a_tsa Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Το τζάμι μπρος ναι αλλά της κάμερας αν το σπρώξεις δεν γλιστράει από τη θέση του καθολου; sorry για τις επίμονες ερωτήσεις :) μάλλον θα δοκιμάσω και το δεύτερο που είχε η συσκευασία μήπως και το πρώτο μου βγήκε σκάρτο ή απλώς το χάλασα. Oχι δεν κουνιετε καθολου. Δοκιμασε το δευτερο,δεν χανεις τιποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μετα απο 4-5 θηκες verus iron , samsung με τζαμακι , φτηνες tpu και σιλικονουχες , κατεληξα σε αυτην εδω την οποια προτεινω σε οσους ψαχνονται , ειναι τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μετα απο 4-5 θηκες verus iron , samsung με τζαμακι , φτηνες tpu και σιλικονουχες , κατεληξα σε αυτην εδω την οποια προτεινω σε οσους ψαχνονται , ειναι τελεια Ναι τελικά και εγώ αυτό κατάλαβα. Είναι από τις καλύτερες. Την πήρε φίλος και παρόλο που ήμουν λίγο αρνητικός στην ιδέα έπαθα πλάκα. Περιμένω και εγώ να την παρω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μετα απο 4-5 θηκες verus iron , samsung με τζαμακι , φτηνες tpu και σιλικονουχες , κατεληξα σε αυτην εδω την οποια προτεινω σε οσους ψαχνονται , ειναι τελεια Αυτήν έχω σε μπλε. Είναι τέλεια! Εκτός από πανεμορφη δεν φοβάσαι αν σου πέσει κάτω. Και δεν προσθέτει όγκο καθόλου σχεδόν. Επίσης έχει τέλειο γκριπ και δεν γλυστραει από τα χέρια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexLeo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 μετα απο 4-5 θηκες verus iron , samsung με τζαμακι , φτηνες tpu και σιλικονουχες , κατεληξα σε αυτην εδω την οποια προτεινω σε οσους ψαχνονται , ειναι τελεια Θεωρώ ότι αυτή της Samsung και η s-view είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το κινητό. .!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγώ πάντως την έβγαλα και είναι στο συρτάρι,αυτές οι μικρές γρατσουνιές έστω και αμυδρές μου τι δίνουν,εσάς δεν κάνει τίποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Είναι τόσο όμορφη η συσκευή που οτιδήποτε άλλο την χαντακώνει. Την έχω γυμνή προς το παρόν. Θα πάρω μία pouch και αν πέσει έπεσε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγώ πάντως την έβγαλα και είναι στο συρτάρι,αυτές οι μικρές γρατσουνιές έστω και αμυδρές μου τι δίνουν,εσάς δεν κάνει τίποτα? Σε όλους κάνει. Οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλους! Απλά κάποιοι δεν το έχουν προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μόλις τοποθέτησα αυτό το tempered glass. Είναι λίγο απαράδεκτο. Μπορεί να είναι πολύ καλής ποιότητας και φαίνεται ανθεκτικό ενώ και όταν το ακουμπάς είναι πολύ καλό. Όμως είναι τόσο μικρό που για να το εγκαταστήσεις σωστά πρέπει να είσαι χειρούργος ή να έχεις ένα ρομποτάκι σπίτι να στο τοποθετήσει. Με αποτέλεσμα να το βάλω λίγο προς τα αριστερά και να μείνει ένα χιλιοστό της οθόνης ακάλυπτο. Δεν φαίνεται ιδιαίτερα γιατί είναι κάτω δεξιά γωνία αλλά με εκνεύρισε ο τρόπος που το κατασκεύασαν. Επίσης μου άφησε ιριδίζουσα γραμμή εκεί που τελειώνουν τα πλαϊνά μπέζελ η οποία φαίνεται κάτω από έντονο φως με σβηστή την οθόνη. Προς το παρόν θα το κρατήσω για να κάνω τη δουλειά μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Έχουμε καμία πρόταση για κάποιο αξιοπρεπές dock? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγώ πάντως την έβγαλα και είναι στο συρτάρι,αυτές οι μικρές γρατσουνιές έστω και αμυδρές μου τι δίνουν,εσάς δεν κάνει τίποτα? Για ποια θηκη μιλας? την original tpu που λενε τα παιδια απο πάνω? πρωτη φορα ακουω οτι αυτη κανει γρατζουνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ναι στο πανω και το κατω μέρος στα πλαινα δεν εχει τίποτα,μη φανταστεις χαρακιές αλλα φαίνονται σαν αραχνιάσματα αν το προσέξεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ναι στο πανω και το κατω μέρος στα πλαινα δεν εχει τίποτα,μη φανταστεις χαρακιές αλλα φαίνονται σαν αραχνιάσματα αν το προσέξεις Μαιστα οποτε δεν τα γλυτωνεις...σκεφτομουν και την s view αλλα εκει σιγουρα (λογικα) θα υπαρχει θεμα μιας και ειναι εκτεθειμενα τα περιμετρικα...και θα βαζω το κινητο σε τσαντακι Εχεις να προτεινεις κατι εσυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Απλο pouch μονο για μεταφορά,αλλα δεν κακομεταχειρίζομαι γενικα τα τηλέφωνα μου,και να χτυπήσω ξύλο δεν μου πέφτουν :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εγώ την περιμένω εδώ και δέκα μέρες από eshop ήμουν στο τσακ να ακυρώσω αλλά τελικά μάλλον ήρθε γιατί προχώρησε η αγγελία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μόλις τοποθέτησα αυτό το tempered glass. Είναι λίγο απαράδεκτο. Μπορεί να είναι πολύ καλής ποιότητας και φαίνεται ανθεκτικό ενώ και όταν το ακουμπάς είναι πολύ καλό. Όμως είναι τόσο μικρό που για να το εγκαταστήσεις σωστά πρέπει να είσαι χειρούργος ή να έχεις ένα ρομποτάκι σπίτι να στο τοποθετήσει. Με αποτέλεσμα να το βάλω λίγο προς τα αριστερά και να μείνει ένα χιλιοστό της οθόνης ακάλυπτο. Δεν φαίνεται ιδιαίτερα γιατί είναι κάτω δεξιά γωνία αλλά με εκνεύρισε ο τρόπος που το κατασκεύασαν. Επίσης μου άφησε ιριδίζουσα γραμμή εκεί που τελειώνουν τα πλαϊνά μπέζελ η οποία φαίνεται κάτω από έντονο φως με σβηστή την οθόνη. Προς το παρόν θα το κρατήσω για να κάνω τη δουλειά μου. Μπορείς να βάλεις φωτο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Θα βρω κάποια σοβαρή συσκευή να τράβηξω φωτό ώστε να φαίνεται. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Θα βρω κάποια σοβαρή συσκευή να τράβηξω φωτό ώστε να φαίνεται. :) Selfie σε καθρέφτη =-O =-O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Υποστηρίζει fast charge αυτός εδώ? http://www.skroutz.gr/s/3849530/Samsung-ECA-U21CBE.html?keyphrase=ECA-U21CBE bump!! :p Κανείς δεν ξέρει? Με το nexus έκανε και η παροχή που έδινε η θύρα usb αλλά με αυτό πέφτει σταθερά αν έχω ανοιχτό 3g, location και πρόγραμμα gps.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εχω την original flip cover της samsung. Νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν δινει πολυ ογκο στην συσκευη καθως βγαινει το πισω καπακι και μπαινει αυτη η θηκη. Περιμετρικα ειναι λιγο απροστατευτο. Εχω matte ζελατινα στην συσκευη και θελω να παρω καμια glossy, εχει κανεις να προτεινει κατι; Το θεμα ειναι οτι η matte χαλαει λιγο τα χρωματα της οθονης της συσκευης. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 @nos 55 πήγαινε για ζελατίνα της x-one ή την γνήσια της Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εχω την original flip cover της samsung. Νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη. Δεν δινει πολυ ογκο στην συσκευη καθως βγαινει το πισω καπακι και μπαινει αυτη η θηκη. Περιμετρικα ειναι λιγο απροστατευτο. Εχω matte ζελατινα στην συσκευη και θελω να παρω καμια glossy, εχει κανεις να προτεινει κατι; Το θεμα ειναι οτι η matte χαλαει λιγο τα χρωματα της οθονης της συσκευης. Είχα της Samsung και τώρα έχω βάλει της Spigen. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι της Spigen είναι άψογη χωρίς να "λερώνει" όσο της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo31285 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπερα παιδια, εμενα ωσπου να ερθει η s-view απο ebay που παραγγειλα μου πηρε η γυναικα μου απο ενα μαγαζι στη γλυφαδα (υπογειο διπλα στις γραμμες του τραμ με κοκκινη ταμπελα μου ειπε) 10€ σιλικονης ΦΟΒΕΡΗ! βαζω φωτο, να παει να παρει οποιος θελει απο εσας κατι προσωρινο η και μονιμο-φτηνο.. Παράθεση An honest man is always a child. Socrates Alienware 17 R3 / Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch3 Titanium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themos3 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε κάρτα μνήμης 64άρα για το κινητό. Διάβασα κάπου πως η καλύτερη λύση είναι αυτη . Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε κάρτα μνήμης 64άρα για το κινητό. Διάβασα κάπου πως η καλύτερη λύση είναι αυτη . Ισχύει? Η καλύτερη λύση είναι η evo. http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp64d-eu-evo-64gb-sdxc-class-10-p-PER.576942 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts