Jump to content

Ποια προσφορά στη σταθερή τηλεφωνία... θα σας 'σόκαρε';

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα καινούρια πακέτα της Telepassport τα είδε κανείς; Πρέπει να λένε πολύ.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (19 Οκτ. 2004 , 11:16)

1) Στο συγκεκριμένο θέμα δε χρησιμοποίησα κάποια "γνωστή" έκφραση. (αποκλειστικά etc.) :lol: :p

2) Oι εκφράσεις (σοκ στην αγορά) και η ιδέα δημιουργίας αυτού του θέματος δεν ήταν δική μου. Με αφορμή post άλλου μέλους σε άλλο forum (ευρυζωνικά δίκτυα) αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το thread χρησιμοπιώντας τις εκφράσεις του. (Είδα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τα μέλη του forum)

3) Ξέρεις, στο forum... δε διαβάζεις ειδήσεις - ούτε διαφημίσεις, γι' αυτά τα θέματα υπάρχει η πρώτη σελίδα του myPhone και τα διαφημιστικά banners.

4) Προσβάλλεις τα μέλη του forum που "απαντούν" σε αυτό το thread λέγοντας ότι "βλέπεις" ένα "χαζό" διαφημιστικό εταιρίας.

5) Δε μίλησε κανείς για καμία εταιρία... γενικά & αόριστα μιλάμε - "Με ποιο κριτήριο - προσφορά θα επιλέγατε έναν εναλλακτικό πάροχο. Τι περιμένετε να 'δείτε' στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας."

6) Αν δε γουστάρεις να διαβάζεις τα μηνύματα μου... υπάρχει και το "black list" --- Τα "χαζοχαρούμενα" posts μου προφανώς δε "χωνεύονται" από ξενέρωτους.

7) Αρνητική ψήφος στο karma σου από μένα... και από άλλα μέλη του forum που ίσως ακολουθήσουν την πρακτική μου.

8) Παράκληση προς τους moderators: "Προσωπική Επίθεση" στο πρόσωπό μου... επομένως σύμφωνα με τους κανόνες του forum πρέπει ο κύριος redcon να υποστεί και την ανάλογη τιμωρία ( δε θυμάμαι αν υπάρχει κάτι :p )

9) Διάλογο κάνουμε στο forum να περνά η ώρα... διαβάζουμε σχόλια-ιδέες, προσπαθούμε να δημιουργούμε παράλληλα ένα ευχάριστο κλίμα να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα & τη ρουτίνα. Αν εσύ επιλέγεις το σοβαρό στυλ ζωής και τη "σοβαρή ενημέρωση" μπορείς να παρακολούθησεις το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. :blink:

10) Τέλος.... :lol: :lol: :lol: :p

Απο μονος σου αναιρεις αυτα που λες και επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου. Λεγοντας δεν χρησιμοποιω τις γνωστες εκφρασεις δηλωνεις οτι εχεις σταθερες και επαναλλαμβανομενες. Αυτο εννοω οτι κουραζει. Και τα περισσοτερα ειναι ανευ ουσιας και πολλες φορες προκλητικα υπερ η κατα συγκεκριμενων εταιριων. Αν θελουν διαφημιση εχει το myphone banners επι πληρωμη. Αποψη μου βεβαια. Αν κανεις πλακα ειναι αλλο καπελο, ομως να τα βαλεις στο chat & fun. Διοτι οταν γραφεις παπαδες για τη Vodafone πχ η μιλας σοβαρα οποτε εισαι φαουλ 110% η κανεις πλακα αλλα με λαθος τροπο.

Στο forum διαβαζω πολλα χρησιμα πραγματα οπως και αχρηστα.

Δεν προσβαλω κανενα μελος και μην χρησιμοποιεις τριτους για ασπιδα.

Black lists δεν μου αρεσουν γενικως. Εγω θα συνεχισω να διαβαζω τα post σου. Οσο για τη ΝΕΤ, ναι τη βλεπω. Εσυ προτιμας Ευαγγελατο η Star?

Wirelessly posted (NEC N410i)

Εγώ πάντως βλέπω mega!

Ειρήνη μην!! Εδώ είναι forum όχι ...! Ηρεμήστε... Απλά κάντε μια ήρεμη συζήτηση!!

Καλύτερα να σβηστούν τα μηνύματα από mods όπως και το δικό μου εδώ!!

Κανένα 'σοκαρίστηκό' νέο υπάρχει surfer !!??? :)

Εγώ θέλω μια προσφορά που να μιλάς κάποιες ή ολες της ώρες της ημέρας τσάμπα σε κινητά!Μόνο τα κινητά είναι το πρόβλημα μου!

Νομιζω φαινεται ξεκαθαρα οτι το τοπικ υπαρχει για συζητηση.Δηλαδη τι πιστευουμε εμεις ,τι θα θελαμε εμεις ,να δουμε απο μια εταιρεια και θα ειναι Η μεγαλη προσφορα στην σταθερη τηλεφωνια.Ενταξει ρε παιδια,αμα δεν σας αρεσει το θεμα, δεν υπαρχει λογος να λετε οτι σας κοροιδευει κανεις.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (18 Οκτ. 2004 , 19:27)

να μπορείς να καλέσεις Vivodi (21174 0xxxx) από κάθε κινητό και σταθερό, και να ρίξει τις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά.

211-75 0 ΧΧΧΧ ;)

Entexnos Fm

Το νέο μουσικό ραδιόφωνο!

Wirelessly posted (NEC N410i)

Αρχικό μήνυμα από τον/την a_s

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (18 Οκτ. 2004 , 19:27)

να μπορείς να καλέσεις Vivodi (21174 0xxxx) από κάθε κινητό και σταθερό, και να ρίξει τις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά.

211-75 0 ΧΧΧΧ ;)

Από καρτοκινητά cosmote τώρα όλοι μπορείτε! Μετά από πολύωρη επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα της cosmote το έφτιαξαν!!

8) Παράκληση προς τους moderators: "Προσωπική Επίθεση" στο πρόσωπό μου... επομένως σύμφωνα με τους κανόνες του forum πρέπει ο κύριος redcon να υποστεί και την ανάλογη τιμωρία ( δε θυμάμαι αν υπάρχει κάτι )

Με όλο το σεβασμό:

Α. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός ΚΑΙ δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.

Β. Δεν διακρίνω σε κανένα σημείο στα γραφόμενα του redcon προσωπική επίθεση, οπότε δεν χρειάζεται επίκληση moderators. Αν πιστέυεις ότι υπάρχει πρόβλημα μπορείς να πιέσεις το "report" και να μην κάνεις δημόσιες υποδείξεις προς άλλα μέλη, κάτι που προφανώς απαγορεύεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ζητήσω συγνώμη, έπρεπε να είχα αλλάξει εξαρχής τον παραπλανητικό τίτλο, απλά δεν το είχα δει.

Νομίζω οτι η Ελληνική αγορά είναι ακόμα πολύ πίσω για να αρχίσουμε να "ευχόμαστε" διαφορα πράγματα. Είναι αυτονόητα τα πράγματα που θέλει ο μέσος χρήστης. Χαμηλότερες τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες, αξιοπρεπή τεχνική υποστήριξη.. α και κατί που αφορά μερικούς απο εμάς... ADSL σε οπτικές ίνες... :P . Προς το παρόν καμία εταιρία δεν είναι σε θέση να τα προσφέρει όλα αυτα. Ίσος κάποιες να προσφέρουν ένα η δύο αλλα όχι όλα. Ας αρχίσουν να σέβονται τον πελάτη πρώτα απ'όλα και βλεπουμε μετά...

Εγω θα έλεγα να γίνει η τηλεφωνία στην Ελλάδα αντίστοιχη με εκείνη σε UK και USA. Δηλαδή άκρως ανταγωνιστική χωρίς να είναι και υπερβολική.

Fixed line με DSL, έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ το λογαριασμό του σταθερού μου ακόμη κι όταν είμαι εκτός σπιτιού με κωδικό για εξερχόμενες κλησεις. Κάποια λεπτά δωρεάν ομιλίας ανεξάρτητα από το είδος της κλήσης, χαμηλό πάγιο και δυνατότητα πληρωμής του λογαριασμού μου online. Fax2email και email2fax. Υπηρεσίες δηλαδή που αξίζει να πληρώνω.

Για κάποιους μπορεί να φαίνετε υπερβολικό για άλλους όμως φαίνεται το...λιγότερο δυνατό.

Μέχρι τότε... ας ασχοληθούμε με τα φυστίκια που μας πασαρουν!

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (22 Οκτ. 2004 , 12:24)

...έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ το λογαριασμό του σταθερού μου ακόμη κι όταν είμαι εκτός σπιτιού με κωδικό για εξερχόμενες κλησεις...

Την έχεις. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...