Tasos19s Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα. Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων. Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό; Κάτι πρόχειρο. Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλείσε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις και σε ότι άλλο δεν χρειάζεσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κάτι πρόχειρο. Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλείσε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις και σε ότι άλλο δεν χρειάζεσαι Τι σημαίνει ρυθμίσεις ΑΡΝ; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τι σημαίνει ρυθμίσεις ΑΡΝ; Είναι για να ρυθμίσεις το σημείο πρόσβασης του παρόχου σου ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και για να στέλνεις MMS. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Μετά από το Nexus 6, στο οποίο μου έσκασε η μπαταρία, ήρθε η ώρα του ipad air 2 να βγάλει πρόβλημα και όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες. Ποιος με καταραστηκε;;; Λοιπόν, στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης βλέπω μια κιτρινίλα. Είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη όταν το φόντο είναι άσπρο. Δε έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή, το κάνει σε όλες. Σε σκούρο φόντο δεν μπορείς να το δείς. Τι κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία; Είμαι Ρόδο, και εννοείται το ipad είναι εντός εγγύησης. Το πήρα καινούργιο από ένα σκρουτζομάγαζο (αν παίζει κάποιο ρόλο). Edited August 16, 2015 by sdoe21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Αν είσαι εντός DOA επικοινωνείς με το κατάστημα για αντικατάσταση. Αλλιώς με infoquest μιλάς. http://www.infoquest.gr/content/service-center Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Σε Ευχαριστώ πολύ! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Υπάρχουν γενικά εντυπώσεις από infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Σε Ευχαριστώ πολύ! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Υπάρχουν γενικά εντυπώσεις από infoquest? 3 iPad πέρασαν από τα χέρια επί 3 έτη δεν μου έτυχε τέτοιο θέμα. Ούτε και από infoquest έχω κάποια εμπειρία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexGRC Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Μετά από το Nexus 6, στο οποίο μου έσκασε η μπαταρία, ήρθε η ώρα του ipad air 2 να βγάλει πρόβλημα και όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες. Ποιος με καταραστηκε;;; Λοιπόν, στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης βλέπω μια κιτρινίλα. Είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη όταν το φόντο είναι άσπρο. Δε έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή, το κάνει σε όλες. Σε σκούρο φόντο δεν μπορείς να το δείς. Τι κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία; Είμαι Ρόδο, και εννοείται το ipad είναι εντός εγγύησης. Το πήρα καινούργιο από ένα σκρουτζομάγαζο (αν παίζει κάποιο ρόλο). Βγες έξω και σήκωσε το κεφαλι σου προς τα πάνω, ελέγξε αν υπάρχει κάποιο μαύρο σύννεφο, εαν ναι αυτή είναι η αιτία! Να προσέχεις το pc laptop φωτογραφική και τα λοιπά. Όσον αφορά το ipad ας ελπίζουμε να το καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση HTC Desire -> HTC Desire S -> Samsung Galaxy S3 -> LG G2 -> Νote 4 Lenovo S920 -> Huawei Honor 3c iPad Air - iPad Mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Εάν προσθέσω μια κάρτα sim θα μπορώ να κάνω τηλεφωνική κλήση, να στέλνω μηνύματα? Νομίζω ότι το έχω δει σε Android .... ισχύει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Όχι, δεν μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 http://s11.postimg.org/oqrq5ipkj/image.png Αν κ ειπαμε ηδη οτι δε μας αρεσει, ετσι ακριβως ειναι και το Mac OS ... Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα. Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων. Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό; Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αν κ ειπαμε ηδη οτι δε μας αρεσει, ετσι ακριβως ειναι και το Mac OS ... Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα! Η 9 πότε έρχεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Από Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhones. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αν κ ειπαμε ηδη οτι δε μας αρεσει, ετσι ακριβως ειναι και το Mac OS ... Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα! Όντως στο OS X η notifications center έχει παρά πολλά κοινα στοιχεία με το iOS. Πολύ ανώτερη υλοποίηση από το αντίστοιχη των Windows 10(προσωπικά θα ήθελα η MS να προσφέρει παρόμοια υλοποίηση) Σε portrait mode εμφανίζεται άψογα,σε landscape όμως του iOS 8 ειναι πιο πρακτική και βολική θα έλεγα. Εκτός αν στην τελική έκδοση βελτιωθεί. Αυτά τα κενά και ο ανεκμετάλλευτος χώρος σε landscape ειναι δραμα σχεδόν τα 2/3 της οθόνης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα! Ρυθμίσεις -> App Store και iTunes Store -> Αυτόματες λήψεις, απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ή και τη χρήση κινητού δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα Πως μπορώ να ξαναδημιουργήσω φάκελο ροής φωτογραφιών μου όπου να συνδέεται με τη φωτογράφικη μηχανή αυτόματα Επισεις έχω ενα θέμα με την κλειδώθηκη που ειναι μονίμος σε εκκρεμότητα ενώ πατάω αποστολή του κωδικού στο κινητό μου έρχεστε ο κωδικός τον περνάω μέσα αλλά πάλι μολις βγω στις ρυθμίσεις κ ξανά μπω ειναι πάλι σε εκκρεμότητα.ξερει κανεις γιατί. Α και κάτι άλλο πως σβήνεις μια χρεωστική κάρτα απο το iTunes δεν βλέπω πουθενά γραφή η κατάργηση κάρτας Σας ευχαριστω Edited August 21, 2015 by Itchrist86 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα Πως μπορώ να ξαναδημιουργήσω φάκελο ροής φωτογραφιών μου όπου να συνδέεται με τη φωτογράφικη μηχανή αυτόματα Επισεις έχω ενα θέμα με την κλειδώθηκη που ειναι μονίμος σε εκκρεμότητα ενώ πατάω αποστολή του κωδικού στο κινητό μου έρχεστε ο κωδικός τον περνάω μέσα αλλά πάλι μολις βγω στις ρυθμίσεις κ ξανά μπω ειναι πάλι σε εκκρεμότητα.ξερει κανεις γιατί. Α και κάτι άλλο πως σβήνεις μια χρεωστική κάρτα απο το iTunes δεν βλέπω πουθενά γραφή η κατάργηση κάρτας Σας ευχαριστω Η Ρόη φωτογραφιών αναφέρεται ως όλες οι φωτογραφίες και η εναλλαγή της βρίσκεται στις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες. Η κλειδωθήκη θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από συσκευή που ειναι ήδη καταχωρημένη. Σε αντίθετη περίπτωση έλεγξε εάν έχεις δώσει σωστά το κινητό σου για να σου έρθει ο κωδικός (πέραν του τετραψήφιου). Κάρτα μπορείς να αντικαταστήσεις από την εφαρμογή iTunes ενός υπολογιστή ή από τις Ρυθμίσεις > App Store. Edited August 22, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Αν το τηλέφωνο δεν ήταν το σωστό δεν θα ερχόταν ο κωδικός με μήνυμα.οποτε έχω το σωστό νούμερο .γιατι μου ειναι σε εκκρεμότητα συνεχώς δεν μπορώ να καταλάβω Ευχαριστω Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα, μπήκα απόψε στο σαφαρι και ειχαν σβηστει ολα τα αγαπημενα....γιατι; δεν εχω MAC για να εχει γινει μπερδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Κλείσε την εφαρμογή του Safari από multitasking tray (διπλό πάτημα του home button) και επανεκτέλεσέ τη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 το δοκιμασα, εκανα επισης και επανεκκινιση της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 το δοκιμασα, εκανα επισης και επανεκκινιση της συσκευης. Υπάρχει άλλη συςκευη συγχρονισμένη στο ίδιο iCloud; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Οχι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το έφτιαξα, πήγα ρυθμισεις->icloud-> απενεργοποιησα το safari και το ενεργοποιησα πάλι. κάτι θα είχε μπλοκαρει μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπέρα. Πριν από λίγο,ψάχνοντας,βρήκα ότι το Skype,είχε μια αναβάθμιςη για το iPad,και την ´εκανα,και μετά,πήρα στην Αμερική με βιντεοκλήση,όπως έκανα και χτες,που δεν είχα κάνει την αναβάθμιση. Εκείνο που με στενοχώρησε,είναι ότι ενώ η εικόνα ήταν τέλεια,ο ήχος ήταν απαράδεκτος,και αν και ´ανοιξα την ένταση του μεγαφώνου τέρμα,δεν ακουγα καθόλου καλά,πράγμα που μου συμβάινει για πρώτη φορά. Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει,και πως να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts