Jump to content

[Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα..

υπαρχει καμια rom του note 7 η του s7 edge που να μπορω να την βαλω στο note 4 n910f exynos ?

η εστω μια πολυ καλη roms που να δουλεβουν ολα καλα.

οσες εχω κοιταξει ειναι για ολα τα αλλα μοντελα.

[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα παρει την εκδοση 7 παιδια? Ρωταω για φιλο. Και αν ναι, ποτε υπολογίζουμε? Ευχαριστω πολύ!

Εχει ειπωθει πολλες φορες!!Επισημη οχι!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

παιδια καλημερα..

υπαρχει καμια rom του note 7 η του s7 edge που να μπορω να την βαλω στο note 4 n910f exynos ?

η εστω μια πολυ καλη roms που να δουλεβουν ολα καλα.

οσες εχω κοιταξει ειναι για ολα τα αλλα μοντελα.

Αρχηγέ αποφάσισε ποιό από τα δύο έχεις, γιατί F και Exynos δεν πάνε μαζί!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Αν λες για εμένα έχω γράψει το μοντέλο. Με exynos

Έχω το n910f

Τελικα ποιο απ τα 2 εχεις? Για σιγουρια ανεβασε μια φωτο απ την πισω μερια του κουτιου της συσκευης. Αν δεν ξερεις ακριβως ποια συσκευη εχεις, καλυτερα ΜΗ φλασαρεις. Ζημια θα κανεις κι οχι βελτιωση.

Καλησπερα και καλη εβδομαδα

Γνωριζεται αν λειτουργει σωστα η dual adapter sim στο κινητο μας;

Εχει βαλει κανεις σας σαν αυτη εδω;

http://m.ebay.com/itm/282152801476

3aeb78cf33db0f0cf2ecd8d0a8c84c1a.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρα δεν εχεις με τον Exynos εχεις με τον snapdragon φιλε... το μοντελο F ειναι με Snapdragon και το μοντελο C ειναι με τον Exynos.

οποτε πια rom να βαλω ?

Θα σου προτεινα τη ρομ του dr Ketan. Κανενα bug, βασιζεται στη στοκ και αρα δεν αλλαζεις περιβαλλον, καλη μπαταρια και αρκετα γρηγορη για τις απαιτησεις μου.

Πριν φλασαρεις ομως, να εισαι σιγουρος οτι ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαδικασια. Ειναι ευκολη, υπαρχουν δεκαδες βιντεο στο youtube που δειχνουν αναλυτικα τη διαδικασια. Αν ομως δεν την κανεις οπως πρεπει, ενδεχεται να κανεις ζημια στη συσκευη σου.

Σας χαιρετω

Προσπαθω απο το πρωι να βαλο τη ρομ του Dr Ketan,ημουν με την Αurora P5 V3 , ακολουθησα πρωτα αυτο

1)

και να μου κολλαει στο SAMSUNG και να ζεσταινετε να περιμενω 15 λεπτα και μετα απλα ακολουθησα αυτο

2)https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70811916&postcount=14091 του Dr Ketan και παλι

να μου κολλαει στο SAMSUNG και να ζεσταινετε να περιμενω 15 λεπτα και μετα απλα μεσο Odin να βαζω official

και να δοκιμαζω ξανα τιν 2η επιλογη και να δοκιμαζω και με H-vitamin και με Ael και χωρις αυτα.

τι κανω λαθος??

Ειμαι με το Ν910f

From N9

Σας χαιρετω

Προσπαθω απο το πρωι να βαλο τη ρομ του Dr Ketan,ημουν με την Αurora P5 V3 , ακολουθησα πρωτα αυτο

1)

και να μου κολλαει στο SAMSUNG και να ζεσταινετε να περιμενω 15 λεπτα και μετα απλα ακολουθησα αυτο

2)https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70811916&postcount=14091 του Dr Ketan και παλι

να μου κολλαει στο SAMSUNG και να ζεσταινετε να περιμενω 15 λεπτα και μετα απλα μεσο Odin να βαζω official

και να δοκιμαζω ξανα τιν 2η επιλογη και να δοκιμαζω και με H-vitamin και με Ael και χωρις αυτα.

τι κανω λαθος??

Ειμαι με το Ν910f

Όταν τελείωσες, έκανες επαναφορά μέσα από recovery;

Εκανα ακριβως οτι λεει στο video και στο λινκ του γιατρου, τι εννοεις οταν τελειωσα , απο τι?
From N9

Εκανα ακριβως οτι λεει στο video και στο λινκ του γιατρου, τι εννοεις οταν τελειωσα , απο τι?

Όταν τελείωσες τα πάντα εννοώ.

Κλείστο. Μπες σε recovery και κάνε full wipe.

Θα κάνεις υπομονή όμως μετά. Θ' αργήσει να κάνει boot.

φιλε το λινκ του γιατρου στο τελος εισαι στο ρικαβερι κανεις wipe και μετα install rom , χρειαζομαι και κερνελ? πες τι ακριβως θα εκανες αν ηθελες να την βαλεις τωρα( αν εχεις το N910f )και να σου πω αν δεν εκανα κατι
From N9

φιλε το λινκ του γιατρου στο τελος εισαι στο ρικαβερι κανεις wipe και μετα install rom , χρειαζομαι και κερνελ? πες τι ακριβως θα εκανες αν ηθελες να την βαλεις τωρα( αν εχεις το N910f )και να σου πω αν δεν εκανα κατι

Τώρα κάνε σου λέω full wipe από recovery.

Ειμαι με official ΜΜ , πες απο αυτο σταδιο τι θα εκανες¨??

οκ ακου,

μπενω με odin παταω AP βαζω μεσα BL&MM ucheck autoreboot , μπαινω ρικαβερι full wipe , install Rom

ΚΑΙ ΜΕΤΑ????

Ελα Στρατο τελκκα γνωρίζεις;;;

Edited by Andreasole
From N9

Εχω δει διαφορα sites and videos κανενας δεν λεει τα ιδια πραγματα, αν την εχει βαλει καποιος ας μου πει τον τροπο να το κανω, εχει απο το πρωι που προσπαθω με διαφορετικους τρόπους αλλα δεν λεει να αννοιξει , και 5 και 10 μεχρι και 20 περίμενα αλλα μένει στο SAMSUNG και η θερμοκρασια που εχει ειναι αρκετα ψηλά.
From N9

Εχω δει διαφορα sites and videos κανενας δεν λεει τα ιδια πραγματα, αν την εχει βαλει καποιος ας μου πει τον τροπο να το κανω, εχει απο το πρωι που προσπαθω με διαφορετικους τρόπους αλλα δεν λεει να αννοιξει , και 5 και 10 μεχρι και 20 περίμενα αλλα μένει στο SAMSUNG και η θερμοκρασια που εχει ειναι αρκετα ψηλά.

Εγω ακολουθησα αυτες τις οδηγιες του dr ketan και δουλεψε με την πρωτη. Σιγουρα παντως κατεβασες τη ρομ για 910F? Γιατι εχει και εκδοσεις και για αλλα 910.

Με μικρη εμπειρια στο φλασαρισμα, κανοντας ακριβως οτι γραφει, μου δουλεψε με την πρωτη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170401/d5868f3ca052edfc00526fe46acd2dba.jpg

Ακολουθας τις οδηγίες που δίνει στο φόρουμ και τίποτα άλλο. Είμαι με την m11 τουλάχιστον 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα.. ούτε στοκ ρομ να ήταν

Εγω ακολουθησα αυτες τις οδηγιες του dr ketan και δουλεψε με την πρωτη. Σιγουρα παντως κατεβασες τη ρομ για 910F? Γιατι εχει και εκδοσεις και για αλλα 910.

Με μικρη εμπειρια στο φλασαρισμα, κανοντας ακριβως οτι γραφει, μου δουλεψε με την πρωτη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170401/d5868f3ca052edfc00526fe46acd2dba.jpg

Φιλε εκανα οτι ακριβως λέει εκεί και οχι μια φορα μονο. Στο παρελθόν ειχα το ιδιο θέμα δεν εκανε boot και κατέληξα στη Aurora για κανενα 3μηνο και ο λόγος που ήθελα αλλαγή ειναι το οτι οταν βγαινει το πληκτρολόγιο μυνηματα, ιστος κ.α κολλάει παρα πολύ και κατάντησε ενοχλητικό. Ειμαι με official τώρα και Νοva και ειμαι χαππι . Αν μου αναδοξει δοκιμάζω παλε.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

From N9

• 4 weeks later...
Καλημέρα ξανά πήρα (3η φορά) :) Note 4 και βλέπω εδώ πολύ ησυχία...Πάντως xda έχει κάποιες καλές ρομ.Προσωπικα είμαι με Racerom 7.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

• The title was changed to [Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις