογο screenshot με την πορεία της μπαταρίας: Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Καλημέρα σε όλους.. Μπορεί να έχει ξανά συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω.. Μια ερώτηση.. Κάτοχος exynos ψάχνω για ασύρματη φόρτιση... Υπάρχει;; που μπορώ να βρω;;;

Καλημέρα σε όλους.. Μπορεί να έχει ξανά συζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω.. Μια ερώτηση.. Κάτοχος exynos ψάχνω για ασύρματη φόρτιση... Υπάρχει;; που μπορώ να βρω;;;

Από εδώ και κάτω έκαναν μια συζήτηση τα παιδιά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6050117

Θοδωρής

Δεν είναι φυσιολογικό κανένα smartphone να χάνει 30% σε 8 ώρες αναμονή ας είναι όλα ανοικτά.

Τόσα χρόνια δεν έχω δει κάτι τέτοιο εκτός αν υπάρχει πρόβλημα.

Το φυσιολογικό είναι 0,5-1% ανά ώρα.

Αντε να πάει 2% σε περίπτωση κακού σήματος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ειπα μια φρα να μην παιξω παιχνιδια το στανταρ μιαμιση ωρα που παιζω καθε μερα σχεδον και να δω πως θα παει,μονο τα βασικα λιγο σερφαρισμα και κλησεις! νομιζω εμεινα εκπληκτος! δειτε και πειτε μ! εχω το C μοντελο !

http://postimg.org/gallery/2am3bfuy/67fa1692/

Φίλε δεν είναι φυσιολογικό. Κάποιο ζόρι τραβάνε τα Google services Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά και αν δεν στρώσει δοκίμασε να ξαναπεράσεις την έκδοση που φοράς μέσω Odin κάνοντας πριν και μετά επαναφορά.

ειπα μια φρα να μην παιξω παιχνιδια το στανταρ μιαμιση ωρα που παιζω καθε μερα σχεδον και να δω πως θα παει,μονο τα βασικα λιγο σερφαρισμα και κλησεις! νομιζω εμεινα εκπληκτος! δειτε και πειτε μ! εχω το C μοντελο !

http://postimg.org/gallery/2am3bfuy/67fa1692/

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με google services. Δυο σελιδες πισω. Αλλαζω ρυθμισεις να δω τι γινεται γιατι υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με το google now. Αν δεν βρω ακρη σε κανα δυο μερες παω για reset. Αν θες ενημερωσε κι εσυ αν βρεις ακρη.

εχω βγαλει 3 ημερες νομιζω ειναι πολυ καλα! δεν ξερω τι να πω!

χαχα οπως το βλεπει κανεις!

εγω βεβαια δεν εχει περασει μερα που να μην φορτιζω...

αλλα και που να μην το χρησιμοποιω φουλ.

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία