topet Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σχετικά με την φόρτιση, ανά λεπτό και 1%, που σημαίνει ότι με άδεια μπαταρία θέλει 100 λεπτά φόρτιση χωρίς καθόλου την ρύθμιση της γρήγορης. Ακόμη και έτσι είναι μια χαρά ο χρόνος. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σχετικά με την φόρτιση, ανά λεπτό και 1%, που σημαίνει ότι με άδεια μπαταρία θέλει 100 λεπτά φόρτιση χωρίς καθόλου την ρύθμιση της γρήγορης. Ακόμη και έτσι είναι μια χαρά ο χρόνος. Ναι απλα με τη γρηγορη εχεις 50% σε 30 λεπτα οποτε αξιζει μονο για 50% φορτιση στη ουσια, οπως ανεφερα και πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σε λειτουργία πτήσης χωρίς σύνδεση διαδικτύου κτλ, σε πλήρη αδράνεια σε 21 ώρες η μπαταρία έπεσε 5%. Φυσικά αυτό δεν αντικατοπτρίζει και πολλά με τέτοιου είδους χρήση, αλλά γενικά η μπαταρία του κρατά καλά ακόμη και με χρήση. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παιδια, Αυριο θα εχω στα χέρια μου το note 4 n920C πόσο πρεπει να το φορτίσω για πρώτη φορα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παιδια, Αυριο θα εχω στα χέρια μου το note 4 n920C πόσο πρεπει να το φορτίσω για πρώτη φορα;;; Καλησπέρα φίλε και καλωσόρισες στο club!Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος...Δεν είναι όπως τα παλιά κινητά που τα αφήναμε 10 ώρες να φορτίσουν...Απλά φρόντισε να κάνεις 2-3 πλήρεις αποφορτίσεις για να «στρώσεις» την μπαταρία στην αρχή... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0sta Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα φίλε και καλωσόρισες στο club!Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος...Δεν είναι όπως τα παλιά κινητά που τα αφήναμε 10 ώρες να φορτίσουν...Απλά φρόντισε να κάνεις 2-3 πλήρεις αποφορτίσεις για να «στρώσεις» την μπαταρία στην αρχή... Καλως σας βρήκα... Ευχαριστώ πολύ αυτο θα κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 6ωρο οθονης με λιγο gaming υπαρχει περιπτωση να δω σε καποια απο τις 2 εκδοσεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 6ωρο οθονης με λιγο gaming υπαρχει περιπτωση να δω σε καποια απο τις 2 εκδοσεις? Exynos...... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Exynos...... θα δωσει λες αυτο το αποτελεσμα? απο εγγυηση?καλυπτεται? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 θα δωσει λες αυτο το αποτελεσμα? απο εγγυηση?καλυπτεται? Έχει εγγύηση κανονικά τώρα η μπαταρία είναι ανάλογα την χρήση τι παιχνίδι θα παίξεις και πολλά άλλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 στα παιχνιδια δεν εχω τιποτα τρελες απαιτησεις,κανενα beach buggy,μπιλιαρδο zoo,quizdom,αυτα.αλλα οχι τρελη χρηση.περισσοτερο σερφαρισμα.μην κανω την κινηση και το μετανιωσω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 στα παιχνιδια δεν εχω τιποτα τρελες απαιτησεις,κανενα beach buggy,μπιλιαρδο zoo,quizdom,αυτα.αλλα οχι τρελη χρηση.περισσοτερο σερφαρισμα.μην κανω την κινηση και το μετανιωσω και παλι δεν μπορει να σου πει καποιος στα σιγουρα ουτε να πεσει 90% μεσα ειναι αναλογα την χρηση! αν δουλευεις πολυ Wifi/3G , που εχεις την φωτεινοτητα,ποση ωρα θα παιξεις το παιχνιδι και πιο παιχνιδι θα ειναι αυτο μεχρι ξερω εγω αν το εχεις καρτα σιμ μεσα για σημα μεχρι και αυτο παιζει τον ρολο του! τεσπα εγω μονο με σερφαρισμα και 5 λεπτα game στην κυριολεξια εχω βγαλει 5 ωρες και 42 λεπτα οθονη! τωρα αυτην την στιγμη εχω παιξει 31 λεπτα Marvel contest of champions και ενα 10' Angry birds epic με αρκετο σερφαρισμα εχω 3 ωρες οθονη και ειμαι στο 45% στην μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Με το F έχω βγάλει με περισσότερη χρήση wifi 7:45 οθόνη.. Με αναμικτη wifi 3 g βαράει 6+ οθόνη σε κάθε φόρτιση.απόλυτα ικανοποιημενος από την μπαταρία του (προερχόμενος από Ζ2 όπου βαρουσε αναλογους χρόνους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τέλεια. Πρώτη φόρτιση. Με τον exynos. Μικτή χρηση. Δεν το περίμενα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 εγω γιατι βγαζω παντα μεχρι 3:30 μονο στην αρχη εβγαζα 4 και βαλε ωρες τι φαση! το εχω φορτωσει πολυ μηπως η παιζει να φταιει και κανενα προγραμμα που εχω μεσα! εχω screen shot με 5ωρες και 42 λεπτα οθονη αλλα εδω και κανεναν εναμιση μηνα πανω απο 4 ωρες δεν παιζει να βγαλω :X:X:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Με lollipop παντως εχει πεσει η Μπαταρια. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Με lollipop παντως εχει πεσει η Μπαταρια. δεν εχω βαλει ακομα λολλιποπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εντάξει και εγώ τόση ώρα είμαι με 3g και προφανώς δεν θα βγάλω 7 ώρες. Ένα 5ωρο να βγάζω θα είμαι οκ. Πάντως με έχει κερδίσει το τηλέφωνο από νωρίς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εντάξει και εγώ τόση ώρα είμαι με 3g και προφανώς δεν θα βγάλω 7 ώρες. Ένα 5ωρο να βγάζω θα είμαι οκ. Πάντως με έχει κερδίσει το τηλέφωνο από νωρίς το 90% τον χρηστων που περασαν λολλιποπ το κινητο γινεται ακομα πιο γρηγορο και πιο smooth αντε να δουμε ποτε θα την παρουμε εμεις!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Επίσης κάτι πολύ θετικό. Τελικά ισχύει ότι φορτίζει πολύ γρήγορα. Δεν περίμενα όντως σε μισή ώρα να δίνει 50% Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Μιας και λέτε για το πόσο βγάζει το κινητο οθόνη ενεργή ας ανεβάσω τι χρόνο έπιασα με την τελευταία μου φόρτιση. http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-03-07-13-23-19_zps8ifioumv.png Αυτός ο χρόνος μέσα σε 17.30 ώρες λειτουργίας του τηλεφώνου. Συνδεδεμένος μόνο στο wifi του σπιτιού. Κλήσεις ελάχιστες. Έπαιξα κανα μισάωρο need for speed most wanted, ειδα μια ταινία διάρκειας 1 ώρας και 40 λεπτών, επισης αρκετό messenger, browsing, Facebook και 5-6 ακόμα ελαφριες εφαρμογές. Το ρεκόρ μου σε οθόνη ενεργή είναι αυτό εδώ :p http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-03-04-21-25-02_zpsnswlnkqn.png Βέβαια τέτοιους χρόνους πιάνω μόνο αν δω καμία ταινία ή είμαι συνδεδεμένος μόνο σε wifi. Τις περισσότερες μέρες χρησιμοποιώ και αρκετό mobile Internet οπότε μια συνηθισμένη μέρα (με νορμάλ ή βαριά χρήση με GPS και μουσική να παίζει στο background) πιάνω γύρω στις 5.00-5.30 ώρες οθόνη ενεργή. Σημειωση: Έχω το C (exynos) Edited March 9, 2015 by alexandrosgou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) 12 ωρες αναμονη χωρις αγγιγμα (ειχα βεβαια αναπαντητες, emails κτλ) εφτασε η μπαταρια στο 75%. Ειναι φυσιολογικο? Το iphone αντε να εχανε ενα 7%... Η εφαρμογη swarm εχει ενεργη κατασταση 45 λεπτα μονο κ μονο για 2 ειδοποιησεις που ειχα... Ωρες οθονης ειναι οκ. Αλλα αναμονη δε τα παμε καλα..! http://oi62.tinypic.com/vrpvyx.jpg http://oi58.tinypic.com/104na8k.jpg Όλα καλά και στην αναμονη τελικα. Καποιο κολλιμα ειχε φαει το Swarm λογικά. 7% κατανάλωση σε 8 ωρες αναμονη με τα παντα ανοιχτα. Edited March 8, 2015 by sxizwdogwlo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εγώ νομίζω ρεκόρ έχω πιάσει 9ωρο οθόνης αλλά μόνο με Wi-Fi και mail αν θυμάμαι καλά, κάπου το έχω ανεβάσει εδώ κιόλας. :-P Καλό θα ήταν πάντως όσοι δηλώνετε χρόνους κλπ να γράφετε και ποιο μοντέλο έχετε για να έχουνε μια ιδέα και οι υπόλοιποι που παρακολουθούν το θέμα. Και τα δύο πάντως πιστεύω έχουν καλή απόδοση. Απόλυτα ευχαριστημένος προσωπικά με το F. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το έχεις ρουταρισμενο φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το έχεις ρουταρισμενο φίλε; Ναι, παίζει και αυτό το ρόλο του δεν μπορώ να πω ψέμματα.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts